Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.R.A. Nawijn 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Amsterdam Buitenveldert is een overzichtelijke winkel. De service is veelal plezierig en deskundig. Werd voor de tweede keer geholpen door Roy, een uitstekende en aardige verkoper. De bezorging liet te wensen over. Adviseer BCC DHL expres te gebruiken voor bezorging en niet BCC parcel. Laats is wellicht voordeliger maar niet accuraat.
Op aangeven tijdstip van 14-18 u heeft niemand zich gemeld maar wel werd bericht gestuurd “we hebben u gemist” bij track and trace

Reageer

Kim 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er gaat nog steeds niets boven persoonlijk contact, vriendelijke medewerker, prima informatie, meedenken was erg prettig. Alsook de levering was perfect in orde en absoluut vriendelijke bezorgers. Prima communicatie! Een 10 bestaat niet, dus vandaar een 9,5 :)

Reageer

Pardijs 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte levering. Goede duidelijke communicatie over de levertijd. Koelkast ook in goede staat ontvangen, nog korte toelichting van de leverancier.

Reageer

BR 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC Hilversum heeft altijd diverse modellen in de showroom staan ter vergelijking en de verkopers kunnen duidelijk de verschillen toelichten. Prijzen zijn concurrerend en dus net zo makkelijk om product gelijk mee te nemen.

Reageer

Ed Kroquet 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van het product, netjes ingepakt en de volgende dag al geleverd! Helemaal niets op aan te merken! Chapeaux BCC!

Reageer

B.C.J.Hutten 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
alles vlot geregeld
bij mij was de levering bijzonder vlot vriendelijke monteurs
en bijzonder vlot met installeren

Reageer

ab 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verschillende malen hier bij BCC in Roosendaal geweest voor diverse aankopen
Altijd eerlijk en goed advies en weten waar ze over praten (alle )
altijd netjes en goed behandeld daarom komen wij er terug als er iets vervangen moet worden

Reageer

Jan 29-10-2019

Algemene score

9,0
Prima vindbaar op de site, artikel goed geprijsd met een leuke actie. keurig op tijd de volgende dag geleverd, samen met het hoesje.
zou wel handig zijn als het hoesje ook als accessoire getoond wordt bij de tablet.

Reageer

Magda 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig en helder geholpen, ging met n goed gevoel de deur uit! Niets was teveel.
Snelle levering en goede service. Moest toch naar de zolder gebracht worden en oude mee terug. Top gedaan!

Reageer

Rene 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ja hier word ik heel vriendelijk geholpen je kunt rustig winkelen zonder dat ze gelijk vragen kan ik u helpen en voor advies kan je ook terecht en ja ben blij er me en voor prijsverschil kan je ook terecht is mooi winkel en ze zijn heel vriendelijk en zo

Reageer

Kees Kaspers 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een prachtig bedrijf. We kochten vandaag een Epson Printer bij BCC in Amsterdam Osdorp.
De verkoper bood ons een extra cartridgepakket aan voor € 40,-, Akkoord vonden wij, waarop de langste verkoper van dat bedrijf naar een stelling liep om deze te pakken. Helaas, ze waren uitverkocht. Bij het afrekenen bood de verkoper aan om het cartridgepakket morgen per post naar ons toe te sturen. Perfect. We hebben alles afgerekend en zien met vertrouwen het pakket tegemoet. Chapeau.

Reageer

Martin 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede omschrijving, snel proces van bestellen. Overzichtelijke website. Informatie over product helder en praktisch beschreven. Afhandeling en volgen van de order is goed geregeld.

Reageer

Miss Peacock 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke, klantvriendelijke webshop. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle reactie, snelle service. Goede, duidelijke informatie c.q. communicatie. Alleen jammer dat de monteur bij het installeren van het apparaat de kit had vergeten. Lijkt me een standaard item voor in je gereedschapskist.

Reageer

Ton Geldrop 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Reeds meerdere keren iets besteld bij deze shop en steeds tot volle tevredenheid de aankoop verwerkt, ook bij retournering.

Reageer

N 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer mooie koelvriescombinatie besteld via BCC. Volgende dag al op de aangegeven tijd geleverd. Goede service van de bezorgers en het product was in goede staat. Bedankt BCC!

Reageer

Dirk 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Conform afspraak werd de koelkast de volgende dag door de vriendelijke bezorgers, die zich keurig voorstelden, netjes afgeleverd. 10 minuten voor aankomst gebeld dat ze onderweg naar afleveradres waren.

Reageer

Kiki 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed geholpen met de aankoop van een headphone. Uitgebreid advies en veel kennis!

Reageer

Dineke 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC is er een ruim aanbod verkrijgbaar en alles staat overzichtelijk opgesteld. Ik ben goed geholpen bij de aankoop van een stofzuiger, het personeel is klantvriendelijk.

Reageer

A.Nielsen 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door andere veroorzaakte wrevel, is de gewenste aankoop met geldende korting tot stand gekomen.

Reageer

An 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service wat het brengen betreft en het installeren van een nieuw wasmachine
Nette en vriendelijke bezorgers

Reageer

Ton van Lienden 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn in deze winkel erg fijn geholpen. Wij hebben daar een Nespresso machine Citiz gekocht. Men had alle tijd voor een vakkundige uitleg. Men was ook bijzonder klantvriendelijk. Kortom een aanrader om naar toe te gaan.

Reageer

Besemer 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een heel fijne en goede winkel. Nooit gedoe. Het is een verademing om in zo'n winkel te kopen. Aardig personeel, geen gedoe als een product niet deugd.

Reageer

Ton 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Advies: lever de goederen in een omdoop. Nu kreeg ik hem onafgebroken in de originele doos afgeleverd.

Reageer

Steven 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In eerste instantie zou BCC niet mijn eerste keus zijn, maar mijn gedachten zijn compleet veranderd toen ik op een zondagavond een bestelling deed van een bepaald product dat ik graag vanaf maandag al in gebruik had willen nemen! De site van BCC beschikte over de juiste informatie en gaf aan dat dit mogelijk was! Ik ben onder de indruk dat het product daadwerkelijk op maandag is geleverd! Ik ben ook onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van het bedrijf en zou het zeker aanraden bij vrienden en familie! BCC komt bij mij hoger in het rijtje te staan en zal in het vervolg mijn eerste keus zijn bij nieuwe aankopen!

Reageer

Remy 29-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
top winkel je wordt gewoon goed op de hoogte gehouden en heb in het weekend de bezorgdatum veranderd naar maandag en werd ook gewoon vroeg gebracht door de bcc

ga zo door zeker een aanrader

Reageer

John 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen door de verkoper van B.C.C. juiste advies over de warmtepompdroger en tussenstuk gekregen.

Reageer

Jan 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via internet op zondagmiddag een LOGITECH MX ERGO-GRAPHITE besteld en de volgende dag reeds bezorgd via DHL vlottere service kan ik me niet voorstellen

Reageer

Bert 28-10-2019

Algemene score

5,0
Ik koos voor BCC omdat het een gerichte, Nederlandse winkel is met een lange traditie. Mijn ervaring is nogal dubbel. Ik had dit jaar al een dure wasmachine gekocht en die was prima afgewikkeld, afgeleverd en geplaatst, zonder enig probleem en ik geniet er erg van. Maar mijn onlangs gemaakte bestelling voor een fornuis is slorig velopen. a) hij zou boinnen 2 welen worden geleverd, maar ik heb 4 weken gewacht voordat ik zelf aan de bel heb getrokken. Telefonisch contact vergt veel geduld. b) er werd een afspraak gemaakt om hem binnen een week te leveren, maar op de afgesproken dag kreeg ik een telefoontje dat het toestel niet leverbaar was. Toch kwam de bestelwagen, maar die had hem dus niet bij zich. b) Teleurgesteld mocht ik een ander fornuis uitzoeken. Dat kon alleen van een ander merk. Gedoe over dt hij 2 tientjes duurder was, maar mocht hem toch bestellen. Nu is hij afgeleverd maar het fornuis is van mindere kwaliteit dan het merk dat ik wilde, dus ik kan weer bakken en koken, maar het geeft niet echt een fijn gevoel. c) Ik vind het raar dat je 44,50 moet bijbetalen om hem uitgepakt te ontvangen en te laten aansluiten, en daar zit dan weer geen aanslutingskit bij (nieuwe slang en isolatie tape) en is het snoer wel heel erg kort. Met de wasmachine was er geen enkel probleem. Daar krijg je ook gewoon een slang bij, een redelijk lang snoer en is het uitpakken en plaatsen gewoon inbegrepen.
Officiële reactie van BCC 30-10-2019

Beste Bert,

Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling de nodige vertraging heeft gehad. Fijn te horen dat de service van de wasmachine goed is verlopen. Je geeft aan dat het fornuis van minder kwaliteit is, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Gerda 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het gewenste product.
Snelle service en goede informatie over het bezorgingstraject.

Reageer

Kylian 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig! Perfecte levering zoals ze hadden beloofd! Scherm werkt super goed! Bestel proces was ook erg makkelijk!

Reageer

Wil Savelsberg 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De sleutelcode die ik had werd niet door Norton geaccepteerd voor de actie. Ben naar BCC terug gegaan en die zorgden voor een prima afhandeling door een vriendelijke medewerker.

Reageer

R. 'T. B. 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben super geholpen door 2 mannen bij bcc Hengelo. Ik kwam daar voor draadloze oortjes en 1 van die meneren heeft mij toen goed geholpen hij heeft met mijn prinsen vergeleken en ook reviews van verschillende oortjes hij heeft de tijd voor mij genomen en dat was een fijn gevoel. Ik heb daar ook oortjes gekocht alleen de bij het testen bleek 1 van de oortjes kapot dus ben ik de volgende dag terug gegaan. Ik en toen ben ik daar geholpen door een andere man hij heeft ze omgewisseld voor mij zonder probleem. Ik wilde toch andere en daar heeft hij mij ook goed geadviseerd en ik kan de andere oortjes zo terug doen ik hoefde alleen bij te betalen. Allebij waren ze heel erg klant vriendijk top!!

Reageer

Louis 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk, snel en deskundig door Erik geholpen.
Daarnaast ook nog een lucratief contract afgesloten bij Essent waardoor de rekening een stuk lager uitviel.
Kortom, meer dan tevreden.

Reageer

Bianca van hilst 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uiterst vriendelijk en deskundig personeel! Super geholpen met de aankoop van mijn nieuwe computer!
Goed advies, zeer deskundig en denkt ook met de klant mee! Top zoals deze medewerker geholpen heeft, zeer vriendelijk! Zo zouden er meer moeten zijn!

Reageer

Christa 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn prima en fatsoenlijk geholpen bij de aanschaf van een multiroom systeem. Flexibele opstelling voor als het thuis toch niet zou bevallen of niet zou samenwerken met onze huidige apparatuur.

Reageer

C.W.H. jongelie 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel al lang bekend bij mij. Medewerker begreep precies wat ik nodig had. Raadde mij een apparaat aan en gaf additionele instruties. Installatie ging vlot en de werking van het apparaat prima

Reageer

Britt 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ga altijd graag naar de BCC voor mijn aankopen. Vriendelijk personeel die je duidelijk maar vooral ook eerlijk inlichten. Daarnaast heb ik ook altijd het gevoel dat ze de tijd voor je nemen. Aanrader dus!

Reageer

Mia 28-10-2019

Algemene score

7,0
Aankoop stofzuiger / prima geholpen door erg vriendelijke meneer.
“ tv afdeling “ waren wij minder blij mee!!! Geen “ klik” met verkoper , teleurstellend

Reageer

Ester 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een prettige monteurs en goede klantenservice.

De inductieplaat die we hadden besteld bleek 2 fases te hebben en onze aansluiting 3. De monteurs op locatie namen ons mee in de eventuele gevolgen hiervan en hebben samen met ons gezocht naar een nieuwe. Zodoende met Michelle van de klantenservice in contact gekomen en een nieuwe kookplaat besteld.

Ze heeft zelfs aangeboden om de eerst mogelijke montagedatum in de gaten te houden zodat we zo snel mogelijk weer kunnen kokkerellen!

Heel prettig contact dus met zowel de monteurs als klantenservice :-) zeker een reden om vaker bij BCC aan te kloppen.

Reageer

Piet Vos. 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben met 14 dagen verschil een wasmachine en een wasdroger gekocht.
Wij zijn uitstekend geholpen door xxx.
De keuze was enorm en de uitleg over de machines was perfect.
We kregen de wasmachine de andere dag en de droger binnen de tijd dat wij hem graag wilden hebben .Niets dan lof.
Ik raad BCC dan ook aan ierereen aan.

Reageer

Ger schonhage 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij bcc gaat alles altijd correct.
In de winkel weer fijn geholpen.
Prettiger als internet vinden wij.
Wasmachine weer keurig op tijd geleverd.
Personeel weer erg vriendelijk.

Bcc is een aanrader

Reageer

Sam 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed geholpen via de websitechat, whatsapp en daarna gelijk opgebeld. Alles kon gelijk geregeld worden en bij bezorging een halfuur eerder (netjes gebeld) en vriendelijk! Super!

Reageer

Rdn 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
dinsdag naar BCC voor een nieuwe iPhone voor de verjaardag van onze dochter. Ze had flink gespaard en laatste deel kreeg ze van ons. Dochter helemaal in spanning om haar nieuwe telefoon woensdag aan iedereen te kunnen laten zien. Helaas telefoon niet op voorraad aanwezig maar xxx van Bcc heeft alles geprobeerd om hem toch zo snel mogelijk te krijgen. Van alles afgebeld en gezocht op internet. Uiteindelijk bleek het snelst om hem toch gewoon te bestellen en af te laten leveren in filiaal Amersfoort. xxx beloofde gelijk te bellen zodra hij er was en dat heeft hij gedaan. Super service van BCC!

Reageer

Jacques van Rijt 28-10-2019

Algemene score

6,0
De koelkast werd helaas alleen verpakt in de garage achtergelaten.
Het pakket mocht ik fijn zelf uitpakken en het verpakkingsmateriaal zelf naar de afvalstraat brengen.
Service noemt BCC dit!
Dit lossen ze bij de blauwe concurrent toch klantvriendelijker op.
Officiële reactie van BCC 28-10-2019

Beste Jacques van Rijt,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Jacques van Rijt 28-10-2019

Ordernummer:
201910-005325293

Reageer

Oomenworks 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Breda is een erg fijne en overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel. Ik wordt er altijd erg goed geholpen. Wanneer ik een aankoop doe maar ook wanneer ik een beroep doe op de klantenservice. Ik ben zeer tevreden.

Reageer

Pière 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb onlangs een computer aangeschaft via BCC in Lisse. Zeer deskundige verkoper die mij up to date informeerde over alle wensen en mogelijkheden zodat een goed overwogen keuze gemaakt kon worden.
Ook goed geholpen om data van de oude computer over te hevelen naar de nieuwe met de daarbij horende kabeltjes.
Dit is verkopen van consumentenelektronica zoals het eigenlijk hoort en waaraan BCC ruimschoots voldoet.

Reageer

Martin-Jan 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vrijdag 25-10-2019 heb ik bij de BCC, lokatie the Wall Utrecht, een nieuwe televisie gekocht. Eerder had ik er al de nodige witgoed gekocht. De lokatie is uitstekend bereikbaar en heeft ook gratis parkeer gelegenheid op het parkeerdek. Je wordt er snel aangesproken door het personeel. Vriendelijk en prettig geholpen. Prijzen zijn scherp. Mijn oude TV (zo'n ouderwetse beeldbuiskolos) werd door hun afgevoerd. ( in en uitladen via de leverancierspoort) Aankoopbon die ook met de email komt is handig, raak je het niet kwijt. Al met al zeer tevreden

Reageer

Ad 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service We hadden een klacht en gingen naar de winkel en is helemaal naar onze tevredenheid opgelost Top service

Reageer

Moorman 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al meerdere aankopen gedaan bij BCC Abefabriek in Tilburg. Ik word altijd keurig geholpen en het is een prettige winkel! Fijn dat er een goede voorraad is, zodat je ook daadwerkelijk met het gewenste product naar buiten loopt (dit is de reden waarom ik naar een fysieke winkel ga ipv online shop).

Reageer

Agatha 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig en netjes geholpen door Marc!
Informatie over bezorging per mail heel duidelijk en op tijd bezorgd binnen de gemaakte tijds afspraak.
Netjes afgeleverd en geplaatst door de bezorgers!

Reageer

Toon meer reviews