Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel
Wasdroger in de winkel gekocht waarbij de verkoper al aangaf dat de prijs met black friday lager kan zijn.

Ik vandaag naar de winkel en kreeg 58 euro terug gestort

Prima wasdroger ook

Reageer

den Boer 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe televisie en geluid installatie gekocht in Middelburg. Zeer goede voorlichting ontvangen van uw medewerker T. binnen 1 week geleverd en geinstalleerd! Tijdens installatie kwam er een probleem aan de orde. Ondanks dat wij de zaken niet aangekocht hebben in Zierikzee, toch door uw medewerker aldaar (Joost) in samenspraak met Middelburg, voor een keurige oplossing gezorgd ! Prima oplossing en service, ga zo door en vriendelijk dank,

Reageer

Hetty walden 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed advies in de winkel van.BCC.
EN HEBBEN DAAR EEN SONNY TELEVIESIE GEKOCHT.
En met de bezorging van de televisie
Was de uitleg erg goed .
Dat wij nu ook nog een soundbar gaan kopen

Reageer

Gerda 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wel eerst in de rij op m’n beurt wachten, maar daarna vriendelijk en behulpzaam geholpen. top

Reageer

MJ 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Oss is een super fijne winkel voor alle electronica. Vakdeskundig en enthousiast personeel, alles tot in de puntjes verzorgd en vertrouwd.

Reageer

Mevr. F. van de Donk 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is goed bereikbaar voor mij, en je kunt makkelijk parkeren. Verder is de shop zelf overzichtelijk ingericht, waardoor ik snel kan vinden waarvoor ik gekomen ben, geen onnodig zoeken of gedwongen wandelwegen in uw winkel. Het personeel is vriendelijk, en men weet ook wat men verkoopt. Ik heb al meer gekocht in uw shop, en ben steeds zeer tevreden geweest.

Reageer

jan 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede voorlichting, betrouwbare winkelketen, nabij mijn woonplaats, vriendelijke medewerkers

Reageer

Grittie Ranty 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop graag bij BCC, omdat ik een goed advies krijg en ze nemen de tijd om je goed te kunnen helpen. Vandaag 2 kerstkado's gekocht voor mijn zoon.

Reageer

Richard 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn prima geholpen met goed advies (xxxx) en geduld in de aankoop van totaal 3 apparaten wasmachine, droger en koelkast. Check op de laagste prijs wat ook nog een voordeel gaf bij de bestelling. Installatie van de koelkast inmiddels uitgevoerd, zit snel en netjes ingebouwd. Aankomende zaterdag nog even de plaatsing van de droger en wasmachine afwachten, maar komt vast ook wel goed. Tot nu toe alles volgens afspraak.

Reageer

Hein Kramers 13-12-2019

Algemene score

10,0
Mijn eerste compliment gaat naar de BCC on-line website ,waarin je de onderlinge verschillen, in mijn geval de koelkasten ,alles klip en klaar kan uitzoeken en heb dan al voor 80% de keus kunnen maken.De verkoopster in de winkel ,die ons vriendelijk en vakkundig hielp, bracht ons de 100% overtuiging van een goede koop,die de volgende dag exact op de afgesproken tijd, door 2 bijzonder handige en aardige bezorgers vakkundig op z'n plaats in de keuken gezet en aangesloten en werd mij ook verteld waar ik voor gebruik nog op moest letten. namen de oude kast mee terug en alles ging met humor en zin te werk en gaf mij een fijn gevoel.

Reageer

Tineke 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is goed duidelijk heb daar eerst op gekeken en de volgende dag naar de winkel om het te kopen. Daarbij krijg je nog een goed advies en uitleg en word je netjes geholpen.

Reageer

Fam van Hulten 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn in de winkel in Oss geweest en zijn daar heel fijn en kundig geholpen.

Reageer

Carijn 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site met veel informatie.
Nette bezorging en 10 minuten voor de tijd krijg je een telefoontje dat zij eraan komen.

Reageer

Mevr. Kouchami 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al mijn huishoud apparaten bij de bcc . Bij binnekomst altijd vriendelijk ontvangen. Niet zakelijk wij willen verkopen. Luisteren goed waar je op zoek naar bent en krijgt er altijd goed advies bij . Bezorgers erg vriendelijk en plaatsen en verwijderen kosteloos andere apparaat . Zeer tevreden .

Reageer

Frans en Anke 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Alkmaar is voor ons lekker dichtbij. Vriendelijk en deskundig personeel. Toen bleek dat het gewenste artikel niet op voorraad was, werd direct een bestelling geplaatst bij het centraal magazijn. Het artikel werd de andere dag al, zonder verzendkosten, thuis bezorgd

Reageer

R.Dohmen 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel van BCC in het Winkelcentrum Woensel te Eindhoven bezocht. Keurige bediening. Goede uitleg over het apparaat Samsung Tab A 2019. Overgegaan tot aankoop. Direct leverbaar. Ook de beschermhoes. Er werd ook nog koffie met bonbons geserveerd. Voor een volgende aankoop gaan we hier beslist weer terug.

Reageer

H.Ph. 13-12-2019

Algemene score

10,0
Bestellen via de webshop is zeer eenvoudig evenals de betaling via IDEAL.
Duidelijke ontvangstbevestiging communicatie over de afleverdatum en tijd.
Communicatie door de chauffeur op de dag van bezorging uitstekend.
Kortom, zeer zeker een aanrader.

Reageer

Lisette 13-12-2019

Algemene score

10,0
Goede prijs en snelle bezorging. Fijn dat er met tijdsblokken van 2 uur gewerkt wordt zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. De bezorgers waren zeer vriendelijk, zetten de wasdroger netjes op zijn plek, gaven nog wat uitleg over het apparaat en verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Kortom: zeer tevreden!

Reageer

Rob 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben voor de juiste prijs hier aangekocht en er veel service bij gekregen!

Reageer

Hans 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een vriendelijke ontvangst, deskundig advies, ruim assortiment, prima artikelen

Reageer

Maickel 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zoals altijd bij BCC terecht gekomen in Den Helder, daar ben ik ontzettend goed en deskundig geholpen door 1 van de medewerkers. Echt door iemand die hart voor de zaak heeft en echt verstand heeft van geluid.
Top en blij mee.

Reageer

Henk de Folter 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd prettig om in de winkel deskundig advies te krijgen en het product te zien voor je tot een aankoop beslist.

Reageer

Krabbendam 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg over het product en dat we voor de extra bakplaten beter rechtstreeks bij de producent konden bestellen, was een stuk goedkoper

Reageer

s.doms 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kopen hier al het grote apparatuur voor in huis. Snelle levering en goede service. Laatst was de vaatwasser kapot en binnen 24 uur was de monteur er, vriendelijke man. Ook vriendelijke bezorgers.

Reageer

L. Kruik 13-12-2019

Algemene score

8,0
Ondanks het feit dat correct niet op de lijst voorkwam, werd de prijs toch naar beneden bijgesteld. De levertijd was acceptabel.

Reageer

uiterst tevreden klant 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
veel keuze bij TV's Tevens goede, professionele uitleg. Nadien bleek aankoop tegen te vallen qua kleur. Geen probleem: ruilen kon. Dit is snel gebeurd. bij nieuwe aankoop aangegeven dat de TV best duurder mag zijn zolang ie aan onze wensen (vnl kleur gezien vanaf zijkant). Verkoper heeft zich hierdoor niet laten leiden en ons een goede (gelijk in prijs)TV (LG) verkocht. Deze was op voorraad in de winkel en kon dezelfde dag nog geruild worden.
TV was snel en makkelijk te installeren voor een leek.

Reageer

Arnoldi Bartelds 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een nieuwe wasdroger gekocht bij BCC Barendrecht. Op het afgesproken tijdstip is de droger geleverd. Alleen werkte deze niet zoals het moet. Ik heb meteen een mail gestuurd aan het filiaal, binnen korte tijd kreeg ik reactie en werd gebeld.
Na mijn verhaal besloot de filiaal manager om een nieuwe droger te sturen, deze werd meteen de volgende dag geleverd. De nieuwe droger werkt perfect!!! Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling.

Reageer

D. Staletic 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij bestelling in de winkel fijn geholpen. Daarna nog contact gehad om lever datum aan te passen. Dit ging heel gemakkelijk. Bezorging was erg professioneel. Ik had een bezorger die echt de tijd heeft genomen om het te installeren en daarbij uitleg gegeven over het apparaat. Al met al een zeer positieve ervaring.

Reageer

R. Klijnstra 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier een inductie fornuis, wasmachine en koelkast gekocht. De aflevering is perfect, duidelijke instructie wanneer de levering zal plaatsvinden. De bezorgers bellen je 10 minuten voor levering. De bezorgers zijn vriendelijk en sluiten alles perfect aan.

Reageer

Paul 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom prettig en deskundig geholpen. Medewerker weet een leek goed uit te leggen welke telefoon het beste bij past zonder gelijk de duurste aan te prijzen.

Reageer

Remco Havenaar 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top geregeld van bestelling tot levering.
Keurig mailtje waar een tijdsblok van 3 uurtjes werd gegeven.
Keurig mailtje na bezorging met de bon voor de garantieregeling
Kortom helemaal top

Reageer

Do 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette service en vlotte verkoop. Prijs/kwaliteit erg goed. Fijne aanbieding! Geen opdringerigheid of moeten, eigen keuze wordt gerespecteerd en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, dat is te merken.

Reageer

Monique 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede inzet om een product uit een ander filiaal voor mij naar Goes te halen. In 2 dagen had ik het product al in huis.

Reageer

Mart 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede hulp bij aankoop. Proberen je niets aan te smeren maar geven deskundig advies.

Reageer

Ad Goltstein 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het betreft een DAB+wekkerradio van Sony.
De verkoper deed alle moeite om de radiozender te vinden (classic nl) die ik wenste. Het lukte niet, waarschijnlijk omdat we buiten bereik waren van de zender, dacht hij. Ik mocht echter het apparaat met alle plezier meenemen om thuis te proberen of ik de zender daar wel kon ontvangen. Zo niet, dan kon ik mijn geld terugkrijgen.
Ik kocht het toestel in Heerlen en bracht het terug in Beek. Geen probleem!

Reageer

G. jnk 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site, heldere duidelijke webshop. Artikel bij anderen tijdelijk niet keverbaar. BCC binnen 24 uur ontvangen, goed verpakt ed. Complimenten

Reageer

Van Dooremaal 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site met een eenvoudige keuzeplanner zodat je meerdere modellen kunt vergelijken. Het bestelproces is zeer eenvoudig en de volgende dag was het product al in huis.

Reageer

Tineke 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is goed duidelijk heb daar eerst op gekeken en de volgende dag naar de winkel om het te kopen. Daarbij krijg je nog een goed advies en uitleg en word je netjes geholpen.

Reageer

Shronk 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie website. Ik heb een headset gekocht die niet duur was en snel is geleverd. Headset deed het ook erg goed

Reageer

alb 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De persoonlijke hulp en gevoel voor humor van de medewerker. De keuzes in de winkel.

Reageer

John 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne winkel op een fijne locatie. Daarnaast is er een enorme keuze. Ook de informatie van de servicemedewerker in de winkel was welkom en nuttig. Er zijn in deze markt een aantal spelers. BCC springt er vooral uit door de service gerichtheid naar de klant. (Het assortiment is ook prima in order hoor). De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde.

Reageer

Hans 12-12-2019

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een koffiemachine. Door deskundig personeel goed en uitgebreid voorgelicht. Top.

Reageer

House of Styles 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel van Delft is service gericht, behulpzaam en snel.
Duidelijke uitleg, vriendelijke personaliteit, wordt er beter geholpen dan bij de concurrenten

Reageer

Huize Leeghwater 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag kwamen er 3 vrolijke mannen van BCC een hele grote koelkast brengen. Ze waren heel beleefd en hadden verstand van zaken. Tevens nog e paar handige tips gekregen voor het gebruik en bescherming! De mannen hadden veel lol met elkaar, het was duidelijk te merken dat ze blije werknemers zijn. Goed gedaan BCC.
Groeten van Nathalie

Reageer

Joke 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik moest een nieuwe telefoon omdat Tele2 stopt met prepaid en daardoor moest ik overstappen naar T-Mobile. Ik kreeg van T-Mobile een nieuwe Sim-kaart. Deze gaf steeds het signaal Ongeldige Sim kaart. Bij de winkel ondekten ze dat de Sim kaart het wel op een nieuwer toestel deed, dus dat betekende een nieuwe telefoon. Bij BCC hebben ze de nieuwe Sim-kaart er voor me in gedaan en warempel- het werkte -. Dus de telerfoon gekocht. Weer een simpele, geen smart-phone.

Reageer

Cees J. Kraakman 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Megastores Den Haag. Overzichtelijke winkel met voldoende keuzemogelijkheden. Personeel is zeer vriendelijk en professioneel.
Berichtgeving via o.a. email is prima.
Minpuntje was het telefonisch contact (na tweemaal proberen eindelijk contact -5 wachtenden voor u- maar dat duurde wel ruin DRIE KWARTIER!
Gelukkig maakte men ons bij een later bezoek aan de winkel erop attent dat je een email naar de winkel kunt sturen.

Reageer

Hetty spaghetti 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke keuze/ goede vergelijking /assistentie waardoor ik nu een perfecte wasmachine heb, de bezorging en installatie ging trouwens ook volgens afspraak, ben super tevreden

Reageer

Leo schinkel 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit, zeer vakkundig advies, klantvriendelijk, ik blijf trouw aan de BCC.

Reageer

T 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een duidelijke webshop.
Maar de doorslag was dat zij wel voorraad hadden en alle ander grote webshops niet. Dus dan is de keus snel gemaakt.

Reageer

Mickey 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een inbouw vaatwasser besteld en laten monteren. De vaatwasser is iets te laag , staat niet gelijk met de andere keukenkasten. De monteur had keurig met hulpstukken bijgesteld en de vaatwasser staat nu perfect bij. Erg bedankt monteur van BCC

Reageer

Toon meer reviews