Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rien Erkelens, Alkmaar 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Persoonlijke bediening, deskundige uitleg, niet te duur, geen lange wachttijd, artikel wat niet in de winkelvoorraad aanwezig was werd de volgende dag bezorgd

Reageer

D.J. Nair 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt goed geholpen hier , mid's stilte. Absoluut waard om bij te kijken.

Reageer

Marike 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft precies het model inbouwoven van Bosch dat ik zocht en dan ook nog voor de laagste prijs.
Eerder ook al een fijne vaatwasser gekocht bij BCC.
Gene spijt van mijn aankopen.

Reageer

Peter 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dit was eigenlijk de eerste of tweede keer dat ik bij BCC.nl shopte de reden ik was opzoek naar een nieuwe stofzuiger na enig speurwerk kwam ik uit bij BCC.nl en die hadden een betaalbare stofzuiger. De afhandeling verliep vlekkeloos zoals ook de levering, het pakket was zorgvuldig verpakt en wat mij wel opviel was dat er weinig plastic verpakkingsmateriaal werd gebruikt weer een plus punt! Een echte aanrader. Die was mijn review en tot de volgende keer BCC.nl ! Peter

Reageer

Brouwers 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super service, makkelijke website en duidelijke communicatie betreffende bezorging.

Reageer

Marianne 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel was overzichtelijk en personeel vriendelijk. Verkoper luisterde wat ik wilde en drong geen duurder artikel aan.Gaf tevens goede uitleg zowel over produkt als garantie

Reageer

Hans 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Buitengewoon vriendelijk en goed te woord staan. Belangrijk ook voor het goede advies om het juiste product aan te schaffen en eh een bakje koffie die wordt aangeboden is ook niet overal het geval.
Ik kom graag terug voor een nieuwe product die ik nodig dien te hebben.

Reageer

Hennie 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb al jaren heel goede ervaringen met BCC dus toen mijn koffiezetapparaat het begaf via de website van BCC een nieuwe besteld. De website is overzichtelijk en goed toegankelijk en conform de afspraak is mijn koffiezetapparaat de volgende dag geleverd. Ik ben er blij mee. Goede service van BCC nog steeds!

Reageer

Cor 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige winkel met goede verkopers die weten waar ze het over hebben en gespecialiseerd zijn op afdeling. Zo geven ze advies en laten je de verschillen zien en horen

Reageer

Ton 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, ook omruilen van 55inch Led TV voor 50inch Led TV omdat die iets te groot uitviel geen enkel probleem binnen 2 dagen geregeld.

Reageer

A.M.Kroese 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC werken mensen die verstand van zaken hebben. Verder zijn ze bijzonder klantvriendelijk.
Niet zo opdringerig als bij andere bedrijven.
Kopen steeds meer bij BCC en zijn uiterst tevreden.

Reageer

M.O. Selcuk 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel waar ik vaker kom als ik huishoudelijke apparaten nodig heb. Aardige mensen en met eventuele problemen wordt je geholpen. Ik kom er graag. Ook de gratis parkeergelegenheid en dat het maar 5 minuten rijden is van mijn huis speelt ook rol. Wat ik ook kan waarderen is dat ze regelmatig interessante aanbiedingen hebben!

Reageer

jordy van rookhuizen 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website was zeer makkelijk te gebruiken, betalen verliep heel soepel! Volgende dag meteen aan huis bezorgd... via mails goed op de hoogte gehouden van de bestelling!

Reageer

Erik Peeters 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere malen bij BCC witgoed en bruingoed besteld. Altijd punctueel en netjes verzorgd. Zowel bij het plaatsen van de bestelling als het contact voor levering en de levering zelf. De wasmachine draait nu zijn eerste was. Ook kan ik bij deze beko van harte aanbevelen. Ik heb hier altijd een goede ervaring mee gehad. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Daarbij hanteert BCC altijd een goede prijs. Hier kunnen de andere bekende webshops niet tegen op. Ik kom zeker terug voor mijn volgende aankoop bij BCC!

Reageer

Nafisa 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I chose this shop as it’s the closest to the place where I live.
X, one of the salesmen who attended me has been of great help, very professional and friendly, with a perfect English.
I will definitely recommend this shop and tell my friends to ask for X!

Reageer

Linda 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Helder overzicht van welke producten voldoen aan de eisen die ik vooraf had.
Duidelijke voorwaarden rondom de bestelling/verzending.
Echter driemaal opnieuw moeten bestellen, doordat de link naar het betalen niet goed werkte. (Wel/niet inloggen, nieuwe account, etc.)
Naderhand snelle service!

Reageer

Kater 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk en snel besteld bij deze shop. Dezelfde dag werd het ook gelijk verzendklaar gemaakt, zodat het al de volgende dag in huis was. De defecte konden wij gelijk aan de DHL terug geven. Tevreden over de levering, service en het product!

Reageer

A. van Peer 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig ontvangen. Goede adviezen en uitleg gekregen. Prima en vriendelijk ontvangen. Ruim de tijd genomen voor de klant.

Reageer

E. van Hooijdonk 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is heel overzichtelijk. Producten zijn gemakkelijk te vinden en er staan duidelijke beschrijvingen bij. Ook de levering is snel . Via de mail wordt je op de hoogte gehouden over wanneer het product bezorgd wort.
Top!!!

Reageer

Viola Tokarska 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een top winlel. Ik wordt altijd goed geholpen en geadviseerd. Het personeel is vriendelijk en niet opdringerig. Zo doorgaan!

Reageer

wesley 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel worden geholpen ondanks dat het druk was in de winkel. Artikel was niet voorradig. Maar er is worden gezorgd dat ik het de dag erna al in huis had. Ik zal deze winkel zeker nog eens bezoeken.

Reageer

Piet 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk, goede kennis van zaken
Denken met je mee en geven een prima uitleg
Kom er al heel lang bij deze BCC

Reageer

Joop 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig -snel en duidelijk geholpen.
We hadden het artikel bij een andere winkel wat goedkoper gezien en kregen het ook voor die prijs.
Het cijfer is geen 10 want die heb ik ook nooit gehad.

Reageer

Fam Heijmans 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne winkel met personeel dat ook echt aandacht en tijd voor je heeft.

Reageer

De Vries 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De zaak is uitstekend per auto bereikbaar en ligt aan een gratis Parkeerplaats. De zaak is transparant. Binnen is het ruim en overzichtelijk. het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

Marcel 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Pre order van een playstation spel. Binnengekomen op de datum dat hij uitkomt. Top.
Helaas was het vantevoren niet mogelijk om een tijdsindicatie op te geven van de bezorging.

Reageer

Lynn 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de website kon ik snel en eenvoudig vinden wat ik zocht. Meerdere keuzes in een bepaalde prijsklasse en voldoende uitleg over het apparaat.

Reageer

Rick 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een exteren harddisk gekocht. Deze deed het meteen, niet. Na een paar na aankoop heb ik een nieuwe gekregen. Deze was iets duurder, maar ik hoede niet bij te betalen helemaal goed en meer dan tevrden.

Reageer

Ger 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als vaste klant van BCC is ben ik ook nu weer heel tevreden hoe mijn bestelling is afgehandeld.
Artikel was niet op voorraad. Maar binnen twee dagen kon ik het afhalen.
Geweldig gedaan. BCC, een echte aanrader.

Reageer

Irma 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC heeft een prettige website, waar je gemakkelijk tot de juiste keuze komt, overzichtelijk.
Snelle afhandeling en vlotte bezorging

Reageer

Ingrid Meijerink 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC (Den Helder) is een fijne winkel. Personeel is vriendelijk en denk goed mee. ook met je situatie. Fijn dat hij in m'n woonplaats zelf ook zit. en goede aanbiedingen heeft. Je kan ook altijd terecht met vragen

Reageer

Gieta 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel goed en vriendelijk geïnformeerd tijdens de aankoop in de winkel daarna via de mail over de bezorgtijden door BCC. Ik kon zelf een datum inplannen voor de levering en op de dag van bezorging werd ik netjes gebeld voordat ze kwamen bezorgen. De bezorgers waren echt TOP!!!Vol humor en Supervriendelijk, oude goederen werden zo meegenomen en de nieuwe hebben ze netjes uitgepakt, aangesloten en mij voorzien van allerlei tips..Heel erg bedankt heren, jullie verdienen echt een dikke 10!!!

Reageer

Christian Nentjes 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben blij dat ik savonds pas bestel en de dag erna al het product krijg. Vooral omdat het smiddags tussen 2 en 4 al kwam en dat ook duidelijk is vermeld. Alles was top dus was goeie service!

Reageer

Leonne Belderbos 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag kocht ik een smart-tv, een tv-ophangbeugel en een HDMI kabel. Ik kon de afspraak maken dat ik terug kon brengen wat ik uiteindelijk niet nodig had.
Thuisgekomen leverde het instellen van de tv mij nogal wat problemen op die uitsluitend te maken hadden met mijn onkunde op dit gebied.
Met 1 telefoontje naar de klantenservice van BCC werd ik snel door het installatieprogramma geleid en doet alles het naar wens. Veel dank aan BCC!

Reageer

Rob 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bcc hoorn doet helemaal niet moeilijk, dat hoort bij de service! ik kocht een, zonder dit te weten, een analoge tv,tje. omdat Ziggo zover is dat zij stoppen met analoge uitzendingen, ging ik naar de
winkel terug en deed mijn verhaal. ik mocht, na een aantal maanden, de tv terug brengen of omruilen voor eentje met digitale uitzendingen. dit is petje af, dit is service met een S.

Reageer

Patricia 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wederom heel erg prettig geholpen door Huseyin, ook de vragen die wij hadden aan Huseyin werden naar volle tevredenheid beantwoord, we zijn wederom goed en plezierig geholpen. Ze zien ons zeker weer terug voor een volgende aankoop.

Reageer

Jan Hoogenboom 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site een duidelijke keuze kunnen maken uit een groot assortiment. Waarom geen 10, zal ik vertellen. Door de grote drukte duurde het wel even voordat ik mijn nieuwe wasmachine in huis had. De bezorgers, die gelijk installeerde en mijn oude machine meegenomen hebben geef ik voor service en snelheid een dikke 10. Super klantvriendelijk en correct.

Reageer

Yvonne 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid aanbod van het door mij gezochte artikel. Deskundig en vriendelijk geholpen door de verkoper.

Reageer

Michelle Breda 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vandaag een inventum inductiekookplaat vkI6010ZIL en een Samsung Hub koelkast gekocht,de meneer in de winkel heeft mij zeer goed geholpen door volledige text en uitleg te geven. Alle soort gelijke apparaten stonden keurig naast elkaar.
Ik vertelde de man dat de Samsung koelkast ergens 400 euro goedkoper was en hij zei dat is geen probleem ik ga kijken en als dat zo is krijgt u van mij de koelkast voor dezelfde prijs!
Ben echt heel erg blij met mijn aankopen bij BCC ook met de aankopen in het verleden de service is daar helemaal top!

Reageer

DejaQ 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor BCC gekozen vanwege de deskundigheid en de vriendelijkheid van de medewerkers, de service die ze gaven, en dat laatste bleek ook zekers toen de TV die we kochten de week erop goedkoper was bij BCC, hierop heb ik het verschil terug gekregen ze deden hier niet moeilijk over. Ook de bezorger van de TV was vriendelijk

Reageer

Hans 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd open duidelijk en eerlijke uitleg ca advies, medewerkers hebben veel kennis van de diversen apparatuur.
Voor mij een hele dikke 8

Reageer

Henk 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom er zolang dat de winkel bij ons is gekomen, vriendelijke mensen altijd een bakje koffie. De bedrijfsleider en de verkopers hele fijne mensen.

Reageer

Natasja 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel een vaatwasser kunnen vinden voor een gunstige prijs. Had wel wat vragen, maar via de chatfunctie snel antwoord gekregen.

Reageer

Ali 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel. Vriendelijk personeel. Geduldig en weten waar het over gaat. Ik ben vaste klant bij de BCC

Reageer

Renegade 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was op zoek naar een ebook die was snel gevonden.
Ik had de keus tussen twee modellen en werd goed geadviseerd door de vriendelijke verkoper .
Het was overigens een kado en voordat hij de bon opstuurde vroeg hij of degene waar het voor bestemd was inzicht had oo de mail, erg attent!!!
Super service!

Reageer

Fred 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en heldere uitleg gekregenin de winkel.
Bezorging en montage en uitleg aan huis waren super.

Reageer

Bert 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed aanbod met een medewerker die met verstand van zaken advies gaf. De aankoop werd snel geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Uitstekende service dus.

Reageer

Theo Keune 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen een bejaarde telefoon gekocht en een whirlpool zeer te vrede

Reageer

Geert 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt hier altijd uiterst, geduldig, correct en deskundig geholpen. Geen vraag is teveel.

Reageer

DA jansen 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
supersnelle levering, zaterdag besteld, maandag in huis. Keurig verzonden, nota erbij in, netjes in een doosje van BCC dat duidelijk is dat het daar vandaan komt. leuk verpaket.
kortom goede service

Reageer

Toon meer reviews