Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerrinde 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van mijn bestelling en tevens goed verpakt. En ik kon mijn cadeaukaart van meer dan een jaar oud nog gebruiken! Helemaal top.

Reageer

Alex 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen week een wasmachine besteld bij BCC. Vooraf wordt goed gecommuniceerd wanneer de wasmachine wordt bezorgt. Het tijdsframe waarbinnen dat wordt gedaan is niet te ruim. Bovendien wordt er 10 minuten van te voren gebeld wanneer zij er denken te zijn.
Bij de bezorging bleek echter dat het deurtje van de wasmachine los zat. De bezorgers waren hebben zich hiervoor heel netjes verontschuldigd en direct geregeld dat er een nieuwe wasmachine zo snel mogelijk werd bezorgd.
De aansluiting van de wasmachine werd ook netjes uitgevoerd, waarbij we ook meteen een paar nuttige tips kregen.

Reageer

Johan 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- Altijd een duidelijke omschrijving.
- Snelle levering
- En een hele goede service.

Reageer

Jeroen 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een koel/Vries combinatie gekocht via de webshop, deze was niet op voorraad (het is ook een afwijkend model) maar wel zeer snel geleverd. Voor 20 euro hebben ze het allemaal netjes geplaatst en aangesloten. Goede instructies gekregen en het oude apparaat en alle verpakking ging ook gelijk mee. De 2 personen die het kwamen plaatsen waren aardig en efficiënt.

Wat beter kan is het opruimen van het verpakkingsmateriaal toen ik later naar buiten liep lagen er stukjes piepschuim op grond, niet heel veel maar toch een paar stukjes van enkele centimeters. Ik snap dat losse korrels niet opgepakt worden, maar deze stukken hadden wel even opgepakt kunnen worden.

En ik heb later, toen ik het apparaat inschakelde, 1 pootje moeten verstellen omdat hij net niet stabiel stond. Was 2 slagen dus heel erg was het niet.

Overall zeer tevreden met hoe alles is verlopen.

Reageer

Somebody 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een mini beamer voor het geven van presentaties. Omdat niet ieder bedrijf een beamer of scherm voor handen heeft, is zo'n mini beamer natuurlijk erg compact en makkelijk om mee te nemen. Mijn keuze voor BCC was vooral vanwege de korte lijnen bij service. Iets waar die andere 'mega-knaller' vaak bij te kort schiet, om nog maar te zwijgen over productkennis.

Reageer

Joy 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De BCC heeft een goede, snelle levering. De website bevat duidelijk informatie en het bedrijf heeft een goede klantenservice!

Reageer

Angelina pereira 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service is heel goed. Snelle levering nog beter dan media markt. Voor 10 uur avond besteld volgende dag al geleverd . Ook de verzekering die je kan afsluiten voor bijv droogmachine is top. Ik ben een hele tevreden klant en zal zeker toekomstige aankopen voor mn huishoudelijke apparaten bij jullie blijven doen. Ik vind BCC een top winkel. En zal jullie zeker aanbevelen in mijn kenniskring.

Reageer

steven 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
klantviendelijk en kreeg het product tegen de prijs van de concurrent zonder al teveel moeite

Reageer

Marc 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig, vakkundig en eerlijk advies inzake aanschaf nieuwe wasmachine. Uiteindelijk gekozen voor BOSCH.

Reageer

F de bruin 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd snel en vakkundig geholpen personeel was zeer behulpzaam ook de prijs was oke

Reageer

jasper 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service en uitleg in de winkel gekregen. Wij zijn erg blij met onze aankoop!

Reageer

Trudy 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte service, nooit anders geweest. Dat is waarom wij graag kopen bij BCC

Reageer

Breton van Groll 16-12-2019

Algemene score

5,0
Mijn eerdere review beoordeling was een 10 , altijd correct en naar wens door BCC geholpen . Op vrijdag 13 dec. 2019 besteld en bezorgd op 14 december 2019 een tv LG 49UM7100PLB (ophanging&installeren tv + instellen zenders ) . Vandaag krijg ik op mijn tv een melding NIET GEPROGRAMMEERD , dit telf. gemeld bij BCC en kregen als antwoord we komen donderdag 19 december het probleem oplossen dwz 3 dagen geen tv . Jammer BCC slechte service na een foutje van de monteurs . We gaan in de toekomst bij COOLBLUE kijken .
Een boze en teleurgestelde klant .
R.H.Breton van Groll .
Officiële reactie van BCC 19-12-2019

Beste Breton van Groll,

Wat vervelend om te horen dat de bezorgers niet de service hebben kunnen verlenen voor het gewenste resultaat en de nieuwe afspraak om zich heeft laten wachten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Robert Keulers 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al jaren bij BCC te sittard. En zonder in superlatieven te spreken, kan ik enkel zeggen dat de service gewoon uitstekend is. Er wordt altijd goed geluisterd naar de wens en een goed vertaling gemaakt. Prijstechnisch eveneens goed concurrent, al begin ik me er langzaam voor te schamen als ik erover zou beginnen. Uitstekend dus!

Reageer

Rene 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Personeel dacht goed met ons mee en bood een goede oplossing voor ons probleem. Koel/diepvriescombinatie was meteen de dag erop leverbaar. De verkoopprijs werd voor ons, zeer gunstig, naar beneden, aangepast omdat hij elders goedkoper was. Men maakt waar wat ze zeggen. Combinatie werd netjes volgens afspraak afgeleverd. Goede ervaring met BCC Son en Breugel.

Reageer

Marije 16-12-2019

Algemene score

10,0
Nu een aantal keer bij bcc besteld. De producten zijn naar wens en snel in huis.
Je wordt goed op de hoogte gehouden over wanneer het pakket komt!

Reageer

Karin Stam 16-12-2019

Algemene score

3,0
We hebben speciaal bij BCC een vaatwasser besteld omdat hij gratis geïnstalleerd zou worden. Dat hebben ze dus niet gedaan en op ons mailtje hierover hebben we geen enkele reactie gekregen. Voel me gewoon opgelicht. Zonder installatie hadden we hem goedkoper ergens anders kunnen bestellen en zonder al dat werk gezeten :-(
Officiële reactie van BCC 19-12-2019

Beste Karin,

Wat vervelend om te horen dat de bezorgers niet de service hebben kunnen verlenen voor het gewenste resultaat. Graag horen we wat de reden was dat ze de vaatwasser niet geïnstalleerd hebben. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Khadija 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies gekregen in de winkel, vervolgens een snelle levering zonder enige problemen naar mijn appartement op drie hoog! Heel fijn dat alles efficiënt verliep! Een zeer tevreden klant

Reageer

Ben Scheepens 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC daar kan je wat mee! Een lenovo tablet TB-X605F.gekocht in Delft. Ben er zeer tevreden mee. Een prachtig verbouwde winkel., en een zeer correcte, eerlijke en vriendelijke verkoper.
xxx van BCC Delft Bedankt

Reageer

Joke 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed geholpen, ze nemen alle tijd voor je als je na je aankoop weer in de winkel komt met een paar vragen. Zeker een 10

Reageer

A.Zinnemers 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website BCC gebruiksvriendelijk. Berichtgeving voor aflevering mail/sms/telefoontje is erg prettig. Bezorgers vriendelijk.

Reageer

Bert de Baas 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel werden we gelijk op een vriendelijke en zeer professionele wijze geholpen. De verkoper nam ruim de tijd om de aankopen en de werking uit te leggen. Verder had hij tips die ook de moeite waard waren. De aflevering en instalering waren ook professioneel en heel vriendelijk en op tijd.

Reageer

Gerard 16-12-2019

Algemene score

10,0
DUIDELIJKE UITLEG,nemen tijd voor de klant, nette bezorging de AEG droger en wasmachine keurig
geinstalleerd, kortom afspraak is afspraak,zeer nette service.

Reageer

Robin 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, met behulpzame, kundige medewerkers. We zijn uitstekend geholpen.

Reageer

Gre Pietersma Rinsma 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn I raider was stuk en ik kreeg metéén een nieuwe.WAT EEN SERVICE !!! Weet nu ook waar ik moet wezen bij een nieuwe aankoop.he

Reageer

linders 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima overzichtelijke winkel met vriendelijk gezellig goed onderlegd personeel

Reageer

PaulB 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld. Een dag later geleverd tussen de aangegeven tijden. Communicatie per email was prima.

Reageer

Nicole98 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg over producten.
Werd goed aangegeven wanneer het product bezorgd werd en hoelaat. Een enorm voordeel is dat bcc een tijdsvak van 2 uur heeft. Je hoeft zo niet onnodig lang thuis te wachten op je pakket.
15 min van te voren gebeld dat de bezorgers eraan kwamen. Goed geleverd, vroegen ook naar de wensen van mij als klant ( waar ik het product wilde hebben) alles werd in overleg gedaan en waren erg klantvriendelijk.

Reageer

rietje janbroers 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
wij komen al jaren bij de bcc. je word altijd vriendelijk geholpen en alles word goed uit gelegd.

Reageer

Hans 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze wasmachine raakte zeer onverwacht defect zoals dit in de meeste gevallen gebeurd natuurlijk. Vrijdags naar BCC waar we uitstekend geholpen werden met daarbij een keurige uitgebreide voorlichting omtrent de nieuwe wasautomaat. Maandags dus een drietal dagen later staat de wasautomaat keurig aangesloten en wel. De oude wasmachine mee terug genomen.
Dit alles zonder extra kosten.

Reageer

Web shop 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er zijn genoeg aanbieders van ons gekozen product. (Air fryer philips) . BCC springt eruit door prijs en super snelle levering. Zelfs in deze heel drukke kerst tijd . Prima.

Reageer

Daniel 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige mensen. Nemen de tijd om je goed te informeren. Bieden goede service in de winkel en ook daar buiten. Prijs is vergelijkbaar met webwinkels. Ik koop dure apparatuur liever in een lokale winkel omdat je, naast de service, problemen snel kan oplossen.

Reageer

Nanno 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een wasmachine besteld, aanvankelijk bij de media-reus met een levertijd van 4 werkdagen. Na drie weken geen machine. Geannuleerd en besteld bij BCC. Vrijdag besteld, maandag geleverd en netjes op z'n plek neergezet, oude machine mee retour en verpakking ook weer mee. De nacht van te voren een mail met een tijdsindicatie, op de dag een smsje. 5 minuten van te voren gebeld. Zeer netjes!

Een tevreden klant!

Reageer

Ilke van de Valk/ illy's Hairstyle 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super netjes en goed geadviseerd!!
Aardig personeel met de juiste kundigheid..
En een super thuisbrengservice , heel nauwkeurig een mailtje en nogmaals een sms'je gehad met de tijd!! En 5 a 10 minuten voor ze er waren nog een telefoontje dat ik ze zo kon verwachten...

Helemaal tevreden!!
Nogmaals bedankt

Reageer

Rob 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies, de stofzuiger werd aangesloten zodat het geluid goed was te beoordelen.
Ook demonstratie van zak verwisselen en de divers zuigmonden.

Reageer

Cindy 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mbt de webshop en winkel waar ik mijn telefoon op kon halen, kan ik alleen maar positief zijn. Duidelijke site bij het bestellen en bij het ophalen vriendelijk winkelpersoneel.
1 puntje van kritiek, maar dan naar DHL (die verstuurd het pakketje). Eerst krijg je netjes mail dat je product klaar staat, dan krijg je na 2 dagen weer een mail dat je product nog steeds op je staat te wachten en als je na 5 dagen nog niet bent geweest word je pakket terug gestuurd. Dat komt op mij niet klantvriendelijk over. Tenslotte heb ik al betaald voor mijn product.

Reageer

Zanussi wasdroger en Zanussi wasmachine 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook deze tweede keer bij aankoop en advies tevens bezorging, klantgericht vriendelijk technisch vakkundige klandizie.

Reageer

Anita 16-12-2019

Algemene score

9,0
Deze keer via de webshop besteld. Normaal ga ik naar de winkel in Emmen waar ik altijd geweldig geholpen word!

Reageer

paula 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
uitstekende winkel, goede service. komen niet met flutverhalen. laten je ook eerst rustig winkelen.

Reageer

Marcel v Haaren 15-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door mijn vvv bonnen op de bcc site terecht gekomen en mijn ring cameras gekocht.
De spullen werden conform afspraak snel geleverd.
Helaas waren niet alle dingen op de site op voorraad wat ik persoonlijk wel jammer vind.

Reageer

Rita 15-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel professioneel en vriendelijk geholpen. Ik kon al mijn vragen stellen en daar werd met veel geduld op gereageerd. Top.

Reageer

Lisette Wisse 15-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, goede website. Vooral een juiste filtering mogelijk waardoor je een juiste keuze kunt maken.
Ook de reviews zijn volledig van klanten.

Reageer

Tina 15-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze medewerkers helpen met mee voor al jou keuzes.
En nemen de tijd voor jou.

Reageer

Marianne 15-12-2019

Algemene score

10,0
De winkel ziet er prachtig uit. Goed overzichtelijk ingedeeld per categorie. De bediening is zeer vriendelijk. Geeft goed advies. En heeft verstand van zaken. Prettige afhandeling van je aankoop
Snelle levering. Zeer tevreden

Reageer

Roy en inge 15-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag een playstation en een tv gekocht en wederom super service en medewerkers hebben alle tijd om je tevreden naar huis te laten gaan! Top dames en heren!!

Reageer

Ramon 15-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Galaxy tab a kunnen kopen voor een knalprijs. Hij was helaas even uitverkocht maar dit werd goed gecommuniceerd en een paar dagen later had ik mijn tablet al.

Reageer

William 15-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Apple Imac 27 aangeschaft, vond ik elders goedkoper, dit gemeld, geen moment werd er moeilijk gedaan en kreeg ik direct een korting. Tevens een gratis Norton anti-virus erbij gekregen omdat ze dat verstandiger vonden dan er geen te nemen. Zeer service- en klantgericht!

Reageer

Nijmegen 15-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg goed geadviseerd door medewerker .......
Ook bij de definitieve bestelling van de PC kon hij mijn laatste vragen rustig en duidelijk beantwoorden.

Reageer

Wim Teuling 15-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een heel prettige zaak om in te winkelen met een vakkundige en prettige bediening, goede uitleg en snelle afwikkeling.
Top winkel dus!

Reageer

Mark 15-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm goed geholpen bij de aankoop van een Harman Kardon Citation speaker bij BCC Beneden Leeuwen.
Kocht deze voor de verjaardag van mijn vader en hebben hem vervolgens ook nog eens mooi ingepakt.
Mocht ik weer eens iets nodig hebben, ga ik hier zeker weer heen.

Reageer

Toon meer reviews