Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loes81 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag in de winkel gekocht, bestelling even in de wacht gezet omdat niet alles op voorraad was! Super. gaat dinsdag de wasmachine thuis eerder dan geplant kapot.
Bcc maakt er geen probleem van om gelijk te komen leveren, zelf het product wat niet op voorraad was! Geweldige service nette mannen die kwamen leveren keurig aangesloten.

Reageer

Geert Van Osch 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk geholpen en koel/vries combinatie uit winkelvoorraad de dag erna om 7.00u geleverd door de eigenaar van de BCC in Venray er was een kleine beschadiging aan de buitenkant van de deur en ik kreeg nog €50 retour ivm deze kleine beschadiging ik had een 5 jarige servicecontract afgesloten voor €58 waardoor ik deze verzekering nu bijna helemaal gratis heb gekregen

Reageer

Sjaak 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een foutje op de site, maar via de chat uitstekend geholpen en naar volle tevredenheid opgelost. Een paar dagen na bestelling mailtje ontvangen dat bcc monteurs de inbouwkoelkast kwamen plaatsen. Keurig op de afgesproken tijd is de koelkast kundig en snel ingebouwd. De oude meegenomen. Zowel over de monteurs als over de ‘chatmedewerker’ zijn wij meer dan tevreden.

Reageer

Remon Staal 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijke service, de verkoper toont daadwerkelijke interesse in de klant en raadt daarna ook op de klant gerichte artikelen aan.

Zou deze winkel zeker aanraden.

Reageer

Met e r 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verschrikkelijk goede service en uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Hele fijne winkel en goed berijkbaar. En gratis parkeren.

Reageer

Henk Janson 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke indeling. Voldoende personeel aanwezig maar zeker niet opdringerig. Ieder heeft zijn of haar specifieke kennis over bepaalde productgroepen.

Reageer

PW 09-01-2020

Algemene score

9,0
Deze BCC is in de buurt en je kunt daar allerlei artikelen bekijken en uitproberen. Personeel is niet opdringerig, maar helpt desgewenst en geeft nuttig advies. Daarbij maken ze hun belofte van laagste prijsgarantie ook waar.
Zowel bestelling als levering, binnen de aangegeven termijn (gewenste artikel was niet direct leverbaar), vlot en naar wens. Bedankt!

Reageer

Fredrik 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging en concurrerende prijs. Als koper word je goed op de hoogte gehouden van het verzending van het pakket.

Reageer

Kasem Al Jaawni 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles eerlijk verteld en bezorgd precies op de afgesproken tijd. Heel aardige en behulpzame bezorgers en klantenservice medewerkers

Reageer

ravesteyn 09-01-2020

Algemene score

9,0
Ik heb in de vestiging in Helmond bij Dennis een nieuwe TV en Bose sound systeem gekocht. Ik ben bijzonder prettig en professioneel geholpen en geadviseerd. Ben ook zeer tevreden met de spullen. Dank hiervoor

Reageer

Stan & Chantale 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reden om naar bcc den helder te gaan was wegens eerdere positieve ervaringen bij het aankopen van apparatuur.

De verkoper was zeer vriendelijk en behulpzaam bij het zoeken naar de apparatuur die paste bij onze wensen. Hij heeft op duidelijke wijze de verschillen tussen de afzonderlijke modellen en types uit weten te leggen en stelde daarbij verdiepende vragen om zijn advies te verbeteren.

Na de keuze zijn alle aankopen nog een keer doorgenomen, is een mooie pakket prijs overeengekomen en zijn de afspraken gemaakt voor de levering.

De levering was op de aangegeven tijd en door de zeer vrolijke bezorgers netjes geïnstalleerd.

Alles overziend wederom een reden om bij bcc te shoppen.

Reageer

Lenie vrijhoeven 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk, tevreden. Lekker dicht bij,Koop de laatste tijd altijd bij Bcc..

Reageer

Sonja 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden met betrekking tot de oven die we hebben gekocht. Snelle levering, goed geinformeerd en een super fijne en snelle installatie. Geen minpunten.

Reageer

Ingrid 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij waren op zoek naar een nieuwe TV voor mijn moeder op leeftijd. Bij andere winkels staan vaak snelle verkopers die nog jong zijn en niet begrijpen dat dingen voor ouderen lastig te begrijpen zijn. Daarom naar BCC want daar staan meer ervaren verkopers

Reageer

An Jansen 09-01-2020

Algemene score

3,0
Ik kocht een product in de outlet. Bij ontvangst was de piepschuim verpakking gebroken, de TV zat niet in een beschermhoes, het snoer was opgedraaid, een boekje had een koffievlek en de andere waren 4 bladzijdes uitgescheurd. 2 meldingen gedaan. Er werd er kortaf gereageerd. Mijn mening is dat als je iets aflevert, je in ieder geval als BCC even kijkt of alles netjes en compleet is. Geen BCC meer.
Officiële reactie van BCC 13-01-2020

Beste An Jansen,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest en het artikel niet goed verpakt was. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Dekker 09-01-2020

Algemene score

8,0
Gekocht ivm een nieuwjaarsborrel, moet bekennen dat het geluid beter was dan verwacht, het gaat best hard en best zuiver en was te horen boven 45 man .

Reageer

Ralf 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
betrouwbaar en goede prijs En snelle levering!! Duidelijke website en werkende zoekfunctie.

Reageer

Laura 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle verzending. De bezorgers waren erg vriendelijk en kundig. Ik zal hier zeker nog eens bestellen.

Reageer

Leo 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft een overzichtelijke website met goede productbeschrijvingen en hanteert prima prijzen. Verder een zeer snelle levering en je wordt goed en snel geïnformeerd per mail.
Het door mijn gekochte product had als extra een gratis product van de fabrikant. BCC was de enige webwinkel die zeer duidelijk beschreef hoe je dit gratis product kunt verkrijgen (bij de fabrikant).

Reageer

Johan 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag een printer gekocht bij BCC.
Heel goed en duidelijk advies en hulp bij de installatie van de printer. Echt perfect. Deze service is voor mij de reden om in een winkel te kopen en niet online.

Reageer

A.V lam 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De winkel is in orde,alleen de vloerbedekking is wel aan vernieuwing toe,vooral bij binnenkomst.

Reageer

K.M. Stomphorst 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al eerder spullen gekocht bij BCC in Deventer en ik word altijd goed geholpen, ook nu weer. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en met de service van BCC en beveel BCC ook altijd aan.

Reageer

Bert 08-01-2020

Algemene score

9,0
Zocht een nieuwe epson printer en werd uitstekend en vriendelijk geholpen in deze BCC winkel in Veenendaal

Reageer

Ton 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service in de winkel en installatie-service van onze vaatwasser die niet zo eenvoudig te plaatsen was. Klasse!

Reageer

cor 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer goede uitleg van product en bij een ander duurder dan kreeg ik bij ophalen ook nog eens korting dat is wel mooi.

Reageer

Anthony 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig en vakkundig geholpen door X van het filiaal the Wall, Utrecht, er werd de tijd genomen en alle vragen werden, voor mij goed uitgelegd.

Ik beveel BCC aan, bij vrienden en familie.

Super bedankt ben blij met mijn Grill ;-)

Reageer

Anneke Kamps 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel klantvriendelijk en behulpzaam personeel . Nemen alle tijd om vragen te beantwoorden en bij een enkele keer dat iets niet bevalt wordt het zonder probleem weer teruggenomen.

Reageer

A.Bosman 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een duidelijke uitleg gekregen over het apparaat wat we gekocht hebben.

Reageer

A Kuijper 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind BCC een hele prettige en rustige winkel.
Met zeer deskundig personeel.
Alleen jammer dat BCC weg is uit Ede
Vandaag ben ik wederom uitstekend geholpen door X met mijn aankoop van een RUSSELL HOBBS 24031-56COLOURSPLUS koffiezetapparaat.

Reageer

Jeurissen 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel.
Hielp ons met de tv naar de auto te brengen.
Wordt vaak geklaagd over deze winkel maar wij zijn er nu een paar keer geweest en altijd vriendelijk geholpen.
Enigste minpuntje vind ik dat als het wat drukker is er te weinig personeel is.

Reageer

Ed 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel in Veghel geeft men goed advies en heeft men behulpzaam personeel.

Reageer

Maurits Sikking 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede klantenservice en bezorgservice. Heel vriendelijke mensen. Eerlijke prijzen.
Wij gaan zeker opnieuw met BCC bestellen.

Reageer

Arnoud Nieuwlaat 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden waarschijnlijk een fabrieksfout aan onze nieuwe TV, BCC heeft deze ingenomen en zonder aarzelen een nieuwe bezorgd.

Reageer

Mufid 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In eerst instantie heb ik bcc gekozen omdat bij me in de buurt is. De medewerkers waren prima de product ook. Volgende aankoop ga ik zonder twijfel terug.

Reageer

balkema 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel goed geholpen en uitgelegd, mevrouw is 2 uur bezig geweest om alles uit te leggen en ook om op te zoeken

Reageer

Bob K 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site met goede service en fijne leveringsvoorwaarden.
Goed op de hoogte gehouden van mn aankoop en levering

Reageer

elsje 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisterenavond rond 21.00 uur besteld en vandaag al bij mij thuis bezorgd, zonder extra kosten, dat is echt super service!

Reageer

Jorg 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd zeer tevreden over de hulp, het eerlijke advies en de zeer vriendelijke medewerkers!

Reageer

Frankk 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wasmachine op internet in de webshop in de aanbieding gevonden. Bij bestellen was er geen optie om aan te geven dat het om ophalen en wegbrengen op de 2e verdieping ging. Dus naar de winkel gegaan, uitgelegd, en prima geregeld! Voor hetzelfde gels als in de webshop!

Reageer

anoniem 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben super enthousiast over de wijze waarop wij geholpen zijn vandaag bij het kopen van een Samsung tablet. Aangezien mijn dochter en ik er weinig verstand van hebben, heeft de verkoper alle tijd genomen om ons wegwijs te maken en te helpen om de tablet te installeren.
Echt geweldige service!!!

Reageer

S. Sip 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bevel jullie zeker aan... Ben vooral zeer tevreden over de levering. Hele vriendelijke jongens, zeer professioneel bezorgd
Van mij krijgen jullie een 10

Reageer

Marc Kleefstra 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij BCC binnen gelopen om ons te kunnen oriënteren op de aanschaf van een nieuwe vaatwasser. De voorlichting en de aangeboden service waren van dien aard dat wij gelijk tot aanschaf hebben besloten. Plaatsing heeft inmiddels plaatsgevonden. Alles tiptop in orde.

De ontvangst in de winkel was prima in orde. De voorlichting over het product en de onderlinge verschillen en mogelijkheden was prima in orde.

Reageer

Eta Rodenburg 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verkopers nemen alle tijd voor je en geven een goed advies. En voelen ons daar erg op ons gemak.
Een grote winkel met heel veel keus.

Reageer

Dirk 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
L.S.

Goeie service rondom levering! Wasmachine werd netjes op zijn plek gezet en aangesloten.
Enige was dat ik pas om 7.00 uur 's ochtends wist hoe laat ze zouden komen; het was fijn geweest als dat eerder kon.

Reageer

Jos 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aankoop Beurer BC 30 bloeddrukmeter 07072020 in filiaal Winkelcentrum Woensel Eindhoven.
Geholpen door Elle. Thuisgekomen kreeg ik de meter niet ingesteld. Terug naar de winkel waar Ellen mij direct uit de brand hielp door alle instellingen in no time te installeren. Ik heb haar een "Engel "genoemd zo blij was ik. BCC al jaren onze winkel goede en vriendelijke medewerkers en prima service.

Reageer

A.Heemskerk 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering. Heel netjes doorgegeven wanneer ze aan de deur komen en de jongens die het gebracht hebben, petje af.

Reageer

Ger 08-01-2020

Algemene score

8,0
Perfect geholpen en altijd goede adviezen. Personeel is zeer meedenkend en oplossingen gericht.

Reageer

gimass 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere site; prima service met het aankondigen van tijdslots voor aflevering van een wasmachine. Aflevering ook prima op tijd. Aansluiting van de wasmachine goed en snel. Fijn dat een van de betaalmogelijkheden is dat je bij aflevering kunt pinnen. Heel gebruikersvriendelijk allemaal

Reageer

Marietta Nap 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat het bijna sluitingstijd was nam de verkoper ruim de tijd om ons het een en ander uit te leggen en op te zoeken over de AEG droger die we wilde. Toen de keuze gemaakt was werden we ook erg vriendelijk bij de kassa te geholpen. Fijne winkel en ruime keuze! Ook de levering was keurig! Netjes aangesloten aan de afvoer en de droger is op zn plek gezet in de kast! Vriendelijke bezorgers! Wij zijn erg tevreden met de BCC, we weten dat onze aankopen altijd goed zijn en de service perfect!

Reageer

Brinky 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige ligging in het winkelcentrum, (ver)lichte winkel die uitnodigd om binnen te komen.
Vriendelijk personeel en er werd meegedacht en uitgezocht wat handig voor mij was, prijs/kwaliteits verhouding werd bekeken, kortom een aanrader !

Reageer

Toon meer reviews