Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Christa 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig en betrouwbaar bedrijf. Goede en snelle service. Goede duidelijke en overzichtelijke Website met gemakkelijke vergelijkingskeuze.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Christa,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MCA65 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd weer vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel in Bergen op Zoom.
Ik had zelf al op internet uitgezocht welke blender ik wilde aanschaffen en na aanvullend advies van de medewerkster besloten het apparaat te kopen. Blij mee!
Fijne winkel, vriendelijke medewerkers en goede service.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste MCA65,

Bedankt voor jouw review over onze winkel in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jean Paul 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super gemotiveerde medewerker die goed luisterde wat we wilde en daar het allerbeste advies in gaf .
Super zaak bcc en toffe medewerker.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Jean Paul,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Litha Dotulong 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC heeft een frisse, duidelijke site/webshop, waar je makkelijk vindt waarnaar je op zoek bent. Dit in combinatie met aantrekkelijke prijzen, maakt BCC voor ons een zaak waar we vast nog een aankoop zullen doen.

Het is wel de 1e keer dat we wat bestellen bij BCC, dus waarderen we de site met een 8. Bij een volgende aankoop dat net zo makkelijk en snel verloopt, is een hogere waarderingscijfer meer dan terecht.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Litha Dotulong,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.
Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek na een laptop wist niet goed welke ben door het personeel goed ingelicht en geholpen en heb zo de perfecte keus gemaakt ben er zeer tevreden mee goede service dus personeel was ook aardig en heeft mij geholpen om deze keus te maken
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J van Pinxteren 05-04-2020

Algemene score

2,0
Het is een zware tegenvaller. Het bedrijf doet niet, wat ze aan reclame-uitingen publiceren op hun site. zo worden levertijden niet gehaald, zonder bericht te geven van vertraging en geven ze uiting aan een laagste prijsgarantie, maar als het er op aankomt, dan hebben ze allerijl verwijzingen en smoesjes om er onder uit te komen. Zelf geven ze aan dat "dit algemeen bekend is". Nou niet bij mij. Ik baseer me op de uiting en niet op "algemeen bekend", want dat is"drijfzand".
Zo verwijzen ze ook naar voorwaardes waar in de reclame uiting niet naar word verwezen en die personeel dat ook niet zelf kunnen vinden op hun site. Dan geeft uiteindelijk de winkel telefonische akkoord, maar bij aankomst in de winkel geven ze "stamp-voettend" het product "bij gods gratie" voor de laagste prijs mee, om vervolgens nog daar de discussie aan te gaan met de klant.Tevens word er verstaan gegeven, dat het product word meegegeven omdat zij dat willen en niet vanwege aanspraak op de reclame-uiting, welke BCC zelf op hun site (misschien onvolledig) heeft gepubliceerd. Ik ben gewoon door personeel benaderd, zoals mijn stampvoetend kind van 6 mij benaderd, als hij zijn verlies niet wil nemen op basis van de "spelregels"!
Conclusie:
1) Dus laagste prijsgarantie is bij Bcc geen garantie op idd de laagste prijs bij hun! Ondanks dat de uiting op hun site helder is, zonder verwijzing naar voorwaardes en als ze deze voorwaardes zelf niet kunnen vinden er dan gesproken word op "algemene bekendheid".
2) slechte verliezer met daarna slechte communicatie eigenschappen.
3) Als er bij producten een levertijd staat dan is deze niet zeker en krijg je dus pas te horen, als je na die gecommuniceerde levertijd niks gehoord hebt en zelf belt. Dit terwijl de concurrent zijn product allang heeft aangevoerd, maar je prijstechnisch aan BCC "vast zit".
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste J van Pinxteren,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Groetjes,
Team BCC

J van Pinxteren 06-04-2020

Het betreft 2 orders. 1 order is nog lopende (levertijden) en de andere order is aangemaakt in de winkel, maar heeft al een hele mailwisselingstraject doorlopen, alvoorts het winkel optreden, nog het spreekwoordelijke “stampje na” gaf.
Ik ben eigenlijk helemaal klaar met deze issues en heb er al teveel woorden aan vuil gemaakt en heb er een beetje erg “tabak van” gekregen.
Dus we laten het maar rusten tot een volgende issue mbt https://www.bcc.nl/acties/altijd-de-beste-prijs

Neemt niet weg dat ik iedere potentiële klant willen adviseren om deze reclame uiting te gebruik om de laagste prijs te krijgen. Zolang er geen voorwaarde of verwijzing naar voorwaardes Bij de uiting staan. Is het heel simpel: Elders goedkoper-waar dan ook in Nederland, dan moet BCC op basis van deze reclame uiting ( Hoe hij nu geformuleerd is op de site) dezelfde prijs bieden. Doen ze dat niet is dit aanvechtbaar bij de reclame code commissie of/en geschillencommissie mmisie.

(BCC misschien wijs om te zorgen voor een verwijzing naar voorwaardes mbt deze reclame uiting. Dan ben je correct en eerlijk aan het promoten) Suc-6

Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste J van Pinxteren,

Bedankt voor uw reactie.
We hadden graag gekeken waar het was misgegaan, maar dat kan niet zonder ordernummers.

We begrijpen dat u het verder wilt laten rusten, dat respecteren we.

Nogmaals excuses voor het ongemak en we wensen u vast een fijne avond.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans G 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als ik witgoed of een tv/audio of computer spullen nodig heb kom ik meestal uit bij BCC. Persoonlijk ga ik graag naar een winkel voor advies en het kunnen zien/horen van wat ik zoek. Bij BCC Oosterhout word ik altijd keurig en vakkundig geholpen. Ook bij garantiezaken wordt het snel, eerlijk en vakkundig opgelost.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Hans G,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oosterhout.
Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerda Roelofs-Gaasbeek 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig geholpen,via livechat besteld bij BCC volgende dag geleverd,en netjes bezorgd en geplaatst.Nu een wasmachine en een paar maanden geleden een vaatwasser.Prima service en netjes geholpen zowel in de winkel als op de webshop
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Gerda Roelofs-Gaasbeek,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

n 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel netjes geholpen...goed advies en je gaat altijd tevreden de winkel uit!
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste N,

Dank voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John-Paul 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In tijden van Corona crisis is het product heel snel op afgesproken tijdstip geleverd. Top.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste John-Paul,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

de Keijzer 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk, en behulpzaam personeel. De winkel is zeer overzichtelijk en logisch ingedeeld. Altijd goede prijzen met lekkere kortingen op de momenten dat ik het het hardst nodig heb
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste de Keijzer,

Bedankt voor jouw review over de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sinnema 05-04-2020

Algemene score

9,0
Super geholpen in de winkel ondanks de huidige onstandigheden. Product thuis ontvangen. Zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Sinnema,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edwin 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Iets voor 22h00 besteld en de volgende dag rond 13h00 stond de nieuwe wasmachine zijn eerste was al te draaien op zolder.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Edwin,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Uitleg over de wasmachine prima. De verkoper heeft zelfs de wasmachine bij onze auto neergezet.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam Braafhart 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe tv gekocht bij Bcc in Terneuzen.
Vakkundig geholpen. Ondanks het niet makkelijk was om op een afstand 1,5 m van elkaar een verkoop gesprek te voeren. Maar we konden gelukkig ook de humor ervan inzien. Heel blij met de Samsung tv.
Petje af voor het personeel
Mvg
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Fam Braafhart,

Bedankt voor de review over ons filiaal in Terneuzen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jenny Kuup 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne winkel groot arsortiment , vriendelijk personeel , bekwaam geholpen
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Jenny Kuup,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Brigitte Smits 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn 4 april in de winkel geweest op zoek naar een foticamera en een smartwatch.
En dat is gelukt! We werden geholpen door Devon en die heeft het top gedaan.
Het was gezellig en leuk om op deze manier te winkelen.
Hij gaf prima advies en we hebben zelfs gelachen.
We gingen ecjt met een goed gevoel de winkel weer uit...
Bedankt Devon voor deze leuke ervaring.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Brigitte Smits,

Bedankt voor jouw leuke review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mooi makkelijk een goed product in huis 05-04-2020

Algemene score

9,0
De keuze van het product was op de website makkelijk te maken. Bovendien was de prijs concurrerend tov andere webshops. Bovendien verliep de communicatie rond de bestelling prima.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mohanad 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
The website is very easy to go through and includes all details about the products. The product I bought from BCC was cheaper than any other store.
The delivery time was mentioned and the product really was delivered in the same time without any delay.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Dear Mohanad,

Thank you for your review of our website.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

PIeter Troost 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed bereikbare winkel, mooi assortiment en vooral goede service! Meteen al bij de ingang kon ik snel een paar vragen kwijt rond aflevering en inname oude koelkast. Snel en efficient en koelkast werd perfect afgeleverd, precies op tijd en met een vooraankondiging. Dat maak je ook wel anders mee. Koelkast deed het perfect, en geruisloos zoals ook uit de specificatie viel op te maken.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste PIeter Troost,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lex 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag in Barendrecht in de winkel geweest voor aanschaf nieuwe printer. Eerst advies gevraagd aan verkoper, die goed luisterde en de juiste vragen stelde,prima geholpen dus en zijn advies opgevolgd.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Lex,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tessa 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig op tijd met de levering ook het belletje kort voordat er geleverd wordt top! En dat in deze crisistijd waar de bezorgers het al topdruk hebben evengoed aan dit en zeer klantvriendelijk Kon het niet laten om hun wat extra's te geven.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Tessa,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nelly 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had het gisteren besteld en vandaag in huis. Ben al volop bezig met verschillende sapjes ben echt super tevreden. Schoonmaken is een makkie. Ik raad iedereen deze sapcentrifuge aan. Een zeer tevreden en blije klant 🤗
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Nelly,

Bedankt voor jouw review.
Geniet van de sapjes!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MarkR 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC WCWoensel was open en had de TV op voorraad. Goede hulp en prijs aangepast richting prijs die meer gangbaar was. Tevreden klant!
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste MarkR,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Woensel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sharon Boshuisen 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik word altijd heel goed en vriendelijk geholpen. Personeel heeft goede kennis van de producten. Ze zijn ook heel servicegericht. Ik kom regelmatig! Zeer tevreden klant!
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Sharon Boshuisen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en het personeel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees Duin 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende winkel, je wordt snel en deskundig geholpen. Ook is alles wat je nodig hebt, aanwezig.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Kees Duin,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daantje 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag besteld, morgen in huis! Superservice, ondanks deze moeilijke tijd door corona.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Daantje,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Raymond 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service via de inbellijn. Ik had een bijzonder verzoek en werd prima geholpen.
Aflevering prima!!!
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Raymond,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vera 04-04-2020

Algemene score

10,0
Wij kopen altijd onze spullen bij BCC Arnhem.
Omdat we daar goed geholpen worden.
Laptop gekocht. Vriendelijk personeel.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Vera,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Geelen 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd producten tegen een scherpe prijs, regelmatig goede aanbiedingen en altijd snelle levering.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste M. Geelen,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima kerel de verkoper, heel ontspannen en met kennis, winkel lekker overzichtelijk en niet zo massaal. De aankoop en service was zo gepiept en dat in de corona tijd!
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

B. Conen 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en overzichtelijk site. Snelle levering. Gisteren besteld vandaag al in huis. Top voor elkaar..
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste B. Conen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corrie Veenstra 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goed,personeel vriendelijk en beleeft,zoals ook de bezorgers,vriendelijk.beleeft en op een zeer nette manier de Vaatwasser geplaatst,ik ben zeer,zeer,tevreden een tien met een griffel
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Corrie Veenstra,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pauline van der Vlist 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De wasmachine werkt perfect. Heel stil een wast goed schoon.
Ik zou deze zeker aanbevelen.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Pauline van der Vlist,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric Hoogland 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dank voor de uitstekende service BCC na opgelicht te zijn.
Als vaste klant draadloze samsung oortjes aangeschaft.
Waarom nu deze review, welnu had via een later bleek malafide site (nagenoeg gelijkend) oortjes besteld en afgerekend.
Bij het ophalen in de winkel bleek dat de bestelling was niet terecht gekomen bij BCC maar bij een malafide club die niet de intentie had bestelde uit leveren. TIP : Bestel alleen via www.bbc.nl
Ben volledig schadeloos gesteld door BCC ! Hulde!
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Eric Hoogland,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service en aftersales is altijd top! Ruim assortiment waardoor je bezoek altijd succesvol is.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ger 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In winkel geweest en op website gekeken,
Duidelijke site in goede volgorde opgebouwd, in winkel (Oss) persoonlijke benadering en oplossingsgericht gericht handelen bij probleem van mixer.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Ger,

Bedankt voor jouw review over onze website en het filiaal in Oss.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anton van der Linden 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik woon in Veghel en wil het liefste daar ook alles kopen. BCC is toch al de winkel om eerlijk advies en duidelijk uitleg. Een laptop gekocht en wilde een dure 17inch maar na te vertellen waar het voor nodig was ging ik met een 15inch en goedkoper naar huis. Daar doet je toch goed!
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Anton van der Linden,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal en de adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marly litjens 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn fantastisch geholpen door Sjoerd van BCC Venray. Na uitgebreide begeleiding telefonisch toch ook nog vanochtend aan huis gekomen om ons te helpen. Écht super!! Dankjewel Sjoerd👌
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Marly litjens,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal en de medewerker in Venray.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carlos-S 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel, uitgebreid assortiment, overzichtelijke site o.m. door aangeboden filter- en vergelijkingsmogelijkheden, concurrerende prijzen, snelle levering met vooraf opgave van leveringstijdvak en enkele minuten voor aankomst telefonische check, vriendelijke goedgemutste bezorger, aankoopnota snel na levering in je mailbox.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Carlos-S,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjors 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede afwerking & makkelijk in gebruik, wel wat groot/zwaar & luidruchtig. Al met al tevreden, Uitstekend alternatief voor een frituurpan
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Sjors,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam Janssen 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk site, gunstige prijzen, goede info bij artikelen. Goede service en snel geleverd, ondanks de vertragingen ivm Coronavirus binnen 2 dagen keurig bezorgd. Netjes een mail én sms met tijd.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Fam Janssen,

Bedankt voor jouw review over de website en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Camm 04-04-2020

Algemene score

9,0
Vrijdag een camera besteld. Binnen 5 minuten bevestiging van bestelling en niet veel later dat bestelling gereed is voor verzending en dat hij morgen(vandaag) wordt bezorgd.
Zaterdag bericht van DHL dat het pakket tussen 12.30 en 14.30 wordt bezorgd.
Om 13.45 is het pakket binnen. Kortom, uitstekende service door zowel BCC als DHL.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Camm,

Bedankt voor jouw review over de services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E. Spits 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Verkoper was heel vriendelijk. De hoofdtelefoon die ik zocht was met name bedoeld voor kind om televisie te kijken zonder geluid. Dus met bedrading naar de televisie. Bluetooth functie was een nice to have. Bij thuiskomst bleek de hoofdtelefoon toch alleen Bluetooth te ondersteunen en moest ik weer terug om alsnog om te ruilen voor een ander exemplaar met snoer. Helaas niet goed voorgelicht. Wel meerdere keren excuses gemaakt , wat dan wel weer netjes is.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste E. Spits,

Bedankt voor jouw review en feedback.
Excuses voor het ongemak.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sylvia 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk koop ik al jaren mijn apparatuur bij de BCC. Deze keer via de website. ,'s middags besteld de volgende dag voor zes uur in huis. Goede service en super snelle levering.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Sylvia,

Bedankt voor jouw review.
Graag weer tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Koomen 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kiezen al vele jaren voor deze shop vanwege de klantvriendelijkheid en een juiste prijs/kwaliteit verhouding. De website is zéér prettig omdat je de artikelen naast elkaar kan zetten om te vergelijken. Een tevreden klant komt altijd weer terug!
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Jan Koomen,

Bedankt voor jouw review over de webshop.
We zijn blij met jou als een van onze vaste klanten.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart van Meegen 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De mogelijkheid om te vergelijken en daarmee laptops naast elkaar te houden was ideaal. Ik kon alles prima vinden en sorteren werkte prima.
Service en "aanprijzingen" waren goed afgestemd ( en niet storend).
Werd duidelijk geïnformeerd en pakket is netjes goed ingepakt aangekomen

Alleen meer tegelijk vergelijken zou ideaal zijn
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Bart van Meegen,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nastasja 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft echt mijn avond en dag gemaakt!!! Mijn Xbox liet gister het leven dus ik zag het al somber in maar bij BCC kon ik voor 23:59 een nieuwe bestellen en dan zou die de dag erna binnen zijn. Nou hij is er en ik ben druk aan het installeren!!! Dank BCC jullie hebben een hoop extra traantjes en gestress bespaard. Xx
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Natasja,

Bedankt voor jouw mooie review.
Veel plezier met de nieuwe Xbox!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daiva 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld, een leveringsdatum gekozen en was gekomen stipt op tijd!
Dochter blij met haar aankoop.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Daiva,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam.Becks 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een mooie winkel en een goede service,klant vriendelijk en je word er snel geholpen.Je hoeft niet lang te zoeken,er word gelijk aan jou gevraagd waar u op zoek bent in de winkel.En alles word duidelijk uitgelegd.Wij gaan al jaren naar bcc,een betrouwbare winkel en een genot om te winkelen.
Officiële reactie van BCC 06-04-2020

Beste Fam.Becks,

Bedankt voor de review over de winkel en services.
Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Graag weer tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews