Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G. van Beek 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en vriendelijk geholpen en een leuke korting gekregen!
Verkoper liep zelfs mee naar de auto om spullen te helpen inladen.
Top!

Reageer

R.Messemaker 03-11-2019

Algemene score

9,0
mooie overzichtelijke shop.
je wordt niet direct geholpen maar je kan rustig rond kijken,
er lopen genoeg verkopers rond die je goed en vakkundig helpen.

Reageer

Wilma 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat mijn aankoop niet op voorraad is ben ik prima geholpen en krijg ik direct bericht wanneer mijn oven binnen is. Duidelijke uitleg en prima service aan huis met het installeren. Ik ben zeer tevreden over BCC Leidschendam.

Reageer

Ron 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er staan daar medewerkers die weten waar ze over praten en ze zijn zeer klantvriendelijk.
En de laagste prijs is ook hun laagste prijs + een prima service van hun helpdesk.

Reageer

Ruud Camps 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
gekozen ivm laagste prijs garantie , heb 4 tot 5 keer moeten vragen voor iemand me kon helpen ,terwijl er meer personeel was dan klanten.
Officiële reactie van BCC 04-11-2019

Beste Ruud Camps,

Wat vervelend om te horen dat het personeel je niet direct kon helpen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

RuudCamps 07-11-2019

201911‐008183677

Reageer

l de graaf 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Attente verkopers - keurige info en goed advies. - overzichtelijke opstellingen en duidelijke info bij de producten, men neemt tijd voor een bakje koffie met de klant.

Reageer

Richard Koelewijn 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super vriendelijke en behulpzame verkopers. Bcc hanteert een eerlijke prijsstelling.

Reageer

R SmeBon 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijke medewerkers, denken met je mee en hebben kennis van zaken.

Reageer

Madelon 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn weer eens naar BCC geweest. Gewoon omdat we iets nodig hadden en daar altijd slagen voor een redelijke prijs met goed advies en vriendelijke hulp. Waarom nog ergens anders naar toe? Het was weer prima!

Reageer

Theo 03-11-2019

Algemene score

9,0
je word goed geholpen de levering duurde wat lang er maar ik werd goed op de hoogte gehouden ge woon top bedankt

Reageer

Vyt Rudolf 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ais ik iets koop in de winkel en het word geleverd zoals afgesproken en zelfs nog voor de genoemde tijd op een zaterdag kan ik dat alleen maar een fantastische ervaring vinden .
Vind ik zeker een aanbeveling naar andere klanten toe waard .

Reageer

jacobs.s 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Krantvriendelijkheid dik in orde. Producten worden goed optijd geleverd en de pakketjes zien er altijd netjes uit. Retourzending is heel simpel en goed geregeld. Kort samengevat een topwinkel.

Reageer

Monique 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Enorm prettig geholpen bij BCC Arnhem. Vriendelijk en goed advies. Levering ging minder goed. Duurde 2 weken langer dan was afgesproken. Tevens ging het via een mail waarbij je een datum moest prikken. Vond ik niet prettig; telefoontje is wat klantvriendelijker. Maar goed, levering was keurig op tijd door 2 vriendelijke jongemannen die er de tijd voor namen om het apparaat goed en netjes te installeren. Top!

Reageer

Anita 03-11-2019

Algemene score

8,0
Prima geholpen goede uitleg hebben ook onze inbouwapparatuur gekocht ook hiermee was het top

Reageer

Frans Kösters 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijna alles kopen wij bij BCC. Vriendelijkheid, kennis van zaken. Nemen de tijd om jou uit te leggen of te informeren. Nu een nieuw scheerapparaat gekocht waarbij verkoper ons goed heeft geholpen bij het maken van de keus. Dit is voor ons een gevoel van vertrouwen.

Reageer

Ricardo 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze zijn echt zoals ze beweren prijsconcurerend.
Was bijna vergeten BCC bestond. Kwam in mijn jongere jaren toen internet nog niet bestond in de fysieke winkel nog wel eens regelmatig.
Servicekosten zijn erg laag. Kon mijn nieuwe wasmachine nergens goedkoper aangesloten op trekschakelaar en water toe- en afvoer krijgen. Inclusief verlengd electrasnoer voor aan de trekschakelaar.
De gehele machine aangesloten en wel voor een spotprijs. En 1 trap op met dat loodzware rot ding. Gelukkig sterke mannen welke naar zo als het eruit zag makkelijk de machine de trap op tilden. Zag ik nog het meeste tegenop. Wel voor de zekerheid de trapleuningen er eraf gehaald voor het gemak.,
Voor mij een winkel zeker in de toekomst om te onthouden.
Kocht de machine in een actieperiode. Was niet op voorraad maar kreeg hem voor de actieprijs uiteindelijk 10 dagen erna thuisbezorgd. Sneller als dat er op de internetpagina stond.
Helaas was de vervoerder wat later als dat er in de mail stond.
Maar eenmaal aangesloten en draaiende de machine in een mum van tijd weer helemaal blij.
Hebben een ruime keuze en waren voor mij in alle opzichten echt met de prijs voor deugdelijk apparatuur zeer concurerend en goedkoopste. Doen ook vrolijk mee met concurrerende winkel acties. Zie voor concurenten BCC homepage. Ze doen het echt in mijn geval.
Betalen kan op verschillende methodes.
Pinnen bij aflevering kon ook. En werkt prima.
Makkelijk. Hoef je geen grote sommen met geld in huis te hebben.
Alles all met all prima verlopen.
Weet niet hoe de nazorg is bij eventueel reparaties en hoop dit ook niet nodig te gaan krijgen.
Maar ik ga ervan uit dit ook net zo prima is of beter(weet ik niet) als concurrenten.
Waren totaal met cashbackactie en vervangingswekenactie 240 euro goedkoper als bij andere elektronicawinkels met fysieke winkels.
Was alleen jammer dat op kieskeurig tijdens mijn speurtocht BCC niet in de lijst stond met prijzen van het product. Ook niet bij AEG. Nu dus wel.
Kwam BCC per toeval tegen met google search optie
Bij aanschaf van electronica of witgoed zeker een winkel (onlineshop) waardig om eens te checken.
Jippe BCC en mijn nieuwe wasmachine.

Reageer

Johan 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zag dat ik niet echt opgemerkt was maar nadat ik zelf iemand had opgezocht nadat hij met de klant klaar was werd ik vriendelijk en goed geholpen. Hij wist waar hij over praatte en gaf goed advies. Ben ook blij met de aankoop.

Reageer

Adri 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen. En goede service. Antwoord op al onze vragen. Een apparaatje functioneerde niet. Gelijk een nieuwe besteld en volgende dag in huis. Gratis

Reageer

Morgan 03-11-2019

Algemene score

8,0
Ik heb voor BCC gekozen vanwege een combinatie van de prijs en de extra optie (betaalde) op mijn koelkast ook te plaatsen, wat vanwege mijn specifieke situatie nodig was.

De bestelling ging zonder problemen. Ik kon zelf een bezorgdag kiezen. Ik vind het wel een nadeel dat er dan "tussen 7:00 en 18:00" aangegeven wordt en je pas om 3 uur 's nachts in een mailtje te horen krijgt in welk blok van 2 uur er afgeleverd wordt. In mijn geval viel het mee, maar het kan dus gebeuren dat je midden in de nacht pas weet dat je om 7 uur klaar moet staan. Het was wel van tevoren aangegeven dat het zo zou werken.

De bezorging was op tijd (een tikje aan de vroege kant zelfs) en ik werd ongeveer een kwartier voor de aflevering volgens afspraak gebeld. De bezorgers waren behulpzaam met het plaatsen en de doortrekken van het stroomsnoer naar het stopcontact. De enige kleine kanttekening die ik heb is dat het plastic verpakkingsmateriaal aan de binnenkant van de koelkast niet verwijderd en meegenomen is, maar dat is verder niet heel erg.

Ik ben tevreden dus.

Reageer

Gea 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel werden allen vragen goed beantwoord. Ik kreeg het idee dat de medewerker goed onderbouwd is en voldoende kennis heeft van alle merken in het assortiment. ook voordelen en nadelen van ieder product, onpartijdig. Dat maakte de keus aanzienlijk makkelijker.

Reageer

Jan van Erp 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze winkel gekozen voor de fijne medewerkers en de goede service.

Reageer

Toos. 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en vriendelijk geholpen maar dat wisten we al .Zijn al jaren klant bij BCC.

Reageer

B. van der Hee 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper was zeer deskundig en nam alle tijd voor ons. Geen moeite was hem te veel.

Reageer

Claudia 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede aanbiedingen! Wij gingen voor een nieuwe wasmachine. De levertijd van 15 dagen is erg lang, moet echt sneller!

Helaas de pech dat het artikel die wij eerst hadden maar niet werd geleverd, kan maar moeten vanuit BCC wel dan de klanten hierover informeren, wat niet is gebeurd. Zelf na bijna 15 dagen maar contact opgenomen. Daarbij moet het telefonisch contact opnemen met BCC echt beter. Slecht te bereiken om iemand te spreken.
Je krijgt standaard eerst een bandje waarin je in de wacht wordt gezet van ca. 5-10 min. en als je geluk hebt krijg je iemand aan de telefoon.

Gelukkig als je dan iemand er aan krijgt, zijn deze uiterst vriendelijk en behulpzaam en je wordt begrepen. In ons geval werd de order geannuleerd en werd er mee gezocht naar een alternatief die uiteindelijk beter bleek te zijn en we kregen hem voor dezelfde prijs ! Goede service !

Probleem is uitstekend opgelost BCC, daarover zijn we uiterst tevreden.
Nu nog werken aan leveringen die te laat zijn om klanten te informeren, zodat ze niet zelf hoeven te bellen, omdat de bereikbaarheid slecht is.

Reageer

Renard 03-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt vakkundig en vriendelijk geholpen door het personeel. Ook de uitstraling van de winkel is goed

Reageer

van Velp RGWM 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct nadat ik binnenkwam werd gevraagd waar ik maar op zoek was.
De airpods die ik zocht werden meteen uit het magazijn gehaald.
Mijn aankoop werd vervolgens geregistreerd en ik kon direct betalen.
De airpods werken perfect

Reageer

Edith 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn in de winkel in Heerlen geweest. We zijn goed geholpen de verkoper nam de tijd om ons uitleg te geven over het product wat we wilden kopen. We hebben het product gekocht en het bevalt goed.

Reageer

Ciska 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geleverd wat ik besteld had. Alles op de juiste plek gezet, aangesloten en opgestart. Erg vriendelijke bezorgers. Kortom top!

Reageer

g. van de ven 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed geholpen. Kom er niet voor niets al tijden voor al mijn elektro(nica). geen probleem als er iets niet goed is, wordt ook perfect opgelost. Dit keer was mijn artikel niet op voorrad, maar wordt netjes thuis bezorgd. Blijf klant van BCC!

Reageer

R.Zaninshi 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
They sell relatively cheaper electronics products in Delft, the staff are also nice! although they dont have a wide varied products, but you can always check in their website before your visit, and order from home and pick up your product in the next one hour. Super convenient!

Reageer

Annie 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne winkel in Breda,vriendelijk personeel.
Goede uitleg over producten, is een aanrader deze winkel

Reageer

Martin Koning 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer deskundig geholpen door Huseyin! Hij was ook zo geweldig sociaal, alsof we elkaar al veel langer kenden. Geweldige medewerker. Er werd ook snel gereageerd toen ik de winkel in kwam door ene Sander van de witgoed afdeling. En na het afrekenen werd ik nog vriendelijk begroet door de bedrijfsleider Rick. Deze vestiging van de BCC maakt een ware persoonlijke beleving van een bezoek. Een dikke 10!!!

Reageer

Familie de Bruijn 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je word altijd vriendelijk en goed geholpen. Mensen hebben kennis van zaken, ze worden ook regelmatig getraind. Prijzen zijn de laagste voor zover wij kunnen beoordelen en vergelijken.
Heel uitgebreid assortiment in alle prijsklassen.

Reageer

JJ van de Vreede 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer goede winkel klantvriendelijk en veel keus in het asortiment. Wij willen iedereen aanraden om naar BCC winkel te gaan goede parkeer gelegenheid voor de deur.

Reageer

Evert 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service in de winkel goede voorwaarden en garantieservice is klasse , heb er nu diverdiverse zaken gekocht dik tevreden

Reageer

Johan klomp 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel en ook nu weer prettig en deskundig geholpen.
Veel fijner dan het onpersoonlijke internet.

Reageer

Mia Terwijn 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke winkel waar je de spullen kunt zien en voelen.
En de hulp is kundig en vriendelijk.
En dan de service uitstekend.
Al met al een winkel die ik bij velen zal aan bevelen.

Reageer

Oscar 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Echt ene mooie koelkast. De 3 jongens hebben topwerk verricht; naar 2e verdieping en op de plek geplaatst waar het moest staan. Ben blij net de service en de koelkast! Wat een ruime koelkast, top! Verder was de communicatiewijze ook erg goed; gemakkelijk snel via mail en telefoon.
Ik raad deze zeker aan.

Reageer

Wes Moraal 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gevraagde informatie wordt snel en duidelijk gegeven
Het is niet mijn eerste aankoop bij BCC!!!

Reageer

Aankoop AirFryer Philips HD 9650/90 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij het zoeken naar AirFryer hebben we uitstekende informatie en advies gekregen, wat onze keuze gemakkelijker maakte om tot aankoop over te gaan.

Reageer

Emanuel Walraven 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend veel keuze. Verkoper was zeer vriendelijk, netjes, correct en bekwaam, was niet opdringerig, had alle tijd om ons advies te geven en vragen te beantwoorden. Hij begreep direct wie hij voor zich had, en wat voor ons de beste koop zou zijn.

Reageer

Willeke 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Personeel weet waar ze over praten geven het juiste advies. Elke afdeling heeft zijn medewerker gespecialiseerd in het juiste advies.

Reageer

Irene 02-11-2019

Algemene score

5,0
Het is een beetje dubbel, want de service in zowel Sittard als Heerlen was goed. Toch vindt ik de voorraad van desktops echt belabberd. Sittard goed geholpen en toen we keuze maakte dat we hem wilde hebben zegt hij we hebben hem niet op voorraad, dat doen we niet meer. Beek ook niet maar Heerlen wel. Ze worden weinig verkocht dus geen voorraad mee. Ja zeg waarom ga ik dan naar een winkel? We zeggen geef ons dan maar het showmodel, nee dat deden ze niet. Huh je kunt nu bijna 600 euro verdienen en we worden weggestuurd. Echt zo bizar. Wij helemaal naar Heerlen rijden waar hij wel was. Product zelf is overigens wel goed. Maar moet je eerlijk zeggen dat ik volgende keer meteen liever naar media markt ga die hebben tenminste wat in de winkel staat voorraad van. Ik persoonlijk vindt dat niet kunnen, al heb je er maar 1 staan, maar van geen enkele die we wilde was nog voorraad zei hij.
Officiële reactie van BCC 04-11-2019

Beste Irene,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest en het artikel niet op voorraad is. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Daan 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top geregeld allemaal. Oude wasmachine werd weer meegenomen en de nieuwe geplaatst en ge installeert. Ben er erg blij mee.

Reageer

Isa 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een betrouwbare winkel en had de beste prijs voor de stofzuiger die ik nodig had. De productbeschrijving en -specificaties waren erg duidelijk. Het bestelproces verliep soepel en het product werd op het juiste moment geleverd. Kortom, helemaal top!

Reageer

Dionne 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tv in winkel was duurder dan bij concurrent, maar keurig opgelost door BCC en ook voor dezelfde lage prijs de tv kunnen kopen. Medewerker was pas 1 dag aan het werk, maar heeft ondanks dat hij veel moest navragen ons keurig geholpen. Zo hoort het! Als je iets niet weet, dan vraag je een collega. Super gedaan!

Reageer

Carl 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De behandeling en service staan hoog aangeschreven bij BCC, zowel in de winkel alsook bij de desktop. Reeds vele artikelen gekocht en nooit spijt van.

Reageer

Dennis 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen
Goede prijs
Goed informatie voorziening van de track en trace
Snelle levering

Eerste mail kwam in de spambox dus moest wel even zoeken waarom het zolang duurde voordat ik een mail kreeg.

Reageer

W.K 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke winkel ,met vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ze zijn niet opdringerig en de service is primz.

Reageer

DJG van der Drift 02-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij komen alleen maar bij BBC omdat wij daar altijd super tevreden over zijn .De mensen helpen je goed op weg met duidelijke uitleg over je produkt wat je wilt kopen . Heel prettig ook geen massale winkel en overzichtelijk je raakt er niet de kluts kwijt . Net alles bij ons geinstalleerd de vaatwasser en de wasmachine fijn gedaan door de jongens al met al jaren al tevreden met de BCC en dat blijft zo. Groetjes van de fam vd Drift .

Reageer

Toon meer reviews