Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lex 24-02-2020

Algemene score

3,0
Gevraagd om een smartwatch met bloeddrukmeter, eerste verkoper gaf aan weinig verstand hierover te hebben, pas na aandringen werd er een jonge collega bijgehaald.
Deze gaf aan dat dit niet bestaat, en liet ons achter met de eerste verkoper. Op internet staan er genoeg, weinig kennis van de materie dus.
Officiële reactie van BCC 25-02-2020

Beste
Lex,

Wat vervelend om te horen dat de medewerkers in het filiaal niet de service hebben kunnen verlenen voor het gewenste resultaat. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Nico A.Hanemaayer 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is enerzijds een ouderwetse, echte winkel met deskundig personeel maar daarnaast ook een keten van moderne Web-achtige winkels

Reageer

j.kral 24-02-2020

Algemene score

9,0
overzichtelijke winkel en adequate dienstverlening. Heldere uitleg over gebruiksgemak en verschillen soortgelijke producten. Ivm vervoersperikelen kon gekochte apparatuur een nachtje blijven logeren. Bij ophalen volgende dag stond de koffie al klaar

Reageer

wjs 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel van BCC is bij mij om de hoek. Loop er graag naar binnen. Aardige behulpzame medewerkers. Enorm uitgebreid aanbod van goede produkten.

Reageer

Henny 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde een goede elektrische tandenborstel bij BCC. Aanzienlijk goedkoper dan de importeur. Zelfs op de late zaterdag besteld was heden op maandag al bezorgd. Dat alles met prima terugkoppeling naar de klant. Daarom ben ik heel tevreden en krijgen zij een tien.

Reageer

Khadija 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een tv gekocht en hebben een goed een eerlijk advies gekregen. Alles werd goed uitgelegd, ook de verschillen tussen de wat duurdere en de wat goedkopere producten. Er werken mensen die weten waar ze over praten.
Erg fijne winkel!

Reageer

Hans 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Personeel is zeer goed op de hoogte van de diversiteit aan keuzes en wat het beste past bij mijn vraag. Deskundig advies met goeie onderbouwing.

Reageer

Kevin 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben hier vandaag onze huishoud apparaten gekocht, en hebben een goed een eerlijk advies gekregen.

Alles werd goed uitgelegd, ook de verschillen tussen de wat duurdere en de wat goedkopere producten. Er werken mensen die weten waar ze over praten. Erg fijne winkel!!

Reageer

Eva 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nette winkel, en geholpen door een heel vriendelijke jongen. Goede uitleg wat betreft het product.

Reageer

Marja 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom altijd bij BCC. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Ook deze keer werd ik nog even bij de kassa geholpen, terwijl ik eigenlijk had moeten wachten.

Reageer

Lauran 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie winkel. Snelle goede afhandeling. Een heel ruim assortiment. Erg klantvriendelijk.

Reageer

Gert 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service en snelle bezorging zondag besteld maandag in huis klantenservice hartstikke vriendelijk dikke 10!

Reageer

Sunny 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via bol.com bij BCC uitgekomen. Wat een vriendelijke overzichtelijke en prettige website zeg!
Alle informatie waar ik naar op zoek was stond er in. Niet alleen over de vaatwasser, die ik zocht, ook details over garantie en levertijden stonden super duidelijk vermeld!
Zojuist is de vaatwasser afgeleverd binnen de tijdspanne van 2 uur die was aangegeven. Geen hele dag thuis moeten blijven maar gewoon hele gerichte tijden. Helemaal super!
Wanneer de vaatwasser ook zo goed gaat bevallen volgt er weer een beoordeling!

Reageer

Cliff 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De service van bcc is in het algemeen altijd erg goed maar helaas nu toch een mindere ervaring.
Bestellen en levering ging supersnel maar de bezorgers laten toch echt te wensen over.
Ik had een droger met verlengt snoer besteld deze zat er nog niet op en moesten de bezorgers zelf doen.
Ze lieten duidelijk blijken dit niet leuk te vinden.
Na het installeren van het snoer lieten ze alle rommel die ze gemaakt hadden gewoon liggen.
De droger die wit hoort te zijn zat onder de zwarte vegen en vlekken, deze kregen we er na goed boenen er pas af.
Kortom alles goed op de bezorgers na

Reageer

Wil van Aerle 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC levert supersnel en de prijs van het product is als 1 van de laagste. Meer kun je je als klant toch niet wensen ?

Reageer

Carina 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Saturday 22Feb20 . BCC Lisse.
Really professional and customer friendly service!! The sales person knew everything about the product and could answer all questions I had !
I bought a washing maschine and it was brought today ! Extremely fast and also very friendly service of the delivery men !
I will any time go back to this BCC in Lisse!

Reageer

Esmi 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke winkel, snelle levering en heel handig dat je met freebies kan betalen !

Reageer

Amersfoort 24-02-2020

Algemene score

8,0
Ruime, overzichtelijke indeling. Zeer hulpvaardig personeel wees me de weg om snel op de juiste afdeling te komen. Daar duidelijk geïnformeerd over de diverse opties voor het apparaat waar wij belangstelling voor hadden. Prima tot een keuze kunnen komen, op basis van gewenste technische en praktische mogelijkheden in relatie tot de daaraan verbonden prijs. Zodoende tot een goede aanschaf gekomen (niet de duurste!).

Reageer

Dirk 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig en goed geholpen in de winkel (nieuwe apparaten moesten bij bestaande passen). Op de levering hebben we niets aan te merken, deze was keurig binnen de afgesproken tijd: prima!!

Reageer

Pieter 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen, duidelijke uitleg , vriendelijk en terzake kundig personeel en geen haastig verkoopverhaal.

Reageer

Cecilia 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe wasmachine gekocht en bij het plaatsen schade ontstaan. Schade direkt zonder problemen vergoed. Na herstel weer afspraak gemaakt en wasmachine weer op zijn plaats gezet. Prima geregeld en zeer vriendelijke klantenservice.

Reageer

Piedjie 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wordt regelmatig verleidt door een schreeuwende BCC concurrent met veel rode huidskleuren. Ga aldaar kijken en dan toch, ff BCC checken, en ja hoor, iets meer volwassen deskundig personeel, prima aanKoop bij BCC

Reageer

Doornbusch 24-02-2020

Algemene score

9,0
Heel aardige verkopers die alle tijd voor je nemen. Misschien iets minder op de hoogte van alle details van het apparaat maar ze zoeken alles wat je wilt weten uit.

Reageer

Bosma 24-02-2020

Algemene score

8,0
Omdat ik direct een waterkoker nodig had en mijn keuze niet meer voorradig was in de winkel, kreeg ik het showmodel mee. Heel fijn. Bedankt voor de service

Reageer

Anton 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte afhandeling van de bestelling. Prima service. Zou er volgende keer weer direct zaken doen!

Reageer

Anne 24-02-2020

Algemene score

3,0
Wasmachine besteld bij BCC. Netjes geleverd en oude meegenomen. Bij afkoppelen van de oude wasmachine de verkeerde kant op gedraait waardoor de leiding van de kraan ook helemaal mee draaide. Hierbij ontstond een lekkage die er voorheen nog niet was. De volgende dag mensen van de BCC langs gekomen met de opmerking van klantenservice dat het een oude leiding is. Huis is 2 jaar geleden gerenoveerd en leiding is dus maar 2 jaar oud. Vervolgens zouden ze contact opnemen wat niet gebeurd is. Dus maar een mail gestuurd. Waarbij als reactie dat we het moesten regelen, factuur op moeten sturen en dan zou er beoordeeld worden of ze het gaan betalen of niet.
Kortom, een hoop gedoe en gesjouw door iets wat door de bezorgers kapot is gemaakt.
Officiële reactie van BCC 25-02-2020

Beste Anne,

Wat vervelend om te horen dat de bezorgers niet de service hebben kunnen verlenen en voor het gewenste resultaat en dat de kraan lekkage geeft. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Ber 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede informatie. Product op voorraad. Nog steeds wordt de laagste prijs garantie gehandhaafd.

Reageer

petra 24-02-2020

Algemene score

3,0
Op zondag rond 11.00 uur naar BCC. Deur dicht maar liepen wel mensen binnen. Onbeschoft werd mij verteld dat men pas om 12.00 uur open ging( waarom dan de deur niet echt op slot?) wachten tot 12.00 eenmaal binnen werd me teveel opdringerig iets aangeboden. Nog nooit meegemaakt bij bcc
Officiële reactie van BCC 24-02-2020

Beste Petra,

Beste
Wat vervelend om te horen dat de medewerkers in het filiaal niet erg netjes waren om te vertellen dat ze nog gesloten waren. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Anneke paans 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden...prettige winkel en de keuze is gigantisch
Als je hier niet kunt slagen ...slaag je nergens
Vriendelijk geholpen en snelle levering...de mensen die de wasmachine kwamen leveren waren ook top zo gebeurt

Reageer

Rob 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima gesprek met Wim inzake een nieuwe tv. Kwamen voor een fohn maar ook tv gekocht. Eerlijke benadering door Wim mbt kleuren en zijn ervaring vanuit fotograferen vroeger. Geen agressieve technieken en drong zich zeker niet op. Goed advies en prettig gevoel over bezoek en aankoop. TV heeft prachtig beeld. Sony Bravia oled 55 inch. Echt prachtig beeld zowel via NPO start als ook Netflix met 4K. Dank Wim!

Reageer

Ank Geerings 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ben goed geholpen met de aankoop van een wasdroger.
Verkoper gaf advies en vertelde ook over dit en andere apparaten.

Reageer

Frank 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had al een tijdlang mijn oog laten vallen op de Bose soundbar 500. De prijs was toch redelijk hoog, totdat BCC een aanbieding had. Daarnaast kreeg ik ook nog eens korting op een verlengde garantie periode. De medewerker heeft mij uitstekend en snel geholpen op deze regenachtige zondagmiddag. Het aansluiten was simpel gebruikmaken van de Bose Music App.

Reageer

Chris Jacobs 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was niet gelijk goed maar op zonder problemen omgeruild voor goed exemplaar.

Reageer

Tiny 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Personeel is vriendelijk en behulpzaam, maar helaas heb ik bij een aantal de indruk dat ze geen verstand van zaken hebben als je een vraag stelt.

Reageer

Ton Jans 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime keuze heel overzichtelijk gerangschikt en zeer bekwame en vriendelijk personeel.

Reageer

Corrie van riel 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig geholpen in de winkel
De droger moest helemaal naar de zolder
Geen probleem netjes neergezet nog een uitleg van bezorger
En wat heel fijn was binnen 1 dag geleverd

Reageer

Juul Baars en petra Overeem 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben een tondeuse gekocht en informatie opgevraagd over een laptop/tablet in BCC Lelystad. Opnieuw werden we verassend vriendelijk begroet door een van de verkoopsters. We voerden een ontspannen menselijk gesprek en dat gesprek was gezellig maar ook to the point.
Het is fijn om een ontspannen sfeer je boodschappen te doen. De mevrouw die ons hielp maakte dat we ons thuis voelden. Ze adviseerde deskundig en legde ons geen druk op. Dit is dus echt "verkopen".. De klant niet alleen echt helpen door het product te leveren, maar ook de klant te benaderen als mens, door een gesprek te voeren waarbij plezier is inbegrepen.
Fijn BCC, we komen terug

Reageer

Paul van Deventer 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Compliment over de deskundige informatie. Onwaarschijnlijk wat een giga voorraad. Zowel de vaatwasser als de koel/vriescombinatie konden de volgende ochtend al worden geleverd. Vlak voor aankomst even een telefoontje, waarna spoedig alles stond ingebouwd. (Dit ondanks dat de monteur eerst e.e.a. moest veranderen aan de elektrische leidingen). Alle rommel werd meegenomen, dus ook daar had ik geen omkijken naar!

Reageer

Petra Rijkes 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt er altijd heel erg vriendelijk geholpen en je krijgt goede uitleg van de verschillende merken

Reageer

Ronald 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht een kleinere koelkast met vriesgedeelte. Stond niet meer in de winkel maar wel in de outlet. Schade was 1 pootje. Dit alsnog met veel inspanning door verkoper hersteld en 5 jaar garantie op apparaat ontvangen dat nu geheel compleet was.
Top

Reageer

Mara 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor BCC gekozen omdat ik al vaker hier gekocht heb.
De site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Reageer

Puck 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service. Prima geholpen toen we stonden te kijken naar de computer. Genoeg mensen om te helpen en ze stonden voor iedereen klaar.

Reageer

H.t.S 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goed, deskundig geholpen bij mijn aankoop. Ondanks dat het op deze zaterdag erg druk was, nam de verkoper zijn tijd om ons te adviseren. Zeer blij met de aankoop van de Bose 700 surround .

Reageer

Peter 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen. En zeer verrast toen ik op een middag door BCC werd gebeld, met de mededeling dat de gekochte printer nu een tientje goedkoper was en ik een tientje van hun terug kreeg.

Reageer

F.Rubrech 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Soundbar gekocht bij bcc goede uitleg zoals gewoonlijk , aangesloten thuis werkt prima zeer tevreden

Reageer

j.m. de haan-gramsma 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst een chroombook gekocht, kon er toch niet mee uit de voeten en kon vlot terugbrengen of voor contant geld of een andere laptop.
Geweldige service en hulp.

Reageer

Hanneke 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod, laagste prijs, snelle en correcte levering, de bezorgers hebben alles aangesloten, verpakkingsmaterialen meegenomen, oude apparaten meegenomen, en dat alles in een sneltreinvaart. Ik ben erg tevreden!

Reageer

Iris 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werd echt heel vriendelijk geholpen en gaven ook goed advies over de keuze voor mijn telefoon

Reageer

Secretary agency Langeveld 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettende snelle levering. In de avond besteld , de volgende dag al in huis!
Netjes verpakt en snel geïnstalleerd voor gebruik.
Super service!

Reageer

Baudet - Switters 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ervoor gekozen om bij BCC te kijken voor een nieuwe wasmachine omdat wij erg tevreden zijn over de service die wij de vorige keer hadden gekregen bij aankoop van een nieuwe koelkast. Wij wilden in eerste instantie voor een was-droogcombinatie gaan maar de medewerker van BCC heeft ons hier eerlijk advies over gegeven en heeft ons dit afgeraden maar de keuze wel bij ons gelaten. De medewerker heeft goed met ons meegedacht en kon ons goed de voordelen uitleggen van de wasmachine die we op het oog hadden. We hebben geen moment getwijfeld om de aankoop gelijk te doen. Ook al zou de wasmachine ergens anders goedkoper zijn (wat niet zo is), betalen wij liever meer voor de service die wij krijgen. Binnenkort willen we een droger kopen en zullen we weer naar BCC gaan.

Reageer

Toon meer reviews