Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jan 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat wij super goed geholpen zijn bij bcc en vooral die dame, zeer gezellig en zeer goed in de uitleg van het apparaat, wat wij ook vroegen ze nam tenslotte de tijd om alles super goed uit te leggen, waardoor wij de vries/koel kombinatie hebben gekocht. deze dame verdiend een super nummer en wel een 10
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste jan,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben al jaren een trouwe klant van BCC. De redenen hiervoor zijn de klantvriendelijkheid, de goede service en de scherpe prijzen. Daarnaast zijn er praktische redenen, zoals dat er een filiaal bij mij in de buurt is en ik hier gratis kan parkeren.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over onze services.
Wat leuk dat je een van onze vast klanten bent.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd een informatieve site, een goed assortiment en een goede service in de winkel, vriendelijk personeel
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Eric,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alexander 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het ophalen van de muis in de winkel ging mis. Meteen bood de verkoper aan de bestelling in een thuisbezorging om te zetten, Dat kwam precies op de dag die hij aangaf.
En een mooie aanbieding voor de muis die ik wilde,
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Alexander,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sergio 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Over het algemeen zeer tevreden. De levering kwam aan op de aangegeven dag. Goed verpakt met voldoende luchtzakken zodat de producten niet beschadigd worden tijdens het vervoer.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Sergio,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sonja Smits 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte afhandeling bij de online aankoop. Alles netjes en goed verpakt de volgende dag geleverd!
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Sonja Smits

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

De Vries 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wilde weer een friteuse, die ik heb aangeschaft goede prijs voor het product via de webshop , heb vaker bij BCC gekocht en altijd goede service snelle levering in de winkel ook altijd prima geholpen.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste De Vries,

Bedankt voor jouw review over onze winkel, webshop en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

w.plekkenpol 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had in de lockdown-periode behoefte aan een draagbare radio/cd speler in de studeerkamer. Bestelde via internet bij BCC een Philips AZ215B/12.
Werd keurig een dag later bezorgd, maar het geluid viel nogal tegen.
Bij de dichtsbijzijnde BCC winkel in Hoogeveen kon ik de aankoop probleemloos omruilen voor de zwaarde AZB798T/12, die nu het thuiswerken veraangenaamd.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste w.plekkenpol,

Bedankt voor jouw review.
Succes met thuiswerken en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd weer fijn en kundig geholpen met de keuze maken voor een apparaat.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste René,

Bedankt voor jouw review en graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Noud 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is geweldig. Je bestelt iets en je ontvangt het de volgende dag al. Is dat nieuw? #2020
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Noud,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

fam. Hengst 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij hebben heel goede ervaringen met BCC De pech in zeer korte tijd met tv en geluidsapparatuur is heel goed opgelost. wij zijn daar heel gelukkig mee. Zeker in deze corpna tijd. Uitleg en meelevendheid was iets wat bij pns de doorslag gaf om de apparatuur te kopen. Ook de bezorging was prima geregeld en netjes. dikke pluim verdiend BCC!!
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste fam. Hengst,

Bedankt voor jullie review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webshop is duidelijk, makkelijk types vergelijken. Bestellen en leveren gaat heel voorspoedig. Goed telefonisch advies vanuit de winkel! Artikel werd gelijk voor mij gereserveerd en zo is de zaak dezelfde dag beklonken.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Eric,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John Kramer 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijk personeel en denken mee bij het kopen van een hun producten teven hebben ze ook genoeg kennis van de apparatuur die verkocht worden.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste John Kramer,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede stof/kruimelzuiger incl toolkit thuisbezord voor een scherpe prijs ik zou een ieder aanbevelen deze bij BCC te kopen
met BCC daar kom je verder mee
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marian 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop gaf verwarring met de mededeling: niet voor bezorging beschikbaar. Na telefonisch contact bleek de kleur niet op voorraad, echter wel een andere kleur.
Deze is de volgende dag keurig thuis bezorgd.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Marian,

Bedankt voor jouw review. Excuus voor de verwarring.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R.Aalders 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima shop goed overzichtelijk en gevonden wat ik zocht en nog voor een goedkope prijs ten opzichte van andere webshops
En een goede bezorging en service.
Een aanrader.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste R.Aalders,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoopster laat je rustig rondkijken. Vragen vriendelijk na gepaste tijd of ze kan helpen. Goed advies, alternatieven genoemd en corona maatregelen goed in acht genomen.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Prima winkel voor al je electronica. 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laatste 3 aankopen van elektronica via BCC gedaan. Totaal geen vertragingen, afspraak is afspraak. Prijzen zijn ook goed, indien elders goedkoper krijg je het ook voor dezelfde prijs.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

SP 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer online wat besteld bij BCC en erg tevreden. De informatie was compleet en klopte met de werkelijkheid. Scherpe prijs, zeer belangrijk:-). Bestelproces en het volgen van de bestelling ging heel goed. Communicatie was duidelijk en fijn om te weten hoe laat de bestelling bezorgd werd. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen!
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste SP,

Bedankt voor jouw review.
Graag tot een volgende keer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.Bot 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en keurige hulp bij reparatie/omruiling tablet,vakkundige begeleiding.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste H.Bot,

Bedankt voor jouw review over de reparatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danniel 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zal BCC zeker aanraden. Het is altijd eerlijk geweest met spullen bezorgen. En de prijs verhouding is geweldig. Het is zelfs goedkoop voor de service die jij krijgt. bestelling krijg je altijd netjes en op tijd binnen. En de webwinkel is ook overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Danniel,

Bedankt voor jouw review en de aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diana 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ging voor mijn dochter voor een i pad hebben we gevonden maar de gene die ze wou was er niet maar zijn naar huis gegaan met nog een betere keus we zijn super geholpen
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Diana,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Laura en Wander 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een vaatwasser bestelt en laten bezorgen. Alles ging volgens afspraak via mail, belletje en de vaatwasser op zijn plek gezet. Een goede afhandeling. Klantvriendelijk. Als klant wordt je serieus genomen.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Laura en Wander,

Bedankt voor jullie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jp 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, verkoper deskundig , bestelling betreffende item ter plaatsen besteld en volgende dag al in huis.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste jp,

Bedankt voor jouw review een veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjanny 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, levering was top, oude apparaten gingen mee, nieuwe boven gebracht en netjes aangesloten, geweldig dat bbc dit ondanks de corona maatregelen toch nog doet!
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Sjanny,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjaak 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een E reader van KOBO gekocht bij BCC Veenendaal. De verkoper was erg behulpzaam en gaf ook goed uitleg op gestelde vragen. Prijstechnisch klopte het plaatje ook, dus afrekenen en met de Reader naar huis.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Sjaak,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veenendaal.
Veel leesplezier!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob Rappa 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een bloeddrukmeter via de webshop besteld en de volgende dag werd het produkt geleverd, en ben zeer tevreden met de service m.a.w. ben ik voor de levering en de bezorging van DHL uiterst content.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Rob Rappa,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nathalie 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ging altijd naar een andere keten. Maar steeds vaker vond ik het daar te groot en had ik af en toe mijn twijfels over het kennisniveau van de medewerkers. Daarnaast vond ik dat er overal geluid/herrie was. Bij mijn eerste bezoek aan BCC, en inmiddels 2e, voelde ik me zeer welkom en werd ik geholpen door zeer gedreven medewerkers. De winkel is lekker overzichtelijk.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Nathalie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bosma 23-04-2020

Algemene score

9,0
Dinsdagavond de keukenmachine besteld. Woensdagavond al geleverd!
Daarbij komt nog dat ik hier het voordeligste uit was, dus ik zeg ga voor BCC!
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Bosma,

Bedankt voor jouw review en de aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Denise 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom ben ik daar vriendelijk geholpen en heb ik de juiste keuze kunnen maken.
Ook zeer fijn dat er totaal niet moeilijk gedaan werd toen ik een paar dagen later het product retour wilde brengen om vervolgens meteen weer te kopen gezien het 2 dagen na aankoop in de aanbieding was. Top!!
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Denise,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Oscar 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC bleek de DVD-speler die ik wilde niet alleen het goedkoopst te zijn,maar ook het snelst geleverd te worden
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Oscar,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maxwell 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop. Voldoende info kunnen vinden mbt het door mij gezochte artikel
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Maxwell,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wout 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ging voor combimagnetron naar BCC, omdat ik daar altijd naar volle tevredenheid wordt geholpen door kundig en vriendelijk personeel.
Daar aangekomen mijn wensen besproken met de verkoper en we waren er zeer snel uit welke het moest worden nl, Whirlpool AMW9607
Koop was dus snel gesloten.
Super service
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Wout,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

chris snijder 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super geholpen met mijn aankoop ben er erg blij mee als ik iets nodig heb koop ik al jaren bij bcc
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste chris snijder,

Bedankt voor jouw review.
Graag tot een volgende keer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michel 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk volgens de voorwaarden, netjes gebracht en oude meegenomen.
Mooi netjes op tijd en een belletje voor dat ze voor de deur stonden.
Alles netjes op de mail en sms.
Wasmachine zeer tevreden over en doet wat hij moet doen.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Michel,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wi.Frank 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel en wij worden er altijd heel goed geholpen. Er wordt de tijd genomen om uitleg te geven .
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste wi.Frank,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

dick gilijamse 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goed geholpen door zeer deskundig personeel gaf mij een goed gevoel bij uitleg bij mijn aankoop van een televisie toestel ook de afhandeling bij het bezorgen en de monteurs bij het aansluiten en regelen van het progamma de kanalen regeling fantastisch WAT EEN GOEDE SERVICE
VAN BCC mag echt wel gezegd worden daarom bij een volgende aankoop naar bcc al is het alleen maar voor de service bedankt mensen van bcc
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste dick gilijamse,

Bedankt voor jouw review over onze services.
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met de TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BJM van Dorst-Reiinders 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk, in een woord;
Wasmachine besteld, dag erna geleverd en aangesloten (kosten 19€), wat bij 2 andere winkels niet werd gedaan ivm huidige omstandigheden.
Ik had echter klein probleempje. Heb weer kontakt opgenomen en kon, zonder enige pardon andere machine bestellen, ondanks dat deze een paar tientjes goedkoper bleek!!
En...omdat er nu een aktie was; installeren gratis, kreeg ik de eerder gemaakte kosten hiervan ook nog retour.....perplex was ik en kon alleen nog maar denken; jullie verdienen 'de gouden douche' en heb de medewerkster van klantenservice dan ook 2x hartelijk bedankt omdat ik dit nog nooit had meegemaakt....!!!!! Mijn was draait ......geruisloos....
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste BJM van Dorst-Reiinders,

Bedankt voor jouw review.
Wat leuk dat we jouw meerdere malen hebben kunnen verrassen met onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

hans 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijs /kwaliteit en Snelle levering, binnen 24 uur na bestelling via internet
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste hans,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René Ligthart 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was opzoek naar een hele goede bluetooth speaker. In de winkel heeft de verkoper mij diverse modellen laten horen en de verschillen.
Kundig, sympathiek en klantgericht. Een uitstekende winkel en nu heb ik een prima speaker.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste René Ligthart,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben Hirsch 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel (stofzuiger) zoals omschreven. Goede prijs, snel geleverd. Prima product. Functioneert perfect.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Ben Hirsch,

Bedankt voor jouw review en veelplezier met stofzuigen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

sladjana dimitrijevic 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De cijfer 10:
Snel, professioneel, vriendelijk. Zowel bestelling als de levering. Ook de klantenservies medewerkster was heel vriendelijk. Top!
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste sladjana dimitrijevic,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne 23-04-2020

Algemene score

1,0
Ik heb een apple mac besteld die na drie dagen zou worden geleverd. Vervolgens vindt er geen levering plaats. Bij navraag ontvang ik een apje dat de mac niet meer op voorraad is, zonder enig excuus en dat levering pas mogelijk is na 3 weken! Koop geannuleerd en vervolgens mac bij Cool Blue besteld die wel keurig op tijd leverde. Vervolgens ontvang ik toch de mac van BCC en ben ik weer tijd en energie kwijt om die mac weer terug te krijgen naar BCC. Zeer ontevreden, zeer slechte klantenservice. Ik koop hier nooit meer wat!
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Yvonne,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Groetjes,
Team BCC

Yvonne 02-05-2020

202004-004541524
Overigens heb ik ook nog steeds niet mijn geld terugontvangen! Terwijl dat ook binnen 5 werkdagen zou worden teruggestort. Ik wacht er nu al veel langer op! Waardeloos!!

Reageer

Moniek 23-04-2020

Algemene score

2,0
Ik bestelde een Panasonic broodbakmachine, waarvan er nog 1 op voorraad zou zijn. Bij afronding van de bestelling werd aangegeven dat hij de volgende avond bezorgd zou worden, met een tijdindicatie. Maar er kwam de volgende avond geen bezorger en dus geen broodbakmachine. Pas na het weekend kon ik de klantenservice bereiken. Ze gaven aan dat ze mij gemaild hadden dat de Panasonic op was en dat ik moest wachten op de nieuwe zending. Ik heb echter geen mail gekregen, ook niet in mijn spambox. Ik heb mijn geld terug gevraagd. Hiervan kreeg ik na 3 dagen een bevestiging gemaild en na 10 dagen heb ik het geld terugontvangen
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Moniek,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, sorry!

Zou je ons via een reactie op deze review het ordernummer willen doorgeven? Op deze manier kunnen wij zien waar het fout is gegaan en contact met je opnemen.

Wij willen dit bespreekbaar maken en zien je reactie graag tegemoet.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolanda 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijk gevonden, goede prijs, snelle levering.
Erg tevreden over het product ook.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Jolanda,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marinus 23-04-2020

Algemene score

9,0
zeer vriendelijk en niet opdringerig zeer goed advies gehad en al de vragen werden goed beantwoord
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Marinus,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeannette koppe 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor het eerst wat besteld bij bcc en het is mij ontzettend goed bevallen.vlotte afwikkeling online en alle afspraken zijn ze nagekomen zoals onderandere dat ik s'morgens op de dag van levering om 7.00 een sms zou krijgen rond welk tijdstip ze ongeveer zouden komen en klopte helmaal top.en ook het belletje van de bezorgers dat ze binnen 15 min aanwezig zouden zijn ook allemaal op tijd.en de bezorgers waren vriendelijke en nette mannen.dus als ik weer wat modig heb zal ik toch weer eens kijken om bij bcc te bestellen is mij echt goed bevallen.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Jeannette koppe,

Bedankt voor jouw review.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen!
We verwelkomen je een volgende keer graag weer.
Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Natalia 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Very fast service and delivery. I received my purchase the day after I bought it. Good prices as well.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Dear Natalia,

Thank you for your review.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Bastiaan 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service! Gelukkig konden we hier nog wel onze VVV bon inleveren, en werd de prijs van het product voor ons aangepast naar de prijs van de concurrent. Vriendelijke verkoper!
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Bastiaan,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pieter-Jan van Schendel 23-04-2020

Algemene score

9,0
Keurig geholpen, goede advisering en voldoende tijd en aandacht. Zeer prettig aan BCC is dat ze een zeer ruim aanbod hebben en tegelijkertijd voldoende persoonlijke aandacht blijven geven. Het is geen massawinkel zoals anderen dat wel zijn. Tenslotte is de prijs hetzelfde of goedkoper als bij de concurrentie.
Officiële reactie van BCC 24-04-2020

Beste Pieter-Jan van Schendel,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews