Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bas van der Hoeven 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig geadviseerd en geholpen door de baliemedewerker! Hartstikke blij met de aankoop van mijn Dyson v11 absolute.

Reageer

ger 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
word altijd vriendelijk geholpen en een goed service en ben zeer tevreden over bcc

Reageer

N Bergsteijn 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk ontvangen en als ik u helpen kan hoor ik het graag ,vervolgens prima uitleg over het product gehad

Reageer

Fam. drescher 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vakkundig en vriendelijk personeel. bij gerichte vragen werd een duidelijk en gemotiveerd antwoord gegeven

Reageer

Herman 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam met een niet goed werkend scheerapparaat terug bij de BCC winkel in Muiden. De garantieperiode zou over 2 maanden aflopen. Zonder pardon mocht ik een nieuw scheerapparaat uitzoeken in de winkel. Prettig personeel en dus een zeer goede service. Top !!!

Reageer

Harry Dekker 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was gisteren bij de BCC in Apeldoorn (ik ben daar vaste klant, ik word er altijd prettig geholpen) hier was de Sauber kruimelzuiger uitverkocht. Een vriendelijke jongeman wees me op de webshop en dat ik 'm de volgende dag thuis zou hebben. En dat is inderdaad het geval, Hij hangt al aan de muur (en tikt niet).

Reageer

Dave 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens het zoeken naar een geschikte laptop kwam er hele duidelijke en bruikbare informatie op de website tevoorschijn, zodat ik gemakkelijk kon zien welke laptop geschikt was. De aflevering verliep zeer goed, want ik had het pakket zeer snel en in goede orde ontvangen.

Reageer

Therese De Groot 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service zo snel maak je het niet snel mee top ik weet waar ik de volgende keer weer bestel !!!

Reageer

jan Borgstijn 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima winkel , vriendelijk personeel , goed assortiment , deskundige en eerlijke voorlichting , bezorging uitstekend

Reageer

Paul verweij 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via website gekocht snelle levering keurig afgehandeld
Vriendelijke en behulpzame bezorgers

Reageer

Rixt Zijstra 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
erg goede en deskundige bediening. Vriendelijk en behulpzaam. Ik zou als bcc deze verkoper maar koesteren, want vaker kom je ander meer onverschillig personeel tegen. Ik wil om deze reden klant blijven van bcc

Reageer

Hans 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime winkel met bijna alles wat je alleen op het internet ziet. Aardige en bekwame verkoper. Wij geven hem een 9.

Reageer

marja 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet een laptop gezien en die was voorradig in Apeldoorn, toen we daar aankwamen bleken die al verzegd te zijn. Daarom in het weekend via internet besteld met afleveradres Lelystad (was de enige mogelijkheid). Via klantenservice gebeld of de laptop in Leeuwarden kon worden opgehaald door mijn schoonzoon, geen probleem. Ondertussen had Apeldoorn ook voor mij de laptop via Leeuwarden besteld. Mijn schoonzoon heeft de laptop in Leeuwarden opgehaald. Ik ben zeer tevreden over de medewerking en afhandeling zowel door de klantenservice, BCC Apeldoorn en BCC Leeuwarden. Mijn complimenten.
Wanneer komen jullie naar Zwolle??

Reageer

Christine 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Professionele medewerker met kennis van zaken! Wij zijn eerst naar Mediamarkt geweest maar daar was het personeel minder goed op de hoogte van de werking van de apparatuur dan bij BCC. Wat een verademing dat daar onze vragen zonder aarzeling werden beantwoord. Binnen 24 uur kon onze nieuwe wasmachine geleverd worden, prima service!!

Reageer

Rene58 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima snelle levering van een top kwaliteit product. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Reageer

Yrrah Kolthof 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bijzonder vriendelijk winkelpersoneel, deskundig, klantgericht, maar niet opdringerig.
Bestelling, tijdig aangekondigd, correct uitgevoerd.
Niets dan lof.

Reageer

Connie 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel met een groot assortiment, vriendelijk en deskundig personeel met oog voor de klant op een prima locatie met voldoende parkeergelegenheid.

Reageer

Brigitte 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk produkte te vinden en snelle service goede bezorging en netjes op tijd.
Toppie

Reageer

Jasmine 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben bij de BCC langsgegaan om een nieuwe speaker te halen, en wat ben ik blij met mijn aankoop! zeer attente medewerkers die mij hielpen met het vinden van een goede speaker.

Reageer

begrijp niet wat jullie hiermee bedoelen 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Redelijk je moet wel weten wat je wil hebben dan helpen ze je ,de winkel is niet erg overzichtelijk.

Reageer

Tevreden klant 05-02-2020

Algemene score

10,0
Keurige bedrijf!, echt een aanrader, ze blijven totdat alles is precies zoals jijzelf wil.

Reageer

Ja vant hof 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel Goede service kundig personeel houen zo ben tevreden naar huis gegaan

Reageer

Elise 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service. Product heb ik 1.5 mnd geleden cadeau gekregen. Tot vandaag niet kunnen gebruiken. Vandaag veel hulp en goed advies gekregen, zodat ik product tot volle tevredenheid kan gebruiken. CHAPEAU BCC!!!

Reageer

Jan Nadorp 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is overzichtelijk, makkelijk te doorzoeken en als je met een vraag blijf zitten kan je zo even chatten en gelijk antwoord op je vraag krijgen.
Ik vind het ook top dat je met afrekenen je VVV- bonnen kan gebruiken.
Ik heb niets anders dan een positieve herinnering aan deze koop.

Reageer

xoxo 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De reden waarom ik een 10 geef is omdat de klantenservice me gelijk hielp. Als ik iets vroeg begrepen ze het en ze deden er alles aan om mij met een glimlach naar buiten te laten gaan. En dat is ze gelukt!

Reageer

Frank 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb diverse dingen bij BCC gekocht al en ik vind het een goed en betrouwbare partner. Ook hun helpdesk is vriendelijk en bekwaam.

Reageer

klinkers 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een prachtige nieuwe winkel, heel goed geholpen en vriendelijk personeel, snel geleverd, toppy!

Reageer

Wil 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site was in orde, de voorraad in de winkel was minder dan beloofd en eigenlijk wat magertjes, maar dat wat aanwezig was, is oké. Verder ben ik vriendelijk en correct behandeld door de medewerker.

Reageer

Jasper 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg tevreden met BCC, mn eerste bestelling bij jullie en hoop dat vele mensen mij zullen volgen. Jullie hebben een duidelijk webshop met assortiment. Binnen enkele minuten is je bestelling klaar om met de post te gaan. Bedankt! Misschien leuk om bij de bestelling voor de klanten een soort gadget te doen als bedankje voor uw bestelling.

Reageer

lorenzo 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bcc service in Amsterdam East was correct, friendly and the price competitive. I am a happy customer.

Reageer

Gerard 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
5 weken geleden ging onze 20 jaar oude centrifuge kapot , op internet gezocht bij BCC aangekomen Thomas centrifuge gevonden met 30 euro korting mooi meegenomen , goede afspraak levering sms van te voren wanneer levering . Op de dag een telefoontje dat ze binnen 20 minuten er zijn , oude centrifuge werd meegenomen.

van de week wasdroger na 20 jaar kapot , Consumentenbond test bekeken het is bij BCC Indesit
IDV75 afvoerdroger geworden binnen twee dagen geleverd bij aflevering met pin betaald Super. weer goede afspraken en levering geworden , oude werd meegenomen Aankoopnota voor garantie per mail gekregen , Ben zeer tevreden.

Reageer

Jack schoonhoven 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een super bedrijf zowel als winkel als webshop en zeer klantvriendelijk ik zeg laat de rest maar ik hou het bij bcc en als er een product kapot of beschadigd is kan je zo contact opnemen en ze helpen je zo snel als se kunnen echt een dikke 10 voor hub

Reageer

Hamers 05-02-2020

Algemene score

1,0
45 dagen gewacht op wasmachine terwijl website aangeeft ‘bezorgd in 15 dagen’. Schadevergoeding van 50eu toegezegd gekregen via klantenservice ivm gemaakte kosten wasserette, ‘binnen 10 dagen op uw rekening meneer’. 3 weken verder, niks ontvangen. Wederom gebeld, ‘de financiele afdeling belt u terug’, niks meer vernomen.

Willen ze me nu een giftcard sturen, ga toch weg, kom je belofte na en voldoe de schadevergoeding. Ik hoef niks meer te bestellen bij jullie, die giftcard mag je houden.

Loze beloften, mooie praatjes, kastje naar de muur. Eerste keer besteld, nooooit meer.
Officiële reactie van BCC 06-02-2020

Beste Hamers,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest en dat er toezeggingen zijn gedaan die niet nagekomen zijn. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

L.Hendriks 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor BCC gekozen omdat ze een persoonlijke benadering hebben en een duidelijke uitleg van alle mogelijkheden op het gebied van een platte TV.
We zijn heel goed geholpen en toen we onze 55 inch Sony thuis toch niet groot genoeg vonden, kon hij zonder moeite geruild worden tegen een 65 inch.
Al met al heel tevreden over de service van BCC!

Reageer

Jo 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt helemaal niets op aan te merken, overzichtelijke website, goed verpakt en een super snelle levering, de volgende dag al op de afgesproken locatie. Kortom een toppertje.

Reageer

cobi wiltenburg 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn fantastisch goed geholpen en voor gelicht komen zeker terug om te kopen .

Reageer

Albert/ 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel geleverd en een prachtige stofzuiger voor een prachtige prijs. Hopen er erg lang plezier van te hebben.

Reageer

m van loon 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het personeel was geduldig met mijn zieke man. Door een hersentumor spreekt hij moeilijk en soms gaat het te snel voor hem. Dus bedankt voor het respect en het geduld.
Daardoor heeft mijn man een goede keuze kunnen maken

Reageer

H 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede winkel in apeldoorn wordt altijd perfect geholpen ook al ben je alleen maar uit voor informatie

Reageer

Fracis bracke 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is duidelijk,je kan onder categorieen zoeken of het in de balk toetsen

Reageer

Belintje 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben er wat besteld. Was helaas niet voorradig maar ze kwamen met een mooi oplossing en ze hebben alles mooi afgehandeld ga zo door dan komen de klanten graag terug en zeggen het tegen de vrienden kennissen kring

Reageer

Wouter 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is handig dat je zelf het bezorgmoment kunt kiezen bij BCC. Nog veel beter is dat BCC de service biedt om gratis het oude product retour te sturen voor recycling. In één woord TOP!

Reageer

rien 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De BBC shop in Veghel daar ben ik geholpen door een verkoper met duidelijk ervaring op het gebied waarvoor ik een nieuw artikel kwam kopen. Hij was duidelijk en gaf goede instructies tevens wees hij op het eventueel ruilen indien nodig .

Reageer

pb 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
top, snelle en deskundig geholpen. echt een aanrader. geen opdringerige verkopers

Reageer

04-02-2020 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
werd netjes geholpen !
De verkoper zou voor een onderdeel kijken en mij dat laten weten hopelijk gebeurt dat ook

Reageer

Manook 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service binnen 24uur geleverd. Je weet al heel snel in welk tijdsbestek ze komen van 2uur. En je word nog 10min voor tijd gebeld. Een top service. En ze nemen de oude wasmachine weer mee.

Reageer

j.neve 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel goed assortiement en veel keuze goed personeel vlotte service en goede uitleg over de produkten die we gingen kopen

Reageer

Wil 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mogelijkheid tot chatten en telefonisch contact, prettig telefonisch contact gehad

Reageer

Stefanie 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel, snelle levering. Fijn dat ze onze oude wasmachine gelijk meenamen. Na installatie van de nieuwe.

Reageer

Jip Vriens 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is erg goed. product komt altijd netjes aan en er word netjes mee omgegaan.

Reageer

Toon meer reviews