Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14853 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

xoxo 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De reden waarom ik een 10 geef is omdat de klantenservice me gelijk hielp. Als ik iets vroeg begrepen ze het en ze deden er alles aan om mij met een glimlach naar buiten te laten gaan. En dat is ze gelukt!

Reageer

Frank 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb diverse dingen bij BCC gekocht al en ik vind het een goed en betrouwbare partner. Ook hun helpdesk is vriendelijk en bekwaam.

Reageer

klinkers 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een prachtige nieuwe winkel, heel goed geholpen en vriendelijk personeel, snel geleverd, toppy!

Reageer

Wil 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site was in orde, de voorraad in de winkel was minder dan beloofd en eigenlijk wat magertjes, maar dat wat aanwezig was, is oké. Verder ben ik vriendelijk en correct behandeld door de medewerker.

Reageer

Jasper 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg tevreden met BCC, mn eerste bestelling bij jullie en hoop dat vele mensen mij zullen volgen. Jullie hebben een duidelijk webshop met assortiment. Binnen enkele minuten is je bestelling klaar om met de post te gaan. Bedankt! Misschien leuk om bij de bestelling voor de klanten een soort gadget te doen als bedankje voor uw bestelling.

Reageer

lorenzo 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bcc service in Amsterdam East was correct, friendly and the price competitive. I am a happy customer.

Reageer

Gerard 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
5 weken geleden ging onze 20 jaar oude centrifuge kapot , op internet gezocht bij BCC aangekomen Thomas centrifuge gevonden met 30 euro korting mooi meegenomen , goede afspraak levering sms van te voren wanneer levering . Op de dag een telefoontje dat ze binnen 20 minuten er zijn , oude centrifuge werd meegenomen.

van de week wasdroger na 20 jaar kapot , Consumentenbond test bekeken het is bij BCC Indesit
IDV75 afvoerdroger geworden binnen twee dagen geleverd bij aflevering met pin betaald Super. weer goede afspraken en levering geworden , oude werd meegenomen Aankoopnota voor garantie per mail gekregen , Ben zeer tevreden.

Reageer

Jack schoonhoven 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een super bedrijf zowel als winkel als webshop en zeer klantvriendelijk ik zeg laat de rest maar ik hou het bij bcc en als er een product kapot of beschadigd is kan je zo contact opnemen en ze helpen je zo snel als se kunnen echt een dikke 10 voor hub

Reageer

Hamers 05-02-2020

Algemene score

1,0
45 dagen gewacht op wasmachine terwijl website aangeeft ‘bezorgd in 15 dagen’. Schadevergoeding van 50eu toegezegd gekregen via klantenservice ivm gemaakte kosten wasserette, ‘binnen 10 dagen op uw rekening meneer’. 3 weken verder, niks ontvangen. Wederom gebeld, ‘de financiele afdeling belt u terug’, niks meer vernomen.

Willen ze me nu een giftcard sturen, ga toch weg, kom je belofte na en voldoe de schadevergoeding. Ik hoef niks meer te bestellen bij jullie, die giftcard mag je houden.

Loze beloften, mooie praatjes, kastje naar de muur. Eerste keer besteld, nooooit meer.
Officiële reactie van BCC 06-02-2020

Beste Hamers,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest en dat er toezeggingen zijn gedaan die niet nagekomen zijn. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

L.Hendriks 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor BCC gekozen omdat ze een persoonlijke benadering hebben en een duidelijke uitleg van alle mogelijkheden op het gebied van een platte TV.
We zijn heel goed geholpen en toen we onze 55 inch Sony thuis toch niet groot genoeg vonden, kon hij zonder moeite geruild worden tegen een 65 inch.
Al met al heel tevreden over de service van BCC!

Reageer

Jo 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt helemaal niets op aan te merken, overzichtelijke website, goed verpakt en een super snelle levering, de volgende dag al op de afgesproken locatie. Kortom een toppertje.

Reageer

cobi wiltenburg 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn fantastisch goed geholpen en voor gelicht komen zeker terug om te kopen .

Reageer

Albert/ 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel geleverd en een prachtige stofzuiger voor een prachtige prijs. Hopen er erg lang plezier van te hebben.

Reageer

m van loon 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het personeel was geduldig met mijn zieke man. Door een hersentumor spreekt hij moeilijk en soms gaat het te snel voor hem. Dus bedankt voor het respect en het geduld.
Daardoor heeft mijn man een goede keuze kunnen maken

Reageer

H 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede winkel in apeldoorn wordt altijd perfect geholpen ook al ben je alleen maar uit voor informatie

Reageer

Fracis bracke 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is duidelijk,je kan onder categorieen zoeken of het in de balk toetsen

Reageer

Belintje 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben er wat besteld. Was helaas niet voorradig maar ze kwamen met een mooi oplossing en ze hebben alles mooi afgehandeld ga zo door dan komen de klanten graag terug en zeggen het tegen de vrienden kennissen kring

Reageer

Wouter 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is handig dat je zelf het bezorgmoment kunt kiezen bij BCC. Nog veel beter is dat BCC de service biedt om gratis het oude product retour te sturen voor recycling. In één woord TOP!

Reageer

rien 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De BBC shop in Veghel daar ben ik geholpen door een verkoper met duidelijk ervaring op het gebied waarvoor ik een nieuw artikel kwam kopen. Hij was duidelijk en gaf goede instructies tevens wees hij op het eventueel ruilen indien nodig .

Reageer

pb 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
top, snelle en deskundig geholpen. echt een aanrader. geen opdringerige verkopers

Reageer

04-02-2020 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
werd netjes geholpen !
De verkoper zou voor een onderdeel kijken en mij dat laten weten hopelijk gebeurt dat ook

Reageer

Manook 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service binnen 24uur geleverd. Je weet al heel snel in welk tijdsbestek ze komen van 2uur. En je word nog 10min voor tijd gebeld. Een top service. En ze nemen de oude wasmachine weer mee.

Reageer

j.neve 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel goed assortiement en veel keuze goed personeel vlotte service en goede uitleg over de produkten die we gingen kopen

Reageer

Wil 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mogelijkheid tot chatten en telefonisch contact, prettig telefonisch contact gehad

Reageer

Stefanie 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel, snelle levering. Fijn dat ze onze oude wasmachine gelijk meenamen. Na installatie van de nieuwe.

Reageer

Jip Vriens 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is erg goed. product komt altijd netjes aan en er word netjes mee omgegaan.

Reageer

Joost 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC, goed van prijs, snelle levering en de mogelijkheid om VVV-bonnen in te wisselen. Top!

Reageer

Esther 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben een smart tv gekocht. We zijn goed en erg vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over onze mogelijkheden en niet de indruk gekregen dat ze ons dingen willen aanpraten. Onze zoon had ook nog erg hoge nood en mocht van het toilet gebruik maken.
In een woord top geholpen.

Reageer

Carlo 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf het moment dat ik naar binnenging werd ik meteen geholpen. Ik kreeg goede uitleg over wat ik wilde kopen en kreeg voldoende mogelijkheden om uit te kiezen. Het hele verkoop proces verliep perfect. Ook met het bezorgen van de jongens werd ik goed geholpen en goed voorgelicht en kreeg zelfs goed advies waar op te letten. Een tevreden klant! Bedankt

Reageer

Wally 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom bij BCC Bergen op Zoom omdat er vriendelijke medewerkers staan die niet opdringerig van dienst kunnen zijn. Als je hulp nodig hebt dan zijn ze er met know-how. Een verademing boven die andere (MM) electronica-concerns.

Reageer

Miriam Welberg 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel erg klantvriendelijk en er wordt goede informatie gegeven. Via de website wordet de bestelling snel geleverd naar jou eigen wens. Je wordt op de hoogte gehouden, wanneer je pakket wordt geleverd.

Reageer

ib 05-02-2020

Algemene score

9,0
Vriendelijke verkoopster. Het artikel dat ik wilde was op dat moment uitverkocht.
Omdat ik het de volgende dag nodig had voor een verjaardag, dacht ik ......dan kies ik een andere. Maar ze vertelde het wel besteld kon worden en op die dag kon worden bezorgd (zonder kosten). Prima oplossing dus.
Dat maak je niet altijd mee. Vaak krijg je het gevoel van jammer maar het is zo.

Reageer

Paul 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sliedrecht.Grote winkel, veel keus en goed geholpen. Wij doen regelmatig inkopen bij BCC Sliedrecht. En via email regelmatig p de hoogte van acties.

Reageer

Jos 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tablet waarvoor ik kwam, was niet meer op voorraad. Na kort en bondig advies over een alternatief door een prettige BCC-medewerker stond ik binnen 5 minuten weer buiten.
Tablet inmiddels geinstalleerd. Werkt prima! Zeer tevreden!

Reageer

Kees 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer correcte afhandeling over het door mij aangegeven
Verschil van prijs van een aangeschaft scheerapparaat op de site van BCC en de PHILIPS site, Nou de
LowPricing kreet werd gelijk toegepast , en direct het verschil terug betaald .Grote klasse .

Reageer

slewevabv 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze waren klantvriendelijk ik had een goede uitleg voor mijn tv over de aansluiting op mijn pc

Reageer

Noel van Zandvoort 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie nieuwe shop in Beek waar we zeer vriendelijk geholpen zijn door een verkoopster. Had alle tijd voor ons en had duidelijk kennis vam zaken!
Naar onze mening beter dan die snelle jongens van Mediamarkt die alleen maar willen scoren.
Kortom, prettige ervaring en komen zeker terug!

Reageer

Debbie 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben bij BCC in Delft geweest om een E-reader aan te schaffen. Bij binnenkomst was het even zoeken, maar ik werd direct te hulp geschoten door een medewerker.
Ik ben goed en snel geholpen, en het apparaat werkt uitstekend.

Reageer

Twannie 04-02-2020

Algemene score

10,0
Gisteren besteld en vandaag geleverd een wasmachine en droger.
Bellen keurig 15 a 20 minuten van te voren. Sluiten het gratis aan en nemen je oude indien gewenst mee.. Super geregeld

Reageer

Anke 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al jaren klant bij BCC met positieve ervaring. Nu ook via webshop goede ervaringen. De producten zijn in vergelijking met anderen scherp geprijsd. Communicatie is heel goed. Je wordt als klant prima op de hoogte gehouden waar je product zich bevindt en op.welk tijdstip je bestelling wordt bezorgd. Kortom: Hartstikke tevreden!

Reageer

Willy 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service snelle en correcte afhandeling, zeer tevreden met de wasmachine van BCC

Reageer

Sander 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Personeel in de winkel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het personeel is assertief en kundig, hierdoor kreeg ik advies op maat.
Product was in de winkel niet voorradig, werd gelijk geregeld en de volgende dag al in huis.
Service is top! Absoluut is BCC een aanrader!

Reageer

Petra 04-02-2020

Algemene score

8,0
Ik heb hier een elektrische deken gekocht omdat ik een Freebees pas heb. Helaas bleek het voetengedeelte van de electrische deken niet te werken. Mijn man had de doos al in stukken in de papierbak gegooid maar ik kreeg zonder probleem een nieuwe electrische deken mee.

Reageer

Marco Habets 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn goed geholpen in de winkel. We hadden wat vragen over 2 all jn one printers. Deze werden goed beantwoord en we hebben onze keuze kunnen maken. Top!

Reageer

Mike 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd scherpe prijzen. Deskundig advies en vriendelijk behulpzaam personeel. Prettige parkeergelegenheid.

Reageer

Henk Beugelink 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi opgezette winkel vlotte medewerkers niet opdringerig maar wel meedenkend. Geven goed advies met voorbeelden en een goede afwerking. Zelf heb ik een hernia zelfs bereid om de aankoop in de auto te zetten. Dus al met al top!!!

Reageer

Jan 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en deskundig personeel. Goede prijsstelling. Producten overzichtelijk uitgestald.

Reageer

Jos 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer behulpzaam en vooral zeer zeer klantvriendelijk, tijd nog moeite om uitleg te geven gespaard en alle registers worden opengetrokken

Reageer

Priscilla 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super goede winkel! Bestel en het is de volgende dag binnen! Snelle behandeling van bestellingen.

Reageer

S Vd Hoek 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht naar een wasmachine bij de outlet van BCC. H
Je kan heel gemakkelijk zoeken op alles wat je wilt. Ook is duidelijk waarom deze wasmachine in de outlet staat.
De koop was snel geregeld, alles staat helder op de site aangeven. Ook kun je zelf de bezorgdag kiezen.
Helaas niet de bezorgtijd. Daar kreeg ik s'nachts een mailtje over dat ze die ochtend al tussen 8 en 10 u komen. Dat kon daardoor niet meer aangepast worden omdat de klantenservice ook om 8 u open is. Dat is lastig als je je kind naar school moet brengen of naar je werk moet.
De bezorger belt 5 min voordat hij er is. Dat is fijn en ze hebben de wasmachine naar boven gebracht, aangesloten, aangezet, uitgelegd en mijn oude meegenomen. Fijn!

Reageer

Toon meer reviews