Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14871 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dieneke 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks weinig personeel door coronavirus uitgebreid en deskundig geholpen aan een nieuwe stofzuiger in de winkel aan de Oude Haagweg in Den Haag. De oude kon ik achterlaten.
Officiële reactie van BCC 31-03-2020

Beste Dieneke,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat we je, ondanks de maatregelen door het corona virus, naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rogier M. 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website van BCC is erg gebruiksvriendelijk. Zo wordt op website duidelijk aangegeven of een product op voorraad is en zijn de specificaties uitgebreid. Ik ben in eerste instantie uitgekomen bij BCC, omdat zij de beste prijs in combinatie met levertijd bieden. En wat blijkt: afspraken nakomen! Product binnen 24 uur ontvangen, tussendoor keurig te traceren waar het product zich bevindt. Kortom: prima service en van harte aan te bevelen!
Officiële reactie van BCC 31-03-2020

Beste Rogier M.

Bedankt voor jouw mooie review over onze website en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ria 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als ik elektrisch apparaat wil kopen ga ik altijd eerst naar BCC, altijd voldoende verkopers om je een deskundig advies te geven. Het is verder een heel overzichtelijke winkel.
Ook prettig als je het product elders goedkoper hebt gezien (uiteraard moet het dan wel op internet staan) passen ze de prijs aan.
Kortom ik kom er graag.
Officiële reactie van BCC 31-03-2020

Beste Ria,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wil 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Winkel in Helmond. Ook vanmiddag in deze toch hektische tijd ben ik super geholpen.
Goed advies gekregen over de mij gekochte Desktop.
Officiële reactie van BCC 31-03-2020

Beste Wil,

Bedankt voor de review over ons filiaal in Helmond.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lucia 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al jaren bij BCC in Amsterdam noord. Altijd zeer behulpzaam en prettige bediening. Ook als ik nog een keer terugkom met vragen.
Officiële reactie van BCC 31-03-2020

Beste Lucia,

Dankjewel voor jouw review over ons filiaal in Amsterdam Noord.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jamy 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een defect product terug gebracht en mocht voor dezelfde prijs een nieuwe uitzoeken. Daarbij heb ik om deskundig advies gevraagd en die werd onderbouwd met persoonlijke ervaring van de medewerker.
De medewerker in BCC Zeist was verassend vriendelijk en had alle geduld, ook toen ik achteraf nog wilde veranderen van mijn keuze.
Ook hebben ze mij verschillende producten aangeboden waarna ik een keuze kon maken.
Officiële reactie van BCC 31-03-2020

Beste Jamy,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zeist!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Professioneel geholpen, kennis van zaken ,vriendelijk en neemt de tijd voor je bij vragen.
Officiële reactie van BCC 31-03-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Oscar 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom een zeer goede ervaring, personeel weet waar ze het over hebben, hebben zich daadwerkelijk verdiept in de producten die ze verkopen.
Echt klantvriendelijk, nemen de tijd voor je, leggen alles uit, denken met je mee. Soms moet je daarom wat langer wachten als je advies nodig hebt maar daartegenover staat dat je professioneel geholpen wordt.
Was weer een hele prettige ervaring en dit is de reden dat ik nog steeds liever naar een winkel ga dan alles online te bestellen.
Officiële reactie van BCC 31-03-2020

Beste Oscar,

Bedankt voor jouw hele mooie review over onze winkel en het personeel.
Graag weer tot een volgende keer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Agnes 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en betrouwbaar. Prima service. Alles verliep naar wens. De installateurs van onze inbouw koelkast waren vriendelijk en hebben prima werk afgeleverd. De koelkast werd op het afgesproken tijdstip geleverd. Dat is ontzettend fijn.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Agnes,

Dankjewel voor jouw review en het vertrouwen in BCC.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website makkelijk te gebruiken. Goede service en snel mijn product ontvangen. Had een vraag en had de klantenservice gebeld en werd daarbij goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste T,

Dankjewel voor de review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tiysen 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is super klantvriendelijk , en mij volgende aankoop is een tv , en daar ga ik heen BCC.
Ik ben goed geholpen met al mij vragen , alle uitleg was duidelijk.
Medewerker van BCC jullie krijgen een 10+ van mij super , ga zo door.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Tiysen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerker.
We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

gert 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een van de mooiste electronicawinkels. Ruim, goed assortiment. Vandaag goed geslaagd voor een chromebook.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste gert,

Bedankt voor jouw review over onze winkel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M21 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site met keuzebegeleiding.
Zeer nette bezorging, humorvol, oplossingsgericht. Nette bezorgers. Apparaat geïnstalleerd en in werking gezet. Toelichting gegeven bij accesoires en alle oude materialen en verpakkingen mee terug genomen. Een feest om het op deze manier bezorgd te krijgen.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste M,

Bedankt voor deze mooie review over onze bezorgers!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wilma 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de kinderen deze tablet besteld en is zeker een goede keus geweest.
Mooi duidelijk beeld, snel en licht van gewicht.
Wij hebben 2 erg blije kinderen.
Wij zijn zeer tevreden met deze aankoop.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Wilma,

Dankjewel voor de review.
Fijn dat jij en jouw kinderen blij en tevreden zijn!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg duidelijke site, bestellen gaat snel.
Snelle levering volgens afspraak.
S'avonds besteld, volgende dag in huis.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

johannes 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima contact met de medewerkers, die een eerlijke en goede uitleg geven bij het product
zowel plus als minpunten waardoor er een goede beslissing kan volgen.
Op geen enkele manier zijn ze opdringerig bij het maken van de keuze.
Kortom, ze begeleiden in het beslisproces en verkopen niet perse een merk.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste johannes,

Bedankt voor jouw mooie review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daniel van Hall 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal geen op of aanmerkingen! Ik vond wat ik zocht en kreeg wat ik wilde. Zelfs nog via de live chat op bcc.nl wat vragen kunnen stellen. De laptop werd de volgende dag al geleverd. Top!
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Daniel van Hall,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat alles naar wens is gegaan!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nicole 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vanwege de snelle levertijd heb ik voor deze shop gekozen, mijn oma van 95 jaar zit in een verzorgingstehuis en wegens het corona virus mogen / kunnen we niet meer bij haar op bezoek en zit ze alleen op haar kamer. Vandaar deze telefoon gekocht, zodat we haar kunnen bellen.
Super blij dat deze zo snel werd geleverd !
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Nicole,

Dankjewel voor jouw review.
Fijn dat we in deze gekke tijd met Corona een steentje kunnen bijdragen met het in contact blijven met jouw oma.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred Brans 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Moest meteen een Tom Tom hebben omdat andere uit vrachtwagen gestolen is!
Ben keurig geholpen in Beverwijk, ze hadden de Tom Tom niet maar zijn gaan bellen Emmink kon hem in Amsterdam ophalen!
Kreeg nog een bedrag van 20 euro korting omdat ik toch benzine kosten moest maken
Dus top een 9 voor jullie en ben mijn man voor wie Tom Tom heel belangrijk is ivm hele dag op de weg krijgen jullie een 10!!
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Fred Brans,

Bedankt voor jouw mooie review over onze filialen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robert v Z. 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze vriezer via de webshop van BCC aangekocht. Zoals gemeld via mail heeft de bezorger op tijd gebeld dat zij met een kwartier zouden komen leveren. Afgeleverd en op de plaats gezet.
Na aflevering via de mail de factuur ontvangen.

BCC 👍🏼
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Robert v Z.,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Inge 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. Netjes verpakt, helemaal tevreden!
Jammer dat ze gebruik maken van de diensten van DHL. Ik ben niet gek op deze bezorgdienst.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Inge,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marieke Arnhem 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze inbouwkoelkast ging stuk en op basis van de maten en instructies op de BCC site kon ik een keuze maken uit 10 koelkasten. In de winkel werden we snel en vakkundig geholpen en binnen 3 dagen is de nieuwe inbouwkoelkast geïnstalleerd! Aardige verkopers en superhandige monteurs!!
Heel tevreden met onze nieuwe Bosch inbouwkoelkast !
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Marieke,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E van ce Griend 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel waar je je in alle rust, komt nog een opmerking over) kunt orienteren
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste E van ce Griend,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jelmer 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb afgelopen dinsdag een Nest Tafelstandaard gekocht voor mijn Nest Thermostaat V3. Deze bestelling gedaan zonder een account aan te maken, kreeg keurig berichten per e-mail over de bestelling en werd ook stipt de volgende dag geleverd.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Jelmer,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jayjay 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In deze moeilijke tijd van persoonlijk contact, heb ik een tablet voor mijn kleinzoon op eenvoudige en klantvriendelijke maar vooral gezonde manier kunnen kopen.
De verkoper en ik hielden met respect voor elkaars gezondheid de aanbevolen afstand aan maar konden toch op een vriendelijke manier met elkaar communiceren.
Al met al snel geholpen en mijn kleinzoon erg blij
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste jayjay,

Bedankt voor jouw mooie review.
We doen ons best om in deze rare en lastige tijd met het Corona virus de klanten nog steeds naar tevredenheid kunnen helpen.
Volgens mij is dat bij jou wel gelukt!
Fijn dat we jouw kleinzoon blij hebben kunnen maken.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nico 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online kopen op de website ging snel. De producten worden duidelijk omschreven, als ook de leveringstermijn. Ook het afleveren van het product verliep soepel.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Nico,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, goede prijs en ondanks de Coronagekte een supersnelle levering!
Woensdag een mini vriezer besteld, de volgende dag in huis.
Hele aardige bezorgers, goed verpakt artikel dat voldoet aan de beschrijving.
Gewoon een vette 10 waard! 👍
Voorlopig niet meer naar de concurrent. Ik ben toch niet gek? 😁
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Ingrid,

Bedankt voor jouw mooie review.
Ook in deze tijd met het Corona-virus blijven wij ons best doen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk, vlotte afhandeling, deskundig en ook nog eens goed geprijsd.
Wat wil je nog meer
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik is geen reden voor mij om minder dan een 10 geven .
In 5 min besteld binnen 14 geleverd en 10 min later werken
Kortom alles top geregeld
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw mooie review en beoordeling!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willy 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige en deskundige verkopers in de winkel. Afspraak aflevering en installatie van wasmachine precies op tijd en uitstekend gedaan.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Willy,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

cocky 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
fantastische service. Ze hadden mij een verkeerde koptelefoon meegegeven , kon niet op mijn nieuwe tv aangesloten worden( die ik net gekocht had) wat wel de bedoeling was.
Maar gelijk een andere meegekregen.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste cocky,

Dankjewel voor jouw review.
Fijn te lezen dat je zo blij bent met onze service!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.M.Bekenkamp 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prettig en snel geholpen.
door medewerker die erg betrokken was.
en ons goed heeft geholpen
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste J.M. Bekenkamp,

Bedankt voor de mooie review!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.A.C.S 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC Lisse deskundig advies en goed geholpen door de mensen in de winkel.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste H.A.C.S.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hubert 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering door BCC. De nieuwe Proline koelkast werkt prima.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Hubert,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Art 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was al even toe aan een nieuwe mobiel, mijn vorige niets over te klagen alleen inmiddels aardig wat ouderdoms mankementen. Nu erg blij met de Samsung note 10 lite! Goede prijs/kwaliteit verhouding; groot scherm, goede foto's en niet te vergeten de S-pen. Baterij duur van 4500mAH is erg fijn. De wat oudere chipversie is voor mij geen merkbaar verschil, ik denk dat het enkel vam belang is voor zware apps en games. Heb het bij BCC afgesloten, contract loopt via mobiel.nl, echter vind het fijn dat de garantie via BCC loopt. Als altijd snel en goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Art,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier van de nieuwe Samsung!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc 19-03-2020

Algemene score

9,0
Snel, eenvoudig, duidelijk producten te zoeken en bestellen op deze website.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Marc,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Art 19-03-2020

Algemene score

9,0
Was al even toe aan een nieuwe mobiel, mijn vorige niets over te klagen alleen inmiddels aardig wat ouderdoms mankementen. Nu erg blij met de Samsung note 10 lite! Goede prijs/kwaliteit verhouding; groot scherm, goede foto's en niet te vergeten de S-pen. Baterij duur van 4500mAH is erg fijn. De wat oudere chipversie is voor mij geen merkbaar verschil, ik denk dat het enkel vam belang is voor zware apps en games. Heb het bij BCC afgesloten, contract loopt via mobiel.nl, echter vind het fijn dat de garantie via BBC loopt. Als altijd snel en goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Art,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier van de nieuwe Samsung!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Germaine 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle bezorging en het product is precies zoals beschreven stond op de website. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Germaine,

Bedankt voor jouw review!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dailyflex 19-03-2020

Algemene score

1,0
In November twee laptops gekocht. Deze zijn niet bij ons afgeleverd. De koerier heeft een vervalste handtekening gezet en beweert het pakketje netjes afgeleverd te hebben.
Tot op heden, na tientallen keren bellen, is er nog steeds geen oplossing gegeven door BCC. Er wordt gezegd dat we het geld terugkrijgen, maar het is nog steeds niet gestort. Elke keer wordt er beloofd dat we worden teruggebeld en telkens gebeurd dit niet. Ondertussen zijn we 4 maanden verder en hebben we én geen laptops en geen geld terug!! Schandalig!!
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Dailyflex,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Via een ander kanaal hebben we van jou al het ordernummer doorgekregen.
We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Groetjes,
Team BCC

Officiële reactie van BCC 26-03-2020

Beste Dailyflex,

Bedankt voor het gesprek dat we hebben gehad.
Fijn dat het nu eindelijk is opgelost!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arny 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrieskast aangeschaft, prima snelle levering, ruim assortiment met uitgebreide specificaties en een scherpe prijs. Uiterst tevreden.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Arny,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arrien 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuk en gemotiveerd personeel, ondanks het covid19 virus hangt er een opgewekte en prettige sfeer. Fijn geholpen.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Arrien,

Bedankt voor jouw mooie review.
Ook in deze tijd met het Corona-virus blijven we ons best doen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rita Schreurs 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime winkel, goed opgesteld, helder licht. De bediening is zeer vriendelijk en professioneel, de vragen die we hadden werden goed beantwoord. De deskundige verkoper wist het ook nog eens zo uit te leggen dat 2 a-technische mensen het ook snapten.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Rita Schreurs,

Bedankt voor de review over ons filiaal.
Fijn dat alles goed en duidelijk is uitgelegd!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wil van Schaik 19-03-2020

Algemene score

9,0
klantgericht en zeer vriendelijk een perfecte service ik zeg dat tegen iedereen die ik tegenkom bij wijze van spreken.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Wil van Schaik,

Bedankt voor jouw review en de mond-tot-mond reclame!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kim robben 19-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel goede produkten vriendelijk deskundig personeel ben altijd goed geholpen
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Kim Robben,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ibrahim 19-03-2020

Algemene score

9,0
Goede ervaring met BCC en met het product dat ik heb gekocht. Ik heb online een fysic tefephone voor thuis gekocht, het werkt uitstekend en ben er blij mee.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Ibrahim,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frankpro 18-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kopen geregeld wat bij de BCC in Sliedrecht, waarom ?
Waarom niet ze hebben altijd goede artikelen en goed prijzen en anders word de prijs aangepast
We worden altijd goed geholpen en er word altijd goed advies gegeven.
Deze keer gingen we voor een Nieuwe printer en zeker blij met de aankoop. Bedankt
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Frankpro,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sliedrecht!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marleen 18-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met heel vriendelijk personeel. Groot assortiment en je kunt alles rustig bekijken en om advies vragen.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Marleen,

Bedankt voor jouw mooie review!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mayckel de Rozario 18-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goed geholpen door de verkoper in Son en Bruegel. Ik was op zoek naar een 4K tv en liep uiteindelijk naar buiten met een show model van 100 hertz voor minder geld dan ik gepland had. Goede service en goed advies. Complimenten voor Omer!
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Mayckel de Rozario,

Bedankt voor jouw review en complimenten voor onze medewerker!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AO 18-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super mooie productomschrijving op de website. keuze maken was daardoor makkelijk. Vandaag werd onze nieuwe vaatwasser bezorgd en de oude opgehaald. We hebben voor de inbouw optie gekozen. De medewerkers van BCC hebben de oude vaatwasser netjes weggehaald en de nieuwe vlekkeloos aangesloten. Alle complimenten voor BCC en hun medewerkers.
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste AO,

Bedankt voor jouw review over onze website en medewerkers.

Groetjes,
Team AO

Reageer

Henry ten Hoeve 18-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik koop voor mijn onderneming, maar ook prive, met regelmaat apparatuur bij de BCC in Den Helder. Onlangs nog twee chrome-books. Deze bleken niet in de door ons gebruikte cloud-omgeving te kunnen werken. Heel vervelend. Maar, dankzij de super behulpzame medewerkers van BCC den Helder is dit helemaal geen probleem geworden. Even terug naar de winkel, met de opgedane kennis twee andere laptops geregeld, en we konden direct weer verder met ons werk. Zonder enige terughoudendheid, even vriendelijk en deskundig als altijd en zeer snel weer op weg geholpen. Zo hoort service te zijn. Chapeau voor het team BCC den Helder!
Officiële reactie van BCC 20-03-2020

Beste Henry ten Hoeve,

Bedankt voor jouw mooie review over ons filiaal in Den Helder.
Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Fijn dat jij dat al vaak hebt mogen ervaren.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews