Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bokma 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aardig personeel, nemen de tijd om advies te geven en in mijn geval bij probleem met mobiele seniorentelefoon die niet goed functioneerde bereid om een oplossing te vinden naar tevredenheid.

Reageer

Goofy32 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen opdringerig winkelpersoneel, netjes, adviesgevend zonder voor de duurste te gaan.
Ik vind het een prettig winkel, waarbij je ook nog je freebees kunt inleveren. Toch lekker meegenomen.

Reageer

Kim 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Abee fabriek Tilburg, prima service al vond ik het aanbod in stofzuigers zonder zakken wat minimaal. Uiteindelijk toch een keuze gemaakt binnen de exemplaren die ze hadden.Het product was ook op voorraad, zodat ik het meteen mee kon nemen. Werd netjes aangeboden om het voor me in de auto te zetten.

Reageer

John 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben het netjes opgelost toen mijn tv kapot was ik mocht voor de zelfde prijs een nieuwe uitzoeken

Reageer

F. Pater 28-02-2020

Algemene score

6,0
De verkopers laten je rustig rondkijken maar houden wel in de gaten of je hun nodig hebt. Wij hadden zelf al iets uitgezocht, echter bleef de verkoper proberen een duurder apparaat te verkopen onder vermelding dat de kwaliteit dan beter zou zijn. Wij zijn hier niet ingetrapt.
Jammer was dat de verkoper ons ook 5 jaar garantie probeerde aan te smeren terwijl er een sticker op het apparaat (wasmachine) zat voor 10 jaar garantie op de motor en 5 jaar op de resterende onderdelen.
De bezorging zou de volgende dag plaatsvinden. De bezorgtijd werd via SMS tot 2x toe een uur verlaat.
Jammer want nu moest ik nog bijna de gehele dag thuisblijven door de latere bezorging.
Officiële reactie van BCC 02-03-2020

Beste Pater,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest en dat de bezorging later was dan afgesproken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Willy Vermulst 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ze niet op voorraad hebben wordt de volgende dag netjes thuisbezorgt. makkelijker kan het niet.

Reageer

Marco Eversdijk 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn hier ( wederom ) prima en vriendelijk geholpen bij de aankoop van een nieuwe Miele wasmachine en een Miele droger. Prima advies en uitleg tussen de verschillende modellen.

Reageer

Angelique P 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top geholpen en precies gevonden waar ik naar zocht dankzij de geduldige goede service vd medewerker

Reageer

Estelle 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de laagste prijs bij BCC gekocht. Super snelle service en goede, kwaliteitsvolle producten.

Reageer

Mark 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne shop midden in het centrum van Hilversum en buitengewoon hulpvaardig en kundig personeel. Zeer tevreden!

Reageer

Jacqui 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel vriendelijk en vakkundig geholpen bij de aankoop van onze nieuwe wasmachine. Ook de bezorgers waren netjes, vriendelijk en heel behulpzaam.

Reageer

Warnier 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel snelle service goede prijzen duidelijke website niets op aan te merken

Reageer

Prins 28-02-2020

Algemene score

10,0
in de winkel persoonlijk advies, vriendelijk geholpen en de scherpste prijs. zo hoort het te zijn !
thuis bezorgt en makkelijk te instaleren. mocht dit een probleem zijn geweest mocht ik gewoon de verkoper bellen !!!! hoe fijn is dat. dat krijg je niet met je online winkeltjes.

Reageer

Lucas Nuyts 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verkoper nam de tijd. Gaf het gevoel dat je welkom bent en gaf deskundig advies.

Reageer

George in lelystad 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Webshop had een grote verscheidenheid producten. bestellen was gemakkelijk en het levering liep gesmeerd. In de toekomst shop ik weer op deze site.

Reageer

Danny meurs 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We liepen toevallig langs en zagen de omen serie staan, aangezien mijn vrouw een nieuwe koptelefoon nodig had zijn we naar binnen gestapt en hebben deze uitgeprobeerd.
Was een beetje een verwarring aangezien er 2 prijzen voor 1 item hingen.
Dit was zeer snel opgelost en nog klant vriendelijk ook.
Toen ik merkte dat een doos leeg was kreeg ik meteen een show model mee.

Reageer

Saskia 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het heel prettig dat je in deze winkel eerst rustig kunt rond kijken.
Prima service en deskundige medewerkers die met je mee denken.
Daar kom ik zeker terug.

Reageer

Cornelis 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel liever dan te kopen via internet .Oud en vertrouwd .Ik zou deze winkel aanbevelen.

Reageer

R Jochems 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gewoon goed. Eerlijke prijs, goede bezorging en heel snel en goed geïnstalleerd, professionele bezorgers.

Reageer

Roel 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte prijs. Keurige bezorging op de afgesproken tijd, de plaatsing en aansluiting gratis en oude machine gratis terug. En dan ook nog eens goede garantiebepalingen. Wat wil je nog meer?

Reageer

Valstar 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat mij betreft staat BCC voor Betrouwbaar, Constant en Cool.
Duidelijke en overzichtelijke informatie op de website met to-the-point data.
Liep gisteren toevallig door een BCC winkel (Megastores Den Haag) omdat ik wat tijd over had en werd op Beleefde, Correcte en Conscientieuze wijze benaderd en geholpen. Ik had niets nodig en maar kreeg wel prima uitleg zonder enige vorm van "opdringen' of zo. Goed gevoel.

Reageer

Wim 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn bij de BCC winkel in Rotterdam Alexander geweest. Hier werden we zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Reageer

Jacqueline 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parkeren voor de deur, meteen medewerker beschikbaar met goed advies en binnen 5minuten weer buiten met prima product

Reageer

Henny 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je krijgt hier echt goed advies. Ook zijn de medewerkers heel vriendelijk..

Reageer

Rik 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service! En laagste prijs garantie... En vooral ook: een fysieke winkel waar je met iemand het gesprek kunt aangaan.

Reageer

AJ 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime winkel met prettige sfeer en veelzijdig aanbod. Personeel dat duidelijk aanwezig is en meedenkt, maar zich niet opdringt.

Reageer

AvZ 28-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben in BCC winkel in Apeldoorn heelk vriendelijk geholpen bij het zoeken naar een smart watch. Geen druk maar goede uitleg. Samen gezocht naar een bij mij passend horloge.

Reageer

Koos den Dunnen 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en vakkundige verkoper die heel snel begreep wat de wensen waren en kon daarover precies uitleggen waarom dit het juiste product was. .

Reageer

PvS 27-02-2020

Algemene score

6,0
Helaas gaat het ook wel eens een keertje wat minder goed. Deze keer was de verkoper bij de TV's alleen geïnteresseerd in zo snel mogelijk scoren en nam hij niet de tijd om de voors en tegens van de verschillende systemen uit te leggen. Toch komen we weer terug, want meestal is het veel prettiger om daar te winkelen.
Officiële reactie van BCC 02-03-2020

Beste PVS,

Wat vervelend om te horen dat de medewerkers in het filiaal niet de service hebben kunnen verlenen voor het gewenste resultaat. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Reageer

Richard B 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juiste product vinden was erg eenvoudig. Informatie is goed, Bestelproces eenvoudig en duidelijk. Fijn zijn de verschillende mogelijkheden mbt het afleveren. Laatste puntje was dat prijs ook in orde was. Informatie via mail over de voortgang is ook leuk. Ga zo door:-)

Reageer

evdpn 27-02-2020

Algemene score

10,0
De tablet was de goedkoopste vergeleken met andere webwinkels op vergelijkingssites. Bovendien was er een actie voor een gratis hoesje en werd het de volgende dag geleverd waarbij ik ook nog kon kiezen voor een avondlevering zodat ik zeker wist dat ik thuis zou zijn.

Het is lastig om kritisch te zijn wanneer alles goed geregeld is, van bestelling op de website tot levering op het juiste moment. Kortom, "gewoon" een 10.

Reageer

P maas 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vind BCC een fijne winkel je word er altijd vriendelijk geholpen en je krijgt goede uitleg bij wat je koopt we kopen er best veel kan niets anders zeggen fijne winkel

Reageer

Martine Bos 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vergelijken gaat makkelijk. Handig en overzichtelijk betaal menu. Snelle levering. Prima service tot zover

Reageer

AJ 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor BCC gekozen omdat ze het product (Fitbit) op voorraad hadden. Snelle en efficiënte bediening. Vriendelijke hulp om mijn defecte Fitbit aan de praat te krijgen. Helaas niet gelukt. Daarom nieuwe gekocht.

Reageer

Gert stam 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over de BCC winkel en het personeel
We zijn heel goed geadviseerd en klant vriendelijk geholpen
We komen graag bij BCC Sliedrecht terug

Reageer

Berend-J. 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Met het kopen van apparatuur bij BCC heb ik zeer goede ervaringen. Auto voor de deur parkeren. Winkel oogt ruim en overzichtelijk. In de rust kun je rondkijken en jou keuze maken. Ook met reparatie werk heb ik goede ervaringen. Helemaal tevreden.

Reageer

Jeroen 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd vakkundig geholpen bij de keuze voor een tv. In 1 bezoek gelukt en zeer tevreden winkel verlaten

Reageer

AJ Snijders 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij binnenkomst van de winkel een vriendelijke begroeting, en het personeel is zeer vakkundig en geeft goede adviezen. Niet opdringerig om iets te kunnen verkopen.

Reageer

Michiel de Jong 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een koptelefoon met noise cancelling en wilde die voor aanschaf proberen. Verschillende modellen hingen klaar met interactieve demo.
Enig nadeel was dat er maar een beperkt aantal modellen waren.

Reageer

J den Hertog 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en eerlijk. Precies dat waarom je voor sommige spullen nog naar een fysieke winkel wilt gaan in plaats van een webshop.

Reageer

Maurice H 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door mond op mond reclame m.b.t. service hebben wij gekozen om bij deze zaak een laptop aan te kopen. Goede info m.b.t. de eisen die de laptop nodig moet hebben voor de studie van onze zoon.

Reageer

EV 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geprijsd, overzichtelijke webshop. Product in orde en conform afspraak geleverd.

Reageer

Yvonne 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ij ga altijd bmbaar BCC als ik iets van apparatuur nodig heb. Nu ook weer en ik had best wel wat nodig ivm verhuizing. Heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik ben weer blij.en uiteraard scherpe prijzen.

Reageer

Jolanda 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site met uitgebreide beschrijving van het product. Het kunnen vergelijken van producten vond ik zeer nuttig en tijdsbesparend. Het bestellen was overzichtelijk en duidelijk, snelle levering met email, sms en telefonisch contact over het tijdstip waarop ze kwamen, keurig nette jongens die de droger hebben geïnstalleerd. Al met al prima service en levering.

Reageer

Anniek 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is 'een eitje' om te bestellen bij BCC. Je ziet hoeveel voorraad er is, je kan gemakkelijk een account aanmaken tijdens het bestellen en daarop inloggen zodat je weet wat de status van de bestelling is.

Reageer

zuki 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn oude koelkast had de geest gegeven,
Nieuwe koelkast besteld en deze kon direct de volgende dag al geleverd worden,
email en sms gehad over de tijd van de levering , en 20 min van te voren gebeld door de chauffeur.
Tevens is de oude koelkast meegenomen.

Reageer

Geert 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
uitstekend website en service en dienstverlening van de klantenservice BCC.

Reageer

Nico 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed meegedacht met de klant. Informatie over de installatie en extra tips.
Zelfs aangekochte spullen naar de auto gebracht.
Klantvriendelijk personeel! Echt top!

Reageer

Cato 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heeft veel keuze met duidelijke omschrijvingen en ook is het heel fijn dat je geplaatste reviews kan lezen.

De bestellingen worden keurig en snel behandeld.
Ook krijg je een snelle bevestiging van de bestelling via email.

Reageer

Wiesje 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was erg eenvoudig om koelkasten en vrieskasten op te zoeken die voldeden aan mijn wensen.
Ik heb vergeleken en toen de bestelling geplaatst.
En ik kreeg zoals ze al hadden gezegd, ‘s nachts om 3 uur een mail en ‘s morgens om 7 uur een sms met het tijdvak hoe laat ze ongeveer zouden bezorgen.
En een half uur vantevoren een telefoontje
Echt een super service!!
Een aanrader om hier te bestellen voor de prijs maar ook zeker de service👍🏻

Reageer

Toon meer reviews