Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Neli 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerker was vriendelijk, luisterde vriendelijk en aandachtig. Heeft goed geholpen
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Neli,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaap 03-04-2020

Algemene score

8,0
Goede informatie, makkelijk zoeken en een goede prijs. Afspraken nagekomen, wat wil je nog meer
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Jaap,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ronniew 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was de enige die dit product verkocht maar het was er de volgende dag en er zat een retoursticker bij. Beter kan je t niet hebben. Misschien nog een belletje of het goed is aangekomen...grapje
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste ronniew,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en overzichtelijke site. D.m.v. de zoekfunctie had ik in een paar klikken wat ik zocht, zonder al te veel afleiding van andere producten.
Ook de bezorgservice is perfect. De bestelling heb ik rond 22:00 uur geplaatst, en de volgende dag de bestelling in huis. Wat echt geweldig vind t.o.v. andere webshops is dat je hier ook VVV-bonnen kan inwisselen.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Gerard,

Bedankt voor jouw review over onze website en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Saar 03-04-2020

Algemene score

8,0
Doordat de maatregelen voor het COVID-19 Virus ook de scholen nog langer dicht blijven. En mijn dochter niet weet voor hoelang dit kan duren. Vroeg ze om een televisie op haar kamer.
Geen moment aan getwijfeld. En bij BCC een account aangemaakt afgelopen woensdag. Vanmiddag werd de televisie van LASORA bezorgd.
Wauw wat een snelle service. Goed op de hoogte gehouden via email. En precies de aangegeven tijd werd de televisie bezorgd.
Mijn dochter is nu meteen aan het NETFLIXEN.

Kind blij Mama ook blij.
Dankbaar dat we in deze bizarre tijd dit soort mogelijkheden kunnen hebben.

BCC krijgt een dikke 8 voor hun zeer vriendelijke en snelle service en de zuivere communicatie via de email!! TOP!!

Morgen ga ik weer aan ‘t werk om zieke mensen te helpen in het ziekenhuis. Met de wetenschap dat mijn dochter rustig thuis kan & mag zijn.


Een groet vanuit Rotterdam
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Saar,

Dank voor de mooie review over onze services.
Fijn dat jouw dochter lekker op haar kamer kan Netflixen en dus mama en dochter blij zijn!

En voor jou als zorgheld: respect en BEDANKT!
Blijf gezond!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Amriti 03-04-2020

Algemene score

7,0
Altijd goede producten en snel leverbaar. Inwisselen van freebees is ook handig.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Amitri,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arjan2405 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat de bestelling al aan een filiaal was gealloceerd heeft BCC deze alsnog naar mij thuis verzonden.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Arjan2405,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robert 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben eerst voor advies naar de winkel geweest. Daar ben ik goed voorgelicht over de diversen mogelijkheden en onmogelijkheden van soundbars.Dit heb ik op me laten inwerken en thuis een keuze gemaakt voor de Bose 700 soundbar. Vervolgens de bestelling online gedaan waarbij BCC ook nog eens de scherpste prijs bood. Volgende dag zijn de producten keuring aan huis geleverd.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Robert,

Bedankt voor jouw review over onze winkel, medewerkers en website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stiny 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online bestelling diepvrieskast gedaan volgende dag
Bezorgd, keurig op de hoogte gehouden van verloop
bezorgtijd, heel aardige bezorgers. Valt in deze Coronatijd ook niet mee voor bezorgers. Zou zo weer
bij BCC bestellen👍
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Stiny,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat alles naar wens is verlopen. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ester 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren besteld en zelfs in deze dagen super de volgende dag geleverd! Top
Ook de website is duidelijk en makkelijk online te betalen
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Ester,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Massi 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik word bij BCC altijd heel deskundig geholpen en ga altijd met een glimlach de deur uit.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Massi,

Dankjewel voor jouw review over onze winkel en de medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gansevoort 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BBC bood de laagste prijzen op producten die ik wilde bestellen, zodoende dat ik voor dit bedrijf koos.
De website was overzichtelijk en liet mij producten zien die leken op mijn zoekterm. Op deze manier kon ik nog maals vergelijken.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Gansevoort,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Soraya 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service was top. Je hoeft niet hele dag thuis te wachten dat je product binnen komt. In de nacht geven ze een email bericht met de tijd van levering. Daarna in de ochtend sturen ze een SMS met de exacte tijd van levering van tijd blok van 2uur. Super service nogmaals. Erg aardige mensen en stellen de wasmachine ook in. Ondanks Coronacrisis!
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Soraya,

Bedankt voor jouw review over onze service en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

DRAGT 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en snel geregeld, ook in deze wat lastige periode. Nog even telefonisch contact gehad en prettig te woord gestaan :)
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste DRAGT,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cupido 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind de webshop van Bcc goed en overzichtelijk een ruime keuze aan producten zo had ik een inventum elektrische onderdeken besteld en heb eerst gekeken wat de beste was en het is een goed merk en geeft heel veel warmte vanwege mijn artrose is dit echt een uitkomst. Ik zou deze zeker aanbevelen.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Cupido,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wouter 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Speciaal naar de BCC gegaan omdat ze daar ook de wasmachine installeren. Het was in 5 minuutjes gebeurd en supernetjes werk geleverd. Ik ben erg, erg blij!
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Wouter,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kamil 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was aan het kijken voor een iPad. Nagekeken wanneer ze dit het snelst konden leveren( i.v.m Corona ).
Bij mediamarkt moest ik 3 dagen wachten voor de levering terwijl bcc direct de volgende dag kon leveren aan huis. Voor mij een 10 voor bcc voor de snelle afhandeling van mijn bestelling. Ook is communicatie via mail goed verlopen. Wat ik ook belangrijk vind is, dat wanneer er een probleem is met het product ( garantie ) kan men naar een bcc winkel lopen met de aankoop bon.
Grt kamil
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Kamil,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gio 03-04-2020

Algemene score

1,0
Beste lezer,

Afgelopen maandag (31maart 2020) hebben mijn collega en ik(zzp'ers) een bestelling gedaan van twee laptops ter waarde van 1400 euro. Woensdag op dag van levering is er tot onze spijt maar 1 laptop geleverd. Na gebeld te hebben, meermaals contact via de mail en whatsapp zijn wij van het kastje naar de muur gestuurd door de 'klantenservice'. Tijdens 1 van de gesprekken is zelfs radicaal opgehangen(zo ga je niet met klanten om, al helemaal niet als de fout bij jou ligt).

De reactie komt neer op het feit dat er 5 dagen onderzoek gedaan zal worden en wij daarna meer te horen krijgen. Het vreemde ligt hem in het feit dat zij, BCC, claimde in een eerder stadium dat hun pakketten worden gewogen en de fout waarschijnlijk ligt bij DHL, echter hebben wij hier niks mee te maken. Wij kopen het product bij BCC en niet bij DHL. Voor ontstane problemen vinden wij dat ons niks te verwijten is en wij nu toch met de gebakken peren zitten. BCC heeft lekker het geld, DHL ook en wij maar 1 laptop.

Als eerder vermeld zijn wij zzpers en in deze tijd van onzekerheid is dit nog een extra klap in ons gezicht. Geen enkel moment hebben wij enige sympathie gevoeld vanuit de BCC klantenservice. Toen het moment daar was dat er een klacht ingediend wilde worden, werd het gesprek abrupt beïndigd, wat ik ronduit respectloos vind en hoop dat deze persoon wordt opgespoord en een waarschuwing krijgt. Als je niet met mensen en hun emoties om kan gaan, werk niet bij de 'klantenservice'.

Nu vrijdag, nog steeds geen resultaat noch laptop. We zitten in de hoek waar de klappen vallen, niet alleen door dit nare virus maar blijkbaar ook door miljoenenbedrijven als een BCC. De inkomsten blijven wij mislopen omdat er dus nog steeds geen oplossing is en de enkele laptop terugsturen en geld retour vragen kan ook niet.

In de afgelopen dagen ben ik van vaste klant naar BCC afschuwer veranderd. Ik snap dat dit voor geen van beide partijen een gunstige situatie is, maar wij worden gebruikt en omdat het dus een multinational is, kan je er ook niks tegen inbrengen.

Een schande.

Ordernummer: 004551338

Ik zal onze advocaat contact laten opnemen over de gelede schade.

Reageer

Geeske ter Wal 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een eerlijke zeer vriendelijke en nog goedkope winkel ook. Klantvriendelijkheid staat hoog bij mij daarom dit review. Ik belde over duidelijk uitleg over een verpakking. Door de Corona niet veel tijd en toch duidelijk snel vriendelijk alles uitgelegd. Echt top zeker een grote aanrader
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Geeske ter Wal,

Bedankt voor jouw review.
Ook bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elisa 03-04-2020

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goede klantenservice, snelle levering en bovenal.... goedkoopste prijs!!! Zeker een aanrader :-)
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Elisa

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MW 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk in de winkel te woord gestaan, deskundig advies en er wordt goed meegedacht.
Ik had een TV en een koelkast besteld, echter doordat ik een zo goed als nieuwe koelkast cadeau kreeg, was deze niet nodig.

Hierover een mailtje gestuurd op vrijdagavond en zaterdag werd ik gebeld door BCC, dat het annuleren van de koelkast geen enkel probleem was en ze de tv evengoed gratis zouden bezorgen, terwijl dit eigenlijk ivm coronacrisis een afhaal product is.
Maandagmiddag stond het door mij betaalde bedrag voor de koelkast al weer op mijn bankrekening en woensdag is de tv keurig op tijd bezorgd.
Een dikke pluim voor de service en het personeel.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste MW,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anna 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel werd ik vriendelijk ontvangen en vakkundig geholpen. Hij nam er de tijd voor en uiteindelijk ben ik als een tevreden klant de deur uitgegaan.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Anna,

Bedankt voor jouw review over het winkelbezoek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.Driessen 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel eigenlijk altijd bij BCC.
Overzichtelijke website, inclusief voorraden.
Snelle levering.

Misschien doordat het een weekend bestelling was maar ik had graag op een eerder moment het definitieve levermoment weten.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste J.Driessen,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marjan 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
shop was duidelijk, hetgeen ik heb besteld was ook heel snel binnen, ik geef een 8 omdat ik toch wel een bevestiging mail had verwacht. en of een mail dat mijn bestelde artikel onderweg is en wanneer ik deze kon verwachten
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Marjan,

Beste

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. P Nagel 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd is het personeel in de winkel zeer vriendelijk en behulpzaam. De aankoop wordt goed en duidelijk doorgesproken en de levertijd is kort en volgens afspraak. De prijzen van de aangeboden artikelen zijn keurig en de website is goed overzichtelijk en duidelijk.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste M. P Nagel,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Susan 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In een wereld op zijn kop. Staat BCC voor mij aan de top. Want als enige van grote winkel keten. Laten zij hun klanten weten. Dat levering, bezorging, plaatsen van hun producten, van alle veiligheidsvoorschriften voorzien, doorgang vind...en bovendien....geen extra kosten voor de klant. Dit is service van de bovenste plank.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Susan,

Bedankt voor jouw prachtige review!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ger 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De online shop is heel duidelijk en gebruiksvriendelijk.
Heb voor BCC gekozen omdat de prijs kwaliteit verhouding in orde is.
Contact via mail was erg goed, werd duidelijk op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.
Ook op de dag van levering werd ik precies op de hoogte gehouden, eerst met een e-mail daarna met een SMS en ongeveer 10 minuten voor de levering een belletje van de bezorgers.
Zeer behulpzame en vriendelijk personeel.
Ook de info over het geleverde apparaat (koelkast)is zeker voldoende en deskundig.
Ga zeker in het vervolg nog bij BCC bestellen.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Ger,

Bedankt voor jouw review.
Graag tot een volgende keer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E.Arakelov 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles snel en zorgvuldig geregeld! Binnen 1 dag werd de bestelling bezorgd. Top!
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste E.Arakelov,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Evelien 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs heb ik een laptop aangeschaft bij BCC in Veghel. Ik heb mijn bezoek aan deze winkel als zeer positief ervaren. Het personeel is erg vriendelijk en deskundig. De medewerker nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden.

Wat ik ook goed vind, is dat ze extra maatregelen hebben genomen t.a.v. het Corona virus.

Ik zou deze winkel zeker aanbevelen!
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Evelien,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.hahnbuck 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijke bediening. Alles goed uitgelegd. Dwingen je niets op. Vragen netjes wat je kunt of wil besteden en dan ga je samen overleggen wat je voorkeuren zijn en dan een goed advies. Geweldig..Aflevering was prima geregeld en netjes aangesloten en ook een goede uitleg. En niet te vergeten .De bezorgers waren super vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste J.hahnbuck,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Songul 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een notebook standaard besteld en het was zooooo gemakkelijk geen account geen inlog gedoe. Ik ontving direct een bevestiging en alles wat er vermeld word klopt als een bus. Volgende dag netjes afgeleverd op de tijdstip die ze aangaven. Nou wat wil ik nog meer ?? Service gemak prijs alles een 10 waard !!
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Songul,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd het beste van het beste, service gericht ipv omzetgericht. Er wordt geluisterd naar je.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Amy 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke en overzichtelijke webshop. De producten staan duidelijk in categoriën. Ik kon mijn product snel vinden en bestellen. Het bestellen was tevens ook duidelijk met meerdere betalingsopties. De levering was op tijd en is netjes bij de deur afgeleverd. Ik zou deze webshop zeker aanraden en heb zelf er een positieve ervaring aan over gehouden!
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Amy,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Brian johnson 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The guy I delt with was great!! Smiling despite the crazy situation, great service!! Thank you for your time and help, it was fun dealing with you
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Dear Brian johnson,

Thank you so much for your review.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Pauli 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook deze, net als alle andere keren weer een snelle en nette service echt een aanrader. Ik zal de winkel zeker aanbevelen bij al mijn familie en kennissen.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Pauli,

Bedankt voor jouw review en de aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Hofland 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne online winkel goed overzichtelijk, goedkoop, snelle levering ben zeer tevreden
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Jan Hofland,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ron 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben de SAMSUNG WW80M760NOM/EN gekocht in Zoeterwoude, de verkoper wist waar hij het over had en heeft ons goed advies gegeven waardoor wij besloten om een keer een duurdere machine te kopen, wij hebben hem nu een paar keer gebruikt al en wij zijn er blij mee, wel jammer dat degene die de machine hebben geplaatst geen uitleg gegeven hebben over hoe en wat, ze deden stekker erin en weg waren ze.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Ron,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zoeterwoude en de feedback over de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tjerkje 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naast het feit dat het bestellen zeer eenvoudig was, was er onverwacht, vanwege de Corona uitbraak, sprake van een zeer snelle levering!
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Tjerkje,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. Janssen 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke indeling. Gelet op eerdere ervaringen weer bij BCC teruggekomen.
Even ter info: in 1975 hebben we voor het eerst wat gekocht bij BCC vlakbij Badhoevedorp.
Het was een afzuigkap en er zijn vele artikelen gevolgd..
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Fam. Janssen,

Bedankt voor de review.
Wat fijn dat we jullie al zo lang als klant mogen verwelkomen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Celine Hellings 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product snel geleverd en zoals verwacht! Wel ging er eerst iets mis met het bestellen en werd ik niet veel wijzer van de klantenservice. Zelf goed op kunnen lossen!
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Celine Hellings,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G Bracke 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nul verstand van wifi verbindingen, stream gebeuren etc. Met de algemene opmerkingen in de winkel dat de wifi traag en slecht is in ons huis werd met enkele vragen aan mij de oplossing geboden en die werkt perfect.
Heel vriendelijk, correct en professioneel geholpen.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste G Bracke,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Berry 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een verkeerde aankoop, de volgende dag goed geholpen. Mocht mijn product omruilen in Eindhoven waar ze speciaal voor mij hadden achter gehouden! Top jongens!
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Berry,

Bedankt voor jouw review over het filiaal in EIndhoven.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Clazien 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de webshop besteld en de koelkast is de andere dag binnen de afgesproken tijd bezorgd.
De bezorgers waren zeer correct en vriendelijk.
Ondanks de huidige crisis is alles goed en volgens de regels verlopen. Top.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Clazien,

Bedankt voor jouw review over de webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michael 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In deze moeilijke tijden waren de bezorgers netjes, snel en vriendelijk.
Zonder enig probleem de oude vaatwasser opgehaald en de nieuwe in de keuken geplaatst.

Erg goede service!
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Michael,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corina 03-04-2020

Algemene score

9,0
Woensdagavond sloegen de stoppen eruit door mijn wasdroger. Donderdag tel overleg met de klantenservice die precies kon nakijken hoe lang ik hem had. Duidelijk werd dat de levensduur al ruim was overschreden. Meteen online een nieuwe besteld. Geweldig systeem bezorging vrijdag was het eerste signaal. Heel vroeg in d le ochtend een mail dat tijdblok aflevering tussen 8 en 10 lag. Om half negen telefoon: we zijn er over 10 minuten. Fijn hoor afspraken zo goed nakomen! Compliment
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Corina,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen met een nieuwe droger.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mark 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling hij is ook zeer snel en goed verpakt geleverd dus geen problemen gehad.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Mark,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

blije klant 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige site, snelle levering en perfect verpakt product. En voor een prijs die ik niet lager heb kunnen vinden.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste blije klant,

Bedankt voor jouw review.
Wat fijn dat we je blij hebben gemaakt.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

GabyGabrielle 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd netjes gebeld dat de chauffeurs eraan kwamen. Bij aflevering waren ze heel beleefd, correct en vriendelijk. De deur moest eruit om de koelkast naar binnen te tillen, en die hebben ze ook weer netjes teruggehangen. Topservice!!!
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste GabyGabrielle,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaap 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
keurig de wasmachine naar de zolder gebracht.
Veel winkeliers doen dit niet meer, dit ivm Corona.
BCC pakt dit goed aan. De bezorgers en ik zelf blijven op een goede gepaste afstand van elkaar.
Alles goed aangesloten en getest.
Oude wasmachine werd meegenomen.
In ongeveer 10 minuten was alles geregeld.
Vrij snel ook daarop een mail met de bevestiging dat de machine was geleverd en geïnstalleerd.
Wasmachine zelf? Ziet er goed uit en doet zijn werk prima en vrij geruisloos. Aanrader!
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Jaap,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thom Rensing 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website en snelle levering van het bestelde product. Alleen jammer dat de op de opdrachtbevestiging genoemde en door mij aangeklikte gratis inname van de oude stofzuiger voor recycling niet is doorgegeven aan de bezorger (DHL). Deze weigerde pertinent het oude apparaat mee te nemen, omdat het niet op zijn opdracht stond? Een minpuntje volgens mij.
Officiële reactie van BCC 03-04-2020

Beste Thom Rensing,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Excuses dat de oude stofzuiger niet is meegenomen.
Als je wilt kunnen we een ophaalopdracht inplannen zodat deze alsnog wordt opgehaald. Je kunt hiervoor bellen met onze klantenservice op 020-334 88 88.
Mocht er een filiaal bij jou in de buurt zijn, kan je ook daar de oude stofzuiger afgeven.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews