Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Abbas 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel en top service!! alles confirm afspraak duidelijke berichtgeving email en natuurlijk de snelle levering 👌👌💯
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Abbas,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Louise 20-04-2020

Algemene score

9,0
Bij BCC wordt je deskundig geholpen. Ze hebben een ruime keus in hun assortiment.

Ik geef BCC een dikke 9 voor hun klantvriendelijkheid en communicatie naar de klant nadat er iets misging bij de levering van onze combi oven. Er werd ook nog eens keurig een passende oplossing voor gezorgd.
Daar kunnen andere winkels nog iets van leren!

Daarom kom ik graag bij BCC terug.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Louise,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chantal 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke medewerkers in Arnhem Zuid. Goed geholpen bij de aanschaf van een wasmachine. Ook nog eens gebruikt gemaakt van de actie ivm vervanging. Gratis bezorging en aansluiten ivm actie. Dankzij verkoper en zijn goede hulp. Altijd welkom in Arnhem Zuid en ze hebben ook voldoende aandacht voor de klant. De winkel mag van mij wel op een beneden verdieping en iets groter. Deskundig en vriendelijk verkoopteam. Kom altijd weer bij BCC uit voor mijn aankoop. Ga zo door . Bedankt BCC Arnhem Zuid.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Chantal,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem Zuid. Graag tot de volgende keer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Kranendonk 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is overzichtelijk en er is altijd voldoende personeel beschikbaar voor je. Daarnaast vind ik het personeel vriendelijk. Ik kwam voor een hoofdtelefoon en ik wist al precies welke. Toch wilde de medewerker voor de zekerheid even kijken welke aansluiting ik op mijn telefoon nodig had. Ik vond dit netjes.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste M. Kranendonk,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vissers 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Oude tv kapot dus naar bcc werden goed geholpen hadden na advies tv op het oog
Na wat gezoek naar deze tv in magazijn
Kwam de verkoopster terug had de tv gevonden maar had ook nog een beter alternatief want ze had ook nog lopen zoeken in de nieuwe vracht stond een crystal uhd in de 8000 serie tussen nieuwste van het nieuwste dus en goedkoper dan onze eerste keuze dus een win win situatie
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Vissers,

Bedankt voor jouw review over onze service. Veel plezier met de TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

William. 20-04-2020

Algemene score

10,0
Ten eerste heb ik contact gehad met de klantenservice die mijn vraag naar tevredenheid hebben beantwoord.
Ik heb vervolgens het geadviseerde product via internet besteld wat correct op de dag en tijd is aangeleverd.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste William.,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim Beeke 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Goes is een heel erg aangename winkel om rustig rond te kijken en 't product te bekijken waar je in geïnteresseerd bent. De bediening is heel vriendelijk en deskundig. Ze nemen alle tijd voor je!
Fijne zaak, fijne mensen. Top!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Wim Beeke,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Goes.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sander 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering gaat geheel volgens planning. Ook 2 oude grote apparaten is geen enkel probleem om mee terug te geven. Super service!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Sander,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat alles naar wens is verlopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arno 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen door deskundige medewerker
De diverse opties werden uitgelegd en eerlijk advies gegeven
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Arno,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M van L. 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, dag later was onze iPad in huis. En heel prettig dat ik mijn vvv bonnen kon besteden in deze webshop.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste M van L.,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dirk 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had laat in de avond een bestelling gedaan. Het bestelproces verliep vlekkeloos en de bezorging de volgende dag was ook helemaal volgens plan. Tussentijds werd ik nog twee keer geïnformeerd over de bezorgtijd.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Dirk,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bas de Ridder 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel, met zeer vriendelijk personeel.
Ik ben snel en accuraat geholpen, en ben met een lekker gevoel de winkel uitgelopen ....
En zeker geslaagd !!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Bas de Ridder,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Margot 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel met kennis van zaken. De medewerkers weten waar ze het over hebben en adviseren naar gehoor van de klant.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Margot,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

LDD 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel goed geholpen. Ondanks de Corona maatregelen werden we snel in de winkel toegelaten en van uitstekend advies voorzien. Klantgerichte aanpak en helemaal op de hoogte van de nieuwste zaken.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste LDD,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ed 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op de site volledig assortiment te vinden, goede beschrijving van de producten en reviews. in de winkel vriendelijke en behulpzame verkopers, goed advies en snelle levering.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Ed,

Bedankt voor jouw review over onze website en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PS 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, goede uitleg en je wordt niet naar een duurder product gepraat, super! Lekker, kostenloos voor de deur parkeren!
Samenwerking met Essent en dus korting is ook mooi meegenomen!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste PS,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

anne 19-04-2020

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel, hulpvaardig, snelle bediening. En prettig in de buurt!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste anne,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vin 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en houden je goed op de hoogte over de bestelling!
Jammer dat er steeds meer winkels van BCC uit het zicht verdwijnen.
Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Vin,

Bedankt voor jouw review en graag tot een volgende keer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Damiet 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg vriendelijke medewerker en zeer behulpzaam. Genoeg kennis om al mijn vragen te beantwoorden en tot een goede keuze te komen.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Damiet,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 19-04-2020

Algemene score

8,0
In eerste instantie was ik niet echt van plan om naar BCC te gaan, maar werd verrast door de gemoedelijke uitstraling en de rust waarmee ik werd geholpen. Niet opdringerig of op de loer achter een schap. Nee, eerst de vrijheid om zelf te kijken. Bij de uiteindelijke hulp, mij als klant de keuze gelaten wat te doen. Geen dwingend advies. Al met al mijn keuze gemaakt en ben blij met het resultaat van de aankoop. Chapeau BCC. Dankjewel!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chloé 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede begeleiding tijdens mijn aankoop, voldoende uitleg gekregen over de verschillende soorten wasmachines. goede prijs/kwaliteit verhouding. vriendelijke verkoper met verstand van zaken! mijn volgende aankoop is weer bij BCC.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Chloé,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annie 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel laagdrempelig (niet alleen online maar ook fysiek in de buurt),
Goede productprijzen: In mijn geval in de winkel onder de verschillende prijzen die gegeven worden bij verschillende webshops.
Snelle service
Variabel assortiment
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Annie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RdW 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was gisteren - 17 april - kort voor 18 uur in BCC filiaal in Zeist. Met nog 6 minuten te gaan alle drie benodigde artikelen snel bij elkaar gehaald en afgerekend. Inclusief zoektijd naar juist model koffiemachine. Goed werk BCC Zeist!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste RdW,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zeist.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R. Amrani 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Dringen je niets op en geven je het beste advies zonder daarbij alleen naar hun eigen omzet te kijken. Service is perfect, ze zetten net dat extra stapje voor je!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste R. Amrani,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AnsTon 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dienstbare opstelling personeel zeer hoogstaand.
Voortreffelijk hulp bij installatie problemen.
Aangekochte TV werkt na twee dagen zoals het hoort
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste AnsTon,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gert 19-04-2020

Algemene score

1,0
Beste,

Vorige week zijn wij naar het filiaal in Utrecht geweest om een product te kopen. De verkoper heeft ons bijzonder goed geholpen, toch hebben we besloten om niet bij BCC te kopen, en hier ook nooit meer naar toe te gaan. De reden? Hoe BCC Utecht hun personeel behandeld.

Na de verkoop werd ons gevraagd of we een energiecheck wilde doen. Na 3x nee gezegd te hebben, waren wij er behoorlijk klaar mee. De beste man deed nog een poging en toen hebben wij duidelijk laten weten niet geen interesse te hebben. Opdat moment leek er iets bij de verkoper te breken en hij begon ons te vertellen dat hij dit verplicht moest vragen, en zelf afgerekend word als hij te weinig mensen bij de energiecheck krijgt. HIj vertelde ons dat hij van zijn manager al meerdere keren een fikse uitbrander (Boos) had gehad en ondanks dat hij het werk leuk vond een onprettige werksituatie had. Wij zijn hier zwaar van geschrokken. Hoe kan een bedrijf in deze tijd zo met zijn personeel omgaan.

In het verleden kwamen we vaker bij BCC maar nu nooit meer. Wij weigeren ons geld uit te geven aan een bedrijf dat zo met zijn personeel omgaat, wij gaan voortaan wel naar coolblue die zijn teminste vriendelijk tegen hun personeel.
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Gert,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons jouw telefoonnummer kunnen mailen naar reviews@bcc.nl zodat we contact met je kunnen opnemen?

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Actie gezien en gelijk naar Bcc gereden, kreeg goede informatie en hulp, verkoper dacht goed mee!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arian 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een prettige winkel, online en fysiek. Geen drammende verkoop en eerlijke (gegarandeerd de goedkoopste!) prijzen, daarbovenop een goede service en garantie maakt dat ik het liefste bij BCC koop
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Arian,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joop Zappeij 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is heel goed, maar door de corona perikelen toch maar online besteld.
Keurig op tijd geleverd met nog een verrassingspakket in het vooruitzicht.
De bestelde Senseo Quadrante ziet er prima uit en zet meteen lekkere koffie.
De grote watertank maakt dat je het apparaat veel minder hoeft bij te vullen en alleen daardoor al niet meer kwijt wilt.
Nagenoeg geen nadruppelen waardoor het lekbakje niet gauw vol raakt.
Jammer dat we nu niets meer te bestellen hebben, maar wat in het BCC vat zit verzuurt niet.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Joop Zappeij,

Bedankt voor jouw review.
Geniet van de koffie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ed 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
7 jaar geleden een Harman Kardon gekocht bij BCC. Gekozen voor 7 jaar garantie. Gaat mijn installatie (printplaat) juist nu kapot. Bon meegenomen, zonder morren volledige aankoopbedrag terug om te besteden. Nu Bose soundbar gekozen. Prachtig geluid! Prima adviezen en heel persoonlijke aandacht., ook in de Corona periode!!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Ed,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC: prima keus 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vrijdag 's middags: correcte bediening en snelle afhandeling van mijn vraag (levering van DVD-speler met HDMI-aansluiting) door deze ter plekke te bestellen. De volgende dag 's ochtends werd hij bij mij thuis afgeleverd. Kan niet effectiever.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacco 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering ondanks corona, snel duidelijkheid over de levering en een goed product zoals omschreven. Alle specificaties en andere beschrijvingen duidelijk op hun website.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Jacco,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ger 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service, chauffeurs welke komen leveren netjes en zeer
Vriendelijk. En uiteraard een super goed product
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Ger,

Bedankt voor jouw review over onze service en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anthony 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren bij BCC (Barendrecht) geweest omdat we daar al jaren komen en het een hele fijne zaak is.
Heel overzichtelijk en klantgericht en vriendelijk personeel.
Er werd tevens aangeboden om mee te lopen naar de auto om het product in te laden.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Anthony,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elly Ham 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn prima geholpen en alles op tijd geleverd, wel via de website de koelkast besteld
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Elly Ham,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RoosjeY 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn dochter wilde graag de game waar ze lang op had gewacht. Het was net binnen in hun hoofdkantoor, nog niet in de winkel. De medewerker heeft het voor ons besteld meteen, en dag later werd het geleverd. De spel is al uitverkocht zag ik. We zijn super vriendelijk geholpen. Trouwens altijd!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste RoosjeY,

Bedankt voor jouw review over onze services.
We wensen jouw dochter veel plezier met gamen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Reint Kram 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service
Keurig personeel ,we zijn tevreden.met het plaatsen van de tv.
De tijd afspraak was keurig op tijd .
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Reint Kram,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Alkmaar, prettige winkel en deskundig personeel. Hielden in tijd van de corona goed rekening om je op gepaste afstand te helpen.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Bert,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim Machielse 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bekwaam, vriendelijk en zeer behulpzaam en deskundig personeel. In het verleden wel eens elders gekocht dat erg tegen viel en daarom is BCC onze vaste leverancier gebleven.wim
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Wim Machielse,

Bedankt voor jouw review.
Wat leuk dat je tot een van onze vaste klanten behoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Igor 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 2 minuten dat ik binnenstond vroegen ze al of ze me konden helpen, top! Hebben veel kennis over de producten en zijn meedenkend in de beslissingen die je neemt, ze gaan niet meteen naar de duurdere producten voor hun eigen portemonnee. Heel vriendelijk geholpen en een uitgebreid assortiment.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Igor,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Saskia 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettende goede service tv donderdagavond bestelt en de dag daarna kon ik al genieten van mijn nieuwe tv. Terwijl tijdens deze crisis bijna niets op tijd wordt geleverd bij BCC geen probleem binnen 24 uur bestellen en ontvangen. Top.👍👍👍
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Saskia,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met TV kijken.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacques 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte bediening door ter zake deskundig personeel. Vriendelijke klant benadering.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Jacques,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed adviezen gekregen, snelle en eenvoudige aankoop op de site, bezorging op moment dat was aangegeven (kon zelf een keuze maken uit verschillende data). Alles PRIMA, een echte aanrader
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Mol 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima eerlijke webwinkel. Heel snel geleverd. En goede service. Ga zo door.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Hans Mol,

Bedankt voor jouw review over onze webwinkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tovada 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is makkelijk in gebruik en producten worden duidelijk gepresenteerd. De prijzen zijn concurrerend. Het artikel werd snel geleverd binnen 24 uur. een extra voordeel boven andere webshops in dezelfde categorie is dat je ook VVV bonnen kan inleveren.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Tovada,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem Eckhardt 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super goed geholpen en de uitleg was duidelijk en ze nemen alle tijd voor je
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Willem Eckhardt,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helder en duidelijk de verschillende mogelijkheden besproken; ook aangegeven wat bij producten wellicht minder goede aspecten zijn. Zeer goed geholpen bij het keuzeproces.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gonny mens 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze hebben verstand van de producten die ik kocht.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Gonny mens,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom heel regelmatig bij de BCC, vanwege de prettige sfeer.
Het is een Top winkel met hele goede service en vertrouwde gezichten.
Vooral de kennis van de producten en het eerlijke advies
Heel gebruiksvriendelijk!! Medewerkers leggen goed uit hoe apparaten werken.
Hoeven er niet iemand anders bij te roepen om uitleg te geven.
Erg klantvriendelijk en geduldig.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

minibon 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Absoluut prima service en goede prijs. Echt geleverd volgens belofte: voor middernacht besteld, de volgende dag in huis. Eigenlijk BCC zoals ik ze altijd al ken.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste minibon,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews