Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14825 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ines 21-12-2019

Algemene score

1,0
Bestel een Samsung Tablet op 13 december,is op voorraad. Dag daarna mailtje dat de Samsung niet leverbaar is. Binnen 4 werkdagen zou het geld terug gestort worden. Ondanks herhaald mail verkeer geen terugstorten geld. Klantenservice niet bereikbaar. Slecht, heel slecht.
Officiële reactie van BCC 30-12-2019

Beste Ines,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

lies 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vertrouwde winkel met vriendelijk personeel. Neemt de tijd om je adviseren om zo de juiste beslissing te nemen,

Reageer

Petra Siebenga - Popma 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke website, goede service en snelle levering, ben zeer tevreden.

Reageer

Peet de Bresser 21-12-2019

Algemene score

1,0
Een Wasmachine en droger bij BCC gekocht en af laten leveren WAT EEN RAMP is dat !! De jongens die kwamen bezorgen verdienen een 10 super service echter 2 (!!!) afgesproken levermomenten werden op de dag van levering (de 2e keer zelfs kort van tevoren) afgezegd omdat de apparaten niet in de bus zaten, zeer merkwaardig want ze waren op voorraad. Dus 2 keer een vrije dag om niet genomen. De 3 levering kwamen ze wonder boven wonder wel alleen was toen de droger dermate beschadigd dat ze deze mee retour hebben genomen. Vandaag bij levering 4 jawel levering 4 hebben wij de beschikking over 2 apparaten (hoe moeilijk kan het zijn) na de eerste blunder ben ik naar BCC Eindhoven gegaan maar daar wordt je nog veel gefrusteerder van, de man die ik sprak kwam niet achter zijn PC vandaan en tja het was een gevalletje pech hebben, een tip voor BCC en die man in het bijzonder geef de klant het gevoel dat je er voor hem bent, kan een herhaal aankoop bevorderen. Kortom voorlopig geen BCC meer voor ons we gaan eerst wel even naar de Expert of Mediamarkt. Voor de chauffeurs staat High service hoog in het vaandel voor de rest zijn wij klaar met BCC.
Officiële reactie van BCC 30-12-2019

Beste Peet,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest en dat het meerdere malen niet goed is verlopen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Els 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze wasdroger uit 2013 was binnen de garantieperiode van 7 jaar (via Service Plus Polis) al meerdere malen gerepareerd voor hetzelfde euvel. Twee weken geleden was het weer zover. BCC kwam dit keer zelf met de mogelijkheid een nieuwe wasdroger uit te zoeken. Wij naar de winkel in Barendrecht waar we keurig te woord werden gestaan en na het uitzoeken van een nieuwe droger (met een kleine bijbetaling, iets duurder model) werd een paar dagen later onze nieuw aanwinst thuisgebracht. Natuurlijk hebben we ook op deze droger gelijk weer een Service Plus Polis genomen, zodat we de komende 7 jaar weer vooruit kunnen. :)

Reageer

Jolan 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het oventje wat ik gekocht had begon al snel naar iets te ruiken wat je niet wilt ruiken. Terug naar de winkel en zonder problemen een ander meegekregen, die wat duurder was maar niets bij hoeven te betalen! Grandioze service!

Reageer

A. Fidder 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel heeft ons vriendelijk geholpen. Ook werd er meegedacht. Een actiepakket die niet meer beschikbaar was werd ter plekke samengesteld.

Reageer

Julia 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze winkel, omdat het in het centrum van Delft ligt (dat is lekker dichtbij) en persoonlijk vind ik de service onwijs goed. Aardige mensen en je wordt snel geholpen. Overzichtelijk ingerichten winkel en erg net

Reageer

Faye 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen door de medewerker van BCC Delft. Ik ben altijd erg kritisch en stel heel veel vragen maar kreeg overal netjes antwoord op. Produkt aangeschaft, was niet op voorraad, bezorging thuis één dag later. Doordat de medewerker mij in de zaak de werking van het apparaat uit had gelegd, kon ik gelijk aan de slag!!

Reageer

Goodlife51 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke webshop met goede en bruikbare informatie. Ze houden je goed op de hoogte via de mail en je kan makkelijk zien hoe je contact op moet nemen indien dat nodig is.
Vlotte levering.
Enig minpuntje is dat het artikel wat ik gekocht heb 20 euro duurder was bij BCC als bij andere webshops. Dus beter rondkijken kan lonen.

Reageer

Tomasz 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering aan huis in minder dan 24 uur. Mogelijkheid tot betalen met VVV-cadeaubonnen.

Reageer

marjan 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige nette jongeman heeft ons geholpen. Hij had veel verstand van zaken en heeft ons goed geholpen.

Reageer

Thijs de Ruijter 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de winkel in Helmond staat gelet op de m2 vloer vol maar blijft redelijk overzichtelijk omdat ik er altijd kom weet waar de producten liggen. we wonen op korte afstand van de winkel daarom kiezen we voor deze winkel. daarnaast vinden we de kennis van de verkopers, service en prijskwaliteit van BCC uitstekend! ga zo door!

Reageer

Les 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisterenavond de Samsung soundbar R550 besteld en om 11u sochtends al besteld heel erg netjes en zeer tevreden met het product!

Reageer

P.van Luyk 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige winkel, hulpvaardig personeel die niet opdringerig overkomen maar wel kennis van zaken hebben. kom hier zeker terug!

Reageer

Lia Vriesman 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC Winkel in Lelystad, altijd goede voorlichting en hulpvaardig personeel.

Reageer

Westermaat 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Oven en gasplaat besteld en laten plaatsen door BCC. Snelle levering en binnen 45 minuten alles aangesloten, geplaatst en getest en dit 5 dagen na de bestelling al.

Reageer

Peter 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop is prima met deskundig personeel dat je ook nog alternatieven laat zien die misschien beter bij je behoeftes passen. Prettig geholpen.

Reageer

Kroes 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service die ik kreeg nadat ik verkeerde filters had, perfect geholpen en een oplossing geregeld bedankt

Reageer

Jet 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle levering. Netjes aangekondigd en ook nog een extra bericht gekregen, dat het wegens drukte iets later zou worden. De bezorger heeft ongeveer 20 minuten voor aankomst ook nog gebeld en excuses aangeboden dat het wat later was dan de oorspronkelijke levertijd. (Maar dat wist ik al door het bericht vooraf, dus communicatie is echt goed) Perfect geregeld. Helaas was aansluiten van de afvoerslang niet mogelijk, omdat deze bij ons langer moest zijn dan de standaard meegeleverde. (Afvoer door dakpan) Enige dat ze niet hebben gedaan is de droger aansluiten op elektriciteit om te kijken of deze werkt.

Verder snelle nette levering.

Reageer

Petra 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisce service! Tv gekocht, het was de laatste in de winkel (showmodel) en derhalve gratis tv geïnstalleerd en nog korting gekregen. Tv volledig in bubbeltjes plastic ingepakt en in de auto geladen. Altijd erg tevreden over service en over de kwaliteit van de producten. Ze staan echt achter hun producten en nog nooit een slechte ervaring gehad.

Reageer

Bastiaan 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met de relevante informatie van het product wat ik graag wou hebben. Specificaties en vergelijkingen werken dan ook goed op de BCC website. Uiteindelijk had ik nog 2 vragen voordat ik over wilde gaan op bestellen en met de chat knop werd ik snel en deskundig geholpen. Binnen 5min meteen de bevestiging met aflevermoment en de korting erin verwerkt :-) Ze werken dan ook echt met de laagste prijsgarantie!

1 minpunt dat ik nog wel wilde benoemen, na de bestelling was er een fout gemaakt blijkbaar in de afleverdatum. Ik wilde meteen weer contact opnemen met BCC om dit aan te laten passen, echter ik heb in totaal 40min telefonisch in de wacht gestaan!! Dit moeten ze echt verbeteren om een 10 te kunnen behalen, want toen ik eenmaal iemand aan de lijn had was het binnen 2 seconden geregeld.

Reageer

J. J. Ouwerkerk 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijk contact face to face beter dan via internet waar je nul persoonlijk contact mee heb.
Service super ook bij vragen zoeken naar goede oplossing waar de klant ook hiermee meer vertrouwen hebt en krijgt.

Reageer

Jos van der Graaf 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op internet kwam onze siemens wasdroger als goedkoopste hier naar voren. Omdat onze anders zaken hier ook vandaan kwamen was de keuze weer snel gemaakt, goed geholpen en de volgende morgen al bezorgd.. super!

Reageer

Anouk 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en duidelijk advies. Medewerker was erg behulpzaam om mee te denken over de beste keus (printer) voor onze situatie. Mooie aanbieding kunnen scoren.

Reageer

Jeroen 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel klantvriendelijk en behulpzaam.
Hoef nooit ergens anders te kijken omdat het toch meestal de goedkoopste is.

Reageer

Fred 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen door een terzake kundige medewerker.
De prijs is marktconform plus nog een leuk cadeautje als toegift.

Reageer

Liset 21-12-2019

Algemene score

9,0
Onlangs meerdere aankopen gedaan bij BCC in Bergen op Zoom. Keurig te woord gestaan en vakkundig advies gekregen waar ik wat aan had. Ik kreeg niet het gevoel dat ik wat "aangesmeerd" kreeg en er werd niet geprobeerd mij duurdere producten te laten kopen. En dat voelt heel goed als je alleen binnen bent en niet meer zo jong bent. Toen ik 2 dagen later terug ging met laptop omdat ik er niet uitkwam met virusscanner werd ruim de tijd genomen om mij daar bij te helpen.
Dus ik zou zeggen; Ga gewoon meteen naar BCC!

Reageer

H Moors 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles werd heel goed uitgelegd en bezorgd de aansluiting was ook goed met een heel goede uitleg dankjewel

Reageer

Sjoerd 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De BCC-shop was de goedkoopste en heb al eerder in de gewone winkel bij BCC gekocht waarbij ik heel prettig geholpen werd en ook een uitstekende service kreeg. Het bestelproces via de webshop was erg simpel en de volgende dag had ik mijn aankoop in prima toestand al thuis. En zonder verzendkosten ook nog, geweldig hoor!!

Reageer

Martin 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kwam er voor een defecte koptelefoon van ongeveer 8 maanden oud,
koptelefoon stonk waarschijnlijk doorgebrand.
met een zeer vriendelijke werknemer van bcc kijken wat te doen.
mocht zonder veel te vragen een andere uitzoeken.
wel natuurlijk na het aankoopbewijs te laten zien top! grote klasse.

Reageer

L. Schoop 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig service, klantvriendelijk, geeft goed advies, ze nemen de tijd voor de klanten. Aanrader !!!

Reageer

Akoezie 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop, de laagste prijs, alle mogelijkheden om spullen op te halen en thuis bezorgen was de volgende dag.
Ps4 gekocht met Game. Prijsverschil was ruim 40 met de eerste volgende lage prijs. Top.

Reageer

ManonS 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ik heb het product 's avonds gekocht en de volgende dag was het al in huis! Super!

Reageer

Jolanda 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben super geholpen in de winkel. Niet opdringerig, ze lieten mij mijn eigen keus doen en dachten mee. Ook het bezorgen was geweldig ze hebben alles netjes aangesloten en waren mooi op tijd.

Reageer

Peter 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hoewel de keuze niet heel groot was, maar wel voldoende, ben ik goed geholpen. Op vragen zijn prima antwoorden gekomen. Heel netjes te woord gestaan.

Reageer

Abdulrahim 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop was zeer geweldig levering was snel en product ziet er geweldig uit

Reageer

Jolanda kloosterman 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes en goed geholpen ,de meneer nam ook zijn tijd voor mij .....zeer tevreden

Reageer

Anne 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie, klantvriendelijk, ik voelde me welkom, niet opdringerig. Gewoon een prettige winkel met vriendelijk personeel. Men denkt mee, apparaat werd speciaal opgehaald voor mij in een ander filiaal. Super aardig.

Reageer

Karin van Empel 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat werden wij gisteren (ter orientatie) en vandaag (bij de aankoop) -van een i pad, i pone maar ook van de frituurpan- geholpen door de -toevalligerwijs- dezelfde jongeman in Den Helder. Ik was eerst een beetje sceptisch vanwege de jonge leeftijd , (en dat hij ons wel de voor en tegen van iets zou kunnen zeggen) maar een super eerlijke en spontane jongen die wel degelijk wist waar hij over sprak.

Reageer

Margot Schrijnemakers 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meteen bij het binnen komen werd ik gezien en vriendelijk begroet!
Niet lang daarna kwam er personeel op mij af met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen.
Ik was op zoek naar een baardtrimmer....
Vakkundig kreeg ik de product informatie en heb ik een keuze kunnen maken!
Prettige afhandeling bij de kassa!

Met vriendelijke groet
Margot Schrijnemakers

Reageer

zakaria elkaddouri 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben goed geholpen door bcc, ik heb namelijk en nieuwe woning in hoofddorp gekregen dus ik heb al mijn producten bij bcc gekocht , zoals mijn elektriche oven van etna, bosch steel stofzuiger en samsung wasmachine en ik ben van plan om meer producten te kopen bij bcc omdat bcc goeie kwaliteit producten heeft en omdat ik goed geholpen ben door de medewerkers van bcc.

Reageer

Riek 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een Philips smart tv telefonisch besteld, kreeg heel goed advies.
Nu speelt de televisie en het is een schitterend beeld, gebruiksvriendelijk.
De bezorgers hebben de tv perfect ingesteld en alles goed uitgelegd.
BCC heeft mij met alles heel goed geholpen en ik ben erg blij met alles. De soundbar loopt niet synchroon met het geluid van de televisie maar dat wordt gelijk in orde gemaakt !

Reageer

Jacolien 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, maar vooral heel goed geholpen. Meegedacht met de aankoop, tijd genomen voor goede advisering ondanks de drukte in de winkel.

Reageer

L. Nies 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden over de profesionele uitleg op al onze vragen en het feit dat er alle tijd voor ons genomen werd, wat uiteindelijk tot deze aankoop heeft geleid !
BEDANKT!!!

Reageer

R.v.Geffen 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige en vriendelijke medewerkers. Goede uitleg en nemen de tijd voor je om alles uit te leggen

Reageer

Jannie Wemmenhove 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige winkel nemen altijd alle tijd om iets uit leggen wat je ook koopt.
Goede service bij als er iets kapot gaat.
Nette winkel aardig verkopers keurig altijd een betalingsmail bij thuiskomst van je aangekochte artikel.
Nu één keer op de website tv gekocht super snel gekregen gisteren besteld vanochtend al binnen gekregen keurig 👍

Reageer

Geekje60 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet al gekeken naar welke vries/koelcombinatie voor ons geschikt zou zijn. Maar in de winkel blijkt de aanvullende informatie cruciaalomdat we het apparaat in de garage zetten..Snel en vakkundig advies, kopje koffie en tevreden naar huis. Snel geleverd en alles ok. Net op tijd voor de feestdagen

Reageer

Familie de Groot 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelope dinsdag heb ik mijn nieuwe tv gekocht bij BCC.
Na even rustig rond gekeken te hebben werd ik benaderd door een vriendelijke medewerker. Na wat vragen over de tv bleek het een goede keuze. Snelle afhandeling, vriendelijk personeel.
Dikke prima.

Reageer

Tineke 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel overzichtelijk en ruim. Personeel correct, vriendelijk en heeft verstand van zaken. Neemt alle tijd om uitleg over de producten te geven en om vragen te beantwoorden, zonder tot verkoop te dwingen. Gratis parkeren.

Reageer

Toon meer reviews