Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stijfs Wil 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met zoeken op google naar het product wat wil koppen koop ik het toch bij BCC. Dat geeft me na jaren ervaring met BCC een veilig gegvoel.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Stijfs Wil,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch bestelling gedaan. Keurig geholpen. Kon product direct na betaling ophalen. Vriendelijk personeel
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anomiem 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze corona tijd bestellen voor 2359 en de volgende dag bezorgd, en dat kwamen ze na. De prijs was goed, aan te bevelen.

Wij bestelden een chromebook voor de online lessen van onze zoon. De (oude) laptop hield ermee op dus er moest snel wat anders komen en gelukkig kwam BCC de volgenden dag keurig op tijd.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.Bonnet 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service
We hadden een stofzuiger besteld die ons niet beviel.
Teruggebracht bij bcc in Lisse en zonder problemen kregen we ons geld terug
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste H.Bonnet,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede levering, ben tevreden over klantenservice, wanneer je niet tevreden bent kan je zonder probleem ruilen of je geld terug krijgen.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over onze klantenservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tevreden Klant 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fornuis besteld. Nettjes en op tijd geleverd. Koeriers waren vriendelijk en belde nettjes van te voren hoe laat ze er precies zouden zijn. ( je krijgt er natuurlijk ook tijdig een SMSje van ze).

Ik was ook vergeten de stekker van het oude fornuis eraf te halen. Die hebben de koeriers ook vriendelijk voor mij eraf gehaald en de oude fornuis mee naar beneden genomen.


Kortom, top service en een tevreden klant :)
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ester 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten.
Mooie deal dat freebees ingeleverd kunnen worden.
Snelle levering.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Ester,

Bedankt voor jouw review over onze service en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. Boertien 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De eerste keer bij BCC een wasmachine gekocht en meteen positief opgevallen.
Netjes en vriendelijk te woord gestaan en mijn vragen goed beantwoord.
Met vakkundigheid snel geplaatst en aangesloten, waarbij zeer behulpzaam, meer dan verwacht.
Kortom, ik was aangenaam verrast. Een aanrader dus.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste A. Boertien,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan de Lepper 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte en professionele behandeling in de winkel. De printer die ik besteld had liet door de lockdown even op zich wachten. Echter toen hij binnen was werd ik per mail op de hoogte gebracht en hoe ik deze ondanks de lockdown toch kon ophalen in de winkel. BCC winkelcentrum Woensel Top
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Jan de Lepper,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

prima 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima prijs/kwaliteit verhouding
product naar verwachting, snelle bezorging
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JeKr 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren hield mijn 2de monitor er mee op. Erg lastig met al het thuis werken.
Op Tweakers een nieuwe passende monitor uitgezocht en ja, in het rijtje met winkels stond BCC.

Na wat vergeleken en gechat te hebben met verschillende winkels bleek BCC de enige winkel die deze monitor ook daadwerkelijk de volgende dag bij mij thuis zou kunnen hebben.

Mooie bijkomstigheid is dat deze met DHL verzonden werd, DHL komt bij ons altijd al vroeg in de ochtend ;-) Dit in tegenstelling tot PostNL welke juist altijd einde middag komt.

Kortom, top gedaan BCC ik ben blij met jullie service en snelheid!
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste JeKr,

Bedankt voor jouw review over onze service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Herma 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering, goede producten. Prijs is ook prima. Ook heel fijn dat BCC winkels heeft (als die tenminste open mogen).
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Herma,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

c Noordzij. 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima aflevering en goede service netjes boven neergezet en de oude mee retour
en corect op tijd leveren. bedankt voor de nette aflevering.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste c Noordzij.,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

leo 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC. is een prima winkel , veel keuze ,betaalbaar , snelle en prima levering.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste leo,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor een goede prijs en snelle levering koop je hier een mooi product. Vriendelijke bezorgers, correct en netjes. Chapeau!
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vosa 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld heel makkelijk. En was heel snel in huis!
Geen enkel probleem ondervonden. Zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Vosa,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Van leeuwen 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Direct antwoordt op mijn vragen en binnen 5 minuten een mail ontvangen dat mijn camera opgehaald kon worden in de winkel (in verband met Corona sluiting) een vriendelijke afhandeling in de winkel door een medewerkster
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste M. van leeuwen,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en snelle afhaalservice in onze filialen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nick 08-01-2021

Algemene score

9,0
Een duidelijke site waar je goed producten met elkaar kunt vergelijken. Een ander voordeel is dat zij ook VVV checks accepteren.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Nick,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anneke 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop, makkelijk om te bestellen. Snelle levering en gratis bezorging. Een aanrader.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Anneke,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

deV 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IK had al een keer eerder een laptop besteld bij BCC. Deze keer weer laptop besteld. Op de site wordt duidelijk aangegeven welke laptop geschikt is voor welk gebruik.
Verder snelle en goede levering
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste deV,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bakkertje88 08-01-2021

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving in de webshop en een snelle levering. Product zoals verwacht. 2 vriendelijke bezorgers wat wil je nog meer!
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Bakkertje88,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C. H. 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine van 12 jaar oud defect op zondag, Maandag BCC telefonisch benaderd en op woensdag al een mooie nieuw machine in huis, ondanks de corona maatregelen van winkel sluiting.
En dat ook nog voor een mooie prijs.
Uiterst vriendelijke bezorgers die alles heel netjes regelden zodat de machine direct gebruiksklaar was. TOP.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste C. H.,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Floris 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een lange speurtocht naar een laptop geslaagd bij de vertrouwde BCC winkel, ik ben via de directe chat functie goed geholpen, zowel voor de aanschaf (omdat het model wat ik wilde uitverkocht was) kreeg ik een perfect aansluitend alternatief aangeboden voor de zelfde prijs, en ook na de aanschaf werd ik netjes op weg geholpen met advies.

Kortom erg fijne koopervaring, snel geleverd, niks te klagen, prettig product ook!
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Floris,

Bedankt voor jouw review over onze online service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wesley 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop, bestelling was de volgende dag geleverd. Ik heb ook nog contact gehad met de klantenservice en daar ben ik prima geholpen.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Wesley,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en klantenservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esther 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft een prima website waar ik snel de artikelen kon vinden die ik zocht. Bij levering stond vandaag besteld morgen in huis. Had gedacht dat dat misschien wel langer kon duren gezien de drukte bij alle pakketbezorgers, maar kreeg een mail met track and trace voor de volgende dag en alles werd keurig de dag na bestelling geleverd. Goed verpakt tegen beschadigingen. Was de eerste keer dat ik wat bij BCC online kocht, maar zeker een aanrader.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Esther,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze webshop gekozen omdat de prijs past bij het product en de klant vriendelijkheid vind ik zeer goed. Het personeel neemt de tijd voor de klant en denkt in oplossingen.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over onze service. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

K 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Je wordt netjes vantevore gebeld door de bezorger.
Deze was vriendelijk en behulpzaam.
Ook mijn oude electrice Apparaat heeft hij gratis meegenomen. Erg handig die service.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste K,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en behulpzame bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Simone 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC was voor deze printer het goedkoopst. Duidelijke omschrijving van het product.
Artikel besteld en vervolgens zoals beloofd ook echt de volgende dag in huis. Top!
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Simone,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bebbee 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hoe geweldig op 6januari een bestelling geplaatst en op 7januari bezorgd!supersnel.
Nu kunnen we het het weekend ons dinner4all gaan uit proberen
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Bebbee,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Lekker genieten van het weekend met de dinner4all!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Manuela 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de corona was alles binnen een dag geregeld. Via de webshop was mijn espressomachine snel besteld, de volgende ochtend een email ontvangen dat ik het produkt kon afhalen. Aangekomen bij de winkel werd netjes de deur voor mij geopend en werd ik doorverwezen naar de balie, waar ook alles vlug geregeld was. Waar ik ook blij van werd was dat er aan alle eisen i.v.m corona werd voldaan. Al met al dus helemaal tevreden
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Manuela,

Bedankt voor jouw review over de snelle afhaalservice in ons filiaal. Geniet van de kofiie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esmee 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gister online een toetsenbord en muis besteld, goede service via de mail, snel reactie en goede service bij het ophalen in de winkel, alles volgens de regels.

Producten werken goed, bij vragen snel antwoord, goed bereikbaar.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Esmee,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk de website goede info van de producten en snelle levering. Fijn dat je in de avond voor 21.00 al weet in welk tijdslot ze komen.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet 07-01-2021

Algemene score

9,0
Het dichts bij zijnde bcc winkel
en de zeer goede ervaringen in het verleden bij eerdere aankopen
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Piet,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annemieke 07-01-2021

Algemene score

10,0
Fijne website. Snelle bezorging en goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. En ook niet onbelangrijk.. een goeie prijs!
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Annemieke,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Natasha 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks dat er geen enkele review was voor dit artikel, had ik het vertrouwen in BCC. Supersnelle bezorging, wat voor mij heel belangrijk was, aangezien ik het artikel met spoed nodig had voor werk.
Heb er zeker geen spijt en geniet optimaal van mijn aankoop!!
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Natasha,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Long Rain 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb via internet besteld. Goede website. Indruk dat dit een winkel is met persoonlijke aanpak.
Verzending is super snel (Is heel vaak echt niet nodig). Communicatie over verzending is goed.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Long Rain,

Bedankt voor jouw review over onze website en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martinus 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zowel in de winkel als aan de telefoon bij online bestellen zeer behulpzaam personeel met kennis van zaken. Goede adviezen met betrekking tot prijs/kwaliteit en duurzaamheid.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Martinus,

Bedankt voor jouw review over onze kundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maria teuben 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een philips stofzuiger gekocht en ben er zeer tevreden mee
In de shop van bcc was de prijs mooi vergeleken andere sites
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Maria teuben,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Emmy Jongkind 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het zoeken naar de juiste wasdroger voor een aantrekkelijke prijs kwam ik terecht bij BCC.
Gezien de corona on line gezocht,
Gelijk via de live chat contact met Thijs.
Dit verliep super, geen vraag was teveel en alles tot in detail geregeld en vandaag al geleverd op zijn plek.
Kortom een zeer tevreden klant,
Dank jullie wel BCC.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Emmy Jongkind,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en kundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ebony 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop was makkelijk vindbaar in de Google resultaten. Wat ik heel fijn vindt, is dat ik producten met elkaar kon vergelijken. Dit gaf duidelijkheid en maakte mijn keuze makkelijker. Het product was binnen een dag geleverd, top!
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Ebony,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop met prima productinformatie. Prijzen zijn concurrerend en de service is prima. Wasmachine keurig op afgesproken tijd geleverd, geplaatst en oude mee retour genomen.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop en onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerwin 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een nieuwe koffiemachine en deze snel kunnen vinden op de website van BCC. Via de filters makkelijk aan te geven waar je naar op zoek bent.
Het proces van bestellen tot en met het betalen spreekt allemaal voor zich. Duidelijk en snel afgehandeld.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Gerwin,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak van onze duidelijke website. geniet van de koffie ☕!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Zibikopec 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allemaal goed geregeld. Ik ben blij dat in deze moeilijke periode kan zo snel benodigde boodschappen maken.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Zibikopec,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BenW te S 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van een nieuwe printer, en dit ondanks het Coronatijdperk (binnen 24 uur).
Duidelijke mail met leveringsinformatie.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste BenW te S,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere website met duidelijke productomschrijving.
Makkelijk bestellen en snelle levering.
Kortom top service
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ineke 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In deze coronatijd echt super geholpen door Johan en zijn collega's. Altijd al heel tevreden over deze winkel. Nu hadden we met spoed een laptop nodig. Goed geadviseerd ........kortom heel tevreden!
Een soortgelijke winkel doet alles voor een glimlach😉 Deze uitspraak is zeer zeker van toepassing op deze winkel aan de Mortiere boulevard.....
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Ineke,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HansB. 07-01-2021

Algemene score

9,0
Prettige zaak, waar je (indien mogelijk) fysiek goed geholpen wordt met heldere adviezen. Online ook prima service! Zelfs in corona-lock down vandaag besteld, morgen in huis!
De geleverde koptelefoon v.d. P.C. voldoet prima. Koop de volgende keer hoogstwaarschijnlijk weer bij BCC !
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste HansB.,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wouter 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de service van BCC is helemaal top geregeld
Ook het ophangen, installeren en instructies werden zeer vriendelijk en super uitgevoerd
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste wouter,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en kundige service van onze installateurs.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arie 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop van BCC is van hetzelfde niveau als die van de winkel: ouderwets goed ! Gezien mijn altijd positieve ervaringen in de BCC winkel was het voor mij niet moeilijk om voor hun webshop te kiezen.
Ook hier kom ik duidelijke informatie tegen. Ook hier kom ik een goede prijs/kwaliteit- verhouding tegen.
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Arie,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irene 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en vakkundig geholpen. Bestelling stond klaar en de medewerker heeft meegedacht hoe dit pakket te vervoeren met de fiets. Goede service!
Officiële reactie van BCC 08-01-2021

Beste Irene,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews