Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacqueline 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind bcc een top winkel en een goede service heeft het ook
Ben super blij met de spullen die ik tot nu toe daar bij bcc heb gekocht en eat helemaal super is dat je bij bcc ook vvv kaarten in kan ruilen voor producten
Alles bij elkaar in 1 woord toppie

Reageer

Ivo Doorenbos 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben bij BCC Sliedrecht echt persoonlijk geholpen door Mr Ramazan. Eindelijk weer eens iemand die de tijd neemt om echt alles goed uit te leggen, en waar nodig advies heeft gegeven om het toch anders te doen. Zo bespaarde ik ook nog eens bijna 1000 euro op het totaal bedrag van 8000 euro

Reageer

Carolien 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel, ook de enige hier in de buurt, we werden erg goed geholpen door Jan. Hij wist op al onze vragen een antwoord

Reageer

Loes 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Site was prima bestelproces ook top maar dan afterpay aanklikken , alles ingevuld betaling wordt geweigerd ,even chatten dan maar,1,5 uur in de wacht want wordt zsm geholpen !! Opnieuw verbinding gemaakt ,ja eindelijk geholpen, maar kan geen vragen over after pay beantwoorden , even bellen met nummer op de site. Hoofdkantoor kan mij niet helpen want afterpay is een ander bedrijf. Kan mij wel registreren met een extra formulier. Laat maar . Deze week besteld met Idealbetaling, volgende dag bezorgd. Alles wel top

Reageer

dhr. g. lotte 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zoals ik de laatste maanden gewend ben van Stephan (verkoper BCC) kreeg ik weer uitmuntende service dmv. een goed en eerlijk gesprek.. ik zocht nl. of een soundbar of een verbetering voor mijn pc muzikale genot..gelukkig zitten wij wel op 1 lijn wat dit format betreft en kreeg weer waar voor mijn geld en wat voor waar.. de keuze viel vrijwel onmiddellijk op de Edifier.. eenmaal thuis en aangesloten (wat niet eens zo moeilijk bleek te zijn) is het meer dan ik verwachtte.. prachtig geluid dat ondersteund wordt door de sub en zeer goed te regelen is zodat de bas naar ieders "oor" gesteld kan worden.. mid en hoog zijn helder waardoor stemmen beter te verstaan zijn, waarschijnlijk heeft deze set (daar het nieuw uit de doos komt) nog een inspeel periode zodat de toekomst er nog beter uit gaat zien\horen.. kan deze set zeker aanraden ook wat betreft de prijs die u zeker zal meevallen..

Reageer

Bartbrenda 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne medewerkers. Nooit problemen mee gehad.
Als er iets aan de hand is kan ik altijd terug naar de winkel en dan zoeken we een oplossing. Met bezorgen kreeg ik een mail, een smsje en vlak voor dat ze er waren een telefoontje dat ze er bijna waren. Super aardige bezorgers! Wasmachine helemaal gereed gemaakt. Ze waren alleen vergeten de kraan open te zetten, maar dat is een kleinigheidje om zelf te doen. Ze waren ook snel, wat ook heel fijn is. Super ervaring!

Reageer

M.Y. Wilhelm 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben vaste klant bij BCC. Wasmachine, t.v., sapmachine, radio, toaster dit alles komt bij BCC vandaan. Waarom?
Het is een rustige overzichtelijke winkel; je kan uitgebreid naar je artikel zoeken, pas dan komt de verkoper advies geven, vriendelijk en duidelijk.
Ik ben nog niet klaar bij BCC!!

Reageer

C Peeeters 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede verkoper de heer bullens droger gelijk meegenomen normaal niet mogelijk maar ivm chemo elke dag wassen en droge van kleding en bedde goed

Reageer

Rob 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een vaatwasser kunnen kopen in 3 minuten, net voor sluitingstijd alles gedaan. Top

Reageer

Nico 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na 25! jaar onze oude Miele afwasautomaat na een kortsluiting tijdens de Kerstdagen vevangen door een nieuwe fluisterstille Miele. Via de website van BCC, na een bezoek aan de winkel, besteld. Hij bleek even niet leverbaar maar dat was maar heel kort.
Afspraak gemaakt voor levering en installatie en uitleg.
Prima procedure van afspreken. Je weet precies wanneer de monteurs komen.
Het aansluiten en de uitleg verliep kundig en prettig.
De machine draait nu stil zijn eerste programma.
Zeer tevreden!

Reageer

Ilse 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en op tijd. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de levering. Wasmachine is netjes geplaatst en de oude is meegenomen. Zeer vriendelijke mannen! Top service!

Reageer

A. Van Gent 22-01-2020

Algemene score

8,0
We werden vakkundig in Sliedrecht geholpen. De levering was ook goed geregeld. We werden per mail en SMS geïnformeerd, wanneer de vriezer aangeleverd werd.

Reageer

EC.Zeegers 22-01-2020

Algemene score

3,0
In november 2019 diverse artikelen besteld,levering afgesproken op 16 januari 2020,
Bij telefonisch contakt omtrent mijn bestelling werd gezegd dat mijn bestelling geannuleerd was,daar was mij niks van bekend,ook bestelde vaatwasmachine voorlopig niet leverbaar.
Kortom zeer vreemd alles.
Officiële reactie van BCC 23-01-2020

Beste EC. Zeegers,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Carine 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Helmond is een prettige winkel, met behulpzaam personeel. We werden zaterdagmiddag, een half uur voor sluitingstijd nog uitgebreid geholpen.

Reageer

Ruud van der Laan 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site! Goede bezorgservice met vriendelijke klantenservice! Je wordt met e-mail, sms en een telefoontje vlak voor aankomst product op de hoogte gehouden!

Reageer

Conny 22-01-2020

Algemene score

8,0
BCC is in winkel waar we zo terecht kunnen met onze vragen. Wel een beetje afhankelijk wie je te woord staat. Maar zeker de leiding zoekt altijd nar een passende oplossing. Wij hebben al heel wat producten hier gekocht en zijn tevreden. Ook altijd fijn wanneer er iets is dat je ergens heen kunt en niet alles via de mail afgehandeld wordt.

Reageer

J 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren wat besteld. Steeds snelle correcte levering door vriendelijke bezorgers.

Reageer

Thea 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken. Bij de keuze van mijn product werd gewezen op een mogelijke kortingsactie later in de week.

Reageer

Jean 22-01-2020

Algemene score

9,0
Goede service. Prettig geholpen in de winkel en snelle levering van vaatwasser geregeld. Monteurs ook prima werk geleverd!

Reageer

Henny Blok 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uiterst tevreden met de gang van zaken. Communicatie is duidelijk en afspraken worden nagekomen. s morgens krijg je bericht in welk tijdsblok de medewerkers van BCC en een kwartier voor aankomst bellen ze dat ze in aantocht zijn. Het vervangen van de vaatwasser is vakkundig en snel gegaan. Vriendelijke medewerkers die je indien nodig van handige tips voorzien.
Bij een volgende aankoop gaan we beslist terug.

Reageer

P.van Ingen 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige, overzichtelijke winkel en heel vriendelijk en deskundig personeel. Ruime sortering van de producten. Na melding is de laagste prijs garantie is toegepast. Dit is SUPER geregeld.
Dit is BCC op de woonboulevard in Arnhem.

Reageer

L. 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel werd ik vriendelijk geholpen met mijn bestelling van een koelkast. Deze was uiteindelijk eerder binnen dan de 15 dagen die ervoor staat. De koelkast is ook netjes geleverd op de afgesproken dag, binnen de afgesproken tijd. Ik werd ook gebeld vlak voordat ze bij mij voor de deur stonden. De oude koelkast werd meegenomen, zoals afgesproken, het was alleen jammer dat de jongens mij niet konden helpen de koelkast op zijn plek te zetten (staat op een verhoging) én dat ze het verpakkingsmateriaal van de nieuwe koelkast niet mee konden nemen.
Het was fijn dat ik niet bij bestelling hoefde te betalen, dat kon ik doen toen de koelkast in huis stond, dat was erg makkelijk!

Reageer

E. van Dee 22-01-2020

Algemene score

8,0
Eenvoudig en overzichtelijke website en bestelproces. En product snel in huis!

Reageer

Yvonne 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere site, geen addertjes onder het gras, duidelijke communicatie op de afgesproken momenten. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Vriendelijke, meedenkende bezorger(s) die aangekondigd voor de deur staan. Chapeau!

Reageer

Guido 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service bij BCC. Ik heb een laptop gekocht bij BCC. Ik had wat vragen en ben prima geholpen. Naderhand ben ik nog terug geweest naar BCC omdat ik nog wat vragen had met betrekking tot het installeren. Ook weer prima geholpen. Dus goede service bij BCC en ik ben erg tevreden met de aankoop.

Reageer

R. Poldermans 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik moest erg lang wachten tot ik geholpen werd. Op de bovenverdieping waren 2 verkopers, die allebei met een klant in gesprek waren. De medewerkers van de begane grond waren niet bereid of niet in staat om mij te helpen. Tijdens de eigenlijke verkoop werd ik prima geholpen.

Reageer

Jack 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het duurde even wegens de drukte in de winkel voordat er iemand beschikbaar was. Vanaf het moment dat ik geholpen werd kreeg ik een luisterend oor, deskundig advies met zelf praktische ervaringen over het product. Ik aan de hand daarvan juiste keuze kunnen maken die in het huidige gebruik ook kloppen met het advies.!!

Reageer

Rick 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC als fysieke winkel ken ik al langer, dit is mijn eerste ervaring met de webshop.
De webshop is duidelijk, bestellen ging gemakkelijk en levering ging precies zoals aangegeven tijdens de bestelling.
Goede service, gewoon top!

Reageer

A.van Gastel-Kannekens 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit is goed, service was goed, medewerkers vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

Daniëlle & John 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze week een Backup HD besteld bij BCC en dit verliep geheel als verwacht.
We konden netjes zien of het artikel op voorraad was en direct waneer het product zou worden afgeleverd. (Zelf de koerier was netjes op tijd zoals werd aangegeven op de dag van aflevering)
De betaling konden we gemakkelijk doe via iDeal en de factuur en status van de bestelling werd netjes via e-mail doorgegeven.
We hebben nu al aardig wat producten via BCC besteld de afgelopen tijd en vinden het ook echt een prettige website om producten op te kopen.
We hebben er nog nooit problemen mee gehad.
De Volgende keer bestellen we gewoon weer via BCC.
Zeker aan te bevelen!!

Reageer

Kallias 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel leuke winkel. Veel keuze, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Luisteren naar je eisen en adviseren wat het beste bij je past. Was helemaal tevreden over mij aankopen.

Reageer

Ps de Groot 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een ruim aanbod aan producten. Vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken.

Reageer

Bas van der Valk 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen.
De laptop die ik wilde was vrijdag niet meer op voorraad in de winkel, maar werd direct ter plekke geregeld dat ie maandagmiddag thuis bij me werd afgeleverd.

Reageer

John N 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede winkel met goede adviezen en scherpe prijzen. Personeel is kundig, vriendelijk en ook zeer klantgericht. Heb er al veel spullen gekocht en iedere keer is alles prima verlopen dus kan deze winkel zeker aanbevelen.

Reageer

Yvette 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waar vindt je nog deze service? Hier dus! Wat een vriendelijke medewerker. Hij heeft ons precies het product geadviseerd wat wij nodig hadden. Echt heel fijn! Bedankt BCC Zaandam

Reageer

Arnold 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vond de winkel overzichtelijk en ordelijk. Kan makkelijk vinden wat ik zocht , werdt daarnaast prima geholpen door het personeel.

Reageer

Jan Janssen Meers 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere website, snelle en correcte levering, prima product. Alles zoals het moet zijn.

Reageer

Melle 21-01-2020

Algemene score

4,0
Ik had een koelkast besteld, die moest naar 4 hoog. Ze hebben hem gedropt op de derde etage dus dat betekent dat ik nog een trap zelf moest sjouwen. Ik vind het heel treurig dat ze me niet wouden helpen. Want ze waren nog met ze 2e.
Officiële reactie van BCC 23-01-2020

Beste Melle,

Wat vervelend om te horen dat de bezorgers niet de moeite hebben genomen om toch even te helpen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Peter 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs inclusief installatie
Duidelijke site
Bovengemiddeld goede communicatie, snelle levering en zeer ruime keus inzake bezorgmoment.
Kundige monteurs, vriendelijk ook nog.

Reageer

José 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerkers van BCC denken altijd mee voor een praktische oplossing. Bovendien zijn ze klant en servicegericht. Dit zorgt ervoor dat ik altijd weer bij ze terug zal komen.

Reageer

Bart 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super goed geholpen door een aardige verkoper. Zocht naar alternatieven voor mijn keuze en kwam met iets beters voor hetzelfde geld.

Reageer

Ellen 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was van plan een elektrische deken aan schaffen; had op internet al uitgebreid gezocht, maar wilde toch graag een goed advies. Dus naar BCC en inderdaad ben ik zeer goed geholpen. Duidelijke uitleg over zwakstroom en gewone stroom etc. en ik ben met deken de deur uit gegaan.

Reageer

Fokkoh 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige en vakkundige verkoop. Daarna uitstekende medewerking om een voor mij slechte aanpassing van de fabrikant alsnog goed op te lossen. Zelfs souplesse rond eigen BCC spelregels!!!

Reageer

MW 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In BCC hoogeveen geweest.
We zijn netjes te woord gestaan, passend advies ontvangen.
Nu hopen dat de producten Ann de verwachtingen voldoen.

Gr.
Marcel W

Reageer

astrid 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima geholpen en niet opdringerig. prima advies en snelle levering die ook prima volgens afspraak is verlopen

Reageer

Jan 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Hoogeveen daar word je goed geholpen,vriendelijke mensen en ze weten waar ze het over hebben. Wij hebben daar al geregeld een aankoop gedaan en we komen er ook altijd weer terecht. Goede prijs/kwaliteit.

Reageer

E.C. Brõkling 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al eerder artikelen gekocht bij deze winkel. Je wordt goed geholpen, goed advies en alles is snel geregeld.

Reageer

Marielle 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door een zeer deskundig medewerker geholpen, die ons, na te hebben geluisterd naar onze wensen, heeft geholpen met een keuze te maken uit de verschillende opties die er waren.
Uiteindelijk hebben wij hierdoor een weloverwogen keuze kunnen maken.

Reageer

Jeannette 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer deskundig en vriendelijk geholpen door ...... (BCC Sliedrecht) , waardoor wij niet alleen voorzien van informatie en een compleet klaar voor gebruik ingestelde smartphone de winkel uitliepen, maar ook met buikpijn van het lachen en de vriendelijkheid van deze medewerker!!

Reageer

E.H.Smith 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC Heerlen kopen wij al tientallen jaren de producten die wij nodig hebben. Van TV tot ijskast of van stofzuiger tot computer. In al die jaren zijn we nog nooit teleurgesteld in de bij BCC bestelde producten. Daarnaast is de service , adviezen van medewerkers BCC uitermate goed. Vandaar dat wij al zo`n lange tijd zoveel artikelen naar volle tevredenheid bij BCC gekocht hebben.

Reageer

Toon meer reviews