Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Christien van Meer 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn hier terecht gekomen omdat het product volgens een andere winkel nergens meer leverbaar was. Bij BCC dus wel!!! Heel blij mee.
De verkoopster was vriendelijk, attent en net zo blij als ik.
Super filiaal met een super team!!!!

Reageer

Jennifer Klok 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben vandaag bij BCC in Almere geweest voor een wasmachine. Ik ben geholpen door een zeer professionele verkoopster, genaamd Linda. Ze gaf een advies helemaal afgestemd op mijn wensen. Ik ben dan ook erg tevreden de deur uitgegaan.
De winkel was overzichtelijk en het personeel klantvriendelijk. Ik kan deze winkel bij iedereen aanbevelen.

Reageer

Mya 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en gemakkelijk de deals in een scrol te zien.
Helder advies en reviews van anderen maakt het ook makkelijk om een keuze te maken.
Bezorging gelijk de volgende dag en wasmachine netjes waterpas geinstalleerd. Zeer tevreden met de service !

Reageer

vos 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt er altijd fijn geholpen,en krijgt er goed advies
Zou het iedereen aanbevelen

Reageer

Verdonk 11-12-2019

Algemene score

1,0
Heel slecht

Ik had een was droog combinatie besteld bij aankomst heeft het betaal automaat storing.
Met meerdere passen geprobeerd de betaling te doen maar het apparaat blijft de passen lezen en weigert.
Hierdoor namen ze de was-droogmachine mee.
Zelf een aantal voorstellen gedaan zoals contant betalen , direct naar de winkel gaan om daar met mijn pinpas te betalen , betalen via iDeal via de webshop maar dit werd allemaal niet geaccepteerd. Dit was ook een van de laatste exemplaren.

Gevolg : was droog combinatie gaat terug naar het hoofdkantoor en word dan aan de eerste beste verkocht met korting omdat deze nu uit de doos is geweest en retour is gegaan.

Ik heb de hele dag vrij genomen voor niks en heb nu ook geen wasmaschine.
Officiële reactie van BCC 12-12-2019

Beste Verdonk,

Wat vervelend om te horen dat jouw levering door storing tijdens betaling niet door kon gaan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en had veel sneller opgelost moeten worden, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Danielle 11-12-2019

Algemene score

8,0
Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ze de droger zouden komen afleveren. De nacht ervoor keurig een email en in de ochtend op het tijdstip dat ze gezegd hadden een Whatsapp.
5 minuten voordat ze de droger kwamen leveren kreeg ik een telefoontje dat ze onderweg waren.
2 keurige nette mannen erg vriendelijk hebben de droger goed geïnstalleerd en de oude weer meegenomen. Super service

Reageer

Coumans 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker kortbij en in de winkel werden we direct zeer goed geholpen en kregen gelijk goed advies over wat we nodig hadden

Reageer

Govert 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en deskundig geholpen. Men neemt de tijd voor je.
De inrichting van de winkel is heel overzichtelijk. Verder heeft men een uitgebreid assortiment.

Reageer

C . Huizer 11-12-2019

Algemene score

9,0
vriendelijke ontvangst goede service en uitleg en met de uitleg van product en hoe en wat het met de garantie dus erg tevreden

Reageer

Marina 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er moest een horloge aangeschaft worden. Ik vond op de bcc site onmiddelijk wat ik zocht en had het 18 uur later al in huis . Wat wil je nog meer?

Reageer

Edward Flohil 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze BCC shop in Woensel is goed bereikbaar en heeft vriendelijke en deskundige medewerkers

Reageer

Bas 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk, duidelijk, goede informatie, toegankelijk en afspraken uitstekend nakomend en alles met een goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Reageer

Jaap 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Weer terug naar BCC natuurlijk ook rond gekeken maar toch op het honk terug. Goed advies en vergelijken was mogelijj omdat er veel op voorraad is, je wilt t toch weten wat de verschillen zijn "op beeld". Keuze gemaakt en netjes en op tijd thuis geleverd. Weer volledig tevreden. Nu bijna 2 weken in bezit en geen seconde spijt. Top.

Reageer

Willemien Taam 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige winkel, met name in purmerend. Goed contact. Kom er graag terug. Goede uitleg

Reageer

DJ m 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie ruime winkel met voldoende keuze.
Product bestelt en op de gevraagde datum kunnen ophalen. Top service

Reageer

Carla 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een winkel met goede service, en prettig personeel. Ook flexibel, en korting op apparatuur wordt doorgegeven als die bij levering goedkoper blijkt. Aflevering en inbouwen ging netjes volgens afspraak, snel, en goed afgewerkt (zelfs netjes schoongemaakt).

Reageer

TheFeeling 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, klantvriendelijk en snelle service. Product zoals omschreven en goede prijs.

Reageer

Martin Maas 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De afhandeling van de bestelling is goed verlopen, het enige minpunt is de beperkte keuze op uw website , wat erop staat is meestal niet leverbaar in mijn geval 1 inbouw oven en gas kookplaat.

Reageer

K. Dillema 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie zaak die overzichtelijk is. Voldoende deskundig personeel aanwezig om je te woord te staan .

Reageer

Annicka 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke medewerkers, werkten netjes en secuur. Wasmachine is mooi en werkt goed. BCC houd je goed op de hoogte over data/tijden wat fijn is.

Reageer

Anoniem 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige service!
In de winkel super vriendelijk geholpen en daarna is de vaatwasser tot 2 keer toe omgeruild omdat hij niet paste. Ze hebben meegedacht voor een oplossing en uiteindelijk het geld terug ontvangen.
Een dikke 10 dubbel en dwars verdiend!

Reageer

Dennis 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel en ze geven goede service en bij thuis bezorging namen ze de oude droger mee.

Reageer

Nooren 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product dat ik wilde kopen was online het goedkoopste bij BCC. De levering van het product verliep snel, onder begeleiding van snelle en duidelijke communicatie.

Reageer

Tim 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Naar mijn ervaringen is BCC een prima winkel. Levering is altijd snel en doen wat ze beloven. Webshop zelf is overzichtelijk genoeg om vlot te vinden wat je zoekt. Niets negatiefs op aan te merken. Aanrader dus.

Reageer

Onno 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle afhandeling van bestelling. En wanneer je per ongeluk iets niet goed hebt ingevuld tijdens de bestelling, snel geholpen om het op te lossen.

Reageer

René. 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de BCC shop, heeft een geweldige service en prettige bediening en een goede kwaliteit aan witgoed en andere artikelen. Ik blijf hier of de winkel als klant zeker kopen.

Reageer

Claire 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel. Goede en snelle service, snelle levering en aardige bezorgers.

Reageer

Goren 11-12-2019

Algemene score

5,0
Het apparaat is prima Maar ik kon niet betalen met mijn creditcard en dat vonden wij niet echt niet kunnen !
Ik had het nog zo gevraagd bij de bestelling! Koop eigenlijkers bij jullie maar de volgende keer denk ik toch even na
Officiële reactie van BCC 12-12-2019

Beste Goren,

Wat vervelend om te horen dat de betaling niet via creditcard betaald kon worden. sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Door 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik hoor altijd positieve ervaringen over BCC en ik moest een nieuwe vaatwasser en heb gekeken op de site van BCC.
Nu vond ik het best moeilijk om te kiezen en kwam ik informatie tegen van de beste koop van de consumentengids 2019 en dat gaf gelijk de doorslag voor mijn Bosch vaatwasser en heb hem gelijk besteld.
En ze nemen gelijk je oude vaatwasser mee en dat is ook heel fijn.
Goede ervaring en de mannen hebben hem gelijk aangesloten.

Reageer

Rick 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van de 150w omvormer, ene dag besteld volgende dag gratis verzending in huis
Prijstechnisch ook een nette prijs/kwaliteit verhouding

Reageer

Hans 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor BCC gekozen omdat deze niet al te ver van mijn woonplek ligt. Als ook voor de service die ze bieden die je via Internet zelden of nooit krijgt. Een voordeel is ook dat je ziet/hoort wat je koopt.
Aanbevolen dus!!

Reageer

Laurens 10-12-2019

Algemene score

6,0
Ik heb de winkel ontmoet via de online chat, ben dus niet ín de winkel geweest.
Ik werd goed geholpen v.w.b. de productinfo. Helaas was men niet bekend met de verzendregels die BCC en DHL hebben afgesproken. Daardoor heb ik, zeer tegen mijn zin, 6 dagen op mijn bestelde magnetron moeten wachten.
BCC heeft dit goedgemaakt met een cadeaubon en een bos bloemen!
Officiële reactie van BCC 12-12-2019

Beste Laurens,

Wat vervelend om te horen dat jouw ervaring via online chat niet het gewenste resultaat opleverden, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Toos Beijers 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel goed overzichtelijk, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Niet op dringerig.

Reageer

Frida Doets 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service goed advies gehad en werd gratis bij mij thuis afgeleverd, want voor mij was de doos te zwaar om mee naar huis te lopen.

Reageer

Patricia 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb daar de laatste tijd veel gekocht
Ze zijn altijd vriendelijk
Hebben verstand van zaken
Nemen de tijd voor je, zelfs als het druk is

Reageer

Alexandra 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Goeie uitleg op mijn vragen.
Leuke aanbieding op overstap naar Essent, erg blij mee..
Kom gauw mijn spullen bij jullie kopen

Reageer

M. van Drooge 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC zit bij mij 'om de hoek'. Dat maakt het al makkelijk om voor hun te kiezen Je wordt altijd goed geholpen, ook als je wat ouder bent. Soms betekent dat dat je wat langer op je beurt moet wachten. Voor mij geen probleem.

Reageer

Saskia 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stofzuiger gekocht voor een goede prijs/kwaliteit, snelle levering en goed betrouwbare website

Reageer

Jeu 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer goede en mooie Shop, waar alles duidkijk en makkelijk te vinden te vinden is.
En mocht je er toch niet uitkomen, dan zijn er adequate en vriendelijke medewerkers die je verder helpen'.
Zeker een shop om er terug te komen.

Met groet
J.raaijmakers

Reageer

E. Nijmeijer 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder vriendelijk geholpen door een hele enthousiaste, kundige en vrolijke dame! Zondagmiddag in Hengelo 16.45 u de koelkast besteld en maandagmorgen 9 u. de nieuwe koelkast al gebracht en ingebouwd door twee zeer vriendelijke monteurs en de koelkast werkt prima!👍👍👍

Reageer

Hans Schaap 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede en duidelijke site.
Snelle levering en keurige bezorgers, zij hebben alles netjes aangesloten en de oude machine en toebehoren weer mee teruggenomen. Nadat er voor ontvangsten getekend was kwam binnen een aantal minuten de factuur al binnen via de mail.

Reageer

Astrid 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop in Hengelo heeft een goed overzicht. Super vriendelijk en behulpzaam personeel.

Reageer

Lex 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam voor een labtop sleeve. Ik kwam bij hun terecht omdat het overal uitverkocht was.
Ze waren heel behulpzaam en klantvriendelijk. Niks geforceerd door meteen naar mij toe te komen, bij betreding van het pand. Heel gastvrij.

Reageer

Patricia 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd netjes gebeld toen ze er bijna waren.
Vriendelijke medewerkers die netjes werken.
Zeer tevreden.

Reageer

jansen 10-12-2019

Algemene score

6,0
Betaling achteraf. Bezorgen en monteren. Tijdspanne inzake levering zou kleiner kunnen.

Reageer

Marijke 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de Black Friday aanbiedingen werd mijn aandacht getrokken door een leuke laptop. Eerst op facebook de chatmogelijkheid gebruikt om meer informatie over deze laptop te krijgen en er eentje laten reserveren in de winkel in Eindhoven (Woensel).
Diezelfde dag (maandag 25 november 2019) in de winkel nog wat duidelijke uitleg en informatie gekregen en de laptop aangeschaft.
Omdat ik nog wat vragen had - zowel met betrekking tot de laptop als tot de andere producten die ik tegelijk met de laptop had aangeschaft - de volgende dag terug gegaan naar de winkel en opnieuw kreeg ik duidelijke uitleg en adviezen zodat ik met een goed gevoel weer vertrok.
Begonnen met het installeren van diverse programma's die ik ook op desktop en 'oude' laptop gebruik en toen ontstond er een probleem: kon niet meer in het systeem, kreeg alleen nog een zwart scherm met zichtbare cursor.
Gewacht tot de Black Friday drukte zo'n beetje voorbij zou zijn en op maandag 02 december weer terug gegaan naar de winkel in Eindhoven. Daar bleek de medewerker die mij hielp zich een vergelijkbaar probleem te herinneren en hij begon direct uit te zoeken hoe hij mijn laptop weer gebruiksklaar kon maken.
Na ruim een uur kon ik weer vertrekken met een brede glimlach op mijn gezicht en een weer perfect werkende laptop.
Ook deze actie vond plaats in het kader van serviceverlening.
Ben dan ook uitermate tevreden over de manier waarop men mij geholpen heeft en ben heel blij met de goedwerkende laptop waar ik nu dit review op gemaakt heb :)

Reageer

MdJ 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service in de winkel en ook 100% volgens slogan High Service - want bij aflevering bleek koelkast beschadigd te zijn en er was maar 1 telefoontje voor nodig voor direct levering van nieuwe koelkast, 2 dagen later!

Reageer

Willi 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat er eerst wat aan loop problemen waren met de bedrijfsleider, is het toch in orde gekomen en is het probleem uit de wereld geholpen
Verder een zeer goede zaak en voorlichting door het personeel prima en ook bij het NIET zelf kunnen installeren is er de mogelijkheid dit te laten doen. Chapo

Reageer

Zoie Kakakis 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim opgezette winkel met een groot aanbod aan producten
Vriendelijke en kundige medewerkers En vooral belangrijk zeer goede service

Reageer

R Speckens 10-12-2019

Algemene score

9,0
Vriendelijke, snelle en accurate hulp. Zonder zijn mening teveel door te drijven was ik in staat een goede objectieve keus te maken voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Reageer

Toon meer reviews