Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

erna 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben een kookplaat online besteld, de monteurs kwamen keurig met de juiste kooklaat op de afgesproken tijd en waren vriendelijk en heel behulpzaam met het plaatsen van de kookplaat. er moest een groter gat gemaakt worden voor het snoer en alles werd netjes uitgevoerd, aangesloten én opgeruimd, we konden direct aan de slag, complimenten!

Reageer

Dr. Eric 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke webshop met eerlijke en goede informatie.
Eenvoudig in te vullen en duidelijk bestel proces.
Fantastische informatie nadat betaling is gedaan.
Zeer nauwkeurige informatie over aflevering tijd.
Goed verpakt en opnieuw zeer duidelijke informatie over eventueel retour proces.
Ben zeer tevreden over bestel proces, aflevering en kwaliteit van geleverde product.
Perfect = een 10

Reageer

Van Lieshout 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC Helmond bezocht en zeer goed geholpen bij de aankoop van een Tv en soundbar. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Verkoper heeft ons prima geadviseerd en daar ruim de tijd voor genomen. Uiteindelijk zeer tevreden met onze aankopen huiswaarts gegaan. En ook niet onbelangrijk: de scherpe prijzen.

Reageer

Michel 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie nette winkel (lelystad )waar je op je gemak rond kan kijken zonder dat je steeds lastig wordt gevallen door opdringerige verkopers.Ging voor een laptop kijken en toen iemand van BCC aangesproken voor nog wat advies.Goed advies en snel geholpen!De winkel uitgegaan met een mooie Laptop.Top!

Reageer

A. Van Bommel 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn zeer tevreden over de informatie en afhandeling van onze aankoop, een broodrooster. Een vriendelijke verkoper, het product was niet op voorraad inde winkel maar kon wel de volgende dag gratis bezorgd worden. Een mooie overzichtelijke winkel met ter zake kundig personeel. Onze volgende aankoop doen we ook hier.

Reageer

Ingrid 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige winkel waar we goed werden geholpen en geadviseerd. Ruime keuze in de winkel aanwezig. De dame bij het bruingoed en de dame bij het witgoed en huisraad hadden beiden voldoende kennis van de diverse producten. We hebben diverse spullen gekocht. Vooraf al even op internet gekeken naar de soorten, maten en modellen en in de winkel uiteindelijk een keuze gemaakt.

Reageer

F.B 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service, zelfs gratis installeren
uitermate tevreden over de monteurs, werken netjes en correct

Reageer

bcc Oosterhout 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verkoper was erg deskundig en onpartijdig met z'n aanbevelingen en vergelijkingen.

Reageer

DD 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima ontvangst,keurig aangesproken,fijn en deskundig advies gekregen! Kennis van zaken had deze verkoper! kortom...TOP!

Reageer

dwang 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne shop en snelle levering.
In de winkel eerst wat advies gevraagd over mijn huidige aankoop.
zeer prettig geholpen in Veenendaal.

Reageer

C.L.Soeters 10-01-2020

Algemene score

9,0
BCC is een winkel met gemotiveerde medewerkers die kennis van zaken hebben . Hoewel wij internetminded zijn vinden we het persoonlijk contact voor een aankoop van langere duur onontbeerlijk. Daarom kiezen wij altijd voor een echte winkel zoals BCC en we zijn bij hen nooit teleurgesteld

Reageer

Nico 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder goed geholpen in de vestiging Terneuzen de medewerkster was zeer goed in de uitleg niet overdreven maar kwam met een goede uitleg

Reageer

Moon 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn en betrouwbaar. Bestellen heel eenvoudig en overzichtelijk. Goede service. Bestelling volgende dag in huis.

Reageer

Vincent 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kleinschalige winkel met goede persoonlijke service op maat. Beter dan andere elektronicawinkels die met schreeuwerige reclame hun producten zonder service proberen te verkopen.

Reageer

plroosendaal 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
medewerker bcc was een goede adviseur bij kiezen computer. bekwaam en naar mijn wensen luisteren was het vinden van de juiste computer snel geregeld.

Reageer

Hans deK 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goed en vriendelijk geholpen , zowel voorlichting als uitleg. Ruime keuze

Reageer

Robert Mensink 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zijn zeer goed te woord gestaan Keurig van taal en goed advies. Zeer hulpvaardig.

Reageer

han glas 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
opzoek naar een baardtrimmer.werd vlot geholpen met goed advies en heb een braun mgk 5060 gekocht. en extra leuk ik kon met vvv cadeau kaarten betalen ..en een verkoop order via email gekregen...goede winkel en kundig personeel hier in alkmaar Ga zo door!!!

Reageer

Melissa 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne bezorging! Kreeg snachts email met tijdsbestek en Smorgens vroeg een sms met de tijd. Ze hebben de wasmachine netjes op de goede plek boven gezet.
Toppie!

Reageer

Truus 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel prettig geholpen, in een overzichtelijke winkel, aan een magnetron voor een mooie prijs.

Reageer

Joke Helmons 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet voor de eerste keer ben ik biJ BBC geweest en ik zal altijd terugkomen.
Een fijne winkel, nu ook weer heel goed geholpen en daarna nog even naar een TV gekeken.
Ondanks dat we zeiden dat wij alleen nog maar kwamen kijken werden we heel goed geholpen en werden niet afgeraffeld.
Kortom een fijne winkel.

Reageer

Ronald 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige professionele goed luisterende medewerker die niet pushed om meer te verkopen en juist betere goedkopere alternatieven aandraagt. Super blij met mijn aan koop.

Reageer

Alfred 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Excellente en vriendelijke bediening elke keer als ik de zaak betreed. Vraag hun van de meest diverse producten eigenschappen adviezen, zijn zeer goed op de hoogte.

Reageer

Ton 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC is shoppen een avontuur, betrouwbaar, snel, en makkelijker kunnen ze het niet maken.
Gewoon doen.

Reageer

P57 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verkoper had alle tijd. Ook werd ik nog even gewezen op de leuke actie die ze momenteel hebben van energiebedrijf.

Ook hier in alle rust werd het een en ander uitgelegd.

Dik voor elkaar

Reageer

Peter 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en goed begrijpelijk zeker voor herhaling vatbaar
SUPERGOED
De leveringstermijn was al meteen 1dag later zoals afgesproken.
Dit had ik eigenlijk niet verwacht.

Reageer

van Dijl 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kom graag bij de BCC in Oosterhout. Ik word altijd vriendelijk en geholpen en de medewerkers geven deskundig advies.

Reageer

Kimberley 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2 dagen terug een kookplaat en afzuigkap gekocht bij BCC. Prima geholpen door de medewerker. Mooie prijzen ook, veel aanbiedingen momenteel.
We hadden alleen niet goed opgelet, afzuigkap zonder motor. Zonder problemen deze een dag later kunnen omruilen voor eentje met motor.
Prima en snel geholpen. Product is top voor de prijs die we hebben betaald.
Winkel heeft groot assortiment en veel op voorraad en snelle levering. Top winkel

Reageer

Anjo 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service.ook als iets mis gaat. Bij ons was de droger niet aangesloten door de bezorgers en dat is perfect opgelost

Reageer

T.koekkoek 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De medewerkers zijn heel behulpzaam en geven goede informatie en goed advies.
Heel vriendelijk .Ook vakkundig geïnstalleerd.
Toen er iets mis was gegaan bij de bestelling werd er telefonisch contact opgenomen en daarna nog 2 keer om te checken of alles in orde was. Ik kreeg zelfs een kadobon ter compensatie.
Alles is prima gegaan en de apparaten zijn goed geïnstalleerd.

Reageer

felix 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2e exemplaar gekocht van set bluetooth-oortjes. Alles gegaan precies zoals het behoort.

Reageer

M. Andre-Boxtart 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Personeel was vriendelijk en behulpzaam; nam alle tijd om aan onze wensen te voldoen. Levering afgesproken naar onze wensen. Keurig op de afgesproken tijd. Ook goede uitleg gegeven bij installatie.

Reageer

A Schut 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen bij bestellen, goede informatie dat bestelde product gearriveerd was

Reageer

T.Westerhff 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zeer prettige wijze geholpen ,en ook de heren van de levering en aansluiting waren erg behulpzaam .

Reageer

Peter 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website. Na bestelling krijg je direct duidelijke informatie over de verloop van je bestelling. Bezorging ging vlekkeloos en werd in het aangegeven tijdframe bezorgd. Als extra werd het oude apparaat meegenomen. Zeer fijn allemaal.

Reageer

Peter 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling gedaan, perfecte opvolging over bezorgtijd. Heel simpel, alles klopt gewoon. Top bedrijf!

Reageer

Marc 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was prettig dat we eerst even zelf konden rond kijken.
Toen we na 10 minuutjes eigenlijk een medewerker erbij willen vragen, stond er direct een zeer vriendelijke meneer bij ons. Keurig geholpen!

Reageer

Nathasja 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop altijd mijn apparaten bij BCC ben zeer tevreden over de kwaliteit en service. Ditmaal een wasmachine van Beko die helaas niet op voorraad was maar toch binnen 4 weken geleverd werd. Netjes een mail en sms gehad met de levertijd en een telefoontje vlak voordat ze er waren.

Reageer

ron mirer 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC kopen wij al jaar en dag goede producten, worden altijd goed geholpen.Wij raden deze onderneming dus graag aan en vervolgens . Tot het volgende bezoek aan BCC.

Reageer

Jolanda 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen ging simpel via de webshop en levering snel. Bezorging op tijd en van te voren gebeld dat ze er aan kwamen

Reageer

daan 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
keurig winkel vriendelijke personeel en ook zeer vak bekwaam prijs verhouding is ook goed

Reageer

Maurice Smeets 10-01-2020

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke winkel. Snel en zeer deskundig geholpen.
Goed advies over het product, in dit geval een laptop
Vooraf een keuze gemaakt maar in de winkel verwezen naar een beter product met een gunstigere prijs. De medewerker heeft laten zien hoe het product werkt. Het gekochte product samen uitgepakt en bekeken in de winkel.
Vriendelijk, bekwaam en behulpzaam personeel.
Zeer tevreden.

Reageer

Jenny 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer vriendelijk personeel en deskundig advies fijne winkel om aankoop te doen

Reageer

Jesse 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie webshop alleen jammer dat ze het niet in de winkel op voorraad was terwijl het wel op de website stond. Voor de rest goed product!

Reageer

Sharona 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk & overzichtelijk. Werd op de 3e verdieping afgeleverd. Top service.

Reageer

Neil Theissen 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na eerst info in de winkel te hebben gekregen thuis op het gemakje de inductieplaat on-line besteld. Beste prijs en razendsnelle levering. De service en snelheid die we van BCC gewend zijn!!

Reageer

Henk 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig geholpen, goede service. Verkoper kon goede, relevante informatie geven.

Reageer

Irene 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg overzichtelijk
De dag na de bestelling , werd het al bezorgd.
De bezorgers waren erg vriendelijk en behulpzaam

Reageer

Mj 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel,super geholpen door een vriendelijke medewerker. Hij nam alle tijd voor ons.

Reageer

Eve 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal tevreden met de site de snelheid van antwoord en veel eerder dan gepland af kunnen halen in de winkel. Ook daar weer goed en snel geholpen. Helemaal blij dus

Reageer

Toon meer reviews