Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerjo Zomer 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Hoorn is een topwinkel. Altijd vriendelijk personeel met verstand van zaken. Ik ga hier 10x liever heen dan de Mediamarkt wat even verderop zit. Ook in geval van garantiezaken is er nooit discussie. Het wordt opgelost en daarmee basta.

Ik kan deze winkel iedereen van harte aanraden.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Gerjo Zomer,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jens 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel werd ik vriendelijk ontvangen en als ik een vraag had, werd ik gelijk geholpen! Aardig personeel. Oftewel, alle ingrediënten voor een topwinkel!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Jens,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een vaatwasser aangeschaft bij BCC in Oss omdat we daar goede ervaring hebben qua klantvriendelijkheid en goede uitleg.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oss.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom hier al jaren en ben nog nooit teleurgesteld weggegaan en personeel altijd vriendelijk en bekwaam
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Willem,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ray 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare winkel en heeft soms scherpe aanbiedingen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Ook was er in de winkel duidelijke Corona instructies voor de klant.
Ik had een google chromecast nodig om op een 'oude' tv aan te sluiten en deze hadden ze in voorraad.
Kom wel vaker bij BCC en tot nu toe altijd met plezier!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Ray,

Bedankt voor jouw mooie review.
Graag tot een volgende keer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jilles 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid in de bcc winkel te Bergen op Zoom. Ze hebben verstand van de artikelen die verkocht worden, geven eerlijk advies, wat we in andere winkels vaak misten. Als er iets niet klopt of niet goed is wordt het prima voor je opgelost. Ze hebben de tijd om je goed te helpen.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Jilles,

Bedankt voor jouw review over onze winkel in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

kaatje 29-03-2020

Algemene score

5,0
ondanks 3 vrije nedewerkers lang moeten wachten. Medewerker 1 negeerde me. medewerker 2 ging naar boven. medewerker 3 zat op kantoor. medewerker 1 liep op me af ik deed ook een stap in zn richting waarop medewerker 1 meteen schreeuwde 1.5 meter afstand. hij wqs nog ruim 3 meter bij me vandaan. Medewerker 2 stormde de trap af en liep mn arm aanrakend langs me. vervolgens droeg medewerker 1 medewerker 2 op me te helpen. Die had duidelijk niet van de 1.5 meter afstand gehoord. Ook na 2 keer aanspreken bleef hij om mee heen hangen. toen naar de kassa. medewerker 3 plexiglas kassa allemaal prima maar of ik wel 1.5 meter afstand wilde houden. eeh ja hoe betaal ik dan? kortom de corona maatregelen zijn ondanks de grote posters in de winkel nog niet duidelijk voor het personeel
Officiële reactie van BCC 30-03-2020

Beste kaatje,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harry 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij worden altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Ook vertrouwd personeel vindt ik belangrijk.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Harry,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dino 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Always a pleasure to make a purchase from these guys! Helpful, smiling and always willing to answer any question.
Highly recommended
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Dear Dino,

Thank you for your review.
We look forward to welcome you back in our shop!

Kind regards,
Team BCC

Reageer

H 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via een reclamefolder op een product gekomen. Voor de aankoop contact gelegd met de Helpdesk van BCC en dit verdiend een compliment, ze zijn bereikbaar en leveren een professionele bijdrage bij je aankoop. De aankoop werd snel geleverd en ze houden je goed op de hoogte. Ondanks de vaak hogere prijzen, een positieve ervaring met BCC!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste H,

Bedankt voor jouw review over de helpdesk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michel Bakkenes 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kon de die ik wou kopen heel makkelijk vinden op de site van BCC. Daarna heb ik hem besteld en gelijk de volgende morgen kreeg ik een track and tracé code waarmee ik precies een tijdklok zag waarin die bezorgd werd. Echt superhandig ! En de levering ging ook helemaal goed
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Michel Bakkenes,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en advies van personeel dat zelf de producten ook gebruikt! Ze kunnen je zelf een hoop plus en minpunten over producten vertellen en helpen mee denken met je. Personeel is niet opdringerig, nemen alle tijd voor je. Ik ga vaak voor elektrische apparaten hierheen zo weet ik zeker dat we iets goed kopen zonder spijt. Net een airfryer xxl gekocht met een hoop tips uit eigen ervaring! Uitbundig laten informeren over een stofzuiger (Dyson) dus wij komen binnenkort weer terug!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Mike,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en service.
Graag tot een volgende keer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ann 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijke website, goede aanbeveling, en een heel fijn product
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Ann,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PW 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanuit het verleden heb ik altijd een goede ervaring met BCC. Ook nu weer: heldere website, productinformatie die meer is dan het overtypen van de verpakking, vermelding van de hardware.info award én ook nog eens een scherpe prijs!

Mijn ervaring is dat BCC een betrouwbare keten is waar je ook met evt. klachten prima terecht kunt. Deze keer had ik geen enkele klacht. Product werd keurig op tijd bezorgd, waarbij BCC de extra bezorgtijd i.v.m. Coronavirus al netjes had meegerekend.

Kortom zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste PW,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacqueline 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel behulpzame medewerker. Hij gaf bruikbare en duidelijke informatie. Omdat door Corona de Nintendo switch waar dan ook moeilijk online te verkrijgen was, konden we bij bcc Nijmegen Dukenburg toch een laatste exemplaar plus een spel ophalen voor onze tweelingmeiden. Top! Nu nog sparen voor een extra spel, die kunnen we dat makkelijk online bestellen bij bcc. Dat is wel fijn juist in deze moeilijke tijden.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Jaqueline,

Bedankt voor jouw mooie review over filiaal Nijmegen Dukenburg.
Fijn dat jouw meiden plezier hebben van de Nintendo Switch!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

La.Mayo 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een bestelling gedaan bij BCC omdat ik hier gespaarde freebies kon inleveren, super!
Bestelling werd snel geleverd en mijn Google Chromecast 3 werkt perfect! Geen klachten!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste La.Mayo,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Larissa 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb BCC gekozen, omdat daar het spel Animal Crossing nog als enige beschikbaar was, wat het een goede en fijne shop maakt, bovendien zijn er veel betaalmogelijkheden en is het betalen erg simpel en werkt erg fijn. De gebruikersvriendelijkheid is ook goed, alles is duidelijk en makkelijk te vinden en de producten zijn altijd wel op voorraad. De levering was ook op tijd, precies zoals ze je ook vertellen, voor 23:59 bestelt, morgen in huis. Dit alles leidt bij mij uit tot een 9.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Larissa,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Werner 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S avonds laat besteld en evengoed ondanks de drukte met bezorgen door de corona crisus keurig geleverd de dag erna!! Klasse hoor
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Werner,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Teun Plugge 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de reguliere winkel was deze tv niet voorradig ,de verkoper adviseerde mij deze tv dan maar online te bestellen,zo gezegd zo gedaan ,gisteravond besteld en vanmiddag werd mijn tv netjes bezorgd door DHL,een grandioze en supersnelle levering!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Teun Plugge,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rein 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een hartelijk welkom. deskundige medewerkers die (vooral) eerst luisteren en dan pas adviseren.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Rein,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

CMR 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koptelefoon besteld en gelijk de volgende dag netjes bezorgd in huis. Was helaas niet op voorraad in de BCC bij mij om de hoek, anders had ik hem dezelfde dag nog opgehaald. Hoe dan ook, bestelproces verliep soepel, de prijs was gunstig en de site was erg overzichtelijk. Ik zou de volgende keer weer bij BCC bestellen.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste CMR,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harold 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik kom graag bij BCC, prima assortiment, vriendelijk personeel, goede prijs en het is allemaal niet zo schreeuwerig (daar wordt je toch gek van?)
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Harold,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W.J. Westerbeek 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als vaste klant een luchtbevochtiger/reiniger aangeschaft. Zoals altijd proffesioneel en fijn geholpen. Dank BCC. Tot de volgende aankoop
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste W.J. Westerbeek,

Bedankt voor de review.
We zijn blij met jou als een van onze vaste klanten!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edwin 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles makkelijk en duidelijk en de bezorging was ook helemaal goed verlopen.
Wat erg prettig was dat ik mijn vvv-kado kaart ook via internet bestelling kon inwisselen.
Helemaal top .
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Edwin,

Dankjewel voor jouw beoordeling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans van Dongen 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super fijne winkel, nette service en supersnelle levering, mooie en duidelijke website.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Hans van Dongen,

Bedankt voor de review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mj.bouman 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima schop ,je wordt altijd correct geholpen. nemen alle tijd voor je aankoop en smeren je geen onnodige dingen aan. Contact met verkoop personeel is ook altijd correct en zakelijk ze smeren je geen onnodige dingen aan.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste mj.bouman,

Bedankt voor de review over onze winkel en personeel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RobbertS 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Juiste apparaat op voorraad, goede prijs/kwaliteit verhouding en binnen een dag in huis.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste RobbertS,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

pjdevries 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
helemaal te gek ik zou iedereen aanbevelen naar bcc in spijkenisse te gaan.goede service en uitleg.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste pjdevries,

Bedankt voor de review en aanbeveling van ons filiaal in Spijkenisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.A. van Kinderen 28-03-2020

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen vanwege de hoogwaardige service. De winkel is open zodat de apparaten bezichtigd kunnen worden en er in de winkel betaald kan worden. De levering was zeer snel de volgende dag al waarbij mijn nieuwe wasmachine naar de 2e verdieping werd getild en aangesloten en het oude apparaat mee werd genomen.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste M.A. van Kinderen,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T.G. Hobo 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel de duidelijke presentatie op de website, de snelle en correcte levering van het juiste product, maken dat ik dit cijfer geef.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste T.G. Hobo,

Bedankt voor jouw review over de website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

henk smit 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bcc is gewoon de beste ze zijn netjes want dat is bcc is gewoon de beste en superrrrrrrrr de beste
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste henk smit,

Bedankt voor jouw review.
Wat leuk dat je ons de beste vindt, dankjewel! :-)

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Skando 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker bezig ! Product is goed en opdoet aan verwachting. Mijn buren vinden het minder.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Skando,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 28-03-2020

Algemene score

10,0
Ik werd goed geholpen door een deskundige medewerker! Het product was ook nog eens in de aanbieding wat helemaal mooi was!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

s e knol 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben super tevreden met goede uitleg geholpen in het filiaal Hoogeveen bij aankoop van een
Samsung tab S5.
Vriendelijke prettig personeel.
Je hoeft geen waarschuwing te geven om goede afstand te houden i.v.m. de corona crisis.
Daar had ik een prettig gevoel bij.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste s e knol,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoogeveen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Groenewout 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerdere aankopen met mijn dochter in de winkel gedaan in Vlaardingen. Ik zelf woon in Rotterdam. Ik had een magnetron nodig en heb deze dus via de Web-shop aangeschaft. Vrijdagavond besteld en zaterdag in huis. Grote klasse. Zowel de service in de winkel en de afhandeling van mijn bestelling.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Jan Groenewout,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

joli 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben gisteren heel erg goed geholpen door een medewerker heb vandaag mijn bestelling al ontvangen zeer goed
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste joli,

Bedankt voor jouw review over de service van de medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S.T. 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop, correcte levering. apparaat voldoet goed. zou volgende keer zeker weer deze shop bezoeken.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste S.T.,

Dank voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jack 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger tegen de beste prijs. Snelle levering, zorgvuldige afhandeling!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Jack,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bartek 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben blij met aankopen bij de BBC elke keer alst ik aangenaam verrast ben door de service in winkel

Mvg, Bartek
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Bartek,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lotte van Roosmalen 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond het heel fijn omdat alles duidelijk stond uitgelegd. Ook was het netjes optijd geleverd en hij werkt perfect. Ik zou hier zeker nog een keer iets bestellen.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Lotte van Roosmalen,

Bedankt voor jouw review.
Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marco 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de hele corona gekte erg rustig in de winkel, ze laten je eerst even rondkijken en bij vragen wordt je vriendelijk geholpen. Ik ervaar het als zeer prettig dat ik niet meteen besprongen wordt als ik binnen kom.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Marco,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat je een prettige winkelervaring hebt gehad.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P van der Burg 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en netjes bezorgd, fijn verpakt en voldoet precies aan de omschrijving op de site.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste P van der Burg,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tiziana Lacorte 28-03-2020

Algemene score

10,0
Top service. Ik moest een vriezer ruilen waren zo professioneel en ook snel.
Van harte bedankt!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Tiziana Lacorte,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bruno 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zelfs tijdens de verbouwing van Winkelcentrum Leidschenhage is de ontvangst en service van BCC van hoog en prettig niveau.
Reeds meerdere malen ben ik door dezelfde persoon op prettige en professionele geholpen.
Ik kwam eigenlijk alleen langs om een product te ruilen (fabricage foutje), dit ging heel soepel.
Ik informeerde nog even naar de eigenschappen van een robotstofzuiger.
Ook nu weer werd me de overeenkomsten en verschillen tussen de aangeboden producten helder uitgelegd (de Robot stofzuiger heb ik meteen maar meegenomen).
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Bruno,

Bedankt voor jouw mooie review over ons filiaal in winkelcentrum Leidschenhage.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MaAn 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De 1e keer een bestelling online gedaan i.v.m Corona virus, als oudere ga ik zo min mogelijk naar een winkel nu. Bestelling verliep vlekkeloos, blij mee
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste MaAn,

Bedankt voor de review.
Fijn dat het bestellen via de website goed is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joyce 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering en keurig afgegeven (met 2 meter afstand) in deze tijd van Corona.. chapeau!
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Joyce,

Bedankt voor jouw review.
Ook met alle Corona maatregelen doen wij ons best de klanten naar tevredenheid te helpen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Max 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is even zeer klantvriendelijke shop met deskundig personeel. Bij aankoop van MacBook werd deze op verzoek gelijk geinstalleerd. Daarnaast kan ik altijd terecht om me met een voorkomend probleem te helpen.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Max,

Bedankt voor jouw review over de winkel en de medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RJ 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC biedt snelle leveringen, goede service en heeft de mogelijkheden om VVV-cadeaubonnen te verzilveren.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste RJ,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michaela 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere Corona voorschriften en goed advies van de verkoper. De tablet die we kochten om te kunnen video bellen met iemand in het verpleeghuis, voldoet.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Michaela,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sebas 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een draadloze toetsenbord gekocht plus een pc scherm. Service was goed totdat ik ontdekte dat het toetsenbord 10,- duurder was dan hetzelfde toetsenbord inclusief muis. Normaal gesproken is BCC niet zo moeilijk en betaalt het verschil terug. Nu werd gewoon gezegd dat het aan Logitech ligt en dat ze het niet gingen uitzoeken. Dit vind ik niet zo netjes qua service.
Officiële reactie van BCC 01-04-2020

Beste Sebas,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews