Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14858 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijke afspraken wanneer wordt geleverd en gebeld door bezorger dat hij onderweg is.
Officiële reactie van BCC 19-01-2021

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en de service van onze bezorger.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René 18-01-2021

Algemene score

10,0
Super gemakkelijk bestellen en zelf de gewenste bezorgdatum kiezen. Assortiment is groot genoeg om een gedegen keuze te kunnen maken.
Officiële reactie van BCC 19-01-2021

Beste René,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima telefonisch benaderd, na een vraag via een mail.
Werd netjes gebeld dat men met mijn vraag aan de slag ging en toen het product gevonden was werd ik gebeld, kon, door sluiting ivm lock down, on line betalen en direct daarna product ophalen, netjes uitleg gekregen over wat te doen indien product toch niet geschikt zou zijn.
Officiële reactie van BCC 19-01-2021

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over de telefonische service van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn zeer tevreden over BCC. Gaan normaal in de winkel (Heerlen) gezien de lockdown nu via internet besteld . Tevreden over de hoe ik geholpen ben. Levering was zeer snel en goed verlopen.
Officiële reactie van BCC 19-01-2021

Beste Petra,

Bedankt voor jouw review over onze service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, met duidelijke uitleg. Goed geregeld qua bezorging, je wordt gebeld en 10 min later staan ze voor je deur. Uitleg van de machine. Dag ervoor krijg je een mailtje in welk tijdsbestek bezorgd gaat worden. Kortom echt een aanrader!!
Officiële reactie van BCC 19-01-2021

Beste Ingrid,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lucas Steunebrink 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is makkelijk en overzichtelijk. De zoekfunctie werkt super en je product is snel te vinden. En de bezorging klopt helemaal tijdstip klopt en de service klopt.
Officiële reactie van BCC 19-01-2021

Beste Lucas Steunebrink,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cornelis 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg netjes een belletje van te voren en hebben alles keurig binnen gezet. Waren ook zeer vriendelijk. Prima👍
Officiële reactie van BCC 19-01-2021

Beste Cornelis,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Claudia 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De klantvriendelijkheid bij BCC is hoog. Goede informatievoorziening. Er werd vanuit een ander magazijn geleverd, maar daar heb ik niets van gemerkt. Keurig op tijd geleverd. Volgende keer weer naar BCC. Fijne zaak.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Claudia,

Bedankt voor jouw review over onze services. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sylvia 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een service! Besteld en de volgende dag al in huis! Goede communicatie via email, duidelijk en helder.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Sylvia,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, duidelijke uitleg, prima prijs en snel en vriendelijk geholpen.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edwin 18-01-2021

Algemene score

9,0
Afgelopen zaterdag op de site een nieuwe inbouwkoelkast besteld. De site is goed overzichtelijk, snel en de optie om producten met elkaar te vergelijken werkt prima (incl. een optie om alleen de delta's tussen producten te laten zien)! Alle informatie over het product incl. reviews van anderen is aanwezig. Ook de levering was super, zaterdag laat besteld en maandag al in huis! Goede service en kom zeker terug!
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Edwin,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marjolein 18-01-2021

Algemene score

9,0
Snel gevonden wat ik zocht en super snel geleverd ! De bezorger moest twee trappen op , maar deed dat met een glimlach . Prima service !!
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Marjolein,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorger. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robert 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een Bosch Comfort koffiezetautomaat besteld bij BCC. Zeer snelle levering en goed verpakt.
Correcte levering.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Robert,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Geniet van de koffie! ☕

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ammie 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zojuist een nieuwe Samsung 43 UHD tv gekocht op BCC. Gekozen voor BCC omdat de tv daar op voorraad was. We hebben de tv donderdag avond besteld en zaterdagochtend werd het geleverd.

Fijne en goede winkel met een duidelijke website!!!
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Ammie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lucas 17-01-2021

Algemene score

10,0
Mijn bestelling van een ORB53 set van Netgear was binnen 24 uur geleverd op zaterdag, echt geweldig.
De uitleg op de site was uitstekend en het bestellen werd je ook erg gemakkelijk gemaakt
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Lucas,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak van onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Dekker 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel ik belde zaterdag om 11.00 uur voor een nieuwe koel/vriescombinatie die bij mij de geest had gegeven .ik vroeg de verkoper of de uitgezochte koel/Vries combi op voorraad was.Dat was hij niet. De verkoper vroeg verder door waar en hoe ik hem wilde gebruiken bleek het een absoluut verkeerde keus te zijn .de verkoper heeft mij van zeer goed advies voorzien en bovenal ondanks corona werd hij om 13.30 Netjes bij mij afgeleverd en geplaatst. Wat een super service deze winkel verdient een dikke 10 .
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Hans Dekker,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Laurens 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend snelle service, goede communicatie. Vragen worden snel beantwoord. Ik heb bij BCC besteld omdat zij als enige de dag erop al konden leveren (en omdat het product daar iets goedkoper was). Ik bestelde om 20:00 uur en om 22:00 uur was de order al onderweg en kon ik deze volgen met track+trace.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Laurens,

Bedankt voor jouw review over onze services en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke structuur en goed overzicht van assortiment.
Is eerste contact met webshop, kocht in het verleden enkele Smartphones.


Goed assortiment en prijs, ik denk BCC vaker online te raadplegen tijdens het Corona oponthoud.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Cees,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. Verboom 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag besteld maandag al in huis. Dus dat was super snel. En ook de goedkoopste.
Super geholpen bij het afhalen in de winkel. Goede uitleg over het aan sluiten van het apparaat.
Ik heb hier in verleden al menig artikel gekocht. Zal BBC ook zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste A. Verboom,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Komen hun beloftes na!
Duidelijke site, zonder mooie praatjes.

Verzending zoals beloofd. Voor 23:59 besteld, dag erna in huis en met een track en trace.

Dus kan de webshop van BCC zeker aanbevelen!
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carl Kemme 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke webshop. Concurrerende prijzen. Product is super snel geleverd. Al met al een aanrader en ik zal volgende keer zeker weer bij BCC bestellen.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Carl Kemme,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harry 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht specifiek een shop met een 17 inch beeldscherm laptop en kreeg onmiddellijk te zien dat BCC er 4 beschikbaar had. Aangezien BCC tegenwoordig de dichtstbijzijnde winkel is vanuit Hoogvliet, dacht ik: "Waarom niet?" 's Avonds besteld en de volgende dag om 13.30 u was - ie er al. Heerlijk!
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Harry,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij vinden het prettig winkelen bij BCC. Artikelen ruim opgesteld. Winkel schoon. Medewerk(st)ers vriendelijk en deskundig. Verkoop van gedegen merkartikelen. Zeer concurrerende prijzen. Afgelopen week iets in deze lock-down periode bij de winkel afgehaald. Prettig was dat er goed geanticipeerd werd op de situatie. Afgeschermde afhaalruimte met voldoende afstand tussen koper en verkoper middels een balie. In het verleden hadden we een probleem met een artikel, maar dit werd keurig opgelost. Ruime parkeergelegenheid. Correcte bezorgers.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

San 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een bepaald artikel. De BCC was de meest dichtstbijzijnde winkel waar dit voorradig was.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste San,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wil Bergmans 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en de jongens die hem leverden waren zeer vriendelijk en legden rustig en goed uit hoe de nieuwe droger werkt. Ze hebben hem geinstalleerd nadat ze hebben geholpen de vloer onder de oude droger schoon te maken omdat ze zagen dat ik het als 80 jarige niet kon.
Petje af voor die jongens.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Wil Bergmans,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wesley 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige en snelle service , vriendelijk personeel. Fijne winkel, echt een aanrader!
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Wesley,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marloes 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder goed geholpen via chat en telefoon, door O. van filiaal Beneden Leeuwen, waardoor het aanschaffen online, nu zeker in Corona tijd, zeer prettig was. Snelle levering, dikke pluim !
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Marloes,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beneden Leeuwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jee 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik hou het kort, gewoon goed! Goede prijzen en snel in huis. Zoals je mag verwachten! Binnen 16 uur heb ik mijn pakket al binnen!
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Jee,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jansen 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor deze shop gekozen vanwege de supersnelle levering want we hadden de printer/scanner snel nodig. De website was ook handig zodat je een goede keuze kon maken.

Een andere reden om voor BCC te kiezen was vanwege de mogelijkheid de oude printer/scanner gratis mee te geven voor recycling. Ook erg handig in deze tijd. Maar de bezorger wist niet dat deze service bestond, dus dat was nog even lastig om hem te overtuigen.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Jansen,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Richard 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, met goede voorlichting. Het bestelde was een prima product en supersnel geleverd. Top service.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Richard,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ineke van den Bosch 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik kon makkelijk bestellen en de levering was heel snel, jammer genoeg was mijn bestelling beschadigt tijdens het transport . hierover contact gehad via de app en geheel volgens de bcc standaard komen ze een nieuwe brengen en nemen ze de beschadigde mee
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste ineke van den Bosch,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carola 16-01-2021

Algemene score

10,0
Ik heb een laptop besteld en die kwam meteen de volgende daag. Kon er meteen mee aan de slag en was ook in perfecte staat. Wat een goede en snelle service BCC
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Carola,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service. Veel plezier met de laptop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anoniem 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk omschreven product, heldere communicatie vanuit BCC en snel geleverd!
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Onno 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product is geleverd zoals was voorgesteld zowel qua leveringstijd als het product zelf.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Onno,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joris Kommeren 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lg 77" oled tv gekocht online via de chat, met persoonlijk aanbod dat al genoeg was om me over de streep te trekken. (Aanrader dus: prijs te hoog? Gewoon even checken bij ze!)

Twee dagen later werd hij zoals afgesproken in een 2 uur tijdslot afgeleverd, trap op gedragen en in elkaar gezet, in corona tijden helemaal niet zo vanzelfsprekend!! Of überhaupt te regelen. Maar met zo'n joekel! Krijg je het uitpakken niet eens voor elkaar (helaas spreek ik uit ervaring)

Net voordat hij geleverd werd bleek prijs bij concurrent gezakt. Prijs match gevraagd per mail, en verschil bedrag is zojuist geaccordeerd. Genoeg reden om ze een review waard te vinden!

Bij filiaal Oostburg zou ik zonder twijfel mijn volgende witgoed/tv/hifi installatie kopen, ookal woon ik in den Haag. Absolute aanrader.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Joris Kommeren,

Bedankt voor jouw review over onze services. Heel veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roel 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel netjes geholpen, ook nu de winkels dicht zitten wegens de lock down.
Snel en accuraat aan de tel., via de mail, en snel bezorgd.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Roel,

Bedankt voor jouw review over de telefonisch service van onze winkels.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruurd 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Geholpen met wasmachine naar boven tillen. Ja kon eigenlijk allemaal niet beter.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Ruurd,

Bedankt voor jouw review over onze snelle bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cor 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een van de weinige webwinkels die het merk Woox in hun collectie hebben. De website is duidelijk en je wordt op een eenvoudige manier door het bestelproces geleid. De informatie van de producten is ook duidelijk. Ook de levering van de producten verliep soepel.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Cor,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke en gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annie Ouwerkerk, 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering.
Product zoals ik verwachtte.
Tevreden 😊 en heel blij met mijn aanwinst.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Annie Ouwerkerk,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Liaa 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben onze nieuwe tv via bcc besteld. Top service en snelle levering in deze bizarre tijden.
Aanrader voor iedereen!
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Liaa,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tom 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig en snel bestelproces. Alle info over de tv die ik wilde op de website klopt.
Betaling ging soepel, zonder rare problemen. Levering keurig op tijd.
Enige minpuntje ... medewerker wilde de doos met de tv aan mij overhandigen ........ Euuhhh, we moeten toch 1,5mtr afstand van elkaar houden? Dus ik heb het hem neer laten zetten. En toen bleek dat de doos op zijn kop stond ;-)
Verder echt alles dik in orde. Eenvoudig aan te sluiten, installatieproces ging ook snel en eenvoudig.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Tom,

Bedankt voor jouw review en feedback. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Trijnie 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering. Op woensdagavond besteld en donderdagmiddag afgeleverd. Helemaal goed.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Trijnie,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sam Ismee 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De kwaliteit van het product was top! De levertijd was ook super snel, ik heb het binnen 24h in huis gehad.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Sam Ismee,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden over de on-line aankoop en afwikkeling. Duidelijke communicatie over bezorging en vriendelijke klantenservice. Wasmachine geplaatst en aangesloten (extra vergoeding). Kortom heel tevreden.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mevrouw Mulder 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een nieuwe laptop eergisteren in de avond besteld in de webshop. Vanmiddag ondanks de drukte al bezorgd. De laptop was goed beschermd verpakt.
Héél erg fijn zo'n goede en snelle service
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Mevrouw Mulder,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

GJ 16-01-2021

Algemene score

9,0
Duidelijke bestelprocedure, wordt netjes geleverd op het aangegeven tijdstip.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste GJ,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Reiny 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb online een tablet gekocht. Vooraf had ik nog ee vraag over eventueel retour sturen. Om een tablet te kunnen beoordelen moet je hem immers wel mogen uitproberen.
Dat mag, als de fabrieksinstellingen maar weer teruggezet worden en de tablet in "nieuwstaat" is.
Vlot antwoord gekregen en vandaag bezorgd. Helemaal tevreden! De tablet zijn we nog aan het proberen, maar de winkel krijgt alvast een 10 met een griffel!
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste Reiny,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Top 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een telefonische hulp bij de bestelling van een wasmachine hadden we hem de volgende ochtend in huis, De bezorgers waren zeer vriendelijk en netjes en binnen 10 minuten stond de nieuwe al te draaien en stond de oude beneden in de wagen, we zijn meer dan tevreden.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste ,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online DVDspeler besteld. Snelle levering, stevig verpakt, retourformulier en sticker zijn bijgeleverd. Het apparaat werkt perfect en installatie is heel gemakkelijk. Goed geinformeerd over levering en stand van zaken per email.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste G,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Vel plezier met de DVD speler!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jurgenvs 16-01-2021

Algemene score

2,0
Nee, ik beveel deze winkel niet aan. Op 28 december een recensie geschreven. Die was niet goed. Daar wordt door BCC snel op gereageerd met de vraag om het ordernummer. Die geef ik door en daarna hoor je niks meer. Echt geen aanrader om daar te kopen. Als het goed gaat, dan is dat fijn natuurlijk, maar zoals het bij mij is gegaan.
Officiële reactie van BCC 18-01-2021

Beste jurgenvs,

Bedankt voor jouw review. We hebben je geprobeerd te bellen, maar krijgen je voicemail. Misschien wil je in een antwoord op onze mail aangeven wanneer je het beste te bereiken bent.
Excuses voor het ongemak.

Groetjes,
Team BCC

jurgenvs 25-01-2021

Vreemd, zowel mijn partner als ik hebben geen gemiste oproep gehad. Tevens is er ook geen voice mail bericht ingesproken. Allemaal erg vreemd moet ik zeggen.

Reageer

Toon meer reviews