Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tony poppelaars 23-04-2020

Algemene score

5,0
Als je voor het instellen van een net gekochte telefoon al extra moet gaan betalen,dan valt er weinig meer te plussen voor Bcc.
Als dan ook nog een telefoonmapje 24 euro kost, wateen paar weken geleden nog 21 euro kostte,wordt het voor mij moeilijk om bcc nog aan te bevelen bij anderen
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste tony poppelaars,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons jouw telefoonnummer kunnen mailen naar reviews@bcc.nl zodat we contact met je kunnen opnemen?

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jeroen 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service gekregen
Goeie uitleg gekregen
Na goedkopere prijs laten zien toch bij bcc gekocht omdat de medewerker mij overtuigde met zijn verhaal dat de online aanbiedingen geen orgineel nederlands model zou zijn
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste jeroen,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willy 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze winkel werkt al veel jaren hetzelfde personeel hierdoor goede begeleiding bij aankopen. Men neemt de tijd en goede uitleg en als er later wat is met product kan het vaak zonder problemen retour. Gelukkig is dat niet vaak voor gekomen. Al met al prettige overzichtelijke winkel met ervaren en vriendelijk personeel.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Willy,

Bedankt voor jouw mooie review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeanne Kools 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerker van BCC was ondanks dat het anders is tijdens de crisis zeer behulpzaam en duidelijk in haar advies. Het bezorgen van de wasmachine kon heel snel en er werd ook geleverd naar de zolder, en dat in de Coronatijd. zeer vriendelijk personeel.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Jeanne Kools,

Bedankt voor jouw review.
Ook met deze crisis staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sylviane 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goede service en vriendelijk.Vorig jaar telefoon gekocht.Met al die verschillende telefoons tegenwoordig zou een mens nie weten welk telefoon men moet kopen.Ik wist wel dat ik een Samsung wilde.Nadat de verkoper mij paar vragen had gesteld kwamen we er alles snel achter welk telefoon voor mij geschikt was.
Toen ik een nieuw tablet nodig had heb ik dan óók geen moment getwijfeld om terug naar dezelfde winkel te gaan.Opnieuw weer super geholpen.
Heel erg tevreden dus.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Sylviane,

Bedankt voor jouw review.
We helpen je de volgende keer graag weer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MG 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen door accurate medewerker. Goed advies, heldere antwoorden op mijn vragen. Dikke 10 dus.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste MG,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Philemon Veldheer 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende webshop, die duidelijk de productinfo en de reviews weergeeft. Bestellen gaat zeer makkelijk en als je niet direct wenst te betalen, doe je het via Afterpay, Dit vind ik persoonlijk heel erg goed als je dit als webshop aan biedt.
Levering is altijd binnen 24 uur (althans dat is mijn ervaring).
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Philemon Veldheer,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Douwe 23-04-2020

Algemene score

8,0
Ondanks de krapte op de markt voor dit apparaat, binnen 1 werkdag geleverd!
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Douwe,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Herman 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC doet wat het beloofd . Snelle levering tegen een lage prijs. Woensdagavond besteld, donderdag in huis.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Herman,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ramazan 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Sneller dan bij BCC nog nooit meegemaakt 1700 besteld 1715 kreeg ik ophaal bericht 1730 tv opgehaald ideaal goed geregeld
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Ramazan,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ikke 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke winkel,zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, de winkel is goed aangepast voor de corona maatregelen, personeel neemt ondanks alle druk van de corona maatregelen zeer goed en bewust tijd en ruimte voor de klant.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Ikke,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yusuf 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hele goede service, snel geholpen door medewerkers en het is een heel groot bedrijf dat je 24/7 klaarstaat om je te helpen ik beveel het jullie echt aan om hier iets te kopen!!!! echt toppers!!
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste yusuf,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

O.Meijer 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen. Hadden veel vragen maar hier was alle tijd voor. Ook deskundig.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste O. Meijer,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vehof 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productbeschrijving. Mooie prijs in vergelijking tot andere webshops. Correcte levering!
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Vehof,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leo hendriks 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hallo in deze crisestijd naar de winkel in Sittard geweest waar ik zeer correct geholpen werd.
met goede uitleg en vriendelijk .
De levering was snel zonder veel stres de droger naar de eerste verdieping gebracht. Aangesloten en goede uitleg voor in gebruik name gegeven. top
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Leo hendriks,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sittard.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn voor een steelstofzuiger naar de bcc gegaan en daar voor wat uitleg wat vóór ons het beste was, we zijn daar goed geholpen door het personeel en de uitleg over de verschillende producten heeft ons de tot de juiste beslissing gemaakt. Blij mij de aankoop en dus prima geholpen!
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en service.
Veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kim 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed, eerlijke service.
Ze nemen de tijd voor al je vragen.
Wij kopen hier vrijwel altijd onze apparaten.
Hebben meestal ook de beste prijs en garantie is ook goed.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Kim,

Bedankt voor jouw review.
Wat leuk dat je tot een van onze vaste klanten hoort, dankjewel en graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacco 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoi,
Vandaag voor de 2e keer naar de BCC geweest omdat een Hue product niet goed functioneerde.
De 1e keer was ik al heel netjes geholpen en nu ook de 2e keer weer top geholpen.
Filiaal Hoorn heeft echt een topteam met een zeer goede klantenservice.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Jacco,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

henk 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
scheerapparaat besteld .prijs was goed en snel geleverd
fijne site wekt goed .bestellen ging gemakkelijk
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste henk,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peet 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom hier graag.
Je wordt hier altijd vriendelijk en correct geholpen.
De mensen weten ook echt waar ze het over hebben!! Ik blijf komen!!
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Peet,

Bedankt voor jouw review.
Wat goed te lezen en graag tot de volgende keer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jack 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I.v.m. de Corona virus heeft men zeer correct gedragen netjes afgeleverd en de oude televisie meegenomen. We hebben het via de website besteld daar ik niet naar de winkel ben geweest.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Jack,

Bedankt voor jouw review.
Ondanks de maatregelen door het Corona virus, blijven we ons best doen de klant naar tevredenheid te blijven helpen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mevr. Gazzar 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds het moment van de bestelling zijn wij constant op de hoogte gehouden dmv mailtjes en sms’jes. Het tijdvak van de bezorging is ook klein dus je hoeft niet onnodig thuis te blijven om te wachten. Ook voor vragen zijn ze goed te bereiken. Al met al top service!
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Mevr. Gazzar,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maria 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat werd ik fantastisch geholpen..ik ben er super tevreden over.
Alle tijd werd er genomen..klasse!
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Maria,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ddija 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel leuke lief personnel goed uitleg. en schoon overzichtelijk winkel. makkelijk om te vinden . top qualities projecten kan niks meer vragen van een electronica winkel oh en ook DHL ophalen is vet handig
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste ddija,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robert 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks de Corona naar BCC voor een airfryer. De winkel zag er netjes uit met een goede loopgang plus voldoende personeel om je te helpen met advies. Iedereen hield de juiste afstand. Voor mij dus een winkel met het juiste advies en waarde voor je geld.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Robert,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.
Fijn dat alles naar wens is gegaan. Veel plezier met de airfryer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John H 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de deskundigheid,en de vriendelijkheid en het geduld van de verkopers.We winkelen er graag.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste John H,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eugene Janssen 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een heel mooie winkel ruim en overzichtelijk,en zeer vriendelijk personeel.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Eugene Janssen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rita 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering. Belofte nagekomen in deze drukke Corona tijd.Heb de machine net,maar ben bekend met dit model,dit is nr 3! Daarom blijf ik bij dit model!. Hoop dat ik tevreden blijf!
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Rita,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wasdroger 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne overzichtelijke schone winkel. Deskundig en vriendelijk personeel. Wij zijn correct geholpen en zijn van plan om in de toekomst deze winkel vaker te bezoeken.
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en graag tot een volgende keer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze waren de eerste die konden leveren heel vriendelijke jongens/mannen en de site was heel gemakkelijk
Officiële reactie van BCC 23-04-2020

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis Leemhuis, Apeldoorn 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Na ruim een decennia heeft mijn AEG wasmachine het begeven. Na diverse reviews te hebben bekeken besloot ik weer een AEG wasmachine te kopen. Het werd de AEG L6FBMAXI. Hier kreeg ik ook nog eens van AEG 50 Euro cashback. Mijn Miele condens droger had ook zijn beste jaren gehad dus besloot ik er ook een AEG warmtepomp droger bij te kopen de AEG T7DBTRIPLE. Alles keurig besteld met gratis “Plaatsen & Aansluiten”. Als extra “Aansluiten Trekschakelaar + snoer voor 34,95 Euro. Keurig kreeg ik een SMS dat het eea gebracht en gemonteerd zou worden de volgende dag tussen 08:00 en 10:00 uur. Ik blij. Ze stonden al om 07:45 uur op de stoep. Ik weer blij. De trek schakelaar draden gedemonteerd en weer gemonteerd. Echter moest er een kroonsteentje bij voor de aarddraad. Die hadden ze niet bij zich. Ze moesten nog twee leveringen doen en zouden dan binnen een uur weer terug zijn. Dit was om 08:45 en zou ik bij de Gamma kroonsteentjes gaan kopen, aldus. Hierna heb ik niemand meer gezien. Om 11:30 maar eens gaan bellen naar het mobile nummer wat ik had toen ze me om 07:45 belden of ik wakker was. Kreeg daar geen verbinding mee na herhaaldelijk bellen. Om 13:00 maar eens het 020 nummer gaan bellen op de factuur. Die zouden zorgen dat het op gelost zou worden. Om 16:00 nog niets vernomen. Dan maar naar de BCC winkel Apeldoorn waar ik hem had gekocht. Het verhaal dat de trek schakelaar moest worden aangesloten en dat ik niemand meer had gezien. Hoewel er zwart op wit de factuur stond “extra kosten” voor het aansluiten van een trekschakelaar met snoer, beweerde hij bij hoog en laag, dat zij dit niet deden en ook niet gingen doen? Hij heeft gebeld met iemand en er zou binnen een of anderhalf uur iemand komen. Dit was gelukkig al binnen 10 minuten. Het waren 2 andere bezorgers. Zij hebben het opgelost met de schakelaar. Bij vertrek vroeg ik of ik niet iets moest weten over de machines. Toen kwamen ze met het verhaal hoe het eea moest, maar heren de machines zijn niet afgesteld etc. Als nog gebeurd en een eerste reinigings was gedraaid. Heren moet ik nog iets tekenen? Dat was niet nodig. De volgede dag zat er in mijn mailbox een ondertekende aflever bon, maar niet door mij!
Lezer, trek hieruit je eigen conclusie.
Ik hoop nog op de 50 Euro cashback van AEG. Mijn moeder heeft hem nooit gekregen op een wasmachine, dit is ca een jaar geleden bij BCC.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste.........

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Groetjes,
Team BCC

Dennis Leemhuis, Apeldoorn 22-04-2020

Ordernmrs: 3510798 en 4512407 alle 2 van 19-04-2020 leverdatum 21-04-2020

Reageer

Ej 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC kwam als goedkoopste naar voren. Levering was snel en volgens afspraak. Door de maatregelen rondom Corona konden wij zelf de oude droger niet naar beneden krijgen en hebben zij t gedaan. Dus klantvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Ej,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ina de nooijer 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een zeer betrouwbare winkel daarom koop ik daar. Service is goed en het personeel is zee kundig en legt alles goed uit.

Reageer

Manouk 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vrijdag mijn bestelling geplaatst en op zaterdag, begin van de middag al mijn pakketje mogen ontvangen. Netjes verpakt met speciaal tape welke dient als zegel. Prettig om te kunnen controleren dat mijn pakketje nog netjes dicht was.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Manouk,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JAAP VAN DEURZEN 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kiezen deze winkel van BCC vanwege de aanwezigheid van verkoper 'Duco'. Hij is een terzake kundige verkoper die ons op goede ideeën brengt en eerlijk en betrouwbaar overkomt. Hij zet zich in om oplossingen te vinden en geeft deskundig advies. We vragen zelfs zijn rooster op om te kijken of hij op bepaalde dagen aanwezig is. Top verkoper!! Vandaar! Houd die man vast!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste JAAP VAN DEURZEN,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robin 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks op aan te merken! Ben erg blij met de Philips staafmixer die ik heb besteld. Ik bestelde m aan het eind van de dag en kon m volgende dag gelijk afhalen bij de pakketautomaat.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Robin,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik eerst via de website een droger had uitgezocht, heb ik deze in de BCC-winkel besteld. Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden over het bezorgtijdstip; de bezorgers kwamen keurig op tijd, hebben de oude droger meegenomen en de nieuwe geplaatst en aangesloten.
Kortom: ik ben zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Albert 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze monitor besteld en is snel geleverd,
Staat als 2e scherm naast de “340 “ die we al 4 geleden bij BCC hadden gekocht. Staat mooi!!!!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Albert,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yvonne 22-04-2020

Algemene score

9,0
ondanks de aanpassingen rondom het coronavirus zeer goede service en goed advies en vriendelijke medewerkers
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste yvonne,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

F. Vorsteveld 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi ingedeelde winkel , geen opgedrongen verkoop, gewoon goed advies en voor iedere portmonee is er wel een product. En deskundigen personeel aanwezig.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste F. Vorsteveld,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Timo 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestellen en betalen werken prima en een uitstekende Progress info.
Prima verpakt in een veilige doos,
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Timo,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diego 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, snelle afwikkeling en ruim op tijd bezorgd. Fijne bezorgers die meedachten en meehielpen. Kan niet anders zeggen dat top en mijn complimenten. Ook de website, heel gemakkelijk en duidelijk in gebruik. Helaas :( was ik " de kleinigheid " vergeten te geven in mijn enthousiasme, mijn excuses hiervoor.

Diego Godet
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Diego,

Bedankt voor jouw review over onze review en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anny 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijke website en zonder storingen mijn bestelling kunnen plaatsen dus ook goed toegankelijk voor de wat oudere klant
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Anny,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor een specifieke wifi-versterker (TP-link RE200, voor signaal op zolder) de website geraadpleegd en er stond duidelijk op dat deze op voorraad was in Spijkenisse. Dus winkel bezocht en inderdaad, wifi-versterker was aanwezig. Verkoper was erg aangenaam en geduldig en wees ons op een nog betere wifi-oplossing voor mijn geval met nagenoeg dezelfde prijs (TP-link WPA4220 Kit). Zeer deskundig geholpen en een prima oplossing voor mijn situatie. Ik heb nu wifi door het hele huis. Chapeau!
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over onze winkel in Spijkenisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edith 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je word als klant gezien en gehoord, ze luisteren goed wat jij nodig hebt, en geven zonodig een goed advies.
Qua prijs betaal je nooit teveel als je zelf goed onderzoek doet naar het gewenste product.
Service is prima wat minstens zo belangrijk is, bij vragen of problemen achteraf.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Edith,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees in de Weij 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijk en profesioneel geholpen en niets is teveel.
Is mijn vaste winkel.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Cees in de Weij,

Bedankt voor jouw review.
Tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, nette afhandeling van de garantie van een Kobo reader. Snelle afhandeling in deze bizarre tijd
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review.
Veel leesplezier!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corry 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site,
overzichtelijke en ruime betalingsmogelijkheden.
Goede track & trace
De dag na de avond van bestelling al 's morgens geleverd 👍
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Corry,

Bedankt voor jouw review over de website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs voor onze vrieskast. Afhandeling en levering prima geregeld. Oude apparaat direct meegenomen.
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robert Crijns 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel, overzichtelijk , goede service en advies, niet opdringerig , ook als je en keer enkel naar binnen loopt om alleen te kijken en ideeën op te doen. Prijs is marktconform
Officiële reactie van BCC 22-04-2020

Beste Robert Crijns,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews