Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.
In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!
Beste Cornelia,
Het is zeker een verhaal van op een lopende zaken wat niet goed ging. Maar gelukkig hebben we een oplossing kunnen bieden waar we samen uit gekomen zijn.
We nemen dit zeker mee in de toekomst om het te voorkomen.
Bedankt voor de feedback.
Met vriendelijke groet,
BCC
Beste PvG,
Wat vervelend om te horen dat het personeel niet snel beschikbaar was om te helpen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!
We gaan het zeker meenemen voor in de toekomst.
Met vriendelijke groet,
BCC
Beste H.Br,
Wat vervelend om te horen dat de bezorgers niet de service en de installatie hebben kunnen verlenen voor het gewenste resultaat. Slordig dat ze het verkeerde telefoon hebben gebeld terwijl het correct staat op de order. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor.
Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Wij willen dit graag goed maken en zien je reactie tegemoet.
Het ordernummer was: 8258739
Overigens had ik mij graag die 19,95€ voor het aansluiten van de vaatwasser bespaard. Ze hebben alleen de waterslang aangesloten. Stroom en waterafvoer heb ik dus zelf gedaan evenals het op zijn plaats zetten!!!
Beste Ruud,
Wat vervelend om te horen dat de service niet naar verwachting is geweest. Onze welgemeende excuses hiervoor.
Zou je via Reviews@bcc.nl een mail willen sturen met het ordernummer zodat wij in contact kunnen komen?
Voor ons is het momenteel onbekend over welke bestelling dit gaat.
Reageren op deze review met het ordernummer is ook mogelijk dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Wij willen je graag een gepaste oplossing aanbieden. We zien je reactie tegemoet.
Hallo BCC,
Bedankt voor de reactie.
Helaas heb ik aan dit probleem al teveel tijd besteed, BCC toonde zich verre van bereid om tot een oplossing te komen.
Ik heb de zaak uit handen gegeven bij Amex. Zij nemen dit verder op met BCC.