Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14872 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sacha 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop regelmatig witgoed, maar ook laptop en gsms. Service is goed en vooral de verlengde garantie heeft ervoor gezorgd dat ik na ruim 6 jaar gewoon echt een nieuwe wasmachine kreeg toen de oude problemen had. Bovendien sturen ze de factuur per mail. Dan hoef je jaren later niet meer naar bonnetjes etc te zoeken. Ook levering en reparatie in coronatijden! ik ben onder de indruk
Officiële reactie van BCC 14-01-2021

Beste sacha,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wanny 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondagochtend 10 januari j.l een volautomatische koffiemachine gekocht. En op maandagavond op 11 januari rond 18:30 bezorgd! Het bestelproces was zeer eenvoudig en de productomschrijving was bij elk apparaat zo duidelijk dat de keuze heel makkelijk gemaakt is, wat echt bij mijn wensen past. Ook is het heel prettig dat er meerdere betaalopties zijn, als een grotere uitgave even niet uitkomt om in een keer te voldoen.
Officiële reactie van BCC 14-01-2021

Beste Wanny,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en de snelle levering. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C.Engel 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat de winkels dicht zijn door de lockdown, gistermiddag gebeld voor de aanschaf van een TV naar BCC Almere. Vandaag al geleverd en geinstalleerd. Top service.
Officiële reactie van BCC 14-01-2021

Beste C.Engel,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 13-01-2021

Algemene score

9,0
Duidelijke sit met relevante informatie. Snelle levering, direct de volgende dag en goed geprijsd.
Officiële reactie van BCC 14-01-2021

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Amy 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super netjes geholpen en alles is in goede staat ! Super vriendelijke mensen. Ik had gister avond net voor sluitingstijd oortjes besteld en kon ze de dag erna meteen ophalen toen ze open waren .
Officiële reactie van BCC 14-01-2021

Beste Amy,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerrit 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb gebeld, goede voorlichting gekregen omtrent de aanschaf van een nieuwe telefoon, welke ik dezelfde dag bij een filiaal heb afgehaald. Prima geregeld, uitstekende service.
Officiële reactie van BCC 14-01-2021

Beste Gerrit,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corry 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Strijkijzer ging kapot en ivm lockdown nergens een winkel te vinden om direct een nieuwe te halen. Bij BCC kon ik echter online een bestellen en afhalen bij het afhaalcenter in de winkel. Nieuwe strijkijzer bleek echter kapot. Geen punt en hebben een nieuwe direct opgestuurd en 24-uur later in mijn bezit.
Prima geregeld!!!
Officiële reactie van BCC 14-01-2021

Beste Corry,

Bedankt voor jouw review over onze snelle en oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anne 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte bestelling. Informatie op de website was duidelijk en compleet.
Levering was volgens afspraak, mooi op tijd.
Gekozen voor BCC, omdat zij ook inhoudelijk kunnen adviseren over het product mochten er later nog vragen zijn.
Officiële reactie van BCC 14-01-2021

Beste Anne,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MR 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren besteld en vandaag om 13.00 uur in huis.
Netjes verpakt en tot in de keuken bezorgd door twee aardige bezorgers.
Officiële reactie van BCC 14-01-2021

Beste MR,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en onze aardige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel bezorgd netjes aangesloten vriendelijke bezorgers en van te voren een telefoontje dat ze eraan kwamen
Officiële reactie van BCC 14-01-2021

Beste Anita,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T Witteman 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heb achtereenvolgens twee bestellingen gedaan bij BCC, beide vlot en correct afgewerkt! Chapeau, houden zo!!
Officiële reactie van BCC 14-01-2021

Beste T Witteman,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wouter 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website. Goed toegankelijk. Snelle levering. Goede terugkoppeling na een bestelling.
Officiële reactie van BCC 14-01-2021

Beste Wouter,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima internet radio met een goed geluid en mooie vormgeving voor een redelijke prijs.
Ik raad deze radio aan.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Mike,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de radio!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henny 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk website, met goede omschrijving van de producten. Snelle levering.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Henny,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Adrie200 13-01-2021

Algemene score

8,0
prima webshop alle artikelen zijn snel gevonden, bestellen is heel eenvoudig en snel bezorgd
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Adrie200,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilias 13-01-2021

Algemene score

9,0
Zeer ruime assortiment, je kan veel vinden waar je naar opzoek bent en altijd betaalbare prijzen!
Ik zal zeker blijven bestellen wordt altijd wel verrast!
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Ilias,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Hele snelle levering
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Alex,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yolanda 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik werd snel en goed geholpen en de bezorgers leverde zoals afgesproken tijd ik ben zeer tevreden over de ruime koelkast met grote vrieslades zeer mooi product de volgende keer ga ik weer na de bcc
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste yolanda,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis Vermetten 12-01-2021

Algemene score

8,0
Goed onderbouwde en duidelijke website. Daarnaast een goede prijs en snelle levering!
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Dennis Vermetten,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W. Vogels 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een paar maanden geleden een vaatwasser gekocht, en we kregen goed advies en werden fijn geholpen, daarom hebben wij gisteren ook bij BCC een wasmachine gekocht, en alles ging heel goed en snel.
Wij zijn heel tevreden over BCC.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste W. Vogels,

Bedankt voor jouw review over de service bij aankoop van de vaatwasser.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rowena 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het product en bijbehorende specificaties.
Tevens ontzettend snelle levering.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Rowena,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R.v.Zevenbergen 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg op de site,maar ik ga toch persoonlijk naar de BCC in Vlaardingen,vanwege de uitstekende service en de vrolijkheid en ervaring van de mensen die in deze winkel werken.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste R.v.Zevenbergen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Vlaardingen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jo 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezocht, kort door de bocht.
Een vruchtenpers voor het
Broodnodige vocht!
Snel gevonden, besteld en ontvangen.
BCC, zoals gewend, TOP in alle
Produktrangen! 🙂

Reageer

Martijn 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dichtbij huis, vriendelijk en deskundig personeel. Zelfs in de huidige tijd staat men voor je klaar. Top service!!
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Martijn,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J Sonder 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle en accurate levering zonder poespas. Bovendien overzichtelijke website.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste J Sonder,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John Walstock 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren klant bij BCC te Beek. Normaal rechtstreeks contact met het personeel welk altijd zeer vriendelijk, kundig en behulpzaam is, maar nu via online een vriezer besteld. Gisteren besteld en vandaag netjes en correct door de vriendelijke bezorgers op de aangegeven tijd thuis bezorgd. Toplaag die BCC en wederom bedankt voor de zeer goede service.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste John Walstock,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering door onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rik 12-01-2021

Algemene score

1,0
Diep en diep triest. Tot 2x toe een defect product gekregen waarvoor er de nodige kilometers afgereisd diende te worden. In eerste instantie wordt alles op een verkeerde aansluiting geschaald maar na zelf het product fysiek gezien te hebben geven ze pas gelijk. Nu is er weer geen voorraad dus krijg mijn geld terug. Enorm kansloos dat hier geen professioneel gedrag aan getoond kan worden en er geen enig besef is wat dit voor effect heeft. Kost extra geld door de grote ritten die afgelegd dienen te worden en nu heb ik nog steeds niet. Enkel een slecht WiFi netwerk thuis waardoor thuiswerken nog steeds niet goed lukt. Nu kan ik gelukkig het geld terug krijgen zodat ik het apparaat bij een andere winkel kan bestellen.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Rik,

Bedankt voor jouw review. Wat een vervelende situatie, excuses voor het ongemak. We willen hier graag meer van weten. Kun je in een reactie op deze review het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

RikvanSchaijk 13-01-2021

Beste BCC,

Betreft ordernummer: 202101-00451320182.

Reageer

Jan Koomen 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alhoewel de BCC shop nu gesloten is vanwege corona ben ik uitstekend telefonisch geadviseerd door de verkoper .... over de aanschaf van mijn EPSON printer. De printer net opgehaald bij het afhaalpunt op de Buitenveldertselaan.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Jan Koomen,

Bedankt voor jouw review over de telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellen Barendrecht 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend goed geholpen per telefoon, ik kom normaal altijd de winkel in vlaardingen waar ik ook altijd goed geholpen word, maar deze keer per telefoon super de dame die mij hielp had ontzettend veel geduld met mij daar ik niet wist wat ik wilde, maar uiteindelijk dankzij haar de goede keus gemaakt.Ik ben een trouwe klant van Bcc en zal dat ook blijven Mvg Ellen Barendrecht
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Ellen Barendrecht,

Bedankt voor jouw review over de telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sander Mors 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en bediening in deze Corona tijden. Is niet zo leuk voor medewerker alleen pakketten doorgeven i.p.v. advies geven over aanschaf. Compliment.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Sander Mors,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jc hornschuh 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb in het verleden vaak apperaten gekocht tv's, printer, stofzuiger, en nu een koelkast en koffiemachine. Ben altijd goed geholpen, prima service en snelle leveringen, ben ook zeer tevreden met de aankopen, mvg joop hornschuh
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Jc hornschuh,

Bedankt voor jouw review over onze services en de snelle leveringen. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sander 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service, zeer kundig geholpen. Bezorging vandaag was ook top, dame was uiterst vriendelijk heeft product pro-actief toegelicht en bood aan om alle verpakkingsmaterialen en de oude vaatwasser mee te nemen. Echt top-service!
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Sander,

Bedankt voor jouw review over onze services van onze bezorgster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fenny Stütterheim-van Boldrik 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuze voor mij om een bestelling bij BCC online te doen heeft te maken met het feit dat ik niet
persoonlijk naar de winkel kon wegens Corona.
Vorig jaar heb ik een Samsung T.V gekocht en ben bij de aankoop bijzonder goed geholpen en nu online een elektrische deken. Het personeel is vriendelijk dus voor mij gaat er niets boven BCC.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Fenny Stütterheim-van Boldrik,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan de Vries 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site was prima voor elkaar; vlotte afwerking met keurige e-mails; ook de bezorgdienst voor het plaatsen en aansluiten is vlot en vakkundig gedaan.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Jan de Vries,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Betsie 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service: ondanks de lockdown goed kunnen bestellen en zelf afgehaald in de winkel, steun lokaal en behoud BCC winkel in de woonplaats!!
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Betsie,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koos Walraven 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik word hier (winkel op de Oude Haagweg in Den Haag) altijd netjes en perfect behandeld en ook goed voorgelicht als ik iets wil weten over diverse producten. Ik ben hier al jaren lang klant en heb nog geen problemen ondervonden
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Koos Walraven,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Haag.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thierry B 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, Betrouwbaar en een hele snelle levering savonds besteld volgende dag in huis. Al met al een zeer goede ervaring met BCC en zal zeker in de toekomst weer wat bestellen en andere mensen deze winkel aanraden.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Thierry B,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irmi 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteravond besteld vanmiddag in huis. Zeer tevreden. Ook goed stevig verpakt.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Irmi,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Denny 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met BCC ik ben in de winkel zeer goed geholpen vandaar dat ik ook mijn aankoop daar gedaan heb
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Denny,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tony 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te vinden en te bestellen en ook nog eens heel snel bezorgd top!!!
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Tony,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robin 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel en betrouwbaar, product conform omschrijving voor een scherpe prijs.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Robin,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bosch droger 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is klantvriendelijk en biedt een goede service. We hadden een droger besteld, die achteraf niet goed functioneerde. Een snel telefoontje om een andere te bestellen was zo geregeld. Binnen twee dagen werd de nieuwe droger geleverd. Zelfs de aansluitingskosten waren gratis.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J van Vessem 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juiste product wat ik wilde, op tijd geleverd, goede schriftelijke uitleg, prima verpakt, veilig in gebruik,
We zijn er blij mee!
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste J van Vessem,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De BCC webwinkel heb gekozen voor de aanschaf van een nieuwe elektronische deurbel omdat BCC de scherpste prijs aanbod. Daarnaast garandeerde ze een snelle levering. Binnen 1 werkdag in huis.

De klantenservice is goed bereikbaar via Whatsapp en telefoon. Vooral via Whatsapp heb je erg snel een reactie terug. Werkt erg fijn!
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review over onze klantenservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 12-01-2021

Algemene score

6,0
Let op basis bezorging dan word je opgescheept met het zelf uitpakken zodat je eventuele schade niet kunt zien en door Corona tekens de chauffeur dat het onbeschadigd is ontvangen.
Toen het op de plaats zetten moeilijk werd moest ik direct betalen en weg waren ze. Mij achter laten met een gigantische in gepakte koelkast in een kleine bij- keuken.
Bij de klanten service kwam ik ook niet verder als een aantekening dat ze de volgende keer het wel moeten plaatsen en aansluiten. Niet één werd mij gevraagd naar mijn. Naam en bestelnummer evt. Dus dat zegt dus niets .
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. We komen hier graag meer over te weten. Kun je het ordernummer doorgeven in een reactie op deze review?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Albert 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen, uitstekende prijs, product volgende dag keurig als toegezegd geleverd. Top weer van BCC.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Albert,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.Roskamp 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gezien de coronapandemie is de winkel natuurlijk gesloten maar telefonisch was de aankoop, en vooral het advies eigenlijk net zo goed als in de winkel ,de verkoper was erg hulpvaardig, en ook met de aflevering, en de installatie ,een zeer goede service en uitleg. Daarom ben ik ook al jaren klant bij BCC.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste M.Roskamp,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans Croonenberg 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben echt onder de indruk van de bestelling levevering en zeer correcte afhandeling t/ m de voordeur
Deze manier van werken is TOP en krijgt zeker een vervolg.Met vriendelijke groeten,Frans Croonenberg
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Frans Croonenberg,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Topwinkel 12-01-2021

Algemene score

9,0
Wij gaan al jaren naar BCC voor een aantal goede redenen. De prijs is altijd concurrerend, de hulp is vriendelijk en concreet zowel in de shop als via de website, de keus is goed en als we naar de winkel gaan is deze redelijk dichtbij.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maarten 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine kapot op zondag. Zondag besteld en op maandag stond wasmachine al te draaien. Sneller dan dit is niet mogelijk. Top.
Tevens gebracht wn geinstalleerd door 2 vriendelijk en behulpzame jonge mannen.
Officiële reactie van BCC 13-01-2021

Beste Maarten,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering door onze vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews