Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14874 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Dijl 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kom graag bij de BCC in Oosterhout. Ik word altijd vriendelijk en geholpen en de medewerkers geven deskundig advies.

Reageer

Kimberley 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2 dagen terug een kookplaat en afzuigkap gekocht bij BCC. Prima geholpen door de medewerker. Mooie prijzen ook, veel aanbiedingen momenteel.
We hadden alleen niet goed opgelet, afzuigkap zonder motor. Zonder problemen deze een dag later kunnen omruilen voor eentje met motor.
Prima en snel geholpen. Product is top voor de prijs die we hebben betaald.
Winkel heeft groot assortiment en veel op voorraad en snelle levering. Top winkel

Reageer

Anjo 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service.ook als iets mis gaat. Bij ons was de droger niet aangesloten door de bezorgers en dat is perfect opgelost

Reageer

T.koekkoek 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De medewerkers zijn heel behulpzaam en geven goede informatie en goed advies.
Heel vriendelijk .Ook vakkundig geïnstalleerd.
Toen er iets mis was gegaan bij de bestelling werd er telefonisch contact opgenomen en daarna nog 2 keer om te checken of alles in orde was. Ik kreeg zelfs een kadobon ter compensatie.
Alles is prima gegaan en de apparaten zijn goed geïnstalleerd.

Reageer

felix 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2e exemplaar gekocht van set bluetooth-oortjes. Alles gegaan precies zoals het behoort.

Reageer

M. Andre-Boxtart 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Personeel was vriendelijk en behulpzaam; nam alle tijd om aan onze wensen te voldoen. Levering afgesproken naar onze wensen. Keurig op de afgesproken tijd. Ook goede uitleg gegeven bij installatie.

Reageer

A Schut 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen bij bestellen, goede informatie dat bestelde product gearriveerd was

Reageer

T.Westerhff 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zeer prettige wijze geholpen ,en ook de heren van de levering en aansluiting waren erg behulpzaam .

Reageer

Peter 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website. Na bestelling krijg je direct duidelijke informatie over de verloop van je bestelling. Bezorging ging vlekkeloos en werd in het aangegeven tijdframe bezorgd. Als extra werd het oude apparaat meegenomen. Zeer fijn allemaal.

Reageer

Peter 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling gedaan, perfecte opvolging over bezorgtijd. Heel simpel, alles klopt gewoon. Top bedrijf!

Reageer

Marc 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was prettig dat we eerst even zelf konden rond kijken.
Toen we na 10 minuutjes eigenlijk een medewerker erbij willen vragen, stond er direct een zeer vriendelijke meneer bij ons. Keurig geholpen!

Reageer

Nathasja 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop altijd mijn apparaten bij BCC ben zeer tevreden over de kwaliteit en service. Ditmaal een wasmachine van Beko die helaas niet op voorraad was maar toch binnen 4 weken geleverd werd. Netjes een mail en sms gehad met de levertijd en een telefoontje vlak voordat ze er waren.

Reageer

ron mirer 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC kopen wij al jaar en dag goede producten, worden altijd goed geholpen.Wij raden deze onderneming dus graag aan en vervolgens . Tot het volgende bezoek aan BCC.

Reageer

Jolanda 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen ging simpel via de webshop en levering snel. Bezorging op tijd en van te voren gebeld dat ze er aan kwamen

Reageer

daan 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
keurig winkel vriendelijke personeel en ook zeer vak bekwaam prijs verhouding is ook goed

Reageer

Maurice Smeets 10-01-2020

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke winkel. Snel en zeer deskundig geholpen.
Goed advies over het product, in dit geval een laptop
Vooraf een keuze gemaakt maar in de winkel verwezen naar een beter product met een gunstigere prijs. De medewerker heeft laten zien hoe het product werkt. Het gekochte product samen uitgepakt en bekeken in de winkel.
Vriendelijk, bekwaam en behulpzaam personeel.
Zeer tevreden.

Reageer

Jenny 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer vriendelijk personeel en deskundig advies fijne winkel om aankoop te doen

Reageer

Jesse 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie webshop alleen jammer dat ze het niet in de winkel op voorraad was terwijl het wel op de website stond. Voor de rest goed product!

Reageer

Sharona 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk & overzichtelijk. Werd op de 3e verdieping afgeleverd. Top service.

Reageer

Neil Theissen 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na eerst info in de winkel te hebben gekregen thuis op het gemakje de inductieplaat on-line besteld. Beste prijs en razendsnelle levering. De service en snelheid die we van BCC gewend zijn!!

Reageer

Henk 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig geholpen, goede service. Verkoper kon goede, relevante informatie geven.

Reageer

Irene 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg overzichtelijk
De dag na de bestelling , werd het al bezorgd.
De bezorgers waren erg vriendelijk en behulpzaam

Reageer

Mj 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel,super geholpen door een vriendelijke medewerker. Hij nam alle tijd voor ons.

Reageer

Eve 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal tevreden met de site de snelheid van antwoord en veel eerder dan gepland af kunnen halen in de winkel. Ook daar weer goed en snel geholpen. Helemaal blij dus

Reageer

J.R.Pietersma 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een mooie ruime en overzichtelijke winkel. Wij zijn zeer goed geholpen door een uiterst geduldige verkoper. De verkoper wist op al onze vragen een helder en goed antwoord te geven.

Reageer

Kaspar 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Precies de computer die ik wilde stond in de showroom. Goed advies gekregen, gelijk besteld. Volgende ochtend kreeg ik hem al binnen!

Reageer

Tanja 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
E-reader gekocht bij BCC.
Veel leesplezier van, totdat de ereader niet meer uit slaapstand ging.
Even terug naar de winkel en ik kreeg een nieuwe!
Was helaas niet op voorraad maar werd de eerstvolgende mogelijkheid bezorgd!
Hartstikke blij mee natuurlijk!

Reageer

Agaath van de Wiel 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima voorlichting en hulp bij het maken van een keuze voor tablet en laptop.

Reageer

Wim Matthijssen 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel in Roosendaal fantastisch geholpen. Kwam met een defecte Philips FSM1616 vloerstoomreiniger binnen en ging weer met een werkende naar buiten. Deze reiniger had ik een half jaar geleden gekocht en de defecte onderdelen werden direct spontaan vervangen. Chapeau, klantgericht en zeer service gericht.

Reageer

Tanja vL 09-01-2020

Algemene score

9,0
fijn dat we de wasmachines op de website met elkaar konden vergelijken. Bcc bleek de goedkoopste te zijn!
Keurige levering, waarbij rekening gehouden werd met de gewenste bezorgdag

Reageer

Cindy Marx 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop al jaren bij Bcc omdat de service super is.Ik had in november een koffiemachine gekocht waar een knopje van misten dat zou besteld worden maar ik mocht mijn machine omruilen omdat dat te lang duurde.Ik mocht een heel ander nieuw model uitzoeken en kreeg nog geld terug ook omdat deze goekoper was terwijl ik de andere machine al 1 1/2 maand gebruikt had.Dat noem ik super service.Ze nemen de tijd voor je en zijn heel eerlijk met het af of aanbeveling van producten.

Reageer

Dagbeleving LevensKracht 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteit is top, ook erg klantvriendelijk personeel heeft aandacht voor de klant. Mijn ervaring met garantie is ook top geregeld, nog nooit problemen gehad.

Reageer

Jacques Habraken 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere malen hebben wij een aankoop gedaan bij BCC... iedere keer weer hebben wij vol respect ervaren dat we op n erg prettige, vrijblijvende manier zijn geadviseerd en geholpen
Echt TOP..!!!
Onze welgemeende complimenten voor BCC Helmond.... 👍👍

Reageer

Bossie 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webwinkel met goeie prijzen en goede service. Bij bezorging vele opties; altijd een die passend is voor het moment. Soms is thuis makkelijker andere keren is ophalen bij een dhl servicepunt, of gewoon bij je eigen BCC filiaal.

Reageer

Henri Crijns 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel mooi en overzichtelijk ingericht, personeel vriendelijk en behulpzaam goede uitleg van het product wat ik kocht Een Sony Blu-ray speler

Reageer

Ron D 09-01-2020

Algemene score

8,0
Overzichtelijk webshop, snel eenvoudig te bestellen.
Snelle levering, binneneen dag.

Reageer

Harry 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC geeft adequate service, heel vriendelijke medewerker. Duidelijke uitleg over garantie nav niet te repareren stofzuiger.

Reageer

Corrie 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ga altijd naar BCC op de Sebastiaan plein in delft vriendelijke mensen een goede sevice
Verkoper Kevin

Reageer

NB 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tevreden klant omdat het allemaal voorspoedig liep, goed geholpen via chat van de site. Kreeg daar van een medewerken advies en al me vragen werden goed beantwoord . Top service en levering + plaatsen liep ook allemaal voorspoedig en heel goed . Echt een aanrader voor goed advies en kwaliteit!!!

Reageer

Wolbrink 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
fijne winkel. Met vriendelijke medewerkers die weten waar ze over praten.
Goed en eerlijk advies. Nemen de tijd voor je.
Kortom ik zou het iedereen aanbevelen.

Reageer

Tijmen 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een slechte ervaring bij een concurrent, nu gelukkig ervaren dat vriendelijkheid en behulpzaamheid toch mogelijk is. TOP !

Reageer

Margot 09-01-2020

Algemene score

10,0
Keurig op tijd En ze hebben een was-droog combinatie prima geï nstalleerd. Hebben oude machine meegenomen.

Reageer

Theo en Ineke 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al onze producten bij Bcc aangekocht en zijn zeer tevreden over de uitleg en service die tijdens en na de levering word gegeven. Wij zullen Bcc bij iedereen aanraden. Bedankt en ons zie jullie spoedig terug om de volgende aankoop te doen..

Reageer

Grajanne Smits 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect verlopen. Van aankoop tot het bezorgen en aansluiten ook. Vriendelijke bezorgers. En bediening van het apparaat top. Ben er erg happy mee. Erg happy zelfs.

Reageer

Scorpio51 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC heeft een heel uitgebreid assortiment, maar het grootste plus vind ik de klantvriendelijkheid en service van het personeel

Reageer

Miriam B 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al vele jaren bij BCC en ik ben zeer tevreden over het personeel en de prijzen.
Vandaag ging ik kijken voor een koptelefoon en ik had er een op het oog, maar die was me eigenlijk wat duur. Bleek dat die net €20 goedkoper was geworden! Top! dus ik heb er weer een item bij waar ik hopelijk jaren plezier van zal hebben.

Reageer

Peter 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was niet van plan om een nieuwe wasmachine aan te schaffen maar oriënteerde me omdat er een lager defect was en ik een nieuwe nodig ging hebben. Ik heb toch een machine aangeschaft omdat ik vakkundig geholpen werd en er een machine stond voor een goede prijs. Ik ben toch tot aankoop over gegaan.

Reageer

Eef 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn redelijk groot filiaal met vriendelijk en deskundig personeel, ruim aanbod en vriendelijke prijzen. Gratis parkeren voor de deur.

Reageer

Oleh 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en efficient!Grote selectie van goederen!Service op hoog niveau!De beste winkel,ik zal een vaste klant zijn.

Reageer

Annelies Brunott 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goed geholpen en geadviseerd en vriendelijk personeel. We hebben maar kort hoeven wachten voordat we geholpen werden, de verkoper was bezig maar vroeg gelijk om een collega.

Reageer

Toon meer reviews