Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14882 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anwie 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht in de winkel. Heel goed geholpen en aflevering was goed geregeld.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Anwie,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ronald 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
online stofzuiger nr opgezocht 1 op voorraad en inderdaad klopte ,werd gelijk gehaald door medewerker , Proline zuigt inderdaad geweldig .
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste ronald,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ivo 17-04-2020

Algemene score

1,0
Ik heb een Airco gekocht van het merk AEG PX71-265WT. Op de site stond keurig dat er 1 op voorraad was, dus ik heb deze netjes gekocht en afgerekend a €899,-. Ik kon hem de volgende dag (2de paasdag) netjes laten bezorgen. Dit ging dus al niet. Oke geen probllem, woensdag netjes een bericht dat ze tussen 8:00 en 10:00 komen bezorgen en dat ik 10 minuten van te voren een bericht zou krijgen. NIETS! Zelf gebeld... resultaat ... sorry is niet op voorraad! Word pas 12 Mei weer geleverd... geld terug??? graag! ... sorry kan ook 2 weken duren!

Het is niet mijn fout dat hun voorraad niet klopte, maar kan gebeuren. Maar dan vervolgens iemands geld niet meteen terug storten maar het recht hebben dit binnen 2 weken terug te storten vind ik schandalig! Geen airco geen geld... maar ja... dit is "HIGH SERVICE!!!" NOT!
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste ivo,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Groetjes,
Team BCC

ivo 17-04-2020

Beste team BCC,

Mijn ordernummer is: 202004-004543795. Ik vind het echter wel jammer (voor beide kanten) dat er eerst een slechte review voor nodig is voordat er misschien actie kan worden ondernomen. Ik heb met klem gezegd dat ik begrip heb dat alles niet loopt zoals het hoort, maar dat ik 2 weken moet wachten voordat ik mijn geld terug ontvang vind ik zeer kwalijk. De dame van de servicedesk kon hier niets aan veranderen. Hadden jullie meteen contact met mij opgenomen had deze review waarschijnlijk niet eens gepost hoeven worden. Jammer dat het zo moet voor ons beide, want niemand is er gebaat bij op deze manier.

Ps: ze had de annulering doorgevoerd, maar daar heb ik tot nu toe ook nog geen mail van gehad of bevestiging van gehad.

Met vriendelijke groet,

ivo koot

Reageer

René Bruijn 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al heel lang bij BCC. Heb hele goede ervaringen dus kom altijd weer terug. De vriendelijke, professionele benadering door de medewerkers van BCC valt mij iedere keer op en stel ik zeer op prijs.
Zo ook gisteren. Duidelijke informatie over het product, heldere prijsvergelijking, ook met andere winkels, goede korting en transparante bon. Ik heb een aantal producten tegelijkertijd gekocht. Op een rustige wijze werden die , met de nodige uitleg, geleverd.
Kortom: zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste René Bruijn,

Bedankt voor jouw review.
En dankjewel dat je tot onze vast klanten hoort. Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

F Kamara 17-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb twee Airpods besteld en ik moet zeggen was heel verbaasd over de duur van levering. Dinsdag om 21:30 besteld en het was al Woensdag 18:00 al bij me thuis geleverd. Ondanks deze crisis!!! Was ik erg blij mee en over het product valt helemaal niks te klagen, werkt naar behoren en zal vaker bij BCC bestellen.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste F Kamara,

Bedankt voor jouw review en graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Math 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken en hebben diverse outlets wat dus wel een leuk prijsverschil oplevert, bij maar een heel kleine beschadiging.
Officiële reactie van BCC 21-04-2020

Beste Math,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carretje 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op ziek naar een Nieuwe was machine,zijn Wij Uitstekend geholpen in Oostburg.Vriendelijke verkoper en na een Duidelijke uitleg over 3 Jaar bij verzekeren.(wat we niet van plan waren )uit eindelijk toch Gedaan.Ook de bezorging en aan sluicing was perfect. Een dikke 10
Officiële reactie van BCC 21-04-2020

Beste Carretje,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paulina 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam met een vraag over een tablet. Ik heb hele duidelijke informatie gekregen incl besturingssystemen. Alles werd goed uitgelegd waardoor wij een goede keuze konden maken.

Op een andere dag teruggekomen en wederom goed en snel geholpen. Het was direct duidelijk toen ik een afschrijving gaf.

Beide medewerkers waren erg vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar om producten te kopen!
Officiële reactie van BCC 21-04-2020

Beste Paulina,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Richard 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen in de winkel. Product (vaatwasser) was de volgende dag al leverbaar. Dit is ook soepel verlopen. In de ochtend krijg je een sms-bericht met daarin een tijdsvak á 2 uur met de verwachting wanneer de bezorgers bij je op de stoep staan. 10 min vantevoren gebeld door de bezorgers dat ze er bijna waren. Helemaal super!
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Richard,,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edith Petri 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen om bij BCC te bestellen omdat ik hier vertrouwen in heb. Ik heb op het punt gestaan voor 20.- euro minder ergens anders te bestellen. Dit heb ik uiteindelijk niet gedaan.
Het was perfect de volgende week werd het netjes afgeleverd met nazorg erbij.
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Edith Petri,

Bedankt voor jouw review en het vertrouwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ard 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima, snelle levering. Alles volgens afspraak. Op tijd, netjes geïnstalleerd en de oude weer meegenomen.
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Ard,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

André uit Zandvoort 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gewenste artikel (thermometer) was tijdens de Corona Pandemie nergens te koop. Zelfs niet bij de apotheek. BCC had daarentegen voldoende op voorraad. Dat was echt super, om te ervaren. De thermometer werd via de servicemedewerkster d.m.v. een chatsessie besteld. Dat verliep boven verwachting snel en goed. Ik werd door haar perfect geholpen. Complimenten aan haar adres. Uitstekende medewerkster. De leverantie was ook uitstekend. Fijne ervaring !
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste André uit Zandvoort,

Bedankt voor jouw review over onze services en medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rene 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen op de website was zeer makkelijk. De levering was echt heel snel.. In de avond besteld en de volgende dag om 12 uur al in huis. Super! Wij komen zeker terug..
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Rene,

Bedankt voor jouw review.
We begroeten je de volgende keer graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik hoef nooit naar een andere winkel om de laagste prijs te betalen en de garantie is gewoon goed.
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Gerard,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pien 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site.
Goed in te navigeren.
Aflevering op beloofde datum en tijd..
Klantvriendelijk!!!!
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Pien,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en advies. Vriendelijke verkoper, alle ruimte om producten te testen en beluisteren!
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Paul,,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het aanbod, personeel, maar ook de prijzen zorgen ervoor dat ik regelmatig bij BCC aanklop. Je wordt goed geholpen door deskundig personeel die de tijd nemen voor uitleg. thumb up!
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review en de duimpjes.
We verwelkomen je graag weer als een van onze vaste klanten.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jvanloo 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de bezorging van mijn tablet.,correct zoals afgesproken ben zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Jvanloo,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bas 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat het bijna sluitingstijd was op een mooie zonnige dag werd ik in Terneuzen vriendelijk ontvangen en werd mijn aankoop netjes in cadeaupapier verpakt !
En alles op corona veilige wijze !
Vriendelijk dank !!
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Bas,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Terneuzen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tevreden 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, alle artikelen overzichtelijk vermeld.
Na invullen zoekopdracht meteen de gewenste keuze gevonden. Daarnaast ook de mogelijkheid om modellen te kunnen vergelijken terwijl je op de pagina blijft.

Bestellen en aflevering gingen vlot en op de vermelde tijd was het product er.
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze website en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marco 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een nieuwe telefoon gekocht bij BCC Hoorn.
Perfecte winkel met vriendelijk en deskundig personeel.
De telefoon was op voorraad in de winkel zodat ik niet de volgende dag terug moest.
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Marco,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kregen op 15 april onze nieuwe koelkast geleverd. Helaas bleek er een beschadiging te zijn. De service desk van BCC noteerde meteen een nieuwe order voor een vervangende koelkast en deze werd de volgende dag keurig netjes volgens afspraak geleverd. Prima service en afhandeling!
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Manon 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volgens mij heb ik nog nooit een slechte ervaring gehad bij de BCC. De vriendelijke medewerkers laten ieder keer weer merken dat ze daadwerkelijk weten waar ze over praten. De prijzen bij de BCC zijn altijd eerlijk, ze geven de laagste prijs garantie en ze accepteren VVV-bonnen. Dit zijn de redenen waarom ik graag naar de BCC ga.
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Manon,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

rowy 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was even wachten tot iemand ons kwam helpen maar toen ze er was heeft ze heel duidelijk en eerlijk advies gegeven. De prijs is ook goed, ik had mijn stofzuiger nergens goedkoper kunnen krijgen
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste rowy,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rudolf 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Siemens condensdroger WT43N202NL besteld via de webwinkel. Deze werd meteen de volgende dag s’morgens vroeg geleverd en geplaatst door 2 vriendelijke medewerkers. Zij namen de oude droger gelijk mee en dat alles in 20 minuten. Prima werk en dat in corona tijd!
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Rudolf,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

73 jarige 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webshop BCC zeer makkelijk overzichtelijk opzoeken en (scherpe prijs) afrekenen. Ook ondanks corona virus volgende dag (met email tijden) keurig thuis afgeleverd. BCC echte internet aanrader om online te kopen.
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste 73 jarige,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De coronaregels zijn vanaf buiten duidelijk beschreven. Het max. aantal klanten dat tegelijkertijd binnen mag zijn wordt gehandhaafd. Medewerkers houden goed afstand.
Wij kochten een Nespresso machine. Uw verkoper heeft ons prima geadviseerd. Welke wel, maar welke vooral niet te kopen ivm ons wensenpakket. Vervolgens zijn wij door een vriendelijke en vrolijke caissière geholpen bij het afrekenen. Prima vestiging van BCC. Zoals het hoort te zijn.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Patrick,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.
Geniet van de koffie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

deejee 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze biedt een goede service en uitleg van het product. daarnaast is de website goed toegankelijk en is de webshop snel en accuraat.
ook de opvolging van bes=zorgen was uitermate prima.

komen zeker terug voor volgende aankopen.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste deejee,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

CG 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en deskundig personeel
Goed geholpen
Blij met de verlengde garantie
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste CG,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans S 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over de klantvriendelijke opstelling van het personeel. Ruilen was geen probleem, en toen ik iets verkeerd geïnstalleerd had kreeg ik een goed advies. Kortom ik ga naar deze winkel vanwege de goede service en nazorg.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Hans S,

Bedankt voor jouw review.
Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan van der Ark 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede overzichtelijke web shop.
Al diverse bestellingen gedaan die naar volle tevredenheid zijn behandeld.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Jan van der Ark,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irene 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen door medewerker van BCC. Ben keurig geadviseerd en er werd goed geluisterd naar mijn wensen van een laptop. Erg tevreden!
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Irene,

Bedankt voor jouw review over onze collega.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerda de Groot 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij wonen vlakbij BCC, en gaan er graag naar toe..

Personeel is goed geschoold en vriendelijk, zeer klantvriendelijk
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Gerda de Groot,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bergeijkian 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop waar je ook zonder account snel kunt bestellen. Overzichtelijke pagina's met voldoende aanvullende informatie. Ondanks de huidige situatie hadden we ons aangekochte product gewoon de volgende dag in huis. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk, op het moment van aankoop profiteerden we via een aanbieding van 20 euro voordeel t.o.v. alle andere aanbieders. Deze website altijd even bezoeken dus, ook wanneer je denkt de laagste prijs te pakken te hebben.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Bergeijkian,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kevin 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zag een aanbieding van BCC op facebook voorbij komen voor de Ring Deurbel 2. Ik was al een tijdje opzoek naar zo'n deurbel en hoorde positieve berichten. De prijs was alleen nog een nadel. Nu ik zag dat die 100 euro goedkoper was, was er geen twijfel meer om hem te kopen.
Site is goed toegankelijk en bestellen ging gemakkelijk.
Ik vond wel dat sommige informatie mooi verpakt was. Ik was namelijk in de veronderstelling dat er een extra accu bij zat. Maar er stond: met een exta accu heb je altijd een backup. Deze kon je er nog extra bij kopen.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Kevin,

Bedankt voor jouw review en de feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaan 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We moesten 2 producten hebben werden vriendelijk begroet en daarna zeer goed geholpen door medewerker..Heeft nog geholpen met inladen in auto👍top dus aanrader in Roosendaal
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Jaan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Roosendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lindsey 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed geholpen door de vriendelijke verkoopmedewerker. Verschillende opties gezocht en mogen bekijken. Hij was geduldig en hielp ons echt met het zoeken.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Lindsey,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een "open doos" TV gekocht die beschadigd bleek te zijn. De zaak werd snel en vriendelijk door BCC geregeld met een aanbod om tegen een redelijke bijbetaling een volledig nieuw product te kopen. TV werd binnen een dag omgeruild. Prettige, snelle service bij een fout die altijd voor kan komen.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Theo,

Bedankt voor jouw review over onze services.
Fijn dat het gelijk naar tevredenheid is opgelost.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Richard 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor BCC door de scherpe prijs.
Van bestellen tot afleveren verliep vlekkeloos, zoals je mag verwachten.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Richard,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Saida 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor bcc gekozen omdat als je voor 23.59 besteld het product de volgende dag in huis hebt. Normaal bestel ik altijd via een andere site .
Super tevreden!!
Had hem de volgende dag rond 12.00 smiddags binnen kon niet wachten op mijn dyson stofzuiger dus echt helemaal toppie .
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Saida,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nic 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundig doch geen dwingend advies, vriendelijk te woord gestaan en snel en rustig geholpen
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Nic,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hamza 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel is zeer klantvriendelijk en denken met je mee om voor de klant de beste oplossing te vinden.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Hamza,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Raf 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wilde graag een PS4-spel kopen met VVV-bonnen. In de winkel was het spel niet aanwezig en online kon ik mijn bonnen niet uitgeven. Het klantvriendelijke personeel bestelde het spel voor me. Mocht ik er toch nog van afzien, was dat mogelijk. Gelukkig niet gedaan. Binnen twee dagen kreeg ik te horen dat ik het kon ophalen en met VVV-bonnen kon afrekenen! Bedankt!!
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Raf,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de game.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ron abbink 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedemiddag
Vriendelijk en vakbekwaamheid staan hier hoog in het vaandel .
En er wordt op de Corona maatregelen gelet.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste ron abbink,

Bedankt voor jouw review.
Ook met de Corona maatregelen doen wij ons best om de klanten naar tevredenheid te helpen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mirjam Bijen 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Defect aan controller al na 2 maand, totaal geen probleem.
Gewoon retour.
Ik kon een waardebon krijgen of een nieuw artikel via de online shop. Alles snel en keurig geregeld!!
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Mirjam Bijen,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc Boogert 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes geholpen, eerlijk advies en een goede prijs. In tegenstelling tot de concurrent op dezelfde woonboulevard hoef je hier niet te vechten om geholpen te worden, maar komt het personeel uit zichzelf naar je toe.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Marc Boogert,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alexandra 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de hulp in de winkel van BCC. Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerkers. Er is meerde malen hulp aangeboden. Daarnaast werden alle mogelijke opties aangegeven zodat ik een gegronde en goede keuze kon maken.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Alexandra,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hamza 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel is zeer klantvriendelijk en denken met je mee om voor de klant de beste oplossing te vinden.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Hamza,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Saar 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had dringend een nieuwe fohn nodig, bijna bij alle webshops waren deze niet beschikbaar. BCC had ze nog wel! Super snelle levering en hele aardige bezorger. Zeker een aanrader.
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Saar,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lorena 16-04-2020

Algemene score

10,0
Ik vind bcc en erg overzichtelijke webshop hebben. De filter functie werkt prima waardoor je snel je producten kunt vinden. Zelfs met de moeilijke omstandigheden zoals het corona heb ik mijn product een dag na bestelling al binnen gekregen. Super Service!
Officiële reactie van BCC 17-04-2020

Beste Lorena,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews