Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14826 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Neusje 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gunstige prijzen en snelle, goede service, zowel voor bestellingen via Internet als bij de winkel bij ons in de buurt. Onlangs in de winkel een Vitamix-blender gekocht, en nu via Internet een luchtbevochtiger van Okoia. Zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Neusje,

Bedankt voor jouw review over onze services, website en winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miranda 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd zeer tevreden over BCC! Service, kwaliteit, vriendelijk en professioneel personeel en een uitgebreid assortiment. Goede advisering en uitleg.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Miranda,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anouk 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Porducten besteld, direct een mail met tracking nummer, heel duidelijk en overzichtelijk. Volgende dag direct een mail met exacte bezorgtijd. Keurig geregeld dus. Top service!
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Anouk,

Dankjewel voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C.J. van Loenen 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote sortering en goede service, snelle levering. Naast de parkeergarage dus lekker makkelijk.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste C.J. van Loenen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

i minnis 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond de omschrijving van het artikel precies zoals ik het gehad hebt. Het was op tijd en de site van BCC was duidelijk en ik kon zo mijn keuze op het artikel goed maken.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste i minnis,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

tp-link 09-04-2020

Algemene score

10,0
Snel bezorgd en de factuur was direct duidelijk en correct. Helemaal tevreden.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste tp-link,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maikel 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service in de winkel met duidelijke onderbouwing om te kiezen voor het juiste product. Een test in de winkel aangehoord van de desbetreffende soundbar en subwoofer set, daardoor was de keuze makkelijk te maken.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Maikel,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkel.
Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danielle 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk uit te zoeken en goede product omschrijving goed te vergelijken met andere producten
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Danielle,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. Van Der horst 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kies voor BCC omdat de prijzen scherp zijn, de klantvriendelijkheid prima en de service heel goed is.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste J. Van Der horst,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
GEWELDIG wat een snelheid en strak georganiseerd proces! Laat in de middag besteld, en de volgende ochtend even na 9 uur op de deurmat. Dit terwijl e.e.a. via mail en telefoon van bezorger strak wordt gevolgd en aangekondigd.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marissa Cloos-v.Balen 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website.
Op tijd op de hoogte hoelaat je bestelling afgeleverd wordt.
Nette bezorging + installatie, ondanks de Corona problemen.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Marissa Cloos-v.Balen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans Kösters 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn deskundig geholpen bij de aankoop van een nieuwe wasmachine. Hierdoor hebben wij gemakkelijk een keuze kunnen maken. Ook t.a.v. De levering is een flexibele oplossing gevonden. BCC is voor mij een aanrader voor u.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Frans Kösters,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bram 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs voor Epson printer. Levering de volgende dag aan huis. Neemt in principe ook oude apparatuur in voor recycling, alleen deze keer niet - vanwege Corona?
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Bram,

Bedankt voor jouw review.

Ondanks de Corona maatregelen zou de oude printer ook meegenomen moeten worden.
Als je wilt kan deze alsnog worden opgehaald, daarvoor kun je met de klantenservice bellen om een afspraak te laten inplannen.
Een andere optie is om het af te geven bij een van onze filialen. Maar we snappen ook wel dat dit in deze situatie niet de voorkeur heeft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Raymond 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig geholpen in de winkel met uitleg over het produkt. Zelfs de tijd gekregen om te vergelijken. Op de site vooraf gekeken. Makkelijk te navigeren met de filters en overzichtelijk.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Raymond,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

van Dijk 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topshop, helder en duidelijk met scherpe prijzen. Overzichtelijk en prettig surfen.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste van Dijk,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tonenbea 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een heel prettige winkel, met heel vriendelijk personeel.
Goede voorlichting over de producten.
Goede service. Als een product binnen de garantietermijn kapot gaat, wordt het zonder probleem vervangen.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Tonenbea,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dano de Kreek 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was top. De bezorging was binnen een dag geleverd. De services was snel en vriendelijk. Product is in goede en volledige staten aangekomen.
Al met al zeer tevreden over mijn bestelling en zeker voor herhaling vatbaar!
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Dano de Kreek,

Bedankt voor jouw review over onze services.
We zien je een volgende keer graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeroen 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verkoper wist waar hij het over had. Had zelf al het nodige vooronderzoek naar het product gedaan wat ik wilde aanschaffen en ben zeer goed onderlegd wat betreft kennis op dit gebied. De verkoper kwam met gelijkwaardige adviezen. Niet van tevoren verteld wat ik wilde aanschaffen en ook niet verteld dat ik al veel kennis heb van de materie. Prima zaak dus. Komt niet met mooie verhalen om alleen de duurdere spullen te verkopen.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en kennis.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sylvia 08-04-2020

Algemene score

10,0
Fijne bediening, bekend om goede service. Dat is ook de reden dat we daarheen gegaan zijn voor de diepvrieskast, koelkast en wasdroger. Mijn dochter is eerder ook goed geholpen en is uiterst tevreden over de AEG wasdroger. Ook fijn dat bezorgmoment ook was zoals in de mail werd aangegeven. En natuurlijk plaatsen ze deze in de kelder en nemen de oude producten mee terug. Perfect!
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Sylvia,

Bedankt voor jouw mooie review.
Wat leuk dat ook jouw dochter bij ons de aankopen heeft gedaan.
We verwelkomen jullie graag weer in de toekomst!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Knolly 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en redelijk goede omschrijving van het product. Had graag de inhoud in ltr bij de omschrijving zien staan.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Knolly,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T.Creebsburg 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik word altijd goed geholpen.
Als het installeren van het product lastig of niet gaat helpen ze je ook altijd met goede uitleg.
BCC is mijn vaste winkel. Als mensen me om een goede ElektronicaWinkel vragen zeg ik BCC.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste T.Creebsburg,

Bedankt voor jouw review en de aanbeveling.
We zijn blij met een vaste klant zoals jij!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miranda 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel tevreden over bcc.

2 keer een grote aankoop gedaan .

Scherpe prijs
Snel
Duidelijke communicatie
En zelfs nu met de carona word de bestelling van de wasmachine netjes bezorgd en aangesloten door bcc op de plaats van bestemming.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Miranda,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Samirah 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam naar de winkel in Helmond met een kapotte laptop en/of lader. Er is meteen gekeken of het de laptop zelf was die versleten was of dat het de lader was. Helaas paste er geen andere lader meer in omdat de laptop gedateerd is. Er is vervolgens uitgebreid de tijd genomen om me te helpen met het vinden van de juiste nieuwe laptop voor mij. Ook is de oude laptop uit elkaar geschroefd om proberen de gegevens te redden, wat helaas niet meer mogelijk was.
Kortom, uitstekende service, zoals ik van de BCC al gewend ben.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Samirah,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Helmond en de services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaap van den Hoek 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We schaffen onze huishoudelijk apparatuur en IPads vrijwel altijd aan bij BCC. Goede service, informatie en coulante behandeling bij problemen.

Reageer

monique 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verkoper was vriendelijk en behulpzame , zonder opdringerig te zijn.
Prettige overzichtelijke winkel, altijd fijner om in een winkel te kopen, als online bestellen al is mijn ervaring dat dit bij BCC ook goed werkt.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste monique,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.
Wat leuk dat je ook ervaring hebt met onze webshop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel Vonk 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn erg goed en deskundig geholpen, ondanks de corona perikelen. Klantvriendelijk personeel. Staan je rustig te woord met raad en neme de tijd voor de klanten.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Marcel Vonk,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jorian van Wissen 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor BCC gekozen omdat ze de goedkoop en een snelle levering hadden. Daarnaast valt het op dat ze een erg goede service hebben. En daar ook aandacht aan schenken. Top!
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Jorian van Wissen ,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Floor 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede berichtgeving over verzending, zending werd op tijd verstuurd. Er werd vooraf al meegedeeld dat het dit Corona langer kon duren. Dit ligt niet aan de winkel maar dan het vervoersbedrijf die met een enorme piek zitten. De zending deed er uiteindelijk maar één dag langer over. Kortom geen probleem.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Floor,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aafke 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige behandeling met veel geduld. Duidelijke antwoorden op vragen.
Als ik niet anders weet te vermelden, wat zou ik hier dan meer moeten weergeven.
De eerste zin lijkt mij duidelijk genoeg.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Aafke,

Bedankt voor jouw duidelijke review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sontag 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC heeft altijd een snelle en goede levering. Producten zijn altijd netjes en goed verpakt. Kom graag in de winkel, maar hun webshop is net zo simpel en makkelijk.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Sontag,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mieke 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal volgens afspraak met medewerker, kon ik vandaag mijn nieuwe GSM ophalen.
Alles was al voorbereid en een groot deel van mijn oude GSM kon, tegen betaling, worden overgezet en bij het weggaan nog werd nogmaals gezegd dat als er iets niet duidelijk was, ik gerust terug kon komen. Toppie service.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Mieke,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering, ook in de tijden van corona. De wasmachine is twee verdiepingen naar boven gebracht. Ook nog netjes aangesloten. Perfect. De Miele wasmachine werkt prima.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim3112 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bescjhrijvimg van product en een aatrekkelijke prijs . De stofzuiger werd vlot geleverd en voldoet goed aan de verwachtimg.
Hoop dat de levensduur ook prima zal zijn.
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Wim3112,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met stofzuigen! ;-)

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vincent Valen 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was overzichtelijk op de website en was snel geleverd volgens de aangegeven tijden. En het product was ook nog eens goedkoop. Goed bezig
Officiële reactie van BCC 09-04-2020

Beste Vincent Valen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Andrea van der Klooster 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het spel Animal Crossing echt geweldig dus toen ik hoorde dat het op de switch zou komen, moest ik het hebben. Nergens was het meer te koop! Alleen de online versie. BCC was het eerste bedrijf dat het weer op voorraad had en ik had het vervolgens de volgende dag al in huis! Echt top!
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste Andrea van der Klooster,

Bedankt voor jouw review.
En veel plezier met het spel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Filiz 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van order intake communicatie top wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van je bestelling en aflevering .
Zeer behulpzame en vriendelijk monteurs ondanks de Corona epidemie top geholpen een 10 met een griffel.
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste Filiz,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kastanje325 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering is super verlopen. Zeer behulpzame mensen. Keurig op tijd. Van te voren telefonisch gewaarschuwd dat ze er aan komen. Via sms tijdslot ontvangen. Alles prima.
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste Kastanje325,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W.de G. 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor mij is het een betrouwbare,en overzichtelijke winkel.Ik heb daar al meerdere producten gekocht.En tot nu toe werd ik altijd vriendelijk en geduldig geholpen door de medewerkers.
Voor mij gewoon een goede winkel.
Groetjes,
W.de G.
Vlissingen
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste W.de G.,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke omschrijving van de producten maakte het makkelijker om een keuze te maken voor onze nieuwe wasmachine. Daarna nog een keer contact gehad met klantenservice via de chat functie op de website omdat ik een vraag had over de bezorging. Werd snel en vriendelijk geholpen. Supermakkelijk. Bezorgers belde 10min voor aanvangstijd even op en hebben het apparaat zonder problemen netjes geplaatst.
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste Fred,

Bedankt voor jouw review over onze website en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gamegirl 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering! Gisteren besteld en vandaag in huis. Product is het zelfde als op foto en goed verpakt zodat het niet beschadigd kan worden. Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste Gamegirl,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eline 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwamen ondanks het coronavirus mijn oude wasmachine weg halen en hebben netjes de nieuwe geplaatst en aangesloten. Top service.
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste Eline,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter Ko 08-04-2020

Algemene score

9,0
Nee, door het Coronavirus, hebben wij gekozen voor een bestelling on line. De TV, werd de volgende dag stipt op tijd geleverd, en door het handige Trac and Trace systeem wisten we vrijwel precies wanner de TV geleverd zou worden. De TV, een Salora, heb ik voor mijn echtgenote als 2e tv in de slaapkamer geinstaleerd alleen wil ze nu de slaapkamer niet meer uit. Trouwens de TV geeft een perfectplaatje alleen was het even zoeken om de XS4ALL afstandsbediening te laten paren met de TV. Maar dat is gelukt, zelfs voor een 76 jarige. Maar ik beloof wel dat we samen nadat alle Corona gedoe voorbij is de shop in Buitenveldert zullen opzoeken. BCC luitjes houd vol!!!
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste Peter Ko,

Bedankt voor jouw leuke review.
Fijn dat jouw vrouw blij is met de TV.
We zien jullie graag weer bij ons filiaal in Buitenveldert wanneer dat weer mogelijk is!
Blijf gezond!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mitchell 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen, duidelijk overzicht en goedkoopste prijs garantie. BCC levert en installeert wel nog terwijl dit bij concurrenten als Coolblue niet het geval is in deze tijd.

Levering ging ook super goed. Ik werd gebeld van de te voren en de heren hebben zeer professioneel alles neergezet en aangesloten.

Aanrader!
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste Mitchell,

Bedankt voor jouw review over onze website en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Rijn 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er kwam een bestelauto met 2 monteurs, ze hebben zich keurig op gepaste afstand (Corona) bij ons aangemeld.
Vervolgens werd de door ons bestelde AEG warmtepomp-wasdroger buiten hun bestelbus van de verpakking ontdaan.
De verpakking hebben ze in hun bestelbus gelegd, dus wij werden niet met de verpakking opgezadeld.
Daarna is de droger volgens onze wensen geïnstalleerd en daarna kregen we uitleg en een map met installatie- en gebruikershandleiding.
Ook werd onze oude droger door hen meegenomen.
Kortom wij zijn zeer tevreden, vandaar die 9.
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste Hans Rijn,

Bedankt voor jouw review over de bezorgers en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G.schaap 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel keurig te woord gestaan en geholpen.
En de service was uitermate goed.
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste G.schaap,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Truus 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals meerdere apparatuur van dt merk Liebherr kwam ik op de site van BCC, nadat ik besloten had deze vriezer te nemen was het na 1 telefoontje perfect geregeld.Dinsdag gebeld de volgende dag stond de vriezer al op de plek. Ben er erg blij mee! Bedankt .👍Ik beveel BCC zeker aan.
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stanny van Heijster 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij worden in Amersfoort altijd zeer snel en professioneel geholpen!!!! De Samsung LG tv die wij nu kochten werd de volgende dag al bezorgd.....Ja wij raden BBC Amersfoort zeer zeker aan, ook al omdat je nooit lang hoeft te wachten ook aan de kassa ben je snel aan de beurt..
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolanda Monni 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik raad BCC shop aan, voor goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service. Snelle levering.
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste Jolanda Monni,

Bedankt voor jouw review en de aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

DennisC 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede levering, ondanks de huidige COVID situatie!! Er werd keurig afstand gehouden, uitleg gegeven en de wasautomaat werd netjes aangesloten. Oude wasautomaat mee retour + overige oude elektrische kleine apparaten werden keurig mee genomen.
Al met al, snel en vakkundig, niets op aan te merken
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandy 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldige ervaring weer bij de BCC in Oss dit weekend. Ik werd vrij snel geholpen door een fijne en vriendelijke medewerker. Zijn advies was professioneel en kundig. Ik kwam voor een Google Home speaker; de medewerker heeft er een aantal laten zien én horen met daarbij de verschillen uitgelegd.

Uiteindelijk stond ik na een half uurtje weer buiten. Fijn ook er nog wat korting bij te hebben gekregen voor extra garantie. Helemaal blij met mijn Harman/kardon citation 500. Ik kom dus graag terug bij BCC. Naast goede hulp en advies ook een erg prettige en grote winkel waar je heerlijk kunt rondneuzen tussen de leuke 'cadeautjes'.. :-)
Officiële reactie van BCC 08-04-2020

Beste Sandy,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oss.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews