4,5 jaar geleden van de erfenis van mijn oma een prachtige dikke harman/kardon 877 dolby set gekocht, dit vanwege het geweldige en loepzuivere geluid!! Garantie kreeg je standaard 2 jaar, ik had besloten om de garantie te verlengen met 3 jaar want dit vond ik een fijn idee gezien de reden van de aanschaf.. 1 week geleden heb ik mezelf gemeld in de winkel beneden leeuwen met problemen met de versterker, dvd’s leest hij niet meer en software matige problemen. Productie in originele doos opgestuurd door de winkel en afwachten maar! Binnen enkele dagen ontvingen wij een mail met daarin de trieste mededeling dat onze versterker van harman/kardon niet meer gemaakt kon worden, daaropvolgend direct het tegenvoorstel om naar de winkel te gaan en voor het volledige aankoopbedrag een ander product uit de zelfde product groep te zoeken!! Hoe geweldig is dit!!!
Met pijn in ons hart hebben wij ook de sub en 5x speaker gister ingeleverd, maar na een goede demonstratie door tristan hebben wij de pijn kunnen verzachten met de aanschaf van een geweldige bose soundbar 500 met sub! Ook weer een geweldig geluid en via WiFi verbonden! Het heeft onze pijn omtrent de Harman/kardon goed verzacht en weet zeker dat wij hier net zo blij mee zijn!
Ook op deze producten natuurlijk de garantieverlenging van 3 jaar afgesloten, je weet immers maar nooit zoals je ziet!
Wat een geweldige service in vestiging beneden leeuwen, en wat een snelle en heldere oplossing van de BCC omtrent de garantie en defect! Geen gelul, volledige aankoopbedrag vergoed! Dat is nog eens service hoog in het vaandel hebben staan!!!
Tristan van de winkel lauwen bedankt wederom voor je geweldige demonstratie en hulp!
BCC Nederland bedankt voor de geweldige oplossing en de snelheid van de afhandeling, maar met nadruk het voorstel/oplossing en dit ook voor het volledige aankoopbedrag! HIGH SERVICE in dit geval zeker waargemaakt!!
!!Mijn tip en advies aan iedereen, probeer die laatste euro’s niet te besparen op de garantieverlening, en sluit deze wel af, want zoals je ziet is de BCC dat meer dan waard en lossen ze het eerlijk en snel op!!
BCC Nederland en winkel beneden leeuwen nogmaals dank voor de geweldige en fijne afhandeling!!! Thx & Grt peter!!