Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben al wat ouder, en dus soms minder snel van begrip, met de huidige techniek , ze leggen het je goed en geduldig uit, maar wanneer het artikel dan thuis komt, en je bent kort van memorie dan brengen ze je als nog weer op de hoogte ,van hoe het werkt en begint de uit leg met toch weer wat geduld, met een andere verkoper! weer van voren af aan dan telefonisch! dus.
Officiële reactie van BCC 24-02-2021

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en geduldige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aart 23-02-2021

Algemene score

10,0
Goede en overzichtelijke website, je wordt snel geholpen, en BCC heeft altijd een goede service.
Al mijn aankopen staan in mijn BCC dus makkelijk met de garantie etc
Officiële reactie van BCC 24-02-2021

Beste Aart,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marion 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangegeven dat mijn fitbit (jun19 gekocht) qua schermhelderheid slecht werd. Zonder problemen kon ik mijn fitbit3 omruilen naar een nieuwer model. Gezien de nieuwe fitbit goedkoper was, kreeg ik een tegoedbon erbij. Top!
Officiële reactie van BCC 24-02-2021

Beste Marion,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Opa Guus 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is al meer dan 10 jaar een vertrouwde winkel voor ons. Prijs en voorlichting zijn prima. Garantiegevallen worden soepel en redelijk opgelost. En nu in coronatijd kunnen we makkelijk een artikel bestellen en afhalen.
Officiële reactie van BCC 24-02-2021

Beste Opa Guus,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pris 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site. Snelle levering door bekwame bezorgers. Bezorgers mooi optijd. Van te voren sms-je gekregen dat ze eraan kwamen. Wasmachine netjes aangesloten ( op bovenverdieping) en oude weer meegenomen.
Officiële reactie van BCC 24-02-2021

Beste Pris,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ap korver 23-02-2021

Algemene score

9,0
super service, correcte monteurs en volgens afspraak gemonteerd. op tijd en naar tevredenheid zoals afgesproken !
Officiële reactie van BCC 24-02-2021

Beste ap korver,

Bedankt voor jouw review over de service van onze installateurs.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Niek 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op het moment van aankoop bood deze site voor het product de beste prijs, waardoor ik uiteraard genegen was om hier het product aan te schaffen. Het bestelproces verliep simpel, en alles werd netjes, en ook erg snel verzonden.
Officiële reactie van BCC 24-02-2021

Beste Niek,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Highlander 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een blu-ray set gekocht via de site en zelf opgehaald. Proces om het geheel te kunnen afhalen was goed geregeld. In alle stappen op de hoogte gehouden, zowel per mail als telefonisch. Personeel van de winkel was attent en behulpzaam net als de klantenservice toen bij mij het betaalproces vastliep. Ook dat ik hierdoor iets later in de winkel kon zijn, was geen probleem. Kortom goede ervaring!
Officiële reactie van BCC 24-02-2021

Beste Highlander,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lorenzo 23-02-2021

Algemene score

1,0
Bestelling ging goed. Ik had voor Click & Collect gekozen en afhalen bij filiaal Amersfoort.
Bij het ophalen werd mijn naam gevraagd, vervolgens wordt er geen enkele legitimatie, bestelbevestiging, ordernummer of betaalbevestiging gevraagd. Ik kreeg de bestelde mobiele telefoon zo mee. Wat als iemand van mijn bestelling afweet en zich bij BCC meldt en mijn naam doorgeeft, dan had deze gewoon de door mij bestelde telefoon meegekregen. Hier mag het filiaal wel op worden aangesproken.
Officiële reactie van BCC 24-02-2021

Beste Lorenzo,

Bedankt voor jouw review en feedback. Goed dat je het doorgeeft, want dit is natuurlijk niet zoals het zou moeten. Kun je in een reactie op deze review het ordernummer (202102-00......) doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dijks 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede analyse over welk artikel ik nodig had. Het artikel werd netjes thuis bezorgd.
Officiële reactie van BCC 24-02-2021

Beste Dijks,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hart 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Click en collect gedaan wegens Corona. Woonde niet in de buurt wegens vakantieverblijf. Keurig contact opgenomen door personeel of het klopte.
Netjes, vriendelijk en snel geholpen.
Volgende bestelling wederom bij BCC
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Hart,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S van Ginkel 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een aantal teleurstellingen in bestellen en afhandeling ervan is vandaag een prachtige Samsung koel/vries combi keurig ingebouwd. Mijn complimenten aan de
Jongens van deze bezorging
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste S van Ginkel,

Bedankt voor jouw review over onze installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tamara 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima product, snelle service, vriendelijke monteurs. Installatie laat ik in de toekomst niet meer doen. Deurtjes van de inbouwkoelkast sloten niet goed meer na installatie. Volgens monteurs kon het niet beter, mijn man heeft het met 20 min. en 1 extra schroefje opgelost. Zonde van het geld (bijna 100 euro!) om het te laten installeren. BCC beveel ik zeker aan, mits je zelf de installatie doet.
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Tamara,

Bedankt voor jouw review. Ook de installatie had natuurlijk goed moeten gaan, excuses dat dit niet helemaal naar wens is gelopen. Zou je in een reactie op deze review ons het ordernummer (2021..-.......) kunnen doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sinds vele jaren kiezen wij voor BCC vanwege de constante service en kwaliteit. Ook nu weer toen wij een Philips tv hebben gekocht en deze toch te klein te zijn en wij verzochten om te mogen ruilen.
Allemaal geen probleem en zsm geregeld.
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review over onze service. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter van Leeuwen 23-02-2021

Algemene score

3,0
Op zich goed geholpen in de winkel in Barendrecht met een TV en een Soundbar waar een dikke cash back korting op zat.
Omdat de soundbar niet op voorraad was, werd deze nagestuurd (en werd deze apart afgerekend). So far so good.

Thuis netjes de spullen op de Samsung site ingevuld en erachter gekomen dat Samsung de eis heeft dat beide producten van de cash back actie op dezelfde bon moeten staan. Ik eerst BCC gebeld of dat geregeld kon worden, waar ik hoorde dat ik bij de vestiging moest zijn. Ik terug naar BCC Barendrecht (toen dat nog kon) en het verhaal uitgelegd. Een factuur waar beide producten op zouden staan was alleen mogelijk met een datum die niet viel binnen de grenzen van de cash back actie.

Vandaag eindelijk bericht van Samsung gekregen dat ik mijn geld krijg. 5 maanden later....
BCC heeft:
- op geen enkele wijze gereageerd op mijn vraag om hulp,
- zich niet verdiept in de regels van de cash back actie, anders hadden ze nooit de TV en soundbar apart afgerekend
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Peter van Leeuwen,

Bedankt voor jouw review. Wat een gedoe, excuses voor het ongemak. Wij willen dit graag nog eens nakijken, zou je ons het ordernummer (2020..-....) kunnen doorgeven in een reactie op deze review?

Groetjes,
Team BCC

Peter van Leeuwen 23-02-2021

Beste BCC,

De ordernummers waar het om gaat zijn 202010-00521002645 en 202010-00521002646.

Groet,
Peter

Reageer

Mevr. vanAnken 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima, snelle levering en koptelefoon is zoals verwacht.Ik ben gewoon tevreden. Bedankt
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Mevr. vanAnken,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mark 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekende service. Keurige afhandeling. Bestelling via de chat met uitstekende hulp.
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Mark,

Bedankt voor jouw review over onze chatservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilse 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was heel erg snel (de volgende dag al in huis!) en gezien ik in de winkel altijd heel netjes wordt geholpen, koos ik bewust voor BCC. Ook omdat ik dan naar een fysieke winkel kan als er iets met het product aan de hand is.

Reageer

Marscha 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een wasmachine bij BCC gekocht, onverwacht tijdens de coronaperiode toen de winkels gesloten waren. Ondanks dat ik geen persoonlijk advies heb kunnen inwinnen, kon ik op de site van BCC goede informatie vinden. De service van BCC was erg goed. Ze hebben netjes gewerkt, vooral omdat ik een smalle doorgang in de badkamer had waar de oude en nieuwe machine doorheen moesten. Op mijn verzoek hebben de mannen ook mijn wasdroger op de wasmachine teruggeplaatst, heel fijn.
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Marscha,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website en de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc Schaefer 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke site, snel bestelproces en duidelijke uitleg. Ook de service ter plekke ervaren als zorgvuldig, snel en professioneeel.
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Marc Schaefer,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koos Beijer 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn motivatie voor BCC is vanwege de Freebies!Daardoor koop je toch net iets makkelijker,voor een leuke prijs!
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Koos Beijer,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel, duidelijk en behulpzaam, luisteren goed naar mijn vraag
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Marc,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marie-Jose 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De BCC Webshop is overzichtelijk en duidelijk. Meestal zou ik naar winkel gaan om eerst het product te bekijken en daarna mogelijk te kopen. Op de site kun je heel gemakkelijk aangeven wat je wilt, hoeveel je uit wilt geven en welk product en merk je zoekt. Daarnaast heb ik op zondag besteld en op maandag is het al geleverd. Heel snel en een goede service.
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Marie-Jose,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paulien 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede wasmachine gekocht, snel bezorgd, prima service. Wasmachine is superstil, makkelijk te bedienen, genoeg mogelijkheden, goede prijs.
We zijn superblij met deze aanschaf.
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Paulien,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de nieuwe wasmachine!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. Dijkshoorn 22-02-2021

Algemene score

9,0
De website is gebruiksvriendelijk en kon dan ook makkelijk een koel/vriescombi vinden tegen een lagere prijs dan andere bekende aanbieders. De volgende dag werd op afgesproken tijd de koel/vriescombi geleverd en geïnstalleerd. Helaas moest de oude koelkast eerst ontdooien en kon pas 2 dagen later worden opgehaald. Na een maand gebruik voldoet de nieuwe combi aan alle verwachtingen
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste A. Dijkshoorn,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred Knol 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima webshop
duidelijk en overzichtelijk
goede uitleg/specificaties
grote diversiteit in aanbod
Ga meestal naar de winkel om dat je daar prima advies krijgt itt sommige andere aanbieders
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Fred Knol,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke en overzichtelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het gewenste artikel (Bose SoundLink Mini) is bijna nergens voorradig. Nog net één weten te vinden bij BCC in Arnhem. Vlotte service en afhandeling. Zeer vriendelijk personeel.
Artikel is meer dan goed van geluid, kwaliteit en formaat.
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg scherpe prijs voor de twee nest audio speakers samen niemand die überhaupt in de buurt van deze prijs per twee kwam.

Tevens goede service qua bestelling en track and tracé. Tevens top spul werkt perfect
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Halima 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijn met mijn nieuwe wasmachine en koffieapparaat!! Het bestellen ging zo gemakkelijk en daarnaast wordt er duidelijke informatie gegeven over de artikelen wat mij een goed beeld gaf wat ik graag wilde hebben. Uiteraard was ik ook superblij met de topservice! Wasmachine werd nauwkeurig uitgepakt en tot het gewenste plek aangesloten. Ze waren ook supervriendelijk!!
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Halima,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mahysaer 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC zoeterwoude is klantgericht de wensen en behoefte van de klant heeft prioriteit
Door betrokkenheid , voldoende productkennis en transparante informatie was ik in staat om een goede koel/ vries combinatie keuze te maken een aankoop die ik anders nooit via internet zou doen
De supersnelle levering heb ik als zeer positief ervaren omdat zowel de koelkast en diepvries overvol en beiden buiten dienst waren. Ook de after sales is top de Klacht kras (transport schade) werd de volgende dag al door manager telefonisch in behandeling genomen en schriftelijk per mail bevestigd. Mijn klantervaring was positief ,conclusie je kunt bij BCC zonder grote risico's een aanschaf doen. Je betaalt bij aflevering het hele bedrag per pin en ontvangt de factuur erna per mail.
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Mahysaer,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hanneke 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Razendsnel een Chromecast van BCC. En dat terwijl de bezorgdiensten het zo druk hebben in Coronatijd. Goede prijs voor het artikel, maar bovenal goede informatie op de website van BCC te vinden over dit product.
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Hanneke,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jurlings 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefonisch geholpen. Goede informatie en duidelijke afspraken gemaakt. Afhalen in coronatijd correct.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste jurlings,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joop 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productinformatie op de website; duidelijk bestelproces; aflevering op de afgesproken tijd door een zeer vriendelijke bezorgster.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Joop,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en vriendelijke bezorgster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HJ 22-02-2021

Algemene score

2,0
Na veel moeite te hebben gedaan om een PS5 te kunnen bemachtigen is deze uiteindelijk bij BCC besteld en verzonden. Dit gedeelte is goed gegaan en het pakket is ontvangen door DHL. Echter is DHL mijn pakket kwijtgeraakt (?!?!) en op dit vlak komt de service van BCC niet kijken. Zonder enige vorm van te willen helpen (los van of dit mogelijk is of niet) en het niet informeren van de klant van wat de status is van het onderzoek dat bij DHL is gedaan. Normaliter prima service in de winkel maar dit wordt teniet gedaan bij de online service - deze service is 0,0.

Reageer

Jan 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC was de enige shop die de "zilveren" uitvoering had op voorraad.

Chromebook HP x360 14a

Levering; snel en goed verpakt

PRO’s;
Mooi toetsenbord , reageert lekker snel

Ondanks 14” scherm lekker compact en licht

Touchpad lekker groot en reageert snel


CON’s;
Wifi printer niet werkend te krijgen, dus een nieuwe moet er worden aangeschaft.

Camera voor videobellen is zeer twijfelachtig (resolutie)

Micro sd card lezer werkt wel, maar de sd card steek uit. Bij minste aanraking bij b.v. in de tas doen valt deze eruit.

Geen handleiding bijgesloten maar een half gekopieerd A4tje.

Zit slecht 1 USB poort type A op, indien deze gebruikt wordt door een muis, zal je voor de 2 resterende USB-C poorten een adapter moeten aanschaffen.

OVERALL;
Redelijk snelle ChromeBook
Documenten laden gaat wat traag (router=100mb download)
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over de Chromebook. Veel plezier met deze aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gert 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag 19.02.2021 zag ik een aanbieding van BCC voor een fraaie ASUS laptop. Meteen besteld en zaterdag 20.02.2021 om 14:00 uur al in huis. Uitpakken en installeren was een fluitje van een cent en nog geen uur later stond de ASUS al werkend bij mijn vrouw.
Ze is er heel blij mee en super tevreden !
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Gert,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de nieuwe laptop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service van de BCC. Snel en deskundig geholpen in de lockdown! Bevestiging van de gemaakte afspraken en snelle levering.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Alex,

Bedankt voor jouw review over onze snelle en deskundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JB 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ordered on Thursday at 21:45 and arrived Friday at 14:00! Very quick turnaround. Will use again!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Dear JB,

Thank you for your review about the quick delivery.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Andreas 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kiesskuerig heeft me gehpenmet de keuze van de vaatwasmaschine,maar de service and Klanten vriendelijkheid is BCC. Zij houden contact en mask zeker day alles goefvroopt van her kopen tot het is gelevetd want mij voordeur..
Hartelijk dank
BCC
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Andreas,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MrHart 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestellen en levering liep perfect. Ik kreeg netjes een sms voor het tijdslot en kreeg 15 minuten voor levering een telefoontje. De bezorgers van BCC waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
De tv zelf is erg fijn, enige minpuntje is dat dat als er snelle bewegingen zijn hij het niet bij kan houden met 50 hz. Dus als je voor gaming of zeer snelle beelden een tv zoekt ga dan voor 100hz. Verder een heerlijke 65inch tv met een fijn besturingssysteem. Echt een aanrader. Voor de prijs-kwaliteit een goede keuzen. In combi met service en garantie BCC een zeer goede tip voor een ieder die een grote tv zoekt.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste MrHart,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en behulpzame bezorgers. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esther 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is betrouwbaar en klantvriendelijk. Voor het eerst online besteld, omdat de winkels helaas gesloten zijn door corona. Vrijdagmiddag besteld en zaterdag al in huis! De Philips tondeuse doet het prima, gelukkig maar ;-)
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Esther,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alphons 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel de Televisie gevonden die voldeed aan mij specificaties. Bestelproces gaat vlot en ook het ophalen bij de winkel verliep vlekkeloos. Alles dus snel geregeld
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Alphons,

Bedankt voor jouw review over onze Click&Collect mogelijkheid.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lia van der Kraay 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind BCC heel fijn om te kopen goede service en fijne mensen aan de telefoon.had voor mijn zoon een was droger besteld betaald en later was hij uitverkocht.binnen 3 dagen mijn geld terug en toen een andere besteld.duurde even maar we ware er erg blij mee.we (mijn zonen en ik) kopen alles bij BBC net weer een nieuwe laptop gekocht.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Lia van der Kraay,

Bedankt voor jouw review over onze services. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ivo 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie 65”Philips ambilight televisie besteld bij bcc. Ze hadden een mooie deal met flinke korting de bestelling was de volgende dag netjes in aan huis geleverd. bcc heeft een goede service. Ik raad bcc iedereen aan prijs kwaliteit is perfect. Bedankt
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Ivo,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard vlaar 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de koelkast die we wilden was daar op voorraad ,even gebeld en het was voor elkaar
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Gerard vlaar,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alan 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel al jaren bij BCC, nooit problemen gehad. Levering altijd netjes op tijd volgens de afspraak.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Alan,

Bedankt voor jouw review over de levering. Graag weer tot de volgende keer en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht in de Corona tijd super service binnen een dag een nieuwe in huis en keurig aangesloten

Reageer

Maaike 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het bestellen heel goed geadviseerd daarna was iets fout gegaan bij de bestelling. Ze zijn gelijk op onderzoek gegaan en de fout gevonden waardoor alsnog alles goed kwam. En ik gister mijn bestelling binnen kreeg. 2 hele blije kindjes😄 Bedankt BCC!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Maaike,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Helma 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het winkelen bij BCC was mij onmogelijk gemaakt door de geldende regels rondom het Covid-19 virus. Heel erg jammer... Omdat mijn wassen zich nu toch echt aardig opstapelden en ik ook niet steeds bij anderen wilde aankloppen, was het beste alternatief om toch een wasmachine via de site te bestellen. Dat was eenvoudiger dan ik had gedacht. Een overzichtelijke site en een prettige medewerker aan de telefoon zorgde ervoor, dat ik binnen een dag een nieuwe wasmachine had staan. Zal ik het nu ook nog leuk gaan vinden om te wassen?!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Helma,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze overzichtelijke website en onze telefonische service. Veel succes met de was!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aletta 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine stuk. Geen winkels open door de coronacrisis dus zoeken op internet en bij BCC uit gekomen. Overzichtelijk -ruime keus- en heel snel keurig geleverd. Top
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Aletta,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews