Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zandee 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mevrouw die de aankoop van de Miele stofzuiger deed kwam binnen met een onderhoudsvraag voor een stofzuiger. Op de vraag hoe het tegenwoordig met de oplaadbare stofzuigers is, liet de medewerker de verschillende merken en opties zien. Nam er alle tijd voor. De klant die de aankoop uiteindelijk deed heeft een duidelijk zichtbare lichamelijke beperking maar er mankeert niets aan haar IQ. Vaak wordt ze als onvolwaardig behandelt en praat men tegen mij als begeleider. Daar was hier van meet af aan geen sprake van. Medewerker richtte zich rechtstreeks tot mevrouw en behandelde haar als de volwaardige persoon die zij is. Nam de tijd om naar haar te luisteren en dacht mee in de keuze voor het apparaat die mevrouw met haar beperking goed kan hanteren. Echt grote klasse!! Maak het helaas vaak genoeg anders mee.

Reageer

Hesco 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben Continu Content. Altijd vriendelijk en een heel goede service, en een heel uitgebreid assortiment

Reageer

Kor Hendriks 20-02-2020

Algemene score

10,0
Voor onze Venta luchtwasser zochten we een reinigingsmiddel. “Nergens” te koop. De Mediamarkt wees ons door naar BCC! Daar zijn we prima geholpen door Erna👍 👍Dus nu weten we waar het moeten zoeken....

Reageer

pieter 20-02-2020

Algemene score

9,0
goed apparaat, snel geleverd en voor een prima prijs.
de bijbehorende app is ook leuk

Reageer

Lufe 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk vanuit thuis online alles bekijken en vergelijken. Je ziet ook meteen hoeveel stuks ip voorraad zijn en wanneer het artikel geleverd kan worden. Ook de afspraak is makkelijk in te plannen. Binnen het aangegeven tijdvak netjes bezorgt en van te voren even gebeld. Helemaal top!

Reageer

Steen 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede sevice en uitleg. Vriendelijke medewerkers.
Winkel ziet er netjes en verzorgd uit.

Reageer

M. van der Heijden 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is mijn vaste leverancier voor elektrische apparaten, vriendelijke bediening en ze geven goed advies.

Reageer

Ibis 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC valt bij ons altijd goed in de smaak, wij komen regelmatig hier binnen, ook als wij niets nodig hebben maken wij altijd een rondje in de winkel.

De personeel is altijd paraat om ons te helpen, dat zorgt voor een fijne gevoel en zij luisteren goed naar de wensen van de klanten.

Wij hebben reeds een inductieplaat aangeschaft en we zijn daarin goed geholpen. Dankzij een medewerker wisten wij van te voren dat we een 5-delige perilex stopcontact nodig was.

Reageer

Betsie 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk ,heel goed geholpen .en snel in huis .👍🏻👍🏻👍🏻
Voor en nadelen genoemd van verschillende machines .🥰

Reageer

lfluit 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je bij BCC Bergen op Zoom binnenstapt, word je direct geholpen door een vriendelijke en professionele medewerker. Je wordt op je wenken bediend en geen enkele vraag blijft onbeantwoord. Degelijk advies leidt ertoe, dat je tevreden naar buiten stapt. TIPTOP BCC

Reageer

Coby de Boer 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind BCC den prima winkel met klantvriendelijk personeel.
Al veel jaren koop ik bij deze winkel. Goede service en kundige medewerkers.

Reageer

Harry 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop met redelijke prijzen, uitstekende berichtgeving aansluitend op de bestelling en vlotte aflevering op de dag na bestelling.

Reageer

AdJ 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig advies, goede prijzen en goede producten (zowel online als in de winkel).

Reageer

J.F. Wasch 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zijn bij de aanschaf van een TV vlot en uitstekend geholpen en voor zover nodig vriendelijk voorzien van informatie.

Reageer

Sam 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel met goede prijzen en service. Zeker een aanrader. Ruim assortiment

Reageer

Jeannet 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC blijft voor ons de winkel waar we altijd als eerste zoeken. Klantenservice is uitstekend en afspraken worden goed nagekomen. Goederen worden op tijd en prettig geleverd.

Reageer

anoniem 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop bijna al mijn huishoudelijke producten bij de BCC omdat de winkel betrouwbaar is, goede service heeft ,en je kan daar een extra garantie aansluiten .

Reageer

Mvb 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Doet wat ze zeggen website die werkt en bezorgers geven een goed visite kaartje af met hun service

Reageer

Marc van Gestel 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom ik een 10 geef aan de BCC in Den Bosch:
Op zaterdag 15 februari ben ik met mijn vrouw naar de BCC gegaan aangezien onze droger defect was gegaan.
Bij het rondlopen en gekeken naar een zelfde droger, werd ons geattendeerd op de voor- en nadelen van een condensdroger en warmtepomp droger.
Aangezien wij een bepaald budget hadden hebben wij toch gekozen voor een iets duurdere warmtepompdroger.
De kennis en de kunde van de verkoper heeft ons doen beslissen voor onze aankoop.
Op dinsdag 19 februari is deze geleverd en voldoet nu al aan onze verwachtingen.......volgende aankoop zal een wasmachine zijn.....wederom bedankt BCC Den Bosch

Reageer

Herman S. Gerritsen 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel. Goede productinformatie en een uitstekende service.
Wij zijn al meer dan 10 jaar klant bij BCC-Hengelo. En wij zijn meer dan tevreden.

Reageer

José 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes voorgesteld, keurig alles neergezet en aangesloten, korte uitleg, en gevraagd of ik nog vragen had. Gewoon prima gehandeld.

Reageer

A.T. 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk en kundig geholpen. Er werd meegedacht. Terwijl ik even moest wachten, kwam er een paar keer een medewerker op mij af om te vragen of zij iets voor mij konden doen.

Reageer

Hendrie 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijk en duidelijk geholpen met het maken van een keuze voor een smartphone. Niet overdreven en totaal niet de indruk gekregen dat het "duurste" apparaat werd aanbevolen, ligt natuurlijk ook een beetje aan mijzelf, maar evengoed ging de verkoper daar correct mee om

Reageer

J W Boorsma 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting en passend advies. Directe levering inclusief benodigdheden.

Reageer

Koppens 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijkheid waar mee ik ben geholpen en verstand van de aankoop die ik heb gedaan

Reageer

Bj 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site keurig geholpen en een snelle levering, netjes afgeleverd en het oude apparaat mee teruggenomen top !

Reageer

Jeroen 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij gingen naar BCC arnhem voor een retour scheerapparaat die niet goed was, en daarbij kregen wij duidelijke en persoonlijke hulp, en uitleg, met goed advies wat voor ons de beste keuze is. uiteindelijk hebben wij voor een philips gekozen. dit was een erg aangename ervaring.

Reageer

Jeroen 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij gingen naar BCC arnhem voor een nieuwe stofzuiger en daarbij kregen wij duidelijke en persoonlijke hulp, demonstratie en uitleg, met goed advies wat voor ons de beste keuze is. uiteindelijk hebben wij voor de dyson v8 gekozen. dit was een erg aangename ervaring.

Reageer

Fred Dümpel 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de keuze van een nieuwe televisie heb ik gebruikt gemaakt van de site van BCC. De reviews over BCC waren zeer positief en dat gaf bij mij de doorslag om de tv bij BCC (en niet elders) te bestellen.

De service bij de bestelling, alsmede de begeleiding bij het afleveren en de aflevering zelf waren uitstekend verzorgd en precies zoals het afgesproken was.

Het mooiste van alles was, dat ik geen moment het gevoel had, dat het om een 'deal' ging, maar om een welgemeende service bij de aankoop van het toestel. Dat kom je tegenwoordig - helaas - niet meer zo vaak tegen. Klasse!

Reageer

Kees 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De BCC website is een erg overzichtelijke website. Bestellen is zo gepiept. De bestelde producten werden zoals beloofd de volgende dag afgeleverd.

Reageer

Jos 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne deskundige bediening. Goede service.
Vader wat gekocht. Vriendelijk personeel.

Reageer

Erik 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Maandag: afwasmachine stuk, dinsdag naar BCC, nieuwe uitgezocht na enig internet voorwerk, goed en prettig advies in de winkel, woensdag installatie van de nieuwe en afvoer van de oude, door twee vrolijke en deskundige heren; na uitleg onder de koffie: start programma!
Tevreden klant.

Reageer

Piet Rietveld 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laptop zelf al op de website geselecteerd. Is in de winkel aanwezig, dus eigenlijk snel geregeld. Zeer goede keus, zegt onze verkoper. Plezierig persoon, zakelijk, duidelijk kennis en verstand van laptops. Mijn score een 9! Zou een 10 scoren als niet de standaardvraag over een overstap naar een andere energieleverancier zou worden gesteld. Maar dat ligt aan het opgelegde systeem, en niet aan de verkoper....

Reageer

thea 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen duidelijke uitleg .Het product was niet in voorraad.Maar verkoper heeft het besteld product was volgende dag in huis.

Reageer

Nico 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
kort geleden een nieuwe wasmachine /drogercombinatie gekocht bij BCC. nadat ik mijn nieuwe machine heb gekregen en deze ging gebruiken voor het eerst kwam ik er achter dat de wasmachine grote probleem had. Hij stond te schudden als een gek. ik kon de droger niet apart gebruiken deze stond gekoppeld aan de wasprogramma's. ik was ten einde raad. ik had de machine inmiddels al in gebruik genomen.
ik heb met BCC gebeld en de medewerker begreep mijn klachten en heeft voor mij geregeld dat deze machine 2 dagen later werd omgeruild voor een hele nieuwe en zelfs voor een ander merk. fanatische service ik heb nu vandaag een Samsung wasmachine /drogercombinatie gekregen en ik ben super blij met deze machine. Nogmaals mij dank aan X van de klantenservice.

Reageer

Eugene Burm 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper luisterde eerst naar onze wensen
Hij bod diversen mogelijkheden de voor en tegens incl.kosten

Goede uitleg hoe je eea moet installeren

Reageer

Paul M 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service en kennis van de mensen in BCC winkels is goed en prettig. Als ik ergens een goed advies over wil, dan ga ik naar BCC. Dat komt denk ik omdat het arsortiment er groot is en de medewerkers van alle producten weten wat de eigenschappen zijn.

Reageer

Jeffrey 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben super fijn geholpen met het uitzoeken van een wasmachine en droger .de verkoper nam rustig aan de tijd om dingen uit te leggen over de machines en verwees ons ook nog naar de voordeelhoek waar afgeprijsde en licht beschadigde machines stonden die voor een scherpere prijs aangeboden worden. Zeker de moeite waard als je ergens naar op zoek bent.

Reageer

Peet, Schiedam 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel geholpen, voldoende personeel, veel keus, aardige verkoper, dacht met ons mee

Reageer

S. Boogers 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ten eerste kon je zelf heel ruim plannen wanneer je het bezorgd wilde laten worden. Dat vind ik ideaal aangezien ik zelf in Utrecht studeer en dus niet elke dag tijd heb. Daarnaast is het product ook in goede staat aangekomen en waren er geen bezorgkosten. Ik vond het daarnaast ook heel fijn hoe je op de hoogte werd gehouden via de mail over je product/aankopen. Ik zou bcc daarom zeker aanbevelen, vanwege de snelle en betrouwbare service.

Reageer

JM van Zummeren 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ging naar BCC Haarlem WC Schalkwijk.
Aldaar (watvik gewend ben) uiterst vriendelijk geholpen. Ik wílde een verlang snore Voor mijn koptelefoon (die ik had was defect). Helaas had men deze niet in het arsortiment maar degeen die mij hielp heeft, voor we erachter kwamen BCC die gewoon niet had, op de zoek machine BCC TAV koptelefoon verlengsnoer +/- 26 pagina's doorlopen mét mij maar helaas dus zonder resultaat.
Maarrrrr ik ging toch naar huis, geheel mijn wens, met een JBL koptelefoon.
Kortom die zojuist genoemd even 10 is/was het waard

Reageer

Wim 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ons bezoek aan de BCC winkel hebben we als zeer positief ervaren. We werden snel te woord gestaan en vriendelijk en deskundig geholpen met onze keuze. De producten zijn zeer snel geleverd en volledig geïnstalleerd door deskundige en vriendelijke medewerkers. Alles werkt naar onze tevredenheid en ik kan deze winkel beslist aanraden.

Reageer

Wim Kostet 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wordt altijd goed en vakkundig geholpen. Tegen over ook een grote winkel ,maar kunnen niet in de schaduw staan van deze winkel.

Reageer

Aart 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vriendelijke verkoper behandelde onze zoon met een beperking volwaardig! Respect voor deze verkoper van BCC in Nijmegen!

Reageer

Marijke Schothuis 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 24 uur onze wasmachine draaiend in huis.
Geweldige service. Op de afgesproken tijd.
Bezorger bleef nog even luisteren naar de machine en merkte dat de watertoevoer nog niet optimaal was. Regelde dat nog even.
Keurig en goed geregeld.

Reageer

Annemieke 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn waterpompdroger besteld via de webshop. Toen ik een vraag had keurig geholpen en die persoon heeft de bestelling verder voor mij afgerond. Keurig!
Levering keurig op tijd, snel in en uit. Oude apparaat weer mee. Erg fijn.
Al met al, de zoveelste fijne ervaring met BCC!

Reageer

S.N.R 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site, duidelijk en overzichtelijk. Groot assortiment. Goede prijs-kwaliteit verhouding en prima ervaringen met eerdere aankopen.

Super fijne levering. Veel e-mail contact. Vlak voor levering nog een sms en telefoontje. Nette en aardige bezorgers.

BCC springt in vergelijking met andere techgiganten hier echt boven uit.

Reageer

Christine 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De reden waarom ik naar Bcc ga is omdat het in de buurt is. De mensen zijn deskundig en absoluut niet opdringerig. Je kunt rustig nadenken over wat je wilt en je bestelling in de winkel doen of on-line. Natuurlijk bij de BCC winkel omdat ze een laagste prijs garantie hebben.

Ik ben wat ouder en vind het fijn om even naar de winkel te kunnen lopen als ik vragen heb.

Reageer

Richardsing 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe alleen prima ervaringen met BCC: goeie prijzen, snelle levering. En nu ook kennis gemaakt met hun klantenservice omdat mijn bijna nieuwe Whirlpool wasautomaat, aangeschaft bij BCC, kuren begon te vertonen. Whirlpool vertelde me dat ik een maand moest wachten voor er een monteur beschikbaar was. Toen maar even de klantenservice van BCC gebeld, en die regelde een monteur binnen een week!

Reageer

Dimitri 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag een Ring 2 slimme deurbel aangeschaft bij de BCC te Lelystad. Al meerdere keren hier geweest en spullen aangeschaft en wordt elke keer weer super geholpen. Erg vriendelijke personeel met verstand van zaken. Top!

Reageer

Toon meer reviews