Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid T 04-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede vergelijking van de verschillende produkten en goede produktomschrijving, heel overzichtelijk en scherp geprijsd.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Ingrid T,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Iris 04-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij dat ik een laptop bij de BBC heb besteld, omdat de service erg goed was. Ik was op zoek naar een nieuwe laptop en wist precies wat voor functies ik belangrijk vond, maar doordat er zoveel keuze was wist ik niet precies wat nou de goede optie qua laptop voor mij zou zijn. Ik heb redelijk lang gechat met iemand van de BBC die naar mijn mening goed naar mij luisterde en erg eerlijk was over de laptops. De levering is ook goed geregeld door deze persoon en ik kreeg zelfs nog korting! De laptop die zaterdagmiddag werd besteld was maandag al in huis, wat een top service!
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Iris,

Bedankt voor jouw review over de vakkundige service van onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annie 04-01-2021

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, zeer concurrerende prijzen, goede service, 2 apparaten mooi op plaats neergezet 2 hoog en goede uitleg van de apparaten. Vriendelijke bezorgers.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Annie,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Galama 04-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kei goed. Overzichtelijk, duidelijk en bij de tijd. Ons koffiezetapparaat was nieuw en stond nog nergens anders op de side als bij die van BCC.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Hans Galama,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop en geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Masha Vendel-Castricum 04-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn super geholpen door bcc.
onze oude wasmachine ging door bliksem inslag stuk, heb gespot met BCC en we kwamen tot de conclusie dat het helaas was afgelopen met de wasmachine.
In de app heeft een collega van de BCC ons wat tips gegeven welke wasmachine het beste bij ons past.
Zaterdag besteld en maandag ochtend geleverd. Oude netjes mee genomen en nieuwe geinstaleerd. De 1ste was zit er al weer in.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Masha Vendel-Castricum,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bob 04-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een chat geopend ivm lagere prijs in andere winkel. Hebben ondanks dat de laagste prijsgarantie niet meer geldt, toch de prijs aangepast en ondanks de corona had ik de bluray-speler de volgende dag al in huis.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Bob,

Bedankt voor jouw review over onze service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC 04-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb online besteld, en alles is prima geregeld. Be bezorging, het monteren en aansluiten zijn snel geregeld.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tonnie 04-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon perfect. Ondanks de drukke werkzaamheden van DHL werd mijn pakketje op tijd bezorgd.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Tonnie,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Liza 04-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de webshop was de vaatwasser die wij zochten het goedkoopst en was de installatie gratis. Op zondag besteld en maandagochtend staat hij al te draaien.

De monteurs waren erg vriendelijk en professioneel. Zij zagen dat de keuken mogelijk niet goed gemonteerd was en hebben aangegeven wat er eventueel gerepareerd zou moeten worden door de keukenboer.

Al met al een hele fijne ervaring met BCC.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Liza,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke installateurs.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke communicatie, snelle service! Binnen 1 dagnamen mijn online-bestelling kon ik het product ophalen in de winkel. Aardig personeel.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anneke 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk zoeken naar product, duidelijke reviews en makkelijk bestelproces.
Vrij snel bericht dat ik mijn bestelling kon ophalen in de winkel.
Gewoon top
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Anneke,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze duidelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stefan 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben keurig geleverd, netjes op tijd, een kwartier voor levering wordt je gebeld dat ze onderweg zijn. Dag ervoor krijg je sms je met verwachte bezorging voor volgende dag
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Stefan,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rosytha 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen in de winkel. Medewerker met voldoende verstand van het product. Fijn dat de factuur zowel geprint als gemaild wordt.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Rosytha,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Manita Heijkoop 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch 2 huistelefoons besteld,via de email betaald. En uurtje erna opgehaald in de winkel. Top geholpen door een aardife medewerker in deze rare lockdown.

Reageer

Ouwerkerk 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en tevreden over het aangeschafte product.
Wij zulllen hier de volgende keer weer bestellen.

Reageer

WillemB 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving en reviews over product.
Goede prijs en bij afhalen snel contact over aflevering.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste WillemB,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marisse 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en goede levering. Het was even zoeken naar een bedrijf dat voor kerst nog kon leveren en de BCC was de enige die het nog met de garantie deed van vandaag besteld, morgen in huis. Echt top!
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Marisse,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mearl 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was al een poosje op zoek naar een nieuwe Smart TV van Samsung. Op veel sites kwam ik uit op “grijze markt” TV’s die eigenlijk bedoeld zijn voor Oost-Europese landen. Weliswaar een stuk goedkoper, maar ik las dat je daar op lange termijn gedoe mee kunt krijgen bij het updaten van je TV. Een valstrik waar veel consumenten onwetend intrappen. Ik had zelf geluk dat iemand me hierop attendeerde na een slechte ervaring via een andere webshop. Daarom heb ik uiteindelijk besteld bij BCC: betrouwbaar, met goede service en producten van kwaliteit. Zulke waarden mag je verwachten van zo’n mediagigant als BCC en dat blijkt ook zeker te kloppen. Naar de winkel gaan was i.v.m. sluiting door Corona helaas niet mogelijk. Maar ik kon wel wat hulp gebruiken bij m’n keuze. Een productspecialist heeft me uiteindelijk telefonisch geholpen aan het juiste Samsung model voor mij (Samsung UE43TU7090). En ze zorgde er ook nog voor dat de VVV-bonnen die ik voor kerst kreeg verrekend werden. Echt top! Een paar dagen later stonden de bezorgers al voor de deur. Ik kreeg de avond ervoor netjes een sms’je met de bezorgtijd en werd 10 minuten voor aankomst gebeld.

Inmiddels heb ik de TV al een paar dagen in huis. Ik kan aan het serienummer zien dat het een TV voor de Nederlandse markt is. Daar hield BCC zich netjes aan haar woord. Dat was de paar extra euro’s voor mij absoluut waard. Installatie was mega simpel. En het beeld is zo veel scherper dan ik gewend was! Ik kon ook eenvoudig de soundbar die ik al had en de mediabox van Ziggo koppelen.

Bedankt voor de goede ervaring BCC!
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Mearl,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rover 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met duidelijke, eenduidige productinformatie. Bestelling was snel gedaan, evenals de levering. Zeer tevreden
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Rover,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak van onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

harrie 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wilde een beveiligingscamera bestellen/kopen maar deze was niet op voorraad de medewerker van bcc hoogeveen heeft direct gezorgd dat deze mee kwam vanuit een andere vestiging en kon hem dezelfde middag al afhalen top geregeld
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste harrie,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoogeveen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

c.de kort 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ruime keuze, goed en overzichtelijk, blij met de aankoop! Zal zeker ook de volgende keer terugkomen en uitzoeken.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste, c.de kort

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Artikel lag meteen klaar bij het ophaalpunt van de winkel. Vriendelijke service. Goed bereikbaar
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sander van O 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In Barendrecht een Sony dual sens Controller afgehaald.
Bij het afhaal loket een goed en duidelijk advies gehad omtrent garanties van de firma Sony.

De hulpvaardige medewerkers van de BCC . Zijn ondanks de lockdown positief en hulpvaardige.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Sander van O,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frenk 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde produkt zoals altijd snel en netjes verpakt thuis bezorgt , tegen voordelige prijs en het werk perfect .
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Frenk,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop verwees me snel naar het gezochte item en bood daarbij gerelateerde alternatieven aan waaruit we uiteindelijk hebben gekozen.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste René,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vorstenbosch 03-01-2021

Algemene score

7,0
Normaal kopen we onze witgoed apparatuur bij media markt en/of cool blue echter bijna alle drogers waren uitverkocht. Ook bij BCC waren veel drogers uitverkocht maar uiteindelijk na online vergelijken, reviews en gebruikershandleiding te hebben lezen zijn we op de Zanussi ZDH8473NW uitgekomen.
Levering na 2 dagen. Plaatsing op 2e etage (19,95) en oude droger is gratis meegenomen. Echter beschadiging van deurpost. Afhandeling met BCC Customer Care is nog lopende.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Vorstenbosch,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke shop. Netjes op tijd geleverd. Werden netjes 15 minuten van te voren gebeld dat ze er bijna waren. Bij aankomst werd eerst netjes gevraagd waar het moest staan. Dus al met al goede service.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Ronald,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

TNTon 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het personeel bij BCC is altijd klantvriendelijk waardoor ik daar graag winkel en de website vind ik overzichtelijk waardoor ik makkelijk en snel kan vinden wat ik zoek. Alleen bij het bestellen was voor mij niet duidelijk dat er werd bedoeld dat het product 1 uur na de bestelling op te halen was. Ik dacht dat het door de pandemie pas vanaf 13:00 uur op te halen was. Bij het ophalen van de bestelling bleek 1 product te ontbreken dus had een medewerker het ontbrekende product zonder problemen meegegeven nadat ik dit had ontdekt.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste TNTon,

Bedankt voor jouw review over onze service. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gaby 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, je wordt op tijd geïnformeerd wanneer je pakket op de plaats van bestemming is.
En ook dat er een dagje vertraging in zit vanwege drukte. Dat maakt helemaal niks uit. Pakket is goed aangekomen.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Gaby,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HUM 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen. Niets op aan te merken. Keurig geregeld tijdens deze dagen.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste HUM,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marjolein 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ons koffieapparaat begaf het vanmorgen ,via de site een nieuwe besteld en kreeg direct een mail dat ie al opgehaald kon worden.
Levering aan de deur van BCC filiaal en het oude apparaat kon ik ook daar inleveren.
In deze tijd toch wel handig om zo toch snel weer een nieuw apparaat in huis te hebben.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Marjolein,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice. Geniet van de koffie ☕!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

EEUWE 02-01-2021

Algemene score

10,0
Bij BCC heb ik een stoomcleaner gekocht.De site is overzichtelijk, goede omschrijving.
Het product voldoen helemaal aan de verwachting, zoals ook werd omschreven.
Ik ben dan ook erg blij met mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste EEUWE,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. de Zeeuw 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangezien ze gesloten waren vanwege de lock down had ik mijn artikel via internet besteld. Direct daarna kreeg ik al een mail dat ik het artikel diezelfde middag nog kon halen in de winkel bij mij in de buurt. Ik heb al eerder bij de bcc spullen gekocht en de mensen zijn in de winkel waar ik ga heel aardig en behulpzaam en de service vind ik erg goed.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste M. de Zeeuw,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willlem 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een prima product, duidelijke website, snelle levering en werkt goed.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Klaas 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tv besteld vandaag even gebeld dat hij op voorraad was en binnen een half uur kon ik het ophalen.
Super geregeld en snel
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Klaas,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Liefst koop ik in de winkel van bcc ivm het advies maar nu ze dicht zijn is dat geen optie.
Daarom nu in de overzichtelijke webshop een keuze gemaakt en besteld.
Nog even met de klantenservice geappt ivm een invulfout van mij tijdens de bestelling.
Hier werd zeer snel op gereageerd en mijn fout werd rechtgezet.
Zelfs in deze drukke tijd werd mijn bestelling de volgende dag geleverd.
Gewoon top wat ik ook van bcc gewent ben.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wouter Eikenhout 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke online bestelling. Keurige mail voorafgaand aan de bezorging, 5 min voor levering tel contact en vriendelijke bezorgers.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Wouter Eikenhout,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RJ 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor BCC vanwege leverbaarheid product. Levering was snel, netjes verpakt.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste RJ,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Remco 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, er werd netjes optijd gebeld (half uur van te voren). De koelkast werd netjes afgeleverd op de 3e verdieping en de bezorger was erg vriendelijk. Top Service!
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Remco,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorger.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T kok 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bestelling snelle levering de wasmachine en drogeraansluiting zit op de 2de verdieping bij ons netjes aangesloten en proefgedraait.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste T kok,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hansbalfoort 02-01-2021

Algemene score

9,0
Bcc, de enige vandaag waar ik de headset voor mijn kleinzoon kon ophalen via een eigen DHL punt. Geweldig
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Hansbalfoort,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mieke 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel die ook nog mee denken, groot assortiment met mooie artikelen.
Al veel gekocht hier, de locatie is goed bereikbaar en voldoende parkeerplaatsen.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Mieke,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Antoinette 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website doordat we door de lockdown niet fysiek naar de winkel konden.
We konden aanbiedingen vergelijken en een goede keuze maken.
We hebben gekozen voor de extra garantie en de uitpakservice.
We kregen netjes een sms een dag van te voren met het tijdstip en de ochtend van levering een berichtje dat ze wat later zouden zijn. Mooi binnen de eerste gestelde tijd geleverd, uitgepakt en aangesloten.
Nette en aardige bezorgers.
Gewoon top!
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Antoinette,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ine 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel nieuwe printer nodig omdat het oude beestje het na 15 jaar begeven had. Door de lock-down online besteld bij BCC Breda. Ik kon de nieuwe printer binnen een half uur ophalen, nog net voor sluitingstijd op zaterdag.
Super service dus!
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Ine,

Bedankt voor jouw review over onze snelle (afhaal)service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag mijn nieuwe wasmachine ontvangen. Deze hebben ze vakkundig op mijn zolder geplaatst en mij n oude wasmachine weer netjes meegenomen. Ben er erg tevreden mee.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arthur 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed telefonisch advies gehad over een LG smart tv. Deze heb ik meteen aangeschaft. Ik had een hoger punt gegeven als ze nog iets met de prijs hadden gedaan aangezien het om een showmodel ging die 6 weken als demo is gebruikt. Voorraad was er niet.

Geen ruimte voor compensatie in welke vorm dan ook. Minpuntje dus.

Desalniettemin, tevreden met service en produkt.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Arthur,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marion 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met bestellen erg netjes geholpen door linda van de chat.
Ze heeft al mijn vragen beantwoord.
Bezorging en plaatsing soepel .
De heren waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Marion,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michel 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren besteld via de site en kon hem vandaag ophalen in een BCC filiaal. Snelle service.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Michel,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robert 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goed service en de monteurs sluiten de machine aan en nemen de oude mee
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Robert,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb de televisie telefonisch besteld en via een link in de mail betaald. Afhalen in de vestiging ging prima.
Officiële reactie van BCC 04-01-2021

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review over onze telefonisch service. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews