Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjef 14-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke, goed geordende winkel, met vriendelijke, en behulpzame personeelsleden.

Reageer

jose 14-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
vriendelijk personeel , eerlijk in hun aanbeveling van dit product . niet opdringerig wat altijd fijn is

Reageer

Paul autar 14-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom weer naar BCC geweest. Omdat ik een wifi versterker had gekocht. Maar deze niet echt deed wat het moest doen. De medewerker Andy van Vlaardingen gaf me wat tips. Wat heelaas niet werkte door de bouw van me huis. En ik kreeg een nieuwe tp link m5. Het werkte het zelfde. En liet het maar zoals het was. Moest weer een keer terug naar de winkel voor een tv beugel. En Andy vroeg mij over de wifi. Ik gaf aan er te vrede mee te zijn.
Maar dit accepteerde hij niet. En bood mij aan om het in te ruilen voor een systeem van een ander merk. Orbi van Netgear. Voor de zelfde prijs.
Eenmaal thuis aangesloten. Heb ik in alle hoeken en gaten van het huis. Minimaal 90 procent van me wifi snelheid. Erg bedank voor alle moeite.?

Reageer

Remco 14-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen, ze geven uitgebreid info over de item die je wilt aanschaffen en ik heb ook nog korting gekregen omDat ze het product niet op voorraad hadden ( deze was 2 dagen later al binnen) hiervan krijg je een mailtje gestuurd als het binnen is. 👍🏼

Reageer

Harry Klein 14-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had veel vragen en kreeg daarvoor een goed advies en ik ben ook zeer klantvriendelijk geholpen

Reageer

Tim 14-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede begeleiding door de verkopende medewerker, hij heeft geholpen een goede keuze te maken en was eventueel flexibel in het door ons ophalen van de verkoop.

Reageer

Geen 14-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijk, eerlijk advies, luistert naar welk budget jij in gedachte hebt en houden daar rekening mee

Reageer

frank 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en vakkundig personeel,voor een goede uitleg en advies.Precies wat ik nodig had.

Reageer

Jan Slabber 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen, vriendelijke en duidelijke uitleg. Er wordt duidelijk de verschillen in prijs aangeven, zodat je zelf een verstandige keuze kunt maken. Verre van opdringerig om je het duurste artikel te laten kopen.

Reageer

Wim 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nuttige informatie gekregen, vriendelijk en behulpzaam geholpen!
Deze winkel ga ik zeker nog eens bezoeken.

Reageer

Guido 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor de webshop van BCC gekozen, omdat we goed advies hadden gekregen voor nieuwe t.v. in winkel in Eindhoven. - Aflevering en installatie verliep prima.

Reageer

Gea de Boer 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg hele goede informatie over diverse televisies door verkoper. Wist inhoudelijke vragen goed en duidelijk over te brengen. Totaal geen opdringerig gevoel gekregen toen we besloten nog erover te denken. Werden hartelijk goedendag gezegd. Na klein uurtje teruggegaan en werden wederom vriendelijk en uitgebreid geholpen. Dit als zeer prettig ervaren.

Reageer

Rp 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het duurde een beetje lang tot we geholpen werden. Maar toen we geholpen werden, was het ook goed! We werden netjes en rustig te woord gestaan. En er werd tijd voor ons genomen. Alle vragen werden beantwoord.

Reageer

Ingrid 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg goed geholpen, goed en eerlijk advies. BIj de aflevering was iets verkeerd gegaan, maar ook dit werd correct en snel verholpen.

Reageer

Danny 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerlijk advies in prijs en kwaliteit van producten. Vriendelijk personeel met duidelijke kennis van producten.

Reageer

Taeke de Haan 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een elektronica winkel zoals het hoort! Aandacht en vakkennis. Tevens meegegaan met de concurrerende prijs en zo hoort het! De verkoper ........ krijgt van ons een dikke 10!

Reageer

Miranda den Hartog 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt hier altijd goed geadviseerd en altijd goed geholpen. Ze hebben vriendelijk personeel. Ik raad deze winkel zeker aan. Ik kom zeker terug voor een volgende aankoop.

Reageer

Wiel 13-10-2019

Algemene score

8,0
Vriendelijk en vakkundig geholpen door de BCC medewerker. Bezorging zoals afgesproken.
Geen klachten. Beetje jammer dat de aankoop een paar dagen later €70 goedkoper was.

Reageer

Adrie 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na binnenkomst direct geholpen door één van de verkopers bij BCC Hoogeveen. Na informatie snel tot een besluit kunnen komen. De gekochte "wireless headphone" gelijk mee kunnen nemen. Het koppelen e.d. was makkelijk. Ik beveel het product en de winkel zeker aan.

Reageer

John 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is duidelijk. Makkelijk betalen. De afhandeling er na is helemaal top. Je wordt constant op de hoogte gehouden over de levering. er gebeurt exact wat ze beloven. De bezorgdienst belt netjes 20 minuten voor de levering op. Mijn aankoop bij BCC heb ik als zeer prettig ervaren.

Reageer

Ben 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een nieuwe wasmachine nodig. In het verleden steeds naar tevredenheid geholpen. zoals verwacht nu ook weer. Prettig en deskundig geholpen zodat ik gemakkelijk een keus kon maken.
De dag van bezorging mocht ik zelf bepalen en is ook op deze dag bezorgd en de tijd van bezorging heel vroeg doorgegeven en zelfs 15 min vooraf gebeld. (klasse). Machine op de plaats gezet en gebruiksklaar gemaakt ( oude machine weer meegenomen). Conclusie: je wordt heel goed behandeld en professioneel geholpen. Ik ben zeer tevreden en raad zeker aan je aankopen bij BCC te doen. Zeker niet duurder dan anderen en ook vaak goedkoper.
Heb ik wat nodig ik ga zeker weer naar BCC.

Reageer

Nonam 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle correcte levering, op afgesproken tijdstip, goede degelijke verpakking

Reageer

vuuftig 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC zorgt niet alleen voor verkoop maar daarnaast ook voor een uitstekende service.

Reageer

Elly 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al jaren klant bij BCC, je wordt er altijd vriendelijk en deskundig geholpen.

Reageer

Groot,de T 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en zeer vriendelijk geholpen. Mooie service met stipt op tijd levering en aansluiting van de wasdroger op de 2e etage van huis.

Reageer

Michelle 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site! Snel besteld en snel geleverd! Heb al meerder keren iets besteld ging prima!

Reageer

Nella 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Genoeg keus in de winkel en ze laten ook nog zien wat in de webshop besteld kan worden.

Reageer

Marcus 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Terneuzen:

Naar de winkel gegaan voor de aanschaf van een nieuwe TV.

Prima geholpen door personeel met kennis en producten voor een goede prijs (zelfde als online), waardoor het beetje extra service dat je in de winkel krijgt een meer waarde is!

Reageer

Dhr Ruiters 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling verliep makkelijk.
leveringsvoorwaarde waren duidelijk.
Overeengekomen afspraken m.b.t. levering, aansluiten verliepen naar wens.

Reageer

Sander 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
IN de Winkel in Arnhem was het duidelijk dat ik gezien werd, maar kwam er niet gelijk een opdringerige verkoper op me af. Een vriendelijke blik gaf me de indruk dat ik wel iets kon vragen wanneer ik daar behoefte aan zou hebben. Toen ik uiteindelijk met een product naar de kassa liep kwam er gelijk een medewerker aan om me te helpen. Minpuntje vind ik wel dat ze om je postcode vragen, zonder dat vragen of ik het goed vind dat ze mijn gegevens opvragen.

Reageer

Joorden 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig geholpen, echt een vriendelijke man die Bram. Goed advies, groots aanbod en veel kennis, dat allemaal voor een redelijke prijs. Helemaal top.
De service was goed, het personeel was goed, de winkel was mooi en je werd ook nog eens snel geholpen. Ik vind helemaal mooi.

Reageer

Leon landgraaf 13-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Externe harddisk Supersnel correct geleverd voor een goede prijs, vvv bon geaccepteerd

Reageer

Scantukkie 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige keuze en op een bijzonder leuke manier geholpen door een verkoopster die het 'in de vingers' heeft.

Reageer

Roos 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De vorige keer dat ik in de winkel was, kreeg ik zonder te vragen veel tips en uitleg over het product. Dat was deze keer wat minder aanwezig. Wel een aardige meneer die mij heeft geholpen.

Reageer

YW 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Prima bezorgservice. logistiek alles in orde.
Bezorgers erg vriendelijk en beleefd. ze hebben kennis van zaken. oude wasmachine meegenomen, nieuwe wasmachine uitgepakt, aangesloten en testprogramma opgestart. razendsnel.

Reageer

Lonneke 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke website. Goede informatie. Machine snel geleverd. Bezorging was top. Oude Wasmachine meegenomen. Nieuwe neergezet en aangesloten. Zelfs nog even geholpen met onze droger er weer op te zetten

Reageer

Edward Benjamins 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop al jaren onze electrische apparaten en tv's en computers bij BCC. Ben heel tevreden over de prettige en service gerichte verkopers. Zonder opdringerig te zijn geven zij eerlijke adviezen.
De aankoop is altijd weer een klein feestje. Bedankt mederwerkers van filiaal Hoogeveen. Ga zo door.

Edwsrd Benjamins

Reageer

C.W. Verhoef 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig en vriendelijk geholpen en een snelle levering, Alles volgens afspraak

Reageer

Th.dijks 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we werden heel vriendelijk geholpen en gezellig en is dicht in de buurt makkelijk te lopen

Reageer

Edith 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen was makkelijk, prijs goed en bezorging was exact op tijd. Wasmachine werd op zijn plek gezet, oude weer meegenomen en ik kon ter plaatse pinnen.

Reageer

A.A van de Kuijt 12-10-2019

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk behandeld, goede uitleg over het artikel dat wij wilden aankopen. Het betrof een IPad 126 Gb 2018. Door deze verkoper met zijn uitleg hebben wij deze IPad gekocht.

Reageer

Arrestino 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshop, snelle levering, vrijdag kwart voor twaalf een nieuwe monitor besteld, zaterdag om half drie geleverd.

Reageer

Piet 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aardige medewerkers die goed op de hoogte zijn van de producten en eerlijke informatie geven.

Reageer

J Slagter 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is voor ons de winkel, waar je altijd met veel voldoening naar toe gaat. Je word er heel fijn geholpen en ze zijn altijd vriendelijk, hebben alle tijd, geven goede uitleg over het product en de koffie wordt nooit vergeten. ook heel leuk.

Reageer

George C 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Leidschenhage.
Vriendelijke bediening en uiterst behulpzaam. Ik had mijn oude pc-muis bij me en na een test op een pc van BCC bleek de zender hiervan kapot te zijn.
Met de nieuwe draadloze muis stond ik snel weer buiten en de factuur werd per mail opgestuurd 👍

Reageer

mthjg 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemotiveerd, deskundig en vriendelijk personeel. Veel keus en goede prijs. Prima!

Reageer

Familie Meulendijks 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege een klacht kwamen we uit bij bcc in Hilversum.
SANDER had de juiste oplossing na sluitingstijd kwam een collega bij ons thuis de magnetron toch nog brengen zoals afgesproken.
De klantenservice van het hoofdkantoor kan hier nog veel van leren.
Want die krijgt van mij een 4 zelfs dat is nog te veel.
Door Sander komen we graag weer bij bcc in Hilversum.
Wij waren erg teleurgesteld vrijdagavond. (gevoel was bij ons dat er gelogen is).
Voor BCC Hilversum een 9 de service is echt Top

Reageer

John 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wordt altijd prima geholpen en krijg eerlijk en goed advies. Ik kon het product echter ergens anders goedkoper aanschaffen, maar ook hier kwam men tegemoet en kregen we dit ook voor die prijs. Netjes!

Reageer

Wessel 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geholpen in de winkel. Goed voorgelicht en toch snel geregeld. Prima afspraken over levering en installatie. Ook de installatie van de inductiekookplaat goed geregeld!

Reageer

E te P 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon goed, alles nagekomen zoals afgesproken
Netjes naar zolder gebracht en aangesloten en de oude meegenomen 👍

Reageer

Toon meer reviews