Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Angelo 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, product was prima geprijsd, bestelling verliep vlekkeloos en product gekregen zoals beloofd en op tijd. ik geef het een 9, omdat het bijna perfect was. Het enige wat het voor mij top zou maken is als ik het kon afhalen in een postnl winkel en ik kreeg niet direct een mail van mijn bestelling waardoor ik even twijfelde of het goed ging. Verder prima!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Angelo,
Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima, snelle bezorging (1 dag) en ik kreeg wat ik had besteld. Niks op aan te merken!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste M,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC voel je je geen nummer. Persoonlijke behandeling en niet opdringerig. Meedenken met de klant is wat zij doen. Prijs /kwaliteit is goed in verhouding. Ook belangrijk : bij de vestiging in Buitenveldert kun je altijd dichtbij parkeren.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Buitenveldert.
Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sara 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is heel overzichtelijk en betalen gaat gemakkelijk. Dat zorgt voor een fijne online-winkelervaring. Mijn bestelde product werd gratis verzonden en was de volgende dag in huis. De bezorgtijd werd aangegeven in een blok van 2 uur en ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Sara,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vincent 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk precies zoals je het graag zou willen.
Via site besteld met iDEAL. De volgende dag geleverd via DHL.
Snelle service en een goede prijs.

Kortom: perfect!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Vincent,

Dankjewel voor de review.
Fijn dat alles gegaan is zoals je had gewenst.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marco 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een 10 lijkt overdreven, maar ik heb genoeg referentie mbt de concurrerende leveranciers en geen van hen heeft zo'n service, bestelgemak en proactieve communicatie...en ook nog eens de laagste prijs
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Marco,

Bedankt voor jouw mooie review!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lucia 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de BCC in Hulst was ik gisteren om n aankoop te doen. Het geduld inzet betrokkenheid en voorlichting was zeer goed en ik heb dan ook het product al in huis. Maandag geef ik het cadeau en wanneer het niet naar behoren werkt, mag ik t terug brengen en kan ik zelfs het geld terugvragen. Dat is ook nog s prima service achteraf!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Lucia,

Bedankt oor jouw review over ons filiaal in Hulst.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

choed 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de bestelling en levering van mijn chromebook is perfect verzorgd.
binnen 2 dagen was het in huis.
top!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste choed,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leidi HEP 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle service, gisteren besteld en vandaag in huis in deze byzondere tijd.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Leidi HEP,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Visser 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Probleem roest in vaatwasser opgelost. Op 25-2-2020 een review met score 1 gegeven. Nadat BCC contact met op ons genomen heeft en alles uitgezocht heeft, is het probleem na alle tevredenheid opgelost.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Visser,

Bedankt voor jouw mooie 10!
We zijn ook blij dat we tot een goede oplossing zijn gekomen. En nogmaals dank voor de leuke gesprekken!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Xx 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk en overzichtelijke site. Bestellen en betalen gaat snel en ook de prijzen zijn prima!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Xx,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chris 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden. Mijn Switch Lite is snel geleverd, was prima verpakt en de prijs was het laagste van alle grote bedrijven uit Nederland. De site is duidelijk. Aan te bevelen!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Chris,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

lomax 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website
vriendelijk en deskundig personeel
duidelijke uitleg over het gekochte product
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Iomax,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees v Veen 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij BCC Zoeterwoude een televisie gekocht.
Ik had al info ingewonnen bij diverse winkels en internet.
Uiteindelijk terug naar BCC, en twijfelde nog tussen 2 televisie's.
De verkoper heeft bijna een uur de tijd genomen om de verschillen voor te leggen en indien mogelijk te laten zien, waardoor ik mijn keuze gemaakt heb.
Nu was bij de concurrent dezelfde tv de volgende dag in de aanbieding. Dit is geen probleem. Je geeft dit aan bij de kassa, betaald het volledige bedrag en zodra de actie ingaat wordt het verschil terug op je rekening gestort (dit duurt een paar dagen).
Een prima winkel.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Kees v Veen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zoeterwoude en de medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Taron 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn zeer vriendelijk geholpen door XXX bij aankoop van onze televisie en we komen zeker terug voor onze andere aankopen in de toekomst.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Taron,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

fraloes 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super aanbiedingen, alles erg overzichtelijk, levering op tijd . Zal zeker meer gebruik maken van de webshop.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste fraloes,

Bedankt voor de review over de webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mario 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijzen in deze winkel zijn concurrerend, levering is betrouwbaar. Bestellen via de webshop verloopt makkelijk en de communicatie over de levering is duidelijk.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Mario,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jbolier 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel nette schone en goed ingerichte winkel met mensen die zich niet als verkopers gedragen en je rustig eerst de tijd geven zelf rond te kijken. als jevragen hebt worden ze vakkundig beantwoord
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste jbolier,

Bedankt voor jou review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robby R. 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onwijs goede en snelle service!
Mijn product voldoet aan mijn verwachting en de bezorgers kwamen het zelf 2 hoog brengen zonder klagen. De bezorgers waren ook nog eens onwijs vriendelijk.

Een aanrader!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Robby R.,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joanne 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie site met een uitstekende selectie aan producten. Ik heb een Duux luchtbevochtiger gekocht. Snelle levering en goede retourvoorwaarden. Ik ben heel tevreden met mijn apparaat dus hij gaat niet terug.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Joanne,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ting 27-03-2020

Algemene score

1,0
In december heb ik de pre-order van Animal Crossing gekocht. Gevraagd of er een pre-order bonus bij zou zitten. Dat duurt al heel lang voordat ik het simpele antwoord nee krijg. Dan op de datum waarop het spel geleverd zou worden ontvang ik niks. Als ik bel maar de klantenservice komen zij erachter dat er iets fout gegaan is. Hierdoor heb ik mijn spel helemaal niet ontvangen. Als ik dan vraag of zij mij op de hoogte willen houden van wanneer ik het spel dan wel kan ontvangen gebeurd dat niet. Uiteindelijk een compensatie kunnen krijgen maar wanneer ik bel om te vragen waar dat blijf blijkt degene een kleinere compensatie te hebben doorgegeven dan afgesproken. Na super veel achter BCC aan te zijn gegaan ben ik nog geen stap verder. Op dit moment zit ik nog steeds zonder spel en zonder compensatie waar ik dus al maanden op gewacht heb. Al mijn vragen worden gestuurd naar een andere afdeling en ik krijg nooit iemand direct te spreken die mij kan helpen. En hier heb ik maandenlang op gewacht!
Officiële reactie van BCC 27-03-2020

Beste Ting,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Groetjes,
Team BCC

Ting 27-03-2020

Bestelnummer: 004504504
Email: tingrockstar1e@gmail.com

Graag wil ik bij dat degene die bij de goede afdeling zit mij vandaag terugbelt.

Officiële reactie van BCC 27-03-2020

Beste Ting,

Fijn dat we elkaar net hebben gesproken en we het probleem hebben opgelost. Nog even geduld, maar het spel komt eraan.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daan 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima site, top service en goede prijs. Toetsenbord was binnen 24 uur op de plaats van bestemming. Werd goed op de hoogte gehouden. Enige wat ik vervelend vind is de bezorging via DHL daar heb ik in het verleden vaker problemen mee gehad.Nu gelukkig niet!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Daan,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkeltje! Vriendelijke mensen en erg behulpzaam. Ik had zelf een foutje gemaakt op de webshop, en deze medewerkers hebben het voor mijn op gelost!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en behulpzaam. Meneer wist ook waar hij het over had, niet standaard verkooppraatje, maar heeft ons geholpen met een keuze van een inbouwvaatwasser die voor onze keuken qua maatvoering klopte. Bij mediamarkt liep ik naar buiten met nog steeds heel veel vragen en onzekerheid of de vaatwasser zou passen en dat heeft mij doen besluiten om bij bcc naar binnen te lopen. Ik kan iedereen aanraden om hier uw apparatuur aan te schaffen!!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Patrick,

Bedankt voor en review en wat fijn dat we al jouw vragen naar tevredenheid konden beantwoorden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sanne Fleuren 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is makkelijk in gebruik en biedt een ruime keuze aan producten, voor een fair price en vraagt ook niet om verzendkosten. Het bestellen gaat makkelijk en snel, ook zonder het hebben van een account.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Sanne Fleuren,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M kremers 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had eerst naar een telefoonnset op bol.com, waar ik zag dat deze geleverd werd via BCC. Ben daarop naar de BCC-winkel in Sittard gegaan.
Ondanks de Corona-maatregelen ( je mocht niets aanraken en mieter op 1,5 meter afstand blijven) heeft de medewerker, die net voor zich koffie wilde zetten( pauze) mij goed geadviseerd en heb ik het apparaat aangeschaft. Zeer klantvriendelijk personeel!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste M kremers,

Bedankt voor de review over ons filiaal in Sittard en de service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mr 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk het product de vinden en goede productomschrijving. Tevens prijs/kwaliteit van BCC is scherp. Snel besteld en zo in huis!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Mr,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

aphendrik 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede uitleg over het product gekregen ook het verschil met andere producten laten zien.
Deskundig personeel, vriendelijk en klant gericht bezig.
Met een mooi product en zeer tevreden naar huis gegaan.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste aphendrik,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annemie 26-03-2020

Algemene score

10,0
Bestelling gevonden via BCC site , gebruik gemaakt van de chat, zeer fijn "contact" en via chat besteld, nadien levering zeer correct eveneens zeer prettig contact met bezorgers. Zeer vriendelijk en snel klaar met plaatsen en aansluiten van een wasmachine op 2e etage.
Wil iedereen veel sterkte wensenin deze Corona tijd die mn. voor bezorgers erg moeilijk moet zijn.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Annemie,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kiki 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantenservice was snel bereikbaar en de medewerkster erg vriendelijk. Jammer genoeg heeft dhl mijn pakket als bezorgd bestempeld terwijl ik niets heb ontvangen maar deze medewerkster heeft direct een onderzoek laten instellen en haar excuses gemaakt terwijl dit niet de fout is van bcc
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Kiki,

Bedankt voor jouw review over onze klantenservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Prabhati Verburg 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is me aanbevolen door een vriend vanwege de service. Ik had online een tv besteld, die vanmiddag werd bezorgd, maar ik schrok van het formaat: veel kleiner dan ik me had voorgesteld. Eigen stommiteit. Ik had me vergist in de afmetingen. Dus op naar Alkmaar om het toestel te ruilen. Binnen twintig minuten stond ik weer buuten met een prachtige tv - garantie aangepast en maar 30 euro meer kwijt. Uiterst vriendelijke bediening, noodgedwongen op gepaste afstand. Omdat ik niet helemaal contactloos kon betalen (er moest toch een pincode worden ingetoetst - kreeg ik onmiddellijk een klodder ontsmettende gel in mijn handen gespoten. Heel attent!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Prabhati Verburg,

Bedankt voor jouw leuke review over ons filiaal in Alkmaar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T. Betten 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks coronacrisis volgende dag mn e-reader al thuisbezorgd. Keurig verpakt met evt retoursticker. Niet nodig. Daarna nog een email met de raad de gemailde rekening te bewaren ivm garantie. 20 euro goekoper dan de rest geen verzendkosten. Helemaal top!!!!@
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste T. Betten,

Bedankt voor de review en veel leesplezier!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ari 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop, goede prijs in vergelijking met andere shops, terwijl er geen actie liep. Bestelling en betaling ging vlot. Levering snel en netjes verpakt ook. Ook dat DHL wordt gebruikt als koerier maakt voor mij toch verschil. Zij zijn toch een net iets professionelere partij (bij niet thuis situatie’s e.d.)
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Ari,

Bedankt voor jouw review over de webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anne-marie 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig geholpen en fijn dat de stofzuiger die ik wilde direct mee kon nemen
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Anne-marie,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vincent 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het uitzoeken en bestellen van de wasmachine ging uitstekend. gelijk de volgende dag geplaatst en geïnstaleerd door vakkundige medewerkers.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Vincent,

Dank voor de review!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Bouma 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige ruime winkel. Mooi assortiment.
Goed uitgestald. Vlotte bediening!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste M. Bouma,

Bedankt voor de review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja, en niet voor niets een 10. Na veel goochelen en bellen, merk je dat veel webshops een te grote broek aan hebben getrokken en ze het bij verificatie de levering niet waar konden maken. BCC deelde Digitaal mee, dat er nog 1 Logitech Harmony Elite op voorraad was voor een prijs die veel voordeliger was dan bij andere grote concerns. Namen zal ik niet noemen. BCC leverde de volgende dag volgens afspraak, keurig verpakt mijn nieuwe afstandsbediening. Hulde voorBCC.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw mooie review.
Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sylvia 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk en snelle levering

Duidelijk informatie
en volgende dag al levering

Goed contact van uit bcc
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Sylvia,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al lang klant van deze webshop en heb nog nooit problemen ervaren.
De prijzen zijn zeer redelijk en er is een snelle levering van de meeste producten.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Kees,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik werd goed, correct en terzake kundig geïnformeerd aangaande de verschillende mogelijkheden, resultaat was dat ik in een redelijk korte termijn over kon gaan tot aankoop. Top en zeker voor herhaling vatbaar.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review.
Goed te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus. Goede informatie. Makkelijke bestelprocedure. Betalen bij aflevering. Aardige en nette bezorgers
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Peter,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arie 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
levering nog niet ontvangen. Prima verkoper ik was gaan kijken en had een merk in gedachte.
De verkoper wees mij er op dat een ander merk voor het zelfde geld betere eigenschappen had.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Arie,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan marijt 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vandaag de Wahl tondeuse Close Cut Combo binnengekregen, nou kan je vertellen zeer compleet pakket, maar ook nog van hoogwaardige kwaliteit en zeker voor deze prijs. Handig voor de vakanties in een mooi koffertje, tondeuse, baardtrimmer, neustrimmer en diverse opzetstukken en onderhoudsolie erbij. Klein en makkelijk in gebruik. Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen, nu de kappers gesloten zijn vanwege Corona maatregelen blijf ik verzorgt bijlopen. Een aanrader!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Johan Marijt,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat we hebben kunnen bijdragen aan jouw verzorgde uiterlijk!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R de Boer 26-03-2020

Algemene score

5,0
Een bestelling gedaan en heb gekozen om met AfterPay te betalen. Het is voor een Sony soundbar van € 279
Omdat ik geen bevestiging kreeg heb ik klantenservice gebeld. Die zagen geen bestelling van mij en adviseerde nogmaals te bestellen met het zelfde resultaat. Weer contact opgenomen met klantenservice die nu adviseerde AfterPay te bellen.
Die wisten direct de oorzaak.
BCC heeft toestemming voor aankopen tot
€250.
Beetje dommig dat dit bij klantenservice niet bekend is. Ook vreemd dat deze betaalwijze tijdens het bestellen gewoon geboden wordt.
Officiële reactie van BCC 27-03-2020

Beste R de Boer,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Groetjes,
Team BCC

R de Boer 27-03-2020

Goedemorgen,
Dank voor de snelle uitleg.
Het ordernummer is 202003-004589187

Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste R de Boer,

Bedankt voor het gesprek!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joop, Breda 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
BCC is mijn vaste shop om electronica te kopen. Ik ging afgelopen dinsdagnacht de BCC in Breda om een Lenovo tablet van de aanbieding te kopen. In de winkel vertelde de verkoopster dat ze allemaal waren uitverkocht. Ook in alle andere winkels van BCC was er geen één op voorraad. Zelfs in de hoofdvestiging was er geen enkele meer. Dit was me nog nooit overkomen bij BCC. Teleurgesteld naar huis alwaar ik de webshop heb bezocht. Daarop kon ik gewoon de tablet bestellen. Een dag later had ik de tablet in huis.
Jammer van de verkeerde voorlichting van de verkoopster.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Joop, Breda,

Bedankt voor jouw review en feedback.
Excuus dat we je eerst moesten teleurstellen. Gelukkig is het alsnog goed gekomen en hebben we de tablet snel kunnen leveren.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C.Breure 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer mooi tablet heel helder scherm met perfecte kleuren. Super mooi geluid uit de 4 speakers op de hoeken perfect voor films en tv kijken.
Hij is zeer snel ideaal voor spellen.
Gister avond om 21.00uur besteld bij BCC om 13.00uur kreeg ik een mail dat hij op gehaaldkon worden bij het afhaalpunt van DHL.
Echt geweldig!!!
Ben heel erg tevreden mee.👍👍👍
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste C.Breure,

Bedankt voor jouw review!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fabian 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd vriendelijk geholpen, heb aankoop gedaan en er werd mij ook nog extra tips gegeven voor het onderhouden van het scheerapparaat. Vorige keer ook een prima ervaring gehad bij een aantal aankopen, dus vind een goede review wel op zijn plaats. Voor de volgende keer ga ik hier weer heen, beter dan de mediamarkt, voornamelijk als je het vergelijkt met klantenservice op afstand.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Fabian,

Bedankt voor jouw mooie review over onze winkel en klantenservice.
We verwelkomen je de volgende keer graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johnny Dallau 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel,vrij parkeren,prettig goed opgeleid personeel.Klantvriendelijk en hulpvaardig.Ook kunnen ze met prijzen de concurentie aan.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Johnny Dallau,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Iris 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel in Roosendaal op een juiste manier geholpen met een keuze maken voor de aanschaf voor de tv. Echter degene die ik wilde niet meer op voorraad, werd meteen met andere filialen gebeld of hun deze nog wel hadden. Uiteindelijk in bergen op zoom op gaan halen omdat ik hem graag meteen wilde hebben. Ook daar vriendelijk geholpen, stond al klaar en netjes in m’n auto gezet :)! Top.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Iris,

Bedankt voor jouw review over onze filialen in Roosendaal en in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stephan 26-03-2020

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te navigeren website, waardoor ik snel de screenprotector kon vinden die op andere websites moeilijk leverbaar was (of soms gewoon niet). De levering was de dag erna en binnen aangegeven tijdsbestek. Super tevreden!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Stephan,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews