Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b.boekhorst 23-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij zijn bijzonder hartelijk geholpen, uitstekend voorgelicht bij de keuze van de soundbar, en bovendien zijn alle afspraken keurig netjes en vooral netjes en op tijd nagekomen.
Ik kan u de BCC in Arnhem van harte aanbevelen

Reageer

A den haan 23-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer correct en netjes geholpen goede uitleg en aan gekocht product keurig naar auto gebracht op parkeer plaats super

Reageer

Otto 23-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen, geen moeite was te veel. Ook de aflevering van het product was deskundig en vriendelijk. Voor ons een reden om ook voor dit product weer naar BCC Muiden te gaan.

Reageer

Jan 23-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede verhouding prijs-kwaliteit met zeer scherpe aanbiedingen.
Mooi en overzichtelijk ingerichte winkel met vriendelijk personeel dat goed advies geeft.

Reageer

Emilia 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom Bcc en geen ander ? Omdat deze winkel heeft goede atmosfeer
En altijd vriendelijk medewerker wie helpen jou kiezen welke spul het beste past bij jou die jij nodig hebt. .
En qua prijzen vindt je nergens goedkoper .
Echte aanrader om binnen in te stappen en iets leuks kopen :)

Reageer

Pim 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen met het maken van de de keuze voor de jbl free. Geweldig geluid en eenvoudig te gebruiken

Reageer

Ronald 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Azita was een fijne verkoopster die wist waar het over ging toen zij ons een stofzuiger verkocht. We hebben een hele serie stofzuiger uitgeprobeerd en hebben voor ons de beste keuze gemaakt. Er ligt geen stofje meer op de vloer van de afdeling huishoudelijke apparaten ….

Reageer

Wil & Juliette 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op het internet kijken naar prijzen en reviews en steeds weer vetrouwd kopen bij BCC.
Voorafgaande het bezoek aan de winkel in Hoogeveen ook de website van BCC bekeken.
De klantvriendelijkheid, de steeds weer gebleken service en voordelige prijs maken BCC tot onze winkel!

Reageer

Richard 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IK koop altijd bij BCC, ik wordt er goed geholpen en men heeft verstand van zaken. Meer dan in de meer populaire electronica zaken. Bovendien zijn de wachttijden minder (ook bij terugbrengen).

Reageer

marc en simone 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij hebben in een keer een aantal apparaten aangekocht, vaatwasser, koel/vrieskast, vriezer, televisie en een receiver. we werden erg leuk en kundig geholpen en de verkoper schroomde niet om aan te geven dat hij niet veel van een van de dingen wist en haalde een collega er bij. bezorgen was netjes en de montage van de vaatwasser was goed. kortom ; we zijn zeer te vreden en gaan voor een volgens apparaat zeker naar BCC alkmaar of online ) terug

Reageer

AnnekeJ 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met allebei mn zoons afzonderlijk een laptop voor school gekocht. Beide keren zeer prettig geholpen waarbij ik het gevoel kreeg objectief geholpen te worden. Eerlijk geadviseerd dat programma's via school waarschijnlijk goedkoper zijn dan via hen.

Reageer

Wim Schellekens 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nespresso apparaat gekocht: zeer goed, deskundig en klantgericht advies. Toip!

Reageer

Renske 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met defecte fitbit naar de winkel. Erg prettig geholpen. De fitbit werd door fitbit zelf niet neer voor reparatie aangenomen, maar ik kon gelijk een nieuwe krijgen. Fijne medewerkers bij deze BCC

Reageer

Olga bronk 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben uitstekend geholpen en geinformeerd door medewerker van BCC
Ben blij met mijn aankoop.

Reageer

Mar 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, bestelling ging zonder problemen en werd de volgende dag zoals beloofd geleverd.

Reageer

CM. Luyendijk 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime opgezette winkel.
Prettige service.
Ideaal voor de deur parkeren, om gekochte spullen in te laden.

Reageer

G Klaas 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben goed geholpen in de winkel, de medewerker heeft artikelen voor ons vergeleken. Heel prettig geholpen én mijn aankoop werd naar de auto gebracht.

Reageer

Cheyenne 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg goed geholpen door medewerker ....te Hilversum. Geen gehaast maar gewoon rustig de tijd genomen om mij te helpen. Ik heb voor mijn nieuwe huis alles kunnen kopen doordat ik goed advies kreeg: wasmachine, droger, koelkast, gasfornuis en een stofzuiger. Helemaal top!!

Reageer

Silva 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben super goed geholpen bij BCC. Het was een geluksmomentje. Ik wou een speaker halen met een klein budget. Er werd mij geadviseerd dat ik een waardebon kon ontvangen met mijn energie maatschappij. En daardoor kon ik de draadloze speaker halen die ik heel graag wou! Dus ik was super blij. Nog steeds : ) bedenkt voor de goede service!

Reageer

Marten Somodiwongso 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks een probleem met een net nieuw gekochte wasmachine is het uitstekend en snel opgelost.

Bedankt BCC.

Reageer

Antoine loonen 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijke en goede bediening
de verkoper heeft kennis van zaken.

Reageer

Monique 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en correct geholpen door de medewerkers. Alle vragen die wij hadden zijn beantwoord en hierdoor konden wij de juiste keuze maken.

Reageer

Sharon 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke en deskundige service. Ruim assortiment. Goede prijzen en aanbiedingen.

Reageer

Edwin 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurige overzichtelijke winkel. Voor deze vestiging gekozen vanwege de afstand, bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid. Direct te woord gestaan met duidelijke uitleg zonder opdringerig te zijn. Onze kinderen waren mee en eigenlijk niet te temmen maar de verkoopster was vol begrip. De verkoopster was ook behulpzaam in de prijsvergelijking en hebben inderdaad de goedkoopste prijs gekregen.

Reageer

Does 22-09-2019

Algemene score

8,0
goede cervice vakkundige mensen klant vriendelijk.kan deze winkel zeker aanbevelen bij mijn vrienden

Reageer

Loeki 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, tot aan de auto geholpen. Goed advies gekregen, niet het duurste aangeprezen, maar wat past bij mijn behoefte.

Reageer

Chloe 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk, vriendelijk en denken echt met je mee als je een budget hebt.
Blij dat ik heb gekozen om fysiek naar de winkel te gaan, ze helpen je echt goed en weten altijd een eerlijk antwoord te geven.

Zeker een aanrader!

Reageer

Familie Angenent uit Almere 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In Almere Stad zit geen BCC meer, maar wel in Almere Buiten en in Muiden. Omdat wij dan in de auto moeten stappen rijden wij best wel vaak naar Muiden. Daar kun je gratis parkeren en daar doen wij dan ook onze weekboodschappen bij de Lidl en AH. De BCC is best groot en heeft een ruime keus. Ook is er voldoende en erg vriendelijk personeel.

Reageer

Kaatje 22-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Waar de een iets niet weet, vult de ander aan. Opgeruimde winkel, overzichtelijk.

Reageer

Jack 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer goed geholpen. De medewerker wist mijn vragen goed te beantwoorden ook mijn wensen werden in het gesprek meegenomen. Hij was zeer goed op de hoogte van het produkt.
Vriendelijk en niet opdringerig.

Reageer

Edwin 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede Keizer, vriendelijke service staff en goede prijs ! Wat wil je nog meer ?

Reageer

Pedro 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een eerlijk en oprecht advies de verkoper denk met je mee en altijd goeie service. Ik kom hier al jaren en zal ook nog jaren blijven komen.

Reageer

nellydehaan 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd heel goed geholpen en mijn behoeftes werden gehoord.
De jongeman heet Alexander. Hij dacht mee en door hem ben ik tot een juiste beslissing gekomen. Ik wilde eerst een 8 inch Samsung kopen, met een apart keyboard maar bij nader inzien heb ik gekozen voor de 10 inch Samsung en heb van de keyboard afgezien. Bovendien kreeg ik nog eens 150 euro van Essent.

Reageer

Mauwie 21-09-2019

Algemene score

9,0
De site is heel gebruikersvriendelijk. Alles makkelijk te bekijken en ook de minpunten stonden vermeld. De levering via DHL was zeer goed . ik werd op de hoogte gehouden van het begin tot de levering aan de deur, waar mijn pakket zich bevond. Het enige jammere vind ik dat ik alleen achteraf betalen kan via After Pay en dat kost mij weer extra en niet gewoon via een overboeking.

Reageer

Menno 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een fijne winkel waar je je gelijk gewaardeerd voelt. Het advies wat je krijgt is niet om de duurste dingen te verkopen, maar is gebaseerd op eigen ervaringen: wat mij betreft toch de meest betrouwbare en overtuigende manier van een verkoopmedewerker. Dit weekend gelijk gebruik maken van mijn nieuw geluidssysteem op vakantie! Dankjewel BCC

Reageer

Jan. 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben al jaren klant bij BCC, dit omdat de prijzen in vergelijking met bedrijven in de zelfde branche
zeer gunstig zijn, dit opgeteld met de goede en snelle service,maken dat ik nog lang gebruik zal maken van hun kwaliteit.

Reageer

Chantal 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de BCC word je altijd netjes geholpen en krijg je een duidelijke uitleg over het product dat je wilt kopen. Ze zijn zeer klantvriendelijk en geduldig.
Een echte aanrader!!

Reageer

Bernard 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na de aankoop van een Fresh 'n Rebel hoofdtelefoon bleek er een klink in de kabel te zitten.

Bij de winkel mocht ik hem zonder enig probleem omruilen voor een andere of een zelfde soort. Fijn is ook dat je een bericht krijgt wanneer het nieuwe product voor je klaar ligt.

Het enige nadeel van de BCC is het omslachtige bonnen gedoe bij kassa. Maar dat is een kleinigheidje. Ze doen de slogan eer aan! Hoge kwaliteit service en ook nog is personeel die wat van de zaken af weet.

Dus nieuw elektronisch apparaat, zeker dat ik naar de BCC gaat.

Reageer

Annetje 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een winkel met een uitgebreid assortiment voor redelijke prijzen. Ik koop bijna al mijn spullen bij BCC omdat ik van persoonlijke service houd. Er werken heel ervaren verkopers die me goed adviseren, dus geen jonge onervaren verkopers. Dat maakt een enorm verschil.

Reageer

Frans van Wijnen 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor BCC gekozen omdat dat een uitstekende winkel is en je er de juiste mensen hebt rondlopen die je zeer goed helpen en advies geven ,dus alle lof voor BCC en zijn medewerkers

Reageer

Hepet 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zojuist mijn aankoop binnen gehad. 'n nieuw telefoon-toestel.
Perfecte levering (gratis ) en zoals afgesproken.
En als omschreven !!

Reageer

Bren 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk, deskundig personeel die graag uitleg geven over het gewenste produkt.

Reageer

Erna De Vries 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik word hier altijd goed geholpen door medewerkers die weten wat ze verkopen.

Reageer

Rina 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege ruime keuze en mogelijkheid om e.e.a. te zien/voelen/uitproberen ben ik naar BCC gegaan. Tevens vind ik het prettig wanneer er persoonlijk advies gegeven kan worden en dat is hier het geval (en ik kreeg ook nog goed advies ;-)).

Reageer

E. Looijen 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en klantvriendelijk.
Brengen zware doos van eerste etage naar de kassa op begane grond.

Reageer

Bob Kuiper 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een ruim assortiment, duidelijke zoekmachine, informatie is ruim voldoende, aflevering snel en correct

Reageer

Koos van Dijk 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie winkel,ruim assortiment en je wordt er goed geholpen.
daarom zijn wij ook nu weer bij BCC in Spijkenisse terug gekomen.

Reageer

J van U 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen ik bij de BCC binnenkwam kon ik eerst rustig op mijn eigen gemak rond kijken. Na een paar minuten treuzelen bij dezelfde producten kwam er een meewerken aangelopen en die heeft mij erg goed geholpen. De medewerker gaf duidelijke uitleg en had aandachtig geluisterd. Daarna heeft de medewerker me op een actie gewezen waardoor ik de BCC verliet met een hele goede deal.

Reageer

Leonie 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product was er op de aangegeven tijd, goed verpakt en gemakkelijk te retourneren als dat nodig zou zijn.

Reageer

Astrawez 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door het advies van de verkoper voor een product gekozen waar we nu erg tevreden mee zijn.

Reageer

Toon meer reviews