Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob en Marleen 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben een eerste keuze Warmtepompdroger gemaakt bij de webshop van BCC. Daarna hebben we contact opgenomen met BCC Sittard, eerst telefonisch daarna per email. We zijn op zeer prettige, deskundige en adequate wijze voorzien van adviezen, waardoor we onze keuze uiteindelijk gemakkelijk hebben kunnen maken. BCC Sittard heeft verder voor ons de aanschaf, bezorging en plaatsing geregeld. De Bosch WTW8756ENL is perfect conform afspraak geleverd!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Rob en Marleen,

Bedankt voor jullie review over onze deskundige services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerda 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en en prijstechnisch de goedkoopste betrouwbaar en alles keurig en netjes op tijd geleverd.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Gerda,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lisa 22-01-2021

Algemene score

9,0
Normaal gesproken schrijf ik nooit reviews maar ik ben hier zo tevreden over dat ik het zeker waard vind om het nu wel te doen.
2 dagen geleden een Dolce Gusto gekocht via de live chat. Er was binnen 20 seconden een productspecialist die mij wilde helpen. Ik had namelijk een aantal vragen over het product waarna de productspecialist aangaf dat ik ook via de chat het product kon bestellen. Ik moest mijn naam, adresgegevens, en e-mailadres geven. Ik het begin twijfelde ik om dit te geven omdat je in deze tijd erg moet oppassen met deze dingen. Toch heb ik mijn gegevens gestuurd. Waarna de productspecialist mij 2 mails had gestuurd waarin ik alleen nog hoefde te betalen voor het product. Binnen 1 dag had ik mijn nieuwe koffiezetapparaat al in huis. Wat een top service! Nog nooit problemen gehad met BCC. Ik raad het iedereen aan!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Lisa,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke chatservice en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willy 22-01-2021

Algemene score

10,0
Ik heb gebeld naar BCC Barendrecht en ben perfect geholpen. De winkel was dicht en kon ik niet langs gaan. Telefonisch heeft deze meneer mij perfect van informatie voorzien en heeft diverse filialen afgebeld of het product van mijn keuze op voorraad was.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Willy,

Bedankt voor jouw review over de telefonische service van onze winkel medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carla Zuidema 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk,professioneel,niet opdringerig en zeer duidelijke uitleg en geduldig personeel in Hoogeveen.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Carla Zuidema,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoogeveen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos Reeuwijk 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier speciaal voor gekozen omdat ik ee3n goede omschrijving en werking wilde lezen van mijn nieuwe wasmachine. 2 zeer aardige bezorgers, zeer behulpzaam, snoer was tekort voor de trekschakelaar, er werd meteen gebeld om een afspraak te maken dat het in orde wordt gemaakt en 's middags al de bevestiging in mijn mail dat ze 27.01 komen. Echt een aanrader om hier voor andere apparatuur ook naar toe te gaan.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Jos Reeuwijk,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Seline 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de site echt top! Ik heb een big ben wekker gekocht zonder reviews en nog gechat met een van de medewerkers. Heel vriendelijk en fijn dat ze me hielp. Ik kreeg hem snel binnen en hij werkt super! En is ook nog eens kei mooi! Super tevreden mee zeker een aanrader!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Seline,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke chat service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

i. De Rooij 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden met het advies voor onze nieuwe stofzuiger. Uiterst vriendelijk geholpen, de zending was op tijd volgens afspraak, nogmaals dank daarvoor.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste i. De Rooij,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en kundige adviezen. Veel plezier met stofzuigen ;-)!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super simpel en snel bestellen, mooi dat je het daarna snel in de winkel kan ophalen
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Anita,

Bedankt voor jouw review over het betelgemak via onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Niek Nagengast 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd al goede ervaringen met BBC. Nooit problemen en snel geholpen.
Vriendelijke medewerkers die tijd voor je nemen.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste NIek Nagengast,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jannanas 22-01-2021

Algemene score

5,0
Wilden een printer online kopen maar deze bleek uitverkocht. Contact gehad met BCC Deventer en het bleek dat ze er nog wel 1 op voorraad hadden bij BCC Hengelo. Betaald via BCC Deventer en moesten de printer ophalen bij BCC Hengelo. Na een autoreis van 1,5 uur aangekomen kreeg ik in eerste instantie de betaalde printer niet mee! Omdat ik weigerde te vertrekken is na een half uur zoeken in de computer de printer alsnog meegegeven. Vond dit niet echt klantvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Jannanas,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. We zijn benieuwd hoe dit is gegaan. Kun je het ordernummer doorgeven in een reactie op deze review?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Judith Jansen 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben bij BCC al heel veel gekocht je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen de surves is geweldig heel tevreden over BCC breda.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Judith Jansen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arno 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk en eenvoudig te bestellen. Ideaal om ook meerdere VVV-cards te kunnen verzilveren en vervolgens het restantbedrag te betalen. Dit kan zeker niet bij alle webshops helaas. Zeer snelle verzending en levering. Dik tevreden klant.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Arno,

Bedankt voor jouw review over de betaalmogelijkheden en onze overzichtelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kenny 22-01-2021

Algemene score

4,0
In de winkel heel fijn geholpen maar ik wacht nu al 2 maanden op mijn bestelling en hoor alsmaar niets (oorspronkelijke leverdatum was 2 weken na bestelling)... Heb al 5 keer een nieuwe leverdatum gekregen die alsmaar niet wordt nagekomen en moet hier elke keer zelf achteraan gaan. Tevens loop ik nu een actie mis doordat BCC niet levert, indien ze transparant waren over de beperkte levering had ik mijn aankoop bij een concurrent gedaan...
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Kenny,

Bedankt voor jouw review. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Excuses voor het ongemak. Kun je in een reactie op deze review het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

KenJeKenny 25-01-2021

Ordernr is 20201100021003586. Vandaag weer gebeld en weer van het kastje naar de muur gestuurd. Laatste leverdatum van 22-01 is verstreken en niemand kan mij niets vertellen (zowel de klantenservice als de winkelmedewerker).

Reageer

a.m.s. van hees 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze coronatijd - bij gesloten winkel - bood Bcc Zierikzee telefonische service via haar website. Daar werd ik goed te woord gestaan m.b.t. mijn wensen. Na betaling kon ik mijn artikel gaan ophalen bij de winkel.
Prima service.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste a.m.s. van hees,

Bedankt voor jouw review over onze telefonisch service van onze winkel en de snelle afhaal mogelijkheid.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ossy 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds laat een Chroombook bij BCC besteld en nog geen 12 uur later aan huis geleverd. Ben er blij mee!
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste Ossy,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Juffermans 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de corona zeer snelle levering en keurig binnen de gemaakte afspraak afgeleverd.
Gister besteld en vandaag binnen, netjes een kwartier voor ze kwamen leveren een telefoontje dat ze aankwamen en binnen afgeleverd. ZEER TE VREDE
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste Juffermans,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wendy Tellier 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tijdens Lock down gaat je stofzuiger kapot ... en dan ?
ja juist je wil natuurlijk geen 3 dagen wachten om weer eens te kunnen stofzuigen.
Bij BCC kan je bellen met dichts bijzijnde winkel.vriendelijke verkoper kijkt of de stofzuiger die ik wil op voorraad is, maakt een betaalverzoek aan, word netjes verzonden per mail, ik betaal deze en kan vervolgens binnen een half uurtje mijn nieuwe stofzuiger ophalen. Top service.
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste Wendy Tellier,

Bedankt voor jouw review over de telefonische service van onze winkels en de snelle afhaalmogelijkheid.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eva 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen bij BBC is altijd supersnel en goedkoop. Mijn eerste keuze in electronica of huishoud/keuken artikelen. Bestelde gisteren een tablet vlak voor middennacht en die werd volgende dag gratis bezorgd tijdens corona. Ze waren altijd al razendsnel maar nu dus ook in deze tijd. Chapeau!
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste Eva,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Den Herdertl 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geholpen. Goede adviezen gekregen en er werd meegekeken of aanschaf goed aansloot op de wensen.
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste Den Herdertl,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 21-01-2021

Algemene score

9,0
Prima webshop, duidelijker kan niet. prijstechnisch zeker in orde, bij bestelling komen ze beloftes ook na.

Ga zo door!!! zal zeker een aanbeveling doen bij vrienden, kenissen en familie om jullie webshop te bezoeken.
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E. C. 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden, de website werkt prettig. Daarnaast kon ik online mijn Freebees inwisselen wat ook zonder problemen ingeleverd kon worden. Product is ook op de afgesproken tijd geleverd.
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste E. C.,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mijn product had ik zo gevonden in de shop. daarna mijn dichtstbijzijnde winkel gebeld voor de bestelling. Gaat toch prettiger dan online bestellen. Ik kreeg een bevestiging met nota om te betalen. vanaf dat moment kon ik het product zo op gaan halen in de winkel. Handig!
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over de telefonische service van onze winkels en de afhaalmogelijkheid.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Katja Jansen Wellerdieck 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, fijn dat de mogelijkheid er was om de combimagnetron eerder te laten bezorgen. Je merkt pas als het stuk is hoe vaak je een apparaat gebruikt.
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste Katja Jansen Wellerdieck,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Heko 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In lockdown tv gekocht bij bcc. Via chat telefonisch contact en gekocht. Prima te woord gestaan en geholpen. Volgende dag tv in huis.
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste Heko,

Bedankt voor jouw review over onze chatservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kim 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een prima website en goed overzichtelijk .
Bezorging netjes avond van tevoren een berichtje met de tijden hoe laat ik ze kon ontvangen, werd op de dag van
bezorging gebeld dat ze eerder kwamen en vondt ik zeer prettig.
Wasmachine netjes op de plaats gezet en de oude werd meegenomen, en netjes uitleg gehad van de bezorgers over de nieuwe machine.
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste Kim,

Bedankt voor jouw review over onze website en de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Goed en snel! 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site en gunstige prijzen. Met duidelijke uitleg van het product en eerlijke reviews. De levering ging bijzonder vlot en de bezorger gaf exact de bezorgtijd even van te voren door.
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle service. Betaling via Rabobank wilde niet vlotten, maar werd door medewerkers van BCC heel snel opgelost. Product kwam keurig volgende dag volgens afspraak. Netjes afgeleverd. Goed product voor kleine prijs.
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste Kees,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

De Caluwe Gino 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de coronatijd toch snel geholpen bij de aankoop van een nieuwe TV. Zeer vriendelijk personeel die alles in het werk hebben gesteld om zo snel mogelijk te leveren en aan te sluiten.
Ben heel tevreden en raad BCC ten zeerste aan.
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste De Caluwe Gino,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers bij aankoop bij de TV. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W salet 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk
Smiddags 3 uur gebeld de volgende dag 2 uur geleverd. Sneller kan niet
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste W salet,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fredhoofd 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Prima levering, van een prima product, binnen een prima tijdsbestek en voor een prima prijs.

Toch een zesje vanuit volgende zaken:
- Makkelijk bestelproces, snelle bevestiging en goede betaalopties. +
- Tot de avond voor de levering weet je tot 21.00u niet of je om 07.00u of tegen 18.00u klaar moet staan om de deur te openen. Ik snap dat BCC een planning moet maken, maar ik zelf ook. Al zou het rond 18.00u duidelijk zijn, kan ik ieder geval op tijd naar bed voor als ze om 07.00u voor de deur willen staan ;) -
- Netjes van te voren gebeld en netjes op tijd aangekomen. Oude wasmachine is netjes meegenomen en Installatie van de nieuwe machine ging vlot. +
- In het vlotte werk had/kreeg ik niet de tijd om te valideren of het juiste type was geleverd (en op de voorkant van de wasmachine is dit niet eens te vinden). Áls het een verkeerd type was geweest had ik daar zelf pas (te) laat achter gekomen.
- Vervolgens krijg ik in mijn mail een afleverbevestiging met een handtekening voor een goede en schadevrije levering. Hiervan had ik bij de aflevering niets gezien en zeker niet getekend. Ook hier zouden we waarschijnlijk een lastig gesprek hebben gehad als ik toch een verkeerde of beschadigde machine zou hebben gehad.
- Vervolgens een mail om hier een review achter te laten. Ik hoop dat de feedback niet alleen op kieskeurig blijft staan, maar ook/juist wordt meegenomen binnen BCC, i.p.v. dat er alleen publiekelijke aandacht belangrijk is. Feedback naar het bedrijf zelf wordt namelijk verder niet om gevraagd.
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste Fredhoofd,

Bedankt voor jouw uitgebreide en duidelijke review. We gaan zeker met jouw feedback aan de slag! En om dit nog beter te kunnen verwerken willen we je vragen of je in een reactie op deze review het ordenummer kan doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

José Langen 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles goed en duidelijke product beschrijving.
Fijne site om te zoeken, overzichtelijk.
Snelle bezorging, met duidelijke bezorgmonenten aangegeven.
Product verzorgd verpakt en bezorgd.
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste José Langen,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerritsen 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product online besteld. En stond binnen een half uur al klaar om opgehaald te worden in het filiaal Nijmegen centrum.
Officiële reactie van BCC 22-01-2021

Beste Gerritsen,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PL 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aankoop ging makkelijk en snel via de website. Na mijn aankoop in de avond bericht ontvangen vóór de levering de volgende dag. Mijn vriezer is door de aardige bezorger netjes afgeleverd. Top service!
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste PL,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering door onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maria 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Hoogeveen is altijd klantvriendelijke en altijd bereid om bij klachten tot een oplossing te komen.
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste Maria,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoogeveen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gabrielle. 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag elektrische 2 persoons onderdeken gekocht.in Corona tijd.telefonisch geregeld.Ik kreeg een bijzonder aardige heer a.d.telefoon.ik kreeg goede voorlichting.wat ik wilde weten zocht hij op,niets was hem teveel.en 2 uur later lag ik heerlijk in een verwarmd bed.als predialyse patiënt was dit zo fijn.Haagweg BCC.chapeau en bedankt.
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste Gabrielle.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Haag.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tonny de vries 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om 23.30 uur besteld en de volgende dag 0m 9.30 zag ik dat ik het bestelde kon ophalen om 10.00 uur.
Daar aangekomen werd ik vriendelijk geholpen. zo als altijd.
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste Tonny de vries,

Bedankt voor jouw review over onze snelle en vriendelijke afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RGV 21-01-2021

Algemene score

10,0
Onze kleinzoon moet vanwege Corona de lessen thuis via de p.c. volgen. De laptop die hij daarvoor gebruikte raakte echter onherstelbaar defect. Voor onze alleenstaande dochter 2 problemen; financieel en waar haal je zo snel een nieuwe. Als grootouders spring je dan bij. Na even zoeken konden wij bij BCC Spijkenisse via dhr. Blom binnen een uur een nieuwe laptop aanschaffen.
Fijne en snelle service. Onze kleinzoon heeft niets van school gemist.
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste RGV,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Spijkenisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne 21-01-2021

Algemene score

4,0
De shop weet ik niet vanwege Corona zijn de winkels dicht dus online besteld
De bezorgers zijn nog geen 30 sec binnen geweest ik vroeg of ze de droger op een plank wilde zetten wel 7 meter verder dan de deur die ze binnen kwamen en ik hoor in de verte roepen dat mag niet wij bezorgen alleen maar
En u moet nog betalen. €399,00 alstublieft en weg waren ze de oude droger was al weg in de tijd dat ik mijn pinpas gepakt had wel 5 meter verder er werd niet gevraagd is dit de machine die mee terug moet nee lag al in de auto
Nu snap ik dat ze het waarschijnlijk druk hebben in Corona tijd maar kom op zeg ietsjes aandacht aan de klant besteden is geen overbodige luxe lijkt mij
De klant betaald nl mee aan hun boterham
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste Yvonne,

Bedankt voor jouw review. Dit is niet de service die je mag verwachten. Excuses voor het ongemak. Kun je in een reactie op deze review het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

super 21-01-2021

Algemene score

9,0
Bcc is de betere winkel om een laptop,tv,wasmachine,droger te kopen omdat ,
je vriendelijk word geholpen en het personeel heeft de juiste kennis,
Nu met covid in het land is de mogenlijkheid om zelf af te halen perfect geregeld,
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en afhaalmogelijkheid.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb via jullie site een bovenlader wasmachine gekocht van de Whirlpool. Je waren een van de weinige webshops die dit model had. Maar het fijnste was dat ik gelijk ook een verlenging van het snoer en de aan- en afvoerslangen kon regelen.. Geen gedoe dus zelf achteraf. De informatie was dus heel duidelijk.
Levering keurig op tijd, alles netjes geplaatst, geen rotzooi achter gebleven, oude wasmachine meegenomen vanaf de 1e verdieping en zeker ook belangrijk, de vriendelijke bezorgster en bezorger. Top geregeld.
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste Ingrid,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

sandra 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn al jaren klant van BCC en dat werd "trouwe klant van BCC". Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook de kinderen die inmiddels al wat jaartjes de deur uit zijn trouwe klanten van "onze" BCC.
Ook bij problemen , die wij na al die jaren maar 2 keer hebben gehad werd er snel en kordaat gehandeld en tot onze tevredenheid opgelost.
Wij hebben 1 keer elders een koelkast gekocht en dat doen wij nooit meer!
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste sandra,

Bedankt voor jouw review. Wat leuk dat jullie al jaren tot onze vast klantkring behoren!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom niet gewoon kopen bij een betrouwbare zaak, dat was mijn motivatie om mijn nieuwe bose luidspreker standaards te bestellen, kiezen, bestellen, betalen en de volgende dag in huis.
En de prijs is altijd oké
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste René,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjef de Wit 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had nog wat aanvullende vragen over m’n aankoop. Werd zeer vakkundig, vriendelijk en direct geholpen.
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste Sjef de Wit,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en vakkundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.C. van Zanten 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantenservice heel behulpzaam en vriendelijk, snelle levering en oude apparatuur gewoon direct inleveren.
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste M.C. van Zanten,

Bedankt voor jouw review over onze klantenservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Claudia 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super !! Snelle bezorging vriendelijke bezorgers echt niets op aan te melden
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste Claudia,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A baartman 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima geholpen, lekker dicht in de buurt, apparaat ziet er mooi en goed uit . Beveel BCC bij iedereen aan.
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste A baartman,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Blij met BCC 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Is het toeval - waarschijnlijk niet - dat ik de afgelopen jaren steeds na een intensieve studie van de specificatie van tientallen laptops nu al een paar keer bij het model ben uitgekomen dat BCC aanbiedt. En dan blijkt BCC bij de laatste aankoop (Zenbook 14 UM425 van Asus) ook nog de enige aanbieder te zijn van deze specifieke Zenbook. Specifiek omdat deze laptop door zijn processor de prijs/kwaliteitverhouding van de andere Zenbooks ruimschoots overtreft. Blijkbaar kopen ze bij BCC slim in. Vorige keer kon ik bij BCC een Macbook Air aanschaffen voor minstens 100 Euro minder dan in andere (online en fysieke) winkels. Ik kan dus eigenlijk beter direct naar de site van BCC gaan volgende keer, realiseer ik me. Maar om het wat korter te houden; ik wordt steeds blij van BCC (en dat is beter dan die te dure glimlach bij Coolblue :) )
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Makkelijke site om producten te vinden/selecteren. Iets meer optiemogelijkheden om te filteren zou bij sommige producten wel handig zijn. Via de chat ook snel antwoord. Levering ook snel. Aflevering zou iets beter kunnen. Geen telefoontje vlak voor de levering, zoals wel afgesproken.
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste Anita,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

D vleeschhouwer 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kopen alles wat we aan elektrisch apparatuur nodig hebben bij de bcc zaandam. Helaas zijn ze nu gesloten want ik vind het fijn om fysiek in de winkel met iemand te praten. De service van deze winkel is buitengewoon en evenzeer belangrijk zeer vriendelijk en deskundig. Een zeer groot verschil met bijvoorbeeld mediamarkt die zeer slecht score bij mij.
Nu in coronatijd hebben we al 2 telefoons en een koelvriescombinatie gekocht en zelfs aan de telefoon wordt er de tijd voor je genomen met deskundig advies. Ik zou deze winkel aan een ieder aanraden.

Hopend maken wij deze keer kans op de 250 euro tegoed maar evenzeer blijven wij hier kopen
Officiële reactie van BCC 21-01-2021

Beste D vleeschhouwer,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zaandam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews