Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14883 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AnsTon 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dienstbare opstelling personeel zeer hoogstaand.
Voortreffelijk hulp bij installatie problemen.
Aangekochte TV werkt na twee dagen zoals het hoort
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste AnsTon,

Bedankt voor de review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gert 19-04-2020

Algemene score

1,0
Beste,

Vorige week zijn wij naar het filiaal in Utrecht geweest om een product te kopen. De verkoper heeft ons bijzonder goed geholpen, toch hebben we besloten om niet bij BCC te kopen, en hier ook nooit meer naar toe te gaan. De reden? Hoe BCC Utecht hun personeel behandeld.

Na de verkoop werd ons gevraagd of we een energiecheck wilde doen. Na 3x nee gezegd te hebben, waren wij er behoorlijk klaar mee. De beste man deed nog een poging en toen hebben wij duidelijk laten weten niet geen interesse te hebben. Opdat moment leek er iets bij de verkoper te breken en hij begon ons te vertellen dat hij dit verplicht moest vragen, en zelf afgerekend word als hij te weinig mensen bij de energiecheck krijgt. HIj vertelde ons dat hij van zijn manager al meerdere keren een fikse uitbrander (Boos) had gehad en ondanks dat hij het werk leuk vond een onprettige werksituatie had. Wij zijn hier zwaar van geschrokken. Hoe kan een bedrijf in deze tijd zo met zijn personeel omgaan.

In het verleden kwamen we vaker bij BCC maar nu nooit meer. Wij weigeren ons geld uit te geven aan een bedrijf dat zo met zijn personeel omgaat, wij gaan voortaan wel naar coolblue die zijn teminste vriendelijk tegen hun personeel.
Officiële reactie van BCC 20-04-2020

Beste Gert,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons jouw telefoonnummer kunnen mailen naar reviews@bcc.nl zodat we contact met je kunnen opnemen?

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Actie gezien en gelijk naar Bcc gereden, kreeg goede informatie en hulp, verkoper dacht goed mee!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arian 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een prettige winkel, online en fysiek. Geen drammende verkoop en eerlijke (gegarandeerd de goedkoopste!) prijzen, daarbovenop een goede service en garantie maakt dat ik het liefste bij BCC koop
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Arian,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joop Zappeij 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is heel goed, maar door de corona perikelen toch maar online besteld.
Keurig op tijd geleverd met nog een verrassingspakket in het vooruitzicht.
De bestelde Senseo Quadrante ziet er prima uit en zet meteen lekkere koffie.
De grote watertank maakt dat je het apparaat veel minder hoeft bij te vullen en alleen daardoor al niet meer kwijt wilt.
Nagenoeg geen nadruppelen waardoor het lekbakje niet gauw vol raakt.
Jammer dat we nu niets meer te bestellen hebben, maar wat in het BCC vat zit verzuurt niet.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Joop Zappeij,

Bedankt voor jouw review.
Geniet van de koffie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ed 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
7 jaar geleden een Harman Kardon gekocht bij BCC. Gekozen voor 7 jaar garantie. Gaat mijn installatie (printplaat) juist nu kapot. Bon meegenomen, zonder morren volledige aankoopbedrag terug om te besteden. Nu Bose soundbar gekozen. Prachtig geluid! Prima adviezen en heel persoonlijke aandacht., ook in de Corona periode!!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Ed,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC: prima keus 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vrijdag 's middags: correcte bediening en snelle afhandeling van mijn vraag (levering van DVD-speler met HDMI-aansluiting) door deze ter plekke te bestellen. De volgende dag 's ochtends werd hij bij mij thuis afgeleverd. Kan niet effectiever.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacco 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering ondanks corona, snel duidelijkheid over de levering en een goed product zoals omschreven. Alle specificaties en andere beschrijvingen duidelijk op hun website.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Jacco,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ger 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service, chauffeurs welke komen leveren netjes en zeer
Vriendelijk. En uiteraard een super goed product
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Ger,

Bedankt voor jouw review over onze service en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anthony 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren bij BCC (Barendrecht) geweest omdat we daar al jaren komen en het een hele fijne zaak is.
Heel overzichtelijk en klantgericht en vriendelijk personeel.
Er werd tevens aangeboden om mee te lopen naar de auto om het product in te laden.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Anthony,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elly Ham 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn prima geholpen en alles op tijd geleverd, wel via de website de koelkast besteld
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Elly Ham,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RoosjeY 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn dochter wilde graag de game waar ze lang op had gewacht. Het was net binnen in hun hoofdkantoor, nog niet in de winkel. De medewerker heeft het voor ons besteld meteen, en dag later werd het geleverd. De spel is al uitverkocht zag ik. We zijn super vriendelijk geholpen. Trouwens altijd!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste RoosjeY,

Bedankt voor jouw review over onze services.
We wensen jouw dochter veel plezier met gamen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Reint Kram 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service
Keurig personeel ,we zijn tevreden.met het plaatsen van de tv.
De tijd afspraak was keurig op tijd .
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Reint Kram,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Alkmaar, prettige winkel en deskundig personeel. Hielden in tijd van de corona goed rekening om je op gepaste afstand te helpen.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Bert,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim Machielse 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bekwaam, vriendelijk en zeer behulpzaam en deskundig personeel. In het verleden wel eens elders gekocht dat erg tegen viel en daarom is BCC onze vaste leverancier gebleven.wim
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Wim Machielse,

Bedankt voor jouw review.
Wat leuk dat je tot een van onze vaste klanten behoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Igor 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 2 minuten dat ik binnenstond vroegen ze al of ze me konden helpen, top! Hebben veel kennis over de producten en zijn meedenkend in de beslissingen die je neemt, ze gaan niet meteen naar de duurdere producten voor hun eigen portemonnee. Heel vriendelijk geholpen en een uitgebreid assortiment.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Igor,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Saskia 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettende goede service tv donderdagavond bestelt en de dag daarna kon ik al genieten van mijn nieuwe tv. Terwijl tijdens deze crisis bijna niets op tijd wordt geleverd bij BCC geen probleem binnen 24 uur bestellen en ontvangen. Top.👍👍👍
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Saskia,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met TV kijken.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacques 19-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte bediening door ter zake deskundig personeel. Vriendelijke klant benadering.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Jacques,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed adviezen gekregen, snelle en eenvoudige aankoop op de site, bezorging op moment dat was aangegeven (kon zelf een keuze maken uit verschillende data). Alles PRIMA, een echte aanrader
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Mol 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima eerlijke webwinkel. Heel snel geleverd. En goede service. Ga zo door.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Hans Mol,

Bedankt voor jouw review over onze webwinkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tovada 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is makkelijk in gebruik en producten worden duidelijk gepresenteerd. De prijzen zijn concurrerend. Het artikel werd snel geleverd binnen 24 uur. een extra voordeel boven andere webshops in dezelfde categorie is dat je ook VVV bonnen kan inleveren.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Tovada,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem Eckhardt 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super goed geholpen en de uitleg was duidelijk en ze nemen alle tijd voor je
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Willem Eckhardt,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helder en duidelijk de verschillende mogelijkheden besproken; ook aangegeven wat bij producten wellicht minder goede aspecten zijn. Zeer goed geholpen bij het keuzeproces.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gonny mens 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze hebben verstand van de producten die ik kocht.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Gonny mens,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom heel regelmatig bij de BCC, vanwege de prettige sfeer.
Het is een Top winkel met hele goede service en vertrouwde gezichten.
Vooral de kennis van de producten en het eerlijke advies
Heel gebruiksvriendelijk!! Medewerkers leggen goed uit hoe apparaten werken.
Hoeven er niet iemand anders bij te roepen om uitleg te geven.
Erg klantvriendelijk en geduldig.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

minibon 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Absoluut prima service en goede prijs. Echt geleverd volgens belofte: voor middernacht besteld, de volgende dag in huis. Eigenlijk BCC zoals ik ze altijd al ken.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste minibon,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn geholpen en geadviseerd. Dat kan nu eenmaal niet online. Bedankt Edwin!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Linda,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald Jonker 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig netjes geholpen. Ook werd er tijd genomen om extra opties uit te leggen. Top winkel met hele goede service en vertrouwde gezichten. Ga zo door ik ben fan! Vooral de kennis van de producten en het eerlijke advies zijn belangrijk dus niet Dit is het maar ook de tijd nemen voor maakt U wel de juiste keuze en het kan nog anders hoor!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Ronald Jonker,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jp 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs een stofzuiger aangeschaft bij de bcc. Erg tevreden over de informatie die de verkoopster ons kon verstrekken. Hierdoor hebben we een goede keuze kunnen maken.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Jp,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met stofzuigen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bouman 18-04-2020

Algemene score

9,0
Gister besteld en nu al binnen en dat in deze periode....petje af ondanks alle negatieve meldingen over DHL....had t niet verwacht
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Bouman,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Meesters 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de sfeer bij BCC erg prettig: alles staat overzichtelijk opgesteld, en het personeel is erg behulpzaam, vriendelijk en vakkundig.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Hans Meesters,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Myrette 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel gebruiksvriendelijk!! Medewerkers leggen goed uit hoe apparaten werken.
Hoeven er niet iemand anders bij te roepen om uitleg te geven.
Erg klantvriendelijk en geduldig.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Myrette,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anny Schevers-Beaumont 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig,vriendelijk en behulpzaam personeel.
Zeer goede service,had wasmachine gekocht en 1 week erna was een aanbieding.contact opgenomen,kreeg meteen antwoord dat het bedrag verrekend werd.
Super service
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Anny Schevers-Beaumont,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike 18-04-2020

Algemene score

8,0
Goed en snel geholpen.
Er waren veel verschillende opties voorradig in de winkel waardoor ik ook direct mijn keuze kon specificeren.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste MIke,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Simon Jansen 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed en vriendelijk geholpen door Paul Witjes! Netjes advies voor de wensen van de klant!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Simon Jansen,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cor 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een Jura volautomaat koffie machine
Dus eerst internet een beetje afgestruind naar welk type en waar te koop. We zijn begonnen bij de test die door de consumentenbond waren gedaan en daar kwam de Jura D4 er het best uit.
Mijn voorkeur is om bij de BCC te kopen omdat zij goede garantie en services geven, ik doe daarom ook meestal grotere aankopen voor huishoudelijke artikelen bij de BCC.
Op internet gekeken of zij deze ook in het assortiment hadden, en ja die hadden ze. hij was alleen niet voorradig vanwege problemen met levering door de Corona crisis. Heel goed geholpen door de service medewerker en deze gaf aan dat de levering halverwege April gepland stond, en dat klopte ook. dus gelijk 15 April besteld en 16 April ontvangen. Superblij met het apparaat en fijn dat ik hem bij de BCC kon bestellen....TOP!
En nu ga ik even een lekker bakkie doen ;)
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Cor,

Bedankt voor jouw review.
Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dick 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettig en vriendelijk personeel. Nemen de tijd en geven rustige en duidelijke uitleg over de producten. Zeer betrokken en meedenkende baliemedewerkster Saskia.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Dick,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Amstelveen 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
verkoper met geduld - prima geholpen - laatste artikel uit de winkel en toch helaas geen korting
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Amstelveen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R. B. J. STROOT 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product de volgende dag smorgens vroeg bezorgd
Mooi op tijd, kon meteen beginnen met plaatsen en afstellen van de Samsung Smart TV (55 INCH, QLED)
Kon rustig gaan uitpakken, had nog heel de dag voor me
Alles is primma verlopen, en het werkt allemaal goed
Ben zeer tevreden met, BCC.
DANK U
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste R. B. J. STROOT,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Will v d Berg 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en deskundige begeleiding bij de koop van artikelen, vriendelijk personeel en dat is ook de reden dat ik deze winkel bezoek voor aankopen. Niets als lof.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Will v d Berg,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een sonos speaker gekocht.
We zijn prima geholpen ook met vergelijkbare andere producten uit te proberen.
Prima service.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Bert,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yusuf 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede service, alles wordt snel afgehandeld en het personeel is ook nog heel erg vriendelijk en helpen je echt met alles. Hele goede bedrijf, snelle bezorging en alles komt mooi aan echt een aanrader!!!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Yusuf,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

m47 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle en goede levering zoals op de Website staat aangegeven binnen 1 dag via DHL.
Product zelf is in een stevige doos verpakt. Daaromheen een doos die ongeveer 2x zo groot was. Is echt overbodige ruimte. Indien de doos was afgestemd op de grootte van het product was een 9 gescoord.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste m47,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Manouk 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben in het paasweekend de Dyson V8 ABSOLUTE besteld we kregen deze woensdag al binnen we kregen het in delen binnen wel even gebeld of de levering goed ging en binnen enkele minuten kregen netjes iemand aan de telefoon die ons veder kon helpen en vertelde ons dat we de zaterdag er op binnen zouden krijgen en zaterdag kregen we inderdaad in de ochtend de rest van ze aankoop.
De klanten servies geef ik een 10 ze geven je goed advies en helpen je waar ze kunnen dit kan bij andere online winkels wel beter . Ik zou zo weer wat bestellen bij BBC online . En de stofzuiger is TOP ! Lekker makkelijk zo zonder snoer en zak
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Manouk,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met je aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jurgen 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren een televisie Online besteld en vandaag , vanmorgen zelfS meteen geleverd. Lekker snel en makkelijk. Chauffeurs behulpzaam met z’n 2 dus de televisie hoefde niet gesleept te worden wat ik ook wel eens meegemaakt heb. Ook fijn, ik werd keurig 10 minuten van te voren gebeld dat ze er aan kwamen, scheelt weer de halve dag wachten.

Tot mijn verbazing was de televisie vandaag €150 goedkoper dan gisteren, klanten service gebeld en de prijs werd meteen aangepast en verschil terug gestort.

Allemaal gewoon prima geregeld. Zeer klantvriendelijk en professioneel!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Jurgen,

Bedankt voor jouw review over onze services.
Veel plezier met de TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J van de Vrede 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom hier al jaren. Altijd goed en deskundig geholpen. Vriendelijk en behulpzaam personeel met veel kennis.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste J van de Vrede,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wil Rooijakkers 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en deskundig personeel, alle corona maatregelen genomen en gehandhaafd.
Bij een onverwachte aanbieding word meteen je kortingsbedrag terug gestort ( in de Winkel).
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Wil Rooijakkers,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geurts 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb BCC Veghel mailtje gestuurd en binnen 2 uur hebben ze hierop gereageerd SUPER wij
Zijn heel tevreden
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Geurts,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RW 18-04-2020

Algemene score

9,0
BCC is een prima (web)winkel. De JVC tv is bij BCC het goedkoopst. De volgende dag geleverd, ook in de "Coronatijd".
SUPER!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste RW,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Reits 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper was uitermate behulpzaam,ging meteen kijken of er nog een voorradig was en kwam ermee aan!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Reits,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews