Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kruimeldief gekocht. Al na een week ging de aan/uit schakelaar stuk. Terug naar de winkel en ik kreeg direct een nieuwe mee. Helemaal top opgelost. Al eerder zeer goede ervaringen gehad met BCC Amersfoort

Reageer

John W 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super winkel. Goede uitleg product. Hebben me zelfs geholpen met een probleem met een tv terwijl ik deze niet bij hun gekocht had.
Bezorgdienst is ook super, hebben een grote diepvriezer een gedraaide naar boven gekregen. (Wel met veel moeite)

Reageer

Marjolein van der Linden 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via BCC een wasmachine besteld. Het verliep helemaal naar wens. Twee aardige mannen hebben de wasmachine naar zolder gebracht. Aangesloten, uitleg gegeven en twee programma’s gedraaid.

Reageer

Connie 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Veghel, aankoop van Bose audiosysteem met drie speakers! Goede uitleg van het systeem, vergelijking met andere merken met goede voors en tegens van de aankoop met elkaar vergeleken met de verkoper. Kopje koffie erbij .... XXX hielp ons met het kiezen van een vor ons passend systeem. We hebben onszelf, door hem, een mooi kerstcadeau kunnen geven. Dank

Reageer

Bert 27-12-2019

Algemene score

1,0
Na een verkeerde spel te hebben gekocht voor onze kleinkinderen, was de BCC niet meer bereid om deze retour te nemen omdat deze 3 dagen over de retour termijn was. Belachelijke service. Wij zien toekomstige aankopen van de BCC af.
Officiële reactie van BCC 30-12-2019

Beste Bert,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Bert 04-01-2020

Beste anoniem,
Het gaat om ordernummer 201911-004583650st.

Reageer

Roland 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen ging makkelijk via BCC.nl. De monteurs kwamen binnen afgesproken tijdsblok en belden netjes 15 minuten vooraf. De mannen wisten duidelijk wat te doen en werkten netjes en communiceerden duidelijk.

Reageer

Oud vrouwtje 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat het wasmachine van mijn moeder (87) kapot was gegaan, hadden we gelijk BCC in gedachten omdat we er vaker zijn geweest, en al goede ervaringen met deze firma hadden. Nu werden we weer niet teleurgesteld... Nadat we onze wensen kenbaar maakten, waaraan het machine moest voldoen, kregen we goede en ruime uitleg over diverse modellen, waardoor het voor mijn moeder alleen maar gemakkelijker werd om te kiezen.
De verkoopmedewerker was rustig, geduldig en netjes, en wist / weet waarover hij praat

Reageer

Patrick 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel, altijd behulpzaam. Goede kennis over hun producten!!

Reageer

Maril 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is voor ons de Beste, altijd Vriendelijke medewerkers, die kennis hebben van de produkten. Verder alles op voorraad in huis, en zoniet dan de dag erna geleverd!! Voor ons DE nummer1. Bedankt BCC voor de goeie service in 2019, hopelijk ook in 2020! Maar daar gaan we vanuit toch? MVG Maril

Reageer

Huig Barnhoorn 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en bereid om te helpen.
Er was genoeg personeel aanwezig en alles wordt goed uitgelegd.

Reageer

van der Hout 27-12-2019

Algemene score

1,0
Slechte ervaring met BCC online, wasdroger online gekocht en betaald. 2,5 maand later maar zelf geannuleerd want geen berichtgeving/levering en verkeerde informatie van de status gegeven door medewerkers. Jammer want wel een kans gegeven. Wel vervelend dat op de site voorraad staat terwijl het niet zo is.
Officiële reactie van BCC 30-12-2019

Beste van der Hout,

Wat vervelend om te horen dat je niets hebt vernomen over de levering van het artikel. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Carlo 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor BCC grkoz3n omdat ze nu goede Samsung tv aanbiedingen hebben.
Dus was zo weer buiten met mn nwe tv.

Reageer

G. (Gouda) 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verzorgde, 'rustige' en overzichtelijke winkel.
Ondanks drukke dag voor kerst was er ruim voldoende personeel aanwezig.
In verband met twijfel over afmeting, op advies tv mee naar huis om 'uit te proberen'
Zonder problemen omgeruild en resterende bedrag contant terug.
Doet wat beloofd!

Reageer

Maret 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op website makkelijk , zonder problemen besteld . Volgende dag , zoals belooft geleverd

Reageer

Ingrid M 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC is een bedrijf waar de medewerkers zeker mee proberen te denken met de klanten, en dat waardeer ik.
Tot nu toe heb ik nog niet het gevoel gekregen dat er mij iets opgedrongen wordt, want ik krijg rustig de tijd om rond te kijken.

Reageer

SCL 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne shop om zaken mee te doen. Bij een vorige bestelling was er iets misgegaan in het bestelproces, waardoor ik heel lang op mijn bestelling moest wachten. Hiervoor kreeg ik een tegoedbon. Deze heb ik nu besteed en inderdaad was de levering nu al binnen 1 dag en dat op de dag voor Kerst. De negatieve ervaring van toen is ruimschoots goed gemaakt en zelfs omgeslagen in een positieve ervaring.

Reageer

Jef 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen door de medewerker
Had verstand van zaken
Het was een cadeau voor mijn vrouw en ze attendeerde erop dat de e-mail waar de factuur op stond van mijn vrouw was. Deze hebben ze voor me aangepast zodat dit nog even geheim bleef.

Reageer

Roy 26-12-2019

Algemene score

1,0
Ik heb via de app contact gehad met een medewerker van bcc. Over een bose basspeaker Die heeft mij totaal verkeerd voor gelicht alleen om mij een duurder apparaat aan te smeren.
Is zeker geen aanrader
Officiële reactie van BCC 30-12-2019

Beste Roy,

Wat vervelend om te horen dat de informatie niet goed verstrekt is. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Helene 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg eerlijk en vriendelijk geholpen. Ik heb duidelijk antwoord gekregen op al mijn vragen en heb ook een gezellig gesprek kunnen voeren met de persoon die mij aan het helpen was. Top kwaliteit!

Reageer

M van der meulen 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel,vriendelijk personeel,goede informatie over producten! Gewoon een topwinkel!

Reageer

frankpr 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag nog even langs geweest dit keer vanwege prijs afspraak artikel wer binnen 2 weken elders goedkoper aangeboden. (Dit geld alleen voor winkels waar BCC de prijzen van vergelijkt dus geen webwinkel) en zonder probleem verschil terug gekregen.
Naruurlijk wel gelijk daar weer uitgegeven aan een netgear giga switch.
En natuurlijk weer heel goed geholpen.
Fijne winkel en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Reageer

Teus 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn heel goed geholpen door verkoper heeft ons goed voor gelicht en van een kundig advies gegeven

Reageer

Bert 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en vlot geholpen. Bij de aanschaf van het koffiepad apparaat een gratis fles ontkalker gekregen. 👍

Reageer

Frank 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen in barendrecht. De verkoper luistert naar de wensen zonder aannamens te doen. Prettig.

Reageer

Goldi 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn geholpen. Helaas hadden ze dit keer niet het gewenste product in de winkel. Werd direct aangeboden om dit te regelen en product snel te bestellen.

Reageer

Ron L 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden netjes geholpen bij BCC in Leidschenhage met de aankoop van een iPad, verkoper nam de tijd voor ons met product info en hij vertelde ook netjes dat de prijs op de website 10,- goedkoper was en dat we het dus ook voor die prijs kregen, heel eerlijk dus. Bij afrekenen aan de kassa, pakte de vriendelijke dame het netjes voor ons in omdat het een kado was. Prima dus...!

Reageer

Jeroen 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bediening met een duidelijk advies over de keuze voor een bluetooth streamer

Reageer

Mattin 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een mooie winkel met ruim assortiment, prima service en vriendelijk personeel. In mijn geval was een product niet op voorraad, deze werd besteld en vervolgens kreeg ik keurig een mail toen deze binnen was.

Reageer

Willem Kiers 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
We hadden een Miele droger besteld en werd door de fabrikant op 13 dec 19 geleverd bij BCC en is op 23 dec bij ons afgeleverd werd een 1 uur na de blok tijd ivm pech met de auto.

Reageer

Ronald 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Goede productomschrijving. Snelle afhandeling en verzending.

Reageer

C. Faasse. 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en vakkundig geholpen, alle producten waren niet aanwezig in de winkel maar de volgende morgen netjes bij mij thuis afgeleverd TOP

Reageer

Jo Voncken 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC ben ik top geholpen en het nieuwe filiaal in Beek is gewoon geweldig TOP

Reageer

Brian 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC heeft een duidelijke webshop, strak en overzichtelijk. De winkel is ook prima, personeel neemt de tijd voor je en geeft duidelijke uitleg en is vriendelijk.

Reageer

Nancy 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hele goeie service..
goed advies
vriendelijke mensen
geen verkoop praatjes
eerlijk en oprecht
denken mee aan je portomonee.

tv gekocht waar we veel plezier van ervaren

Reageer

Mieke 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt bcc klant vriendelijk en ze leggen alles goed uit over het product wat je koopt .en als ergens anders goedkoper is krijg je het bij bcc ook .ik heb er alles gekocht het is mijn favoriete winkel als er iets is lossen het goed op .

Reageer

Marloes Laan 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste BCC, dit was de 2e keer dat wij via de web site bij jullie iets hebben gekocht inclusief bezorging.
Omdat het de 1e keer uitstekend ging hebben we het een 2e keer ook laten bezorgen
Ook deze keer ging prima, TOP.
Ga zo door.
Groetjes, Marloes Laan

Reageer

Ron M. 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom al jaren bij de BCC, vakkundig en vriendelijk personeel, goede service, geven goede info/advies over de producten. Bij BCC Beverwijk is ook goede parkeer gelegenheid.

Reageer

Bert 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd , prettig te woord gestaan met goed advies! Goede service voor een degelijke prijs.

Reageer

wifi x 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed advies gekregen , vriendelijk geholpen omtrent wifi ontvangst in het hele huis.

Reageer

Jacco 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie overzichtelijke shop waar je rustig doorheen kan lopen, om producten te bekijken.
Geholpen door vriendelijke medewerker die goede uitleg gaf over het product.

Reageer

Helmi 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en deskundig geholpen. De belofte 'altijd de laagste prijs garantie' wordt nagekomen.

Reageer

Naomie Wilnis 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop om te winkelen. Altijd duidelijk wat het product is en snelle en gratis levering! Kwaliteit van de producten is goed. Ik ben zeer tevreden over BCC. Ik zou het anderen zeker aanraden.

Reageer

Hans 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment , goede bereikbaarheid en dito parkeer gelegenheid. Bij mij recente aankoop ben ik uiers correct en deskundig geholpen. Kortom een aanrader.

Reageer

J. Verhoeven 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste winkel waar het product te verkrijgen was. Op beloofde moment afgeleverd. Perfect.

Reageer

Wil de Jong 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC winkel Breda heel erg goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe TV in combinatie met een soundbar systeem. Veel uitleg gekregen en medewerkers namen uitgebreid de tijd om ons voor te lichten. Verschillende TV modellen werden getoond met de voor- en nadelen van de verschillende opties. Ook Soundbar systemin werden uitgebreid uitgelegd. De uitleg was professioneel en er werden verschillende prijsopties getoond met de mogelijke kortingen. Zelden zo goed en uitgebreid geholpen.

Reageer

Marcel 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de website staat van alles wat ik wil en waarvoor ik dus niet naar de winkel hoef. Het leveren, ophangen en installeren is allemaal netjes verlopen.

Reageer

Jan Cox 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC doet wat ze beloven ,alles wordt op tijd geleverd de kwaliteit en prijs zijn prima

Reageer

Abdel Bouma 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service op de vestiging BCC Amsterdam Buitenveldert. Ik was langs gegaan voor een HP 27 inch all in one goed advies gekregen van Dion waardoor ik volgende dag terug kwam en gelijk een MacBook Pro 2019 met wat extra’s voor een scherpe prijs. Indien er vragen zijn zoeken ze het tot in de bodem uit! Dank.

Reageer

Dennis D 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel, ben voor een monitor gaan kijken eerst online alle grote en online winkels vergelijken en daarna toch even naar de twee grote zaken op Ekkersreijt Eindhoven.
Eerst maar de ander gegaan (rode winkel) waar het aanbod vergeleken met online bedroevend was (leken vooral veel oude modellen en ook de prijzen waren hoger als online leek het). Voor ong 150-250 euro krijg je een oude en totaal gedateerd model met slechte specs. Alle modellen welke ze online aanbieden waren online uitverkocht en in geen winkel te vinden, zo kan ik ook een iphone 11 voor 100 euro aanbieden als ze overal uitverkocht zijn!!

Toen naar de BCC gegaan wat een relatief kleinere zaak is maar het aanbod was minstens net zo groot en het relevante aanbod vele malen groter. Geen schermen met standaarden uit de jaren 90 voor 100-150 euro maar gewoon modern uitziende monitoren met goede specs voor 100-220 euro. Uiteindelijk toch de duurdere versie met 4K gekozen (deze had ik online bij een grote web retailer gezien al en was meteen verkocht aan het design) wat me op viel is dat hij in de winkel 10 euro goedkoper was als de blauwe concurrent online (niet verwacht aangezien ik de laatste tijd bijna alles online koop met de verwachting de beste prijs te krijgen).
De medewerker was verder behulpzaam en gaf nog wat tips dus al met al een geslaagde ervaring (dit is ook waarom ik meestal toch nog even naar de BCC ga voor ik een aankoop doe).

Reageer

Piet 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Personeel was zeer behulpzaam en geduldig. Kreeg zelfs nog korting omdat product beschadigd was

Reageer

Toon meer reviews