Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jansen 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
SUPER prijzen zeer snel geleverd.
Ze doen wat ze beloven.
En de producten zijn zo als vermeld op de site.
100% te vreten.
BCC eerlijk en betrouwbaar !!!
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Jansen,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hillenbrink 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Had telefoon eigenlijk tegen meer prijs vrijdagavond moeten ontvangen maar dat werd zaterdagmiddag. Hij is aan het opladen dus weet er nog weinig van alleen dat de handleiding in kabouterlettertjes is. Het zijn hele kleine lettertjes.
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Hillenbrink,

Bedankt voor jouw review.
Kun je ons het ordernummer doorgeven, dan zullen we er eens naar kijken.

Groetjes,
Team BCC

hillenbrink 15-04-2020

Hallo, dit is mijn Ordernummer: 202004-004527219

Met vriendelijke groet,
O.E.M.M. Hillenbrink

Reageer

Jas 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gisteravond besteld, vanmiddag in huis! Kan niet beter, vooral in deze tijd. Top!
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Jas,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Weergavenaam 11-04-2020

Algemene score

1,0
Binnen 24 uur na aankoop wordt er gebedeld en gesmeekt om een reviews. Met name het afmelden voor deze emails is een 1* waard:

"Je ontvangt deze e-mail omdat je recent een aankoop hebt gedaan bij BCC. Je kunt je hiervoor NIET afmelden."

Een ernstige afknapper voor toekomstige aankopen.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nick 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik word meestal open en professioneel behandeld bij BCC Breda en voel me meer klant dan bij die andere partij. Willy heeft me echt advies gegeven zowel tv als audio maar ook een echte aanrader gegeven om de vloer te behandelen. De Bissell crosswave advanced is idd prima bevallen.
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Nick,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HOE GEMAKKELIJK WIL JE HET HEBBEN?… 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hoe gemakkelijk wil je het als zwaar gehandicapte hebben? In de BCC-webshop zag ik de door mij gewenste Canon-flatbedscanner, voor een prijs die (bijna) laag te noemen was.
De bestelling was snel gedaan, de betaling geregeld en 10 seconden later had ik de bevestiging van BCC al binnen. Daarin stond ook al de verwachte datum en tijdblok waarin ik levering kon verwachten.
Waarschijnlijk door de 'Corona-drukte' waren datum en tijdblok 24 uren verkeerd, maar de mededeling van BCC werd al snel gecorrigeerd door DHL-besteldienst.
Eindresultaat: Binnen 40 uren ná bestelling kon ik mijn Canon-scanner probleemloos binnen mijn netwerkje installeren.
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerrit 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede, duidelijke website, snelle verzending (gekochte TV in één dag thuis) en heldere communicatie. En dat naast een heel goede (de beste!) prijs, dus alles perfect.
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Gerrit,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

TANIS 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC Lisse is een goed filiaal om je spullen te kopen,toen ik het product zag was er geen voorraad aanwezig,okee kan gebeuren.
De volgende zou het bezorgd worden door DHL,daarna kreeg ik een mailtje van BCC en DHL dat het product niet bezorgd kon worden,en dat het volgende dag zou gebeuren.
Ik zat de volgende dag al te kijken of er mail was van DHL hoe laat ze kwamen tussen 11 uur en 15.00 uur.
Toen wist ik het,toen weer een mailtje het wordt afgeleverd tussen 11.30 en 13.00 uur.
De Bel ging de DHL Chauffeur was er op ander halve meter afstand,afgeleverd om 11.50 uur.
Dit was Top.mooi op tijd
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste TANIS,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bonceur 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige benadering met een niet opdringerige vraag. De vragen werden vriendelijk beantwoord. Dit gaf een goed gevoel. Hierdoor een prettig gevoel over gehouden aan de aankoop bij BCC te Zeist.
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Bonceur,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zeist.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petronella van Rossum 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is mijn vaste adres voor huishoudelijke apparaten en multimedia. Meestal kies ik ervoor om naar een vestiging te gaan maar ivm covid19 heb ik besteld via de website. 's Avonds besteld en de volgende dag om 11.00 thuis bezorgd zonder extra kosten. Perfect!
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Petronella van Rossum,

Bedankt voor jouw review.
Wat goed te lezen dat bestellen via de website ook naar wens is verlopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A vd Heijden 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk. De levering was door omstandigheden een dag later en dat werd netjes gemeld. De dag dat het bezorgd werd was het prima op tijd
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste A vd Heijden,

Bedankt voor jouw review over onze site.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J van Vonno 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens een verhuizing heb ik afscheid genomen van mij huishoudelijke apparaten en ben ik op het internet gaan zoeken naar een wasmachine, een droger en een tafelmodel koelkast.

Wanneer ik een apparaat op het oog had, na het lezen van talloze recensies, en opzoek ging naar een leverancier kwam toch weer BBC ieder keer als beste uit de test. De apparaten konden direct geleverd worden en ook nog tegen de laagste prijs.

Uiteindelijk heb ik een Miele wasmachine WCI330, een Bosch warmtepompdroger WTW8446ENL, en een Inventum koelkast KK501 aangeschaft.

De service van BCC was uitstekend. De apparaten konden allemaal binnen enkele dagen geleverd worden. Vóór de levering kreeg ik een email met een tijdsindicatie hoe laat de bestelling zou aankomen bij mijn nieuwe adres. In het verleden heb ik met bezorgdiensten gewerkt waarbij i de hele dag thuis aanwezig moest zijn voor de levering. Bij BCC gaat dan anders: Ze hadden een marge van twee uur aangegeven. Dus tussen 9 en 11. En het mooiste was nog dat ze kort voor de levering bellen om aan te kondigen dat ze binnen enkele minuten zouden arriveren. Top!

Inbegrepen is een "drempelservice". Ik woon op drie hoog, dus de jongens hebben met z'n tweeën alle apparaten naar boven getild. Gelukkig is het allemaal zonder schade. De jongens waren vriendelijk en vooral professioneel.

Op dit moment ben ik erg blij met m'n aankopen en ik hoop dat ze nog lang blijven werken.
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste J van Vonno,

Bedankt voor jouw mooie en uitgebreide review.
We wensen jou veel geluk in de nieuwe woning!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijkheid op de site en duidelijkheid ivm de vertraging van de levering
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

willem 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geholpen in de winkel, geen zeurderige verkopers die het duurste willen pushen. wel goede uitleg. wasmachine is al na 3 dagen geleverd, alles keurig en op tijd. gewoon prima.
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Margriet 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom heel graag bij bcc amersfoort
Ze zijn daar erg vriendelijk en kundig
Wordt snel geholpen
Ik ga niet naar een andere BCC tenzij ik echt iets moet hebben en Amersfoort heeft het niet
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Margriet,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fiona 11-04-2020

Algemene score

9,0
Wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen en word niet aangedrongen om iets te kopen
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Fiona,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Laurens Janssen 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdag om 18:00 uur had ik een airconditioner besteld en de volgende dag om 09:00 werd het al geleverd. Precies volgens afspraak kregen wij in de ochtend een tijdsindicatie en daar heeft men zich goed aan gehouden. Top!! Bezorgers waren erg behulpzaam. Ook het bestelproces op de website is eenvoudig en snel.
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Laurens Janssen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ja en A 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc in Arnhem zuid, prima winkel en goed en netjes geholpen.
we hebben een TV gekocht, super goed uitgelegd hoe nu te installeren (vanwege Corona)
moesten we het zelf doen.prima gelukt. (:
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste JA en A,

Bedankt voor jullie review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jan 11-04-2020

Algemene score

9,0
een smart tv sonny kd-55xg8096 gekocht voor een mooie prijs,mooi beeld en geluid valt niet tegen,goed geholpen door medewerkers,toppie.
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste jan,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.
Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

susanne 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had van te voren gebeld met vragen over mijn product en of het op voorraad was. Er was nog één op voorraad en die hebben ze meteen voor mij 'bewaard'. Toen ik aankwam lag het gereed. Personeel hield gepaste afstand en was vriendelijk. Ging om een epson ekotank et 2600
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste susanne,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Middags gaat de vaatwasser stuk, dus gelijk naar BCC.nl. Bestelling geplaatst en de dag erna om 10:00 staat de nieuwe alweer zijn werk te doen in de keuken. Super Service!
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Margreet Wind 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben altijd zeer tevreden over BCC. Mijn laatste bestelling werd wat laat bezorgd, maar dt was te wijten aan DHL
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Margreet Wind,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Victor 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft alle tijd voor het luisteren naar mijn wensen. En heeft daarna de kennis in huis om dat te vertalen naar een precies voor mij passend product. Er wordt keurig gewerkt volgens de regels van het RIVM. Omdat het product welke ik had gekocht zwaar was werd deze ook nog even in de auto gezet.
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Victor,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service scherpe prijzen lager dan ergens anders en een nette en zeer snelle levering.
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Franklin 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel in Buitenveldert is heel overzichtelijk waardoor het zoeken erg makkelijk maakt. Personeel is behulpzaam en houdt rekening met de voorschriften ivm deze Corona crisis.
Hele ruime keuze en mooi uitgestald. Complimenten!
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Franklin,

Bedankt voor jouw review over onze winkel in Buitenveldert.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Trees 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbare winkel met ruim assortiment. Deze keer via webshop besteld, maar eerder in de winkel ook altijd goed geholpen door deskundig personeel. Bestellen is eenvoudig en een account is niet vereist. Mijn wasmachine werd ondanks de Coronasituatie geplaatst in de badkamer en mijn oude wasmachine meegenomen. Nadeel is wel dat je pas 's ochtends vroeg hoort hoe laat bezorgd wordt (2 uurs tijdslot) en dus in principe de hele dag moet reserveren.
Officiële reactie van BCC 15-04-2020

Beste Trees,

Bedankt voor jouw review en feedback over onze website en winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Freddie 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor BBC door het goede aanbod. Levering werd duidelijk gecommuniceerd en was snel geregeld.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Freddie,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wasmachine 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd gelijk geholpen met een topservice waarbij alles tot in de details werd uitgelegd zeer aan te bevelen voor vrienden en familie en iedereen natuurlijk die een goeie en betaalbare wasmachine zoekt en of wil.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. Vlet 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wegens behoefte aan een grote koelkast met vriescombinatie keek ik op het internet en zag bij BCC de Indesit CAA55 met gratis bezorging, die mij beviel, en dus ook aanschafte. De bestelling was op 17-03-2020, en de aflevering op 20-03-2020. Er bleek echter een defect in de kast, waarop ik BCC mailde met mijn beklag. Het antwoord kwam binnen 2 dagen. Ik belde BCC en besprak de klacht met de Klantenservice, die ervoor zorgde dat ik binnen 2 dagen, gratis een veel betere en grotere koelkast thuisbezorgd kreeg, waarmee ik heel tevreden ben. De afhandeling van het probleem was bovenverwachting snel, en ik daarom een aankoop bij BCC iedereen aanbeveel.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste A. Vlet,

Bedankt voor jouw review over onze service.
Wat mooi dat je zo blij bent met de door ons snel geboden oplossing! Veel plezier met de koel/vriescombi!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerda Roelofs-Gaasbeek 11-04-2020

Algemene score

10,0
2 weken geleden een wasmachine besteld,volgende dag geleverd,prima service.Nu ging vorige week zondag de wasmachine van mijn moeder stuk.Ik zei tegen haar ik bestek hem wel voor je bij BCC want daar hebben ze goede service,en inderdaad was wed erop weer goede service,Keurig de droger er voor mijn moeder er af gehaald en weer er opgezet👍
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Gerda Roelofs-Gaasbeek,

Bedankt voor jouw review over onze services.
Wat leuk dat we zowel jou als je moeder van een nieuwe wasmachine hebben gezien.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle levering en met in achtneming van de corona maatregelen service en installatie op zolder. Wel fijn gezien we de wasmachine en droger beide moesten vervangen.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maaike 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met inachtneming van alle richtlijnen omtrent het coronavirus is mijn wasmachine keurig aangesloten!
Als alleenstaande moeder wordt deze service, vooral in deze tijd, enorm gewaardeerd. Aardige vakmensen en tijdige levering. BCC doet zijn ‘high service’ eer aan!
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Maaike,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miriam 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel netjes, vriendelijk en duidelijk geholpen door I.
We zochten een telefoon voor mijn zoon van 12.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Miriam,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt de Webwinkel van BCC zeer duidelijk en overzichtelijk en daardoor kan je er makkelijk mee werken zeer goede en uitgebreide keuze mogelijkheden.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Cees,

Bedankt voor jouw review over onze webwinkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Glenn 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC winkel is overzichtelijk. Niet zo schreeuwerig als Mediamarkt. Zéér geduldig en deskundig personeel. John heeft ons geweldig geholpen. Hij bracht zijn eigen ervaring in. Hij kon de plus en minpunten van keuzes opnoemen. Ik merkte dat het personeel een uitwisseling van informatie doen.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Glenn,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roos 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een fijne winkel waar je goed advies krijgt en altijd eerlijk wordt geholpen. Geen gladde praatjes en de service is goed. We zijn weleens terug geweest met een product en zijn daarbij zeer goed en duidelijk bij geholpen. Een winkel om absoluut naar terug te gaan.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Roos,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jowize 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk kom ik al jaren voor alle electronica en witgoed in de zaak. Ik oriënteer me wel op internet, maar het liefst koop ik in deze fysieke winkel, omdat het advies van de verkopers van onschatbare waarde is en voegt veel toe aan de informatie die ik gelezen heb. Dat stelt me in staat om gericht vragen te stellen.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Jowize,

Bedankt voor jouw review en dat je al jaren een van onze vaste klanten bent.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens de Coronacrisis begaf mijn wasmachine het.
BCC bleek een van de weinige bedrijven die én de wasmachine van mijn voorkeur op voorraad had, én bereid was deze op de trekschakelaar aan te sluiten. Uiteraard alles met inachtneming van de algemene hygiënemaatregelen.
Communicatie verliep prima en bezorging was binnen de aangekondigde tijd. Kreeg aanvullend advies omdat de wasmachinekraan niet goed bleek te werken. Uitstekende service!
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review.
Ook in deze tijd met het Corona virus doen wij er alles aan voor de klanttevredenheid, zelfs met de extra maatregelen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon Ipema 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel prettig en professioneel geholpen. Er werd goed rekening gehouden met mijn rolstoel. Ik heb ook de extra verzekering erbij genomen. Want met dvd en blue-ray spelers hebben we in het verleden niet gemazzeld. Nu voelt het een stuk lekkerder.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Toon Ipema,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat alles naar wens is gegaan.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een Siemens wasdroger type WT45W462NL besteld bij de BCC vestiging in Vlaardingen. Zijn daar zeer deskundig en uitgebreid geïnformeerd in de mogelijke keuzes. Hebben uiteindelijk onze keuze gemaakt en twee dagen later is hij zonder problemen geleverd en geplaatst.
Hij staat inmiddels rustig zijn werk te doen.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Vlaardingen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim L 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat wij bij eerdere aankopen goede ervaringen hadden in BCC winkel in Lisse, zijn we voor de nieuwe aanschaf (i-Pad) daar weer terug gegaan.
Met in achtname van de virus maatregelen, zijn we daar zeer goed geholpen.
Bovendien enkele goede tip gekregen omtrent het overzetten van content.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Wim L,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lucienne 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top verkoper , kundig , geduldig , zeer goede uitleg , we kopen altijd bij bcc , hele goede
service , zeer klantvriendelijk . van mij krijgen ze een dikverdiende 10 !!
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Lucienne,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

tevreden klant 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer goede uitleg van het gekochte artiekel was niet meer voorradig in de winkel in denhelder werd een dag daarna op ons verzoek de dag er na thuis afgeleverd zonder exstra kosten zeer goede service.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste tevreden klant ,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Helder.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

tevreden klant 10-04-2020

Algemene score

8,0
zeer goede uitleg over het artiekel harmen/ cardon citatetion multibeam 700 door de mede werker ron in de winkel in denhelder top geholpen
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste tevreden klant,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Helder.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Massi 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is altijd de beste winkel van Nederland geweest en naar mijn mening nog steeds de nummer 1. Goede service vanaf de winkel tot aan mijn huis. Niet alleen deskundige medewerkers in de winkel, maar ook tijdens de installatie thuis.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Massi,

Bedankt voor jouw review.
Wat leuk te lezen dat we jouw favoriete winkel zijn!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel was de medewerker uiterst vriendelijk en adviserend over de Amerikaanse koelkast die we daarom ook gekocht hebben.
Bij levering van de koelkast moet ik constateren dat er niet.echt zachtjes mee omgegaan werd.
Deze paste niet door de deur van de hal naar de huiskamer vanwege de kartonnen verpakking.
Daarom moest de koelkast weer naar buiten om de oude koelkast eruit te rijden. Vervolgens hebben ze weer de nieuwe in het halletje gezet en zijn vertrokken. Dit is de procedure volgens de medewerkers, die wel zeer vriendelijk waren. Zelf hebben we de koelkast uitgepakt en aangesloten, en hopen er nog vele jaren plezier van te hebben.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Toon,

Bedankt voor jouw review en feedback.
Veel plezier met de Amerikaan!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Isabel 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel met vriendelijk personeel!
Je krijgt hier goede en eerlijke service, op iedere vraag weet het deskundige personeel antwoord.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Isabel,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

b.m. ten hove 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
personeel is geduldig en legt het goed uit hoe het artikel dat je koopt werkt.
De service is goed. Ook als je het artikel wilt terugbrengen of omruilen.
De prijs kan je van op aan.
Mijn ervaring is dat er vaak ook nog iets aan de prijs te doen is.
Zeker een aanrader vergeleken met andere grote shops.
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste b.m. ten hove,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en de services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sander J. 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een Samsung koelvriescombinatie besteld bij BCC en werd keurig begeleid met diverse mails. Bevestiging, betaling, aflevering etc.
Alles klopte, de afleverings mail met tijdstip, ook de aflevering zelf was correct.
De chauffeur belde een half uur voor aankomst.
Keurig op tijd en efficiënt.
Kortom zeer tevreden over de gang van zaken!
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Sander J.,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wouter 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop, bestellen ging soepel en vervolgens vlot geleverd. Tevens tevreden over geleverd product
Officiële reactie van BCC 14-04-2020

Beste Wouter,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews