Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pierre en Mia wierts-janssen 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben al meerdere producten in deze winkel gekocht en we worden steeds vriendelijk en correct behandeld en een goed advies over het te kopen product.
Daar om gaan we ook steeds terug en voor al het personeel is vriendelijk

Reageer

Meijer 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag een mooie Philips tv gekocht en wederom zeer netjes en vooral vakkundig geholpen.

Absoluut een aanrader.
Uitleg over de verschillende soorten led tv s (voor/nadelen werden ons goed uitgelegd.

Reageer

Geesje 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met de service van de medewerkers van BCC Middelburg! Vriendelijk te woord gestaan in de winkel en goed geholpen met het uitzoeken van product (wasmachine), kijkend naar ons budget en daarbij vergelijkend naar prijs/ kwaliteit wasmachines. Weloverwogen keuze kunnen maken met behulp van medewerker/ manager vestiging Middelburg.

Maar toen.. Wasmachine defect geleverd.

Gelukkig was dit probleem ook zo verholpen, manager van de vestiging heeft een nieuwe wasmachine besteld (zonder enig probleem!) en deze werd netjes binnen een week geleverd.

Top! Bedankt!

Reageer

Lenny vd Ham 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne zaak op de Bilderdijkstraat/Amsterdam. Overzichtelijk, niet te groot en deskundig personeel. De gratis bezorging door eigen personeel verloopt uitstekend, steeds blijf je op de hoogte en een belletje als ze in de buurt zijn.
Top, dank.

Reageer

Reijnsd. 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en vriendelijk personeel. Geven goede adviezen, denken met je mee.

Reageer

Franske 02-10-2019

Algemene score

9,0
Op dinsdag avond rond 19:00 uur een tv besteld. Gaf BCC aan dat wordt morgen geleverd.
En prompt de volgende dag binnen.
De informatie omtrent verzending ed. was uitstekend en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Ook prettig is dat je kunt zien of er nog iets op voorraad is terwijl je iets besteld. Dat voorkomt teleurstellingen.

Reageer

JWM Franssen 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk en deskundig personeel.
Bovendien maken ze waar wat ze zeggen: als de gangbare prijs bij de concurrentie lager ligt, kun je betreffend artikel voor die lagere prijs kopen.

Reageer

M. Langenhuysen 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom al jaren bij BCC. Ervaar de vakkennis toch beter als bij de concurrent. Service is ook prima in orde. Word altijd zeer goed geholpen.

Reageer

Raymond Petit 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben in de vestiging Beek geweest voor een televisie, werd er zeer deskundig geholpen zonder enige opdringerigheid, goed advies wat mij heeft doen besluiten over te gaan tot koop.

Tevreden klant dus!!!

Reageer

Robert 02-10-2019

Algemene score

9,0
Prima advies in de winkel !
Bezorging ook uitstekend, prima op tijd. Om 7 uur in de ochtend kregen wij sms wanneer de bezorging zou plaatsvinden.
Werkt wat ons betreft prima

Reageer

Reinier Ran 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel.goede informatie,
P.S. helaas geen digitale faktuur ontvangen

Reageer

Tess 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service door 2 sterke mannen die goed meedachten toen bleek dat de wasmachine niet paste op de plek waar ik m wilde hebben. Ze hebben geholpen een kastje van de muur te schroeven zodat de wasmachine paste! Ook bleek ik geen trekschakelaar nodig te hebben (waar ik wel voor betaald had) en ze hebben voor me geregeld dat ik het bedrag terug gestort krijg! Wauw! Ik ben helemaal blij :)

Reageer

Jolanda 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij komen al jaren bij BCC in Beek. Zowel de service alsook de medewerkers zijn top. Je wordt er deskundig, zeer vriendelijk en zonder dat er iets te veel is geholpen. Het is voor ons vanzelfsprekend om hier binnen te lopen als we iets nodig hebben. Service dikke 10, medewerkers hele dikke duim!

Reageer

MUermans a c l 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mis verstand bij koop ijskast in winkel goed opgelost door planning andere datum tevreden met monteurs die de inbouw hebben verzorg

Reageer

Erik 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na voorgaande prettige ervaringen met deze BCC-winkel weer terug gegaan voor de aankoop van een webcam. Professionele dienstverlening! Ik werd geholpen met een allure zoals je dat verwacht wanneer je een grote aankoop doet. Er wordt zeer duidelijk gecommuniceerd. Personeel is zeer nauwlettend op klanten en stelt zich assertief op.

Reageer

Thera 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben woonachtig in Sittard daarom voor deze shop gekozen. De winkel is heel overzichtelijk en je wordt er vrijwel direct aangesproken of je geholpen wil worden.

Reageer

Tamara 02-10-2019

Algemene score

10,0
Scherpe prijs, makkelijke en snelle bestelprocedure, goede communicatie (mail) en mijn bestelling was er super snel! TOP :)

Reageer

Jaap 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes geholpen in de winkel... Geen opdringerig gedoe... Helaas artikel niet op voorraad maar toch wel snel geleverd... En keurig netjes geplaatst door 2 keurig nette zeer betrokken medewerkers van bcc die zich keurig 25 min. Van te voren even telefonisch meldde dat ze in aantocht waren...!!!
Knap stukkie werk en (ouderwetse) service...!!!

Reageer

Yvonne 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een prettige winkel midden in het centrum. Je wordt door het personeel heel adquaat voorgelicht. Tevens staat de klantvriendelijkheid in deze vestiging hoog in het vaandel.

Reageer

Leo 02-10-2019

Algemene score

2,0
Informatie over aflevering koelkast slecht: 03.00 mail en 07.00 SMS op de dag van aflevering en dan niks meer kunnen veranderen. geen info 10 minuten voor bezorging.
Betaald voor installatie maar zelf nog folie en tapes moeten verwijderen en zelf waterpas moeten zetten. Deukje in de deur
Officiële reactie van BCC 03-10-2019

Beste Leo,

Wat vervelend om te horen dat de bezorgers niet de service hebben kunnen verlenen voor het gewenste resultaat. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor.

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wij willen dit graag goed maken en zien je reactie tegemoet.

Reageer

Ciska 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel. Ik ben goed geholpen door een vriendelijke- en meedenkende verkoper die alle tijd nam. Samen met de deskundige visie van de verkoper de opties goed afgewogen om zo tot een aankoopkeuze te komen.
Blij met de persoonlijke benadering en hulp bij mijn aankoop. Ook blij met mijn aankoop.
Met vertrouwen ga ik er mijn volgende aankoop weer kopen. Vanwege de laagste prijs garantie betaal je nooit teveel, wat een extra goed gevoel geeft.

Reageer

Arly 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed overzicht in de winkel naar wat je zoekt. Vriendelijke en goede uitleg van de produkten die je zoekt en eventueel wilt kopen. Snel geleverd.

Reageer

Silvino 02-10-2019

Algemene score

7,0
Als je in de BCC winkel stapt krijg je het gevoel dat je gezien wordt door de medewerkers omdat ze oogcontact opzoeken, gedag zeggen en je vragen of ze je kunnen helpen. Daarnaast is de winkel mooi ingedeeld alhoewel ik denk dat er nog ruimte is om de winkelindeling nog beter te maken zodat de customer journey nog beter wordt ervaren. Tot slot heb ik het afrekenen/vragen stellen aan de servicebalie als negatief ervaren doordat meerdere medewerkers met dit proces gingen bemoeien. En dit verliep niet altijd even vriendelijk.

Reageer

Grada Hengsdijk-Voortman 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Siemens Afvoerwasdroger/simpel gebruik/snelle levering/vriendelijk-behulpzaam personeel

Reageer

L.Göbel 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al verschillende aankopen gedaan in de laatste 2jaar, ik ben altijd vriendelijk, professioneel en geduldig geholpen.

Reageer

Nadia 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze mensen die in de winkel staan hebben verstand van de producten die zij verkopen. Veel beter dan andere winkels! Wij zijn daarom ook ontzettend tevreden met de kennis en uitleg over de verschillende tv's waar wij uit wilden kiezen. Uiteindelijk een mooie samsung tv gekozen, niet te duur en precies wat wij zochten met alle functies erop die wij nodig hadden. Daarnaast altijd de laagste prijs garantie. Bedankt BBC Alexandrium!

Reageer

Carcha 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service. Mijn pc is zelfs thuis afgeleverd na installatie. Top, dikke pluim

Reageer

Carcha 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service. Mijn pc is zelfs thuis afgeleverd na installatie. Top, dikke pluim

Reageer

Middelbos 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Website is overzichtelijk. Bezorgers kwamen keurig binnen het opgegeven tijdsvak. De oude droger en verpakkingsmaterialen werden ook mee terug genomen. Enige minpunt vind ik de lange levertijd. Hopelijk wordt dit probleem snel opgepakt zodat klanten niet overgaan naar een andere leverancier die wel de volgende dag, of dezelfde week, bezorgd.

Reageer

jan 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
besloten een e reader te kopen na advies van de verkoper kwam de Libra H2o voor mij als beste uit de bus ,na een uitvoerige uitleg heb ik besloten deze aan te schaffen ,mijn lach kleurde zijn dag.

Reageer

Ben Berendsen 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel netjes én correct geholpen.
Vind dit een héél goed en net bedrijf.
Met vriendelijk én goed personeel.
Komt er zeker al 15 jaar. En heb er al heel wat gekocht. Nu we verhuisd zijn naar st Willebrord komen we er nog steeds heel graag.
TOP ZAAK. 👍👌🤜🤛

Reageer

Rinaldo V 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd vriendelijk op de hoogte gebracht van een product dat goed paste bij mijn wensen. Ik had een ander plan maar de verkoper wist mij te overtuigen dat zijn advies voor mij de beste zou zijn. In de praktijk is gebleken dat de jonge verkoper gelijk had. Ik ben super tevreden.

Reageer

Mark 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs en vlotte levering. Via mail en telefoon op de hoogte gehouden van tijdstip van de levering. Ook de installatie verliep snel en netjes.

Reageer

jan meeuwissen 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bedrijf dat meedenkt om problemen op te lossendankzij verkoper wilco vestiging oosterhout bij deze nog bedankt!

Reageer

JG 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij kopen de laatste jaren alles bij BCC en dat bevalt ons goed
je vriendelijk en deskundig geholpen .

Reageer

Bart 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed aardig mensen die je helpen zo wel in de winkel zo en die de machienee plaatsen !

Reageer

Janneke 02-10-2019

Algemene score

9,0
Ik wilde snel een tweede stofzuiger zonder zak hebben. BCC is voor mij dichtbij en ik heb al meerdere artikelen bij deze winkel gekocht en tot mijn tevredenheid. Ik werd erg vriendelijk, snel en vakkundig geholpen. Ook werd het betreffende artikel voor mij in de auto gezet.

Reageer

Rob 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na te hebben vergeleken is BCC goedkoper dan online winkels. Het persoonlijke advies is belangrijk en was deskundig. Dag van plaatsing van de apparatuur werd keurig nagekomen.

Reageer

Roos 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wilde graag de iPhone 11 hebben, natuurlijk was deze bijna overal uitverkocht. Of ik moest een week wachten. Behalve bij de BCC. Hier kreeg ik hem snel. Op zaterdag middag besteld en maandag middag besteld. Goede service en informatie.

Reageer

Vin 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aardige verkopers, hebben verstand van hun apparaten op de afdeling waarop ze staan. Er word tijd genomen om de klant het een en ander uit te leggen. Zeer prettige ervaring.

Reageer

Jan 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snel en goed mijn bestelling in huis. Alles goed ingepakt , zodat het tegen een stootje kan .

Reageer

Willem 01-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De TV werd stipt op tijd bezorgd, door een paar hele vriendelijke bezorgers.
De Tv voldoet aan alle verwachtingen en dat voor een prijs die ik nergens anders heb gezien.

Reageer

Thirza 01-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel in Utrecht ontzettend goed geholpen door een medewerker van BCC. Hij heeft ons ondersteund in onze aankoop keuzes en de mooiste aanbiedingen voor ons uitgezocht. Extra koffie cups meegekregen bij aankoop van een nespresso apparaat.

Reageer

W Hoogstraten 01-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk geholpen toen we er om vroegen. Goede uitleg gehad. Voor en nadelen zijn verteld.. bestelling op tijd geleverd. Oud materiaal en verpakkingsmateriaal is volgens afspraak weer meegenomen.
Zeer tevreden

Reageer

Groeten uit Goor 01-10-2019

Algemene score

10,0
Hebben FIFA20 besteld en deze was nog geen 12 uur later al thuisbezorgd. Topservice en goed te volgen via track and trace. Aanrader!

Reageer

Peter Lodder 01-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Zeist. Even langs om staafmixer te kopen, meteen even verder kijken en verward raken in de mogelijkheden. Perfect geholpen en vlotjes staafmixer, airfryer en fitbit horloge gekocht. Blij met de aankopen en de service.

Reageer

R. Gerressen 01-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel was niet op voorraad in de winkel. Vervolgens via de webwinkel besteld en de andere dag in huis. Voordeel vind ik, is als er iets aan het product zou mankeren kun je terug naar de winkel en hoef je het niet terug te sturen met alle gedoe van dien.

Reageer

Gonnie Eijzinga 01-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij wilden een eenvoudige magnetron er werd goes advies gegeven door de verkoper. Helaas was onze keys niet op voorraad maar.......de oplossing Kwam snel jij werd op maandag bezorgd door DHL.TOPSERVICES VAN BCC!!!

Reageer

Marcel 01-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc is een ideale en overzichtelijke site.
Snelle levering en de prijzen zijn aantrekkelijk.
Wat het plaatje helemaal compleet maakt is dat je ook je freebees kan inwisselen.

Reageer

Danielle 01-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijke aandacht en een gedegen en eerlijk advies over de aan te schaffen producten. Een echt praatje / gesprek in plaats van een verkooppraatje.

Reageer

Toon meer reviews