Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cisca 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is vriendelijk, gastvrij, deskundig en behulpzaam. Op basis van de geboden informatie kan een persoonlijke keuze gemaakt worden.

Reageer

Cisca 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is vriendelijk, behulpzaam en informeert deskundig zodat er een goede persoonlijke keuze gemaakt kan worden.

Reageer

Ruben 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel. Ik heb een jbl speaker gekocht en de volgende dag werd hij geleverd. Daarnaast beschik je meteen over een tracé code zodat je je pakket kan volgen. Daar komt bij dat bcc vrijwel de enige elektrowinkel is waarbij je je vvvcadeaukaart kan gebruiken. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij bcc.

Reageer

A. Marx 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij komen al jaren in deze winkel en hebben veel huishoudelijke apparaten hier gekocht.
Het personeel is altijd vriendelijk en kunnen al je vragen beantwoorden.

Reageer

Katarzyna 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke service, professioneel. De verkoper legde alles grondig uit. Dankzij de termijnen van de winkel kon ik mijn droom waarmaken. Bedankt bcc .

Reageer

Pvantuinen 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor al mijn electronica voor BCC
Ze staan altijd voor je klaar en helpen je overal mee. Krijg ik iets niet voor elkaar bel de service dienst van BCC maar zij klaren het wel en evht supersnel.

Reageer

AdB2001 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor oma online een telefoon gekocht met Black Friday. Ondanks de drukte keurig op tijd met goede tracking / info afgeleverd. Je krijgt op maar liefst 3 momenten een mailtje en uiteindelijk 2 uur nauwkeurig de bezorgtijd.
Omdat de sim kaart niet paste daarna naar de fysieke winkel. Netjes en rustig te woord gestaan, ondanks dezelfde drukte. Helaas konden ze me met de sim niet helpen, maar dat was een fysiek probleem. Wat mij betreft goede winkel

Reageer

Erwin 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een nieuwe tv gekocht, zijn zeer goed geholpen, en zijn zeer blij met onze nieuwe sony bravia tv.
Waarom bij BCC??
Je word hier gewoon veel beter geïnformeerd, dan bv bij de mediamarkt waar meestal studentjes staan die er geen verstand van hebben.

Reageer

I.Ketman 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor de vestiging BCC op de Bilderdijkstraat in Amsterdam omdat ik daar al jaren naar volle tevredenheid mijn huishoudelijke apparaten en elektronica koop. Het personeel is erg klantgericht, aardig en deskundig . Ook het afleveren van aankopen heeft nooit reden tot klagen gegeven.

Reageer

Raymond 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koptelefoon was tijdens black friday goedkoper bij Media Markt. Via de online chat van BCC kon Ik gebruik gemaakt van de laagste prijs garantie. Ging erg soepel, zonder problemen. Top service.

Reageer

Peter B. 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de drukte rond Black Friday keurig de volgende dag na bestelling geleverd. Factuur ontvangen per e-mail na aflevering.

Reageer

verschuren 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
netjes geholpen ze hadden hier de controller die we wilden hebben voor de playstation vrijdag bestelt zaterdag middag al in huis goed hoor.

Reageer

Gerrit 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom al jaren bij BCC en elke keer op een prettige en vakkundige manier van advies voorzien.
Ook weer bij deze aankoop vandaag.

Reageer

Kitty 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi ingerichte en overzichtelijk vestiging van BCC. Uitgebreide keuze.
De medewerkers nemen de tijd om advies te geven en alle vragen te beantwoorden.
Dit geeft de kracht aan van daadwerkelijk deze winkel bezoeken ten opzichte van online shoppen.
Klant is hier echt koning.

Reageer

Ron 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen. Bij de concurrent was dit artikel goedkoper maar BCC paste gelijk zijn prijs hierop aan. Zeer vriendelijk te woord gestaan met duidelijke uitleg! Prima gemotiveerd personeel!

Reageer

Huig Barnhoorn 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen in de BCC winkel Lisse.
daar een Nokia 4.2 gekocht en € 11,- korting gekregen omdat deze bij andere winkels goedkoper was i.v.m black friday.
En ik kon ook nog mijn vvv bon inleveren.
Ook erg makkelijk dat de aankoopbon via mail wordt verstuurd.
Verder vriendelijk en snel geholpen.

Reageer

Klompie 30-11-2019

Algemene score

4,0
Mooie service van BCC, de laagste prijs garantie. Het is alleen jammer dat je hiervoor wel zelf heel veel moeite moet doen. Een Apple kabeltje kost bij de concurrent 9 euro en bij de BCC kost ditzelfde kabeltje 14 euro. Als je hier een opmerking over maakt, dan begint het spel, ook al heb ik hetzelfde kabeltje al meerdere malen voor 9 euro bij BCC heb meegenomen. In plaats van er elke keer een spel van te naken, kun je beter meteen je eigen verkoopprijs aanpassen. Dat geeft wat meer vertrouwen richting je consument. Volgende keer toch maar direct naar de concurrent, dan heb ik geen last van dat getouwtrek...
Officiële reactie van BCC 02-12-2019

Beste Klompie,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest en dat er geen goede oplossing is gegeven. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Renate 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn zeer goed geholpen in de winkel.Vriendelijk personeel en kregen ook goede uitleg van het product. We bevelen bcc dan zeker ook aan.

Reageer

Bart 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Legendarisch!
Hoewel ze een zeer makkelijke website hebben is de service in de winkel vele malen beter. Ik heb met hun expertise toch mooi weer een betere deal weten te scoren!

Reageer

Henk 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed geholpen in BCC Goes .
Die mensen die er werken hebben verstand van de producten en weten waar ze het over hebben .
Proficiat ga zo door 👍🏻

Reageer

reuzenrob 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op zoek naar een soundbar zijn we bij BCC terecht gekomen .
waar we na een uur blij met een bose 300 naar huis zijn gegaan .Na hem geïnstalleerd te hebben miste we toch de sub woofer dus de volgende dag maar weer heen , gelukkig was de zelfde verkoper ook aanwezig die ons prima heeft geholpen en na weer wat luister momentjes waren we er achter dat we beter de bose 700 met subwoofer hadden kunnen kopen .Gelukkig mochten we de net aangeschafte 300 weer in de doos terug doen en deze omruilen voor de 700 serie ,dus zijn we nu een super bose 700 soundbar rijker maar wat meer geld armer dan gepland, maar wat ook fijn is dat we fijn geholpen zijn dus ik zeg super bedankt

Reageer

Tiny 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Komen afspraken na. Doen stapje meer( je wordt gebeld wanneer ze eraan komen) goede prijs. Zeer tevreden over bcc

Reageer

Jeffrey 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden over BCC. De webshop is erg overzichtelijk en we hebben snel ons benodigd product kunnen vinden. De levering vond plaats op de afgesproken datum: twee zeer klantvriendelijke mensen kwamen de bestelling brengen en installeren. Tevens vond de installatie ook snel plaats en wij kregen een korte uitleg over de werking van het product. Al met al zeer tevreden over BCC! Wij zullen in de toekomst vaker bij hen bestellen.

Reageer

Bibi Lips 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn goed geholpen de juiste keuze te maken mbt scheerapparaat en tondeuse. De verkoopster bracht ons daarna naar de desk van Essent wat ons een mooie korting van 75 euro opleverde.

Reageer

Marcel van bommel 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel en goede hulp en uitleg en advies bij uitzoeken product

Reageer

alban 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd direct geholpen en binnen enkele minuten had ik precies het product wat ik nodig had. Uitstekende service!

Reageer

Jeroen Straver 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Roosendaal is een fijne nette winkel, makkelijk te bereiken en genoeg parkeerplek voor de deur.
De meeste elektronische aankopen die wij doen komen daar vandaan, de prijsgarantie van BCC wordt kritiekloos toegepast wanneer nodig. laatst nog naar alle tevredenheid een smartphone gekocht en prima geholpen door medewerker Dylan!

Reageer

Moerkampje 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site, makkelijk betalen en goede prijs. De bestelling werd snel geleverd, sneller dan anderen. Prima in orde allemaal!

Reageer

Vincent B 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de BCC is een goeie webshop met goeie aanbiedingen, en in de winkel is het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

Robbert 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk geholpen in de winkel door iemand met veel verstand van computers/laptops, waardoor de keuze makkelijk werd gemaakt.

Reageer

Rina Reuvers 30-11-2019

Algemene score

8,0
Goede ontvangst en goede service en uitleg. Het artikel was voorradig in de winkel en kon zo mee genomen worden

Reageer

M.Bours 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie winkel en je wordt er goed geholpen .als je aan de beurt bent nemen ze ook de tijd voor je.we zochten een scheerapparaat.en we zijn goed geïnformeerd .

Reageer

Ingrid 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies gekregen over pre's en contra's van het product. Vriendelijk personeel wat de tijd heeft genomen om de producten met ons te vergelijken.

Reageer

Sanne 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelfs tijdens de drukke BlackFriday periode binnen 1 dag in huis! SUPER SERVICE!!
Blij met mijn FitBit Charge 3!

Reageer

Angelique 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne winkel, medewerkers komen direct naar je toe gelopen. Zien het als je iets zoekt en geven goed en eerlijk advies. Mocht ik voor aparaten ga shoppen, dan altijd bij de BCC.

Reageer

Freek 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat deze voor mij heel klantvriendelijk is.
De uitleg van de aangekochte artikelen zijn heel goed te noemen en de verkopers in de winkel nemen alle tijd ervoor. Ook bij vragen op een later tijdstip is het personeel heel behulpzaam en zorgen dat je tevreden de zaak weer verlaat.

Reageer

lex 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, netjes, makkelijk te bereiken en retourneren geen probleem. Gratis.
Met problemen kan men ook naar de dichtsbijzijnde bcc winkel , om deze op te lossen.

Reageer

Ernst 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een goede en duidelijke uitleg van de Bose 700 ben ik tot kopen over gegaan van het hele pakket . Afspraak gemaakt om het geheel te laten installeren en te plaatsen. Wat niet helemaal zonder horten en stoten ging😬 Maar uiteindelijk Allemaal goed gekomen is. super blij mee😬👍

Reageer

Klijn 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service, soms kan het zo eenvoudig zijn. Behulpzaam en vriendelijk.

Reageer

Bram 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is prima in orde! En als je daar hebt gezocht en gezien hebt dat het op voorraad is dan wordt je in de winkel snel en vriendelijk geholpen. Achteraf nog een mail met als bijlage de aankoopbon!

Reageer

Ad Wensink 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk bekwaam behulpzaam personeel, mooie winkel met veel keuze en met 14 dagen prijsgarantie

Reageer

zeno 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede uitleg over wat de verschillen zijn tussen bepaalde TV’s, eigenlijk geen verkoop praatje zoals je dat normaal verwacht bij grote winkels maar een eerlijke mening.

keurig geholpen om de spullen naar de auto te brengen, high service zoals het hoort bij de BCC.

Reageer

Amanda 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vergeleken met andere websites, had het product dat ik wilde kopen de goedkoopste prijs + een gratis cover. Het bestel proces is verder heel makkelijk en ik had eerdere goede ervaringen met BCC, dus de keuze was snel gemaakt.

Reageer

Ricardo 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk en deskundig personeel met eerlijk advies. Werd erg snel aangeboden of men wat kon betekenen zonder daarbij opdringerig te zijn, namen juist goed de tijd om alles van het nespresso apparaat uit te leggen en de actie die op dat moment liep. Keurig de prijs een paar euro aangepast aan die van de concurrent.

Reageer

A.Rejack 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke mensen we zijn goed geholpen ruime keus fijne winkel .
Goede uitleg.

Reageer

W.Hermens 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles zeer vlot geleverd, bracht wasmachine zonder problemen 2 hoog, en snel aangesloten. Hebben in de winkel goede uitleg gehad hoe alles werkt etc. werden vriendelijk te woord gestaan. en door keurig personeel geplaatst .

Reageer

Danielle 30-11-2019

Algemene score

9,0
Wij gaan altijd naar bcc omdat je hier altijd goed geholpen word en vaak ook een eerlijke mening hebben en je niet het duurste aanbieden Als er iets mis is met je product word je ook goed geholpen hier

Reageer

M. Bakker 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een samsung QLED tv gekocht en een soundbar bij de BCC in Den Helder. Zelf wist ik nog niet wat ik precies wilde, maar de verkoper nam gelukkig ruim de tijd en hielp mij goed mee. Nu heb ik iets moois en ik ben ook goed geholpen.

Reageer

Pollewopke 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn dochter wil voor Sinterklaas graag een Nintendo Switch hebben. Dacht slim te zijn en ben op de extra koopavond op donderdag voor de Blackfriday geweest. Nou ik was niet de enige, super druk dus! Op dat moment dacht ik geen aanrader! Gelukkig stond het Nintendo pakket al klaar in de winkel. Kwestie van inpakken en wegwezen. Al met al stond ik in 15 minuten weer buiten. Zelfs de Just Dance die niet voorradig was werd de volgende dag al thuis bezorgd. Achteraf gezien een geslaagde actie. Nu alleen nog de reactie van mijn dochter afwachten....

Reageer

Janvd 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC was de goedkoopste aanbieder van de Sonos Play:5. Besloten de Sonos in de winkel in Haarlem te kopen en daar zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Reageer

Toon meer reviews