Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans Scheepbouwer 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal top en vakkundig geholpen door Marcel voor een afzuigkap top ga zo door
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Frans Scheepbouwer,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.H. Steegers 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel met aandacht voor de klanten goede bediening met uitstekende uitleg maar dit is mij bekend ik kom al Jaren in dit filiaal tot volle tevredenheid bij het aankopen. Hieruit volgt dat je steeds terug komt voor elektronische en witgoed artikelen!
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste A.H. Steegers,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat we jou steeds weer mogen begroeten in onze winkel! Tot de volgende keer weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeanine Klapmuts 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben vanmiddag bij bbc alexandrium Rotterdam ontzettend goed, fijn en kundig geholpen door een jongeman. Uiterst duidelijk en kennis van zaken. Hij heeft me overigens ook uitstekend geholpen bij het maken van mijn keuze. Jammer det mijn nr. 1 keuze niet op voorraad was. Maar blij met de goedkopere optie in het kader van prijs bewust zijn.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Jeanine Klapmuts,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Rotterdam Alexandrium.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Trudy 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn erg tevreden over BCC.
Vriendelijke medewerkers die je goed helpen en luisteren wat je wensen zijn. Ze geven goed advies en hebben alle tijd voor je. Je hoeft niet lang te wachten voordat je aan de beurt bent want er zijn genoeg medewerkers in de winkel. De service is ook uitstekend.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Trudy,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Richard 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom keurig geholpen in het Filiaal Muiden bij de Maxis. Als ik elektronica koop is het bij voorkeur bij dit filiaal. Kundige mensen en de service is altijd hoog. Ze denken mee en geven tips. Ouderwetse service dat je misschien niet zo snel verwacht bij een groot bedrijf maar ze maken het weer waar.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Richard,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Muiden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Shirley 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het apparaat was op voorraad en werd voor een goede prijs-kwaliteitverhouding aangeboden. De volgende dag werd het product geleverd! Super service!
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Shirley,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annemarie 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top shop, klantvriendelijk, ontzettend goede service , snelle levering., duidelijke site.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Annemarie,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

melissa 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bcc heeft altijd mooie aanbiedingen, je wordt vriendelijk geholpen en de bezorging is snel.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste melissa,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert 0344 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de chat keurig te woord gestaan en mijn vragen adequaat beantwoord.
Bestelling netjes de volgende dag op de afgesproken tijd uitgeleverd.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Bert 0344,

Bedankt voor jouw review over onze chat service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fren 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en de verkopers hebben kennis van de producten. Ze geven een eerlijk advies.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Fren,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

hok tong kwee 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben al jaren klant van deze winkel , niet zozeer omdat het dichtbij is , maar vooral om de geweldige service en bekwaamheid van de medewerkers , ik kom immers altijd om een produkt te kopen maar ik laat me altijd adviseren over de diverse merken die beschikbaar zijn
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste hok tong kwee,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers in de winkel.
Fijn dat je een van onze vast klanten bent, graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annet van der Heijden 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne winkel alles goed overzichtelijk, goed geholpen en heel vriendelijk personeel.
Ik zou iedereen aanbevelen om daar te gaan kijken en een keus te maken, er is genoeg.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Annet van der Heijden,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anna 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima advies en keurige afhandeling , ik zal zeker vrienden en kennissen aanraden bij BCC iets te kopen.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Anna,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marjo 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC is een winkel waar je gemakkelijk naar binnen loopt. Het is ruim opgezet en er is voldoende personeel. Ik moest me duidelijk laten zien want men was druk bezig met allerlei klusjes in de winkel. De jongeman die mij hielp heeft dat op een correcte manier gedaan.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Marjon,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Denon HEOS 30-04-2020

Algemene score

8,0
Prima geholpen, uitleg en presentatie van de DENON/ HEOS soundbar is duidelijk.
Hierdoor hebben we een goede keuze kunnen maken.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de soundbar

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fenneke 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
duidelijke omschrijving, snelle levering en plaatsing.
wel jammer dat de leverancier vieze schoenen had waardoor mijn nieuwe traploper vlekken heeft gekregen
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Fenneke,

Bedankt voor jouw review en feedback.
Excuses voor het ongemak.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik word hier altijd goed geholpen. Bij mijn laatste koop van een tablet was een goedkope uitvoering niet aanwezig, maar ik kreeg toch de wat duurdere uitvoering voor dezelfde prijs. Een voordeel boven een webshop is ook dat je uitleg en hulp krijgt over bijbehorende accessoires.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van wat je wilt kopen en daarna worden de beloofde afspraken nagekomen
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bozena 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle gemakkelijke service geweldige winkel die ik met volledige verantwoordelijkheid aanbeveel :)
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Bozena,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Niels 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een tv online gekocht op de BBC website.
BBC Lelystad heeft ervoor gezorgd dat ik deze dezelfde dag nog kon ophalen in hun winkel.
Top winkel!
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Niels,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lelystad.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jochem 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede service en kijken samen naar mogelijkheden of oplossingen bij problemen. Ik kom er al een aantal jaar en dat blijft zeker wel zo!
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Jochem,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Steegers 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bcc is voor mij de buurtsuper voor alle witgoed en elektronica, altijd goede service en vriendelijk personeel.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Steegers,

Bedankt voor jouw leuke review. Tot volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.van.Leeuwen 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij bcc Veenendaal geweest fantastisch goed geholpen zeer duidelijke en goede uitleg van verkoper .apparaat netjes afgeleverd en geplaatst volgens afspraak hopen er veel plezier van te hebben
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste H. van Leeuwen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veenendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E.M.Schoop 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is overzichtelijk en heeft vriendelijk en behulpzaam personeel...
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste E.M. Schoop,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elly O. 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een koffiemachine gekocht bij BCC in Alexandrium. Bij mijn eerste bezoek ben ik fantastisch geholpen door iemand die me veel informatie gaf over de verschillende types apparaten. Bij mijn tweede bezoek werd ik prima geholpen door een andere medewerker die me assisteerde met de aankoop
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Elly O.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Rotterdam Alexandrium.
Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

June 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De eerste keer dat ik een product koop bij bcc. (vaatwasser) Vanwege de corona crisis, ons online verdiept, al gauw kwamen we uit op de vervangingsweken bij bcc. Via de klantenservice tot drie keer toe onze vragen gesteld en keer op keer een deskundig en vriendelijk advies gehad. Daarnaast was inbouwen op moment van uitzoeken niet beschikbaar, maar toevallig toen we de knoop wilden doorhakken was montage online weer beschikbaar. Derhalve geappt (ks was tel te druk) en meteen werd de order via app geregeld incl montage afspraak.
Twee dagen later de monteurs op de stoep, deze hebben de vaatwasser netjes geïnstalleerd en de oude verwijderd. Helaas kwam de plint telkens los wanneer de vaatwasser open en dicht ging, die moest achteraf aangepast worden. Beide monteurs waren professioneel en hebben verder wel netjes en snel gewerkt.
Het enige wat ik miste op de site van de BCC was de vergelijking tussen apparaten, maaar daar is deze site kieskeurig.nl een prima oplossing voor.
Dus bcc heeft ons positief verrast in service en product. In de toekomst gaan we er zeker weer bestellen. Bij de grote concurrent zijn ze een klant kwijt, omdat ze het daar echt op service hebben laten liggen. Dus dank BCC, ga zo door!
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste June,

Bedankt voor jouw review en feedback.
Wat leuk dat we jou positief hebben kunnen verrassen! Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roeland 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online Moto E6 Play instapmodel gekocht voor mijn ega, krijgen helaas 'Hello Moto' niet weg bij het opstarten, schijnt niet te kunnen zit in de firmware 9.0 meegebakken. Wie weet precies hoe het wel kan bij dit model. Toestel maakt mooie foto's, geen onnodige app's geinstalleerd, siliconen antislip utglijden bescherming om het toestel, acculader en usb kabel meegeleverd.
Wij hebben tijd nodig om alles te kunnen beproeven, jammer dat je om de 4 jaar een nieuwe moet komen en iedereen maar praten over het milieu. Ja de Fairphone vanaf 450 Euro en maar grondstoffen plunderen en zich afvragen waarom de natuur een vette reset geeft met het corona virus.....
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Roeland,

Bedankt voor jouw review en de feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jvhelvert 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Hengelo is een overzichtelijke zaak met klantvriendelijke medewerkers die professioneel en met kennis van zaken over producten de vragen beantwoorden, niet pushen maar goed uitleggen
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste jvhelvert,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hengelo.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

WJ Thyssen 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb veel vertrouwen in de BCC. In de winkel meerdere keren apparaten gekocht van foto toestel tot huishoudelijke apparaten. Online nu 2x een uitstekende ervaring. Goede service. Ben zeer te vreden
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste WJ Thyssen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Heleen Hoogma 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al sinds jaar en dag bij BCC (voorheen Harense Smid). Deze winkel is meer dan opvallend klantgericht, herkent zelfs klanten na 1,5 jaar. Heeft niets te maken met de kostbaarheid van de aankopen, ik ben een kleine verbruiker om het zo maar eens te noemen. Altijd fijn en goed advies, nooit opdringerig en keuze voor het een of ander wordt altijd perfect uitgelegd. Over de producten zelf ben ik ook zeer tevreden. Kortom: ik kan ook een tien geven, maar dat doe ik eigenlijk nooit ;)
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Heleen Hoogma,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita Hetebrij 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn ongelofelijk leuk en fijn geholpen. De verkoper wist waar hij het over had en was eerlijk.
Goede service en zeker een winkel om terug te komen
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Anita Hetebrij,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michel 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst sinds 30 jaar weer iets bij BCC gekocht via de webshop: een Beko wasmachine. Alleen BCC installeerde nog tijdens Corona en dat was doorslaggevend. De hele procedure online was doorzichtig en gemakkelijk en de levering en installatie waren prima geregeld. De wasmachine is een goedkoopje maar na een paar dagen intensief wassen ben ik echt dik tevreden. Al bij al erg veel gekregen voor weinig geld. Topper!
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Michel,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Meredith 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC kan ik vertrouwd en veilig, online en fysiek, mijn aankopen doen. Nog nooit heb ik problemen gehad met mijn aankoop, bezorging, klandizie etc. Mocht ik ooit de fysieke winkel nodig hebben, dan is er altijd een BCC waar ik naar toe kan gaan. Geeft mij rust en vertrouwen, voor nu en in de toekomst.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Meredith,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elvira Barentsen 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een prima winkel met deskundige mensen die altijd behulpzaam en vriendelijk zijn. Snelle en goede service. Bestelling wordt de andere dag al bezorgd. Wij zijn al jaren een tevreden klant.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Elvira Barentsen,

Bedankt voor jouw review en bedankt dat je al jaren een van onze vast klanten bent.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annette 30-04-2020

Algemene score

10,0
Jarenlange ervaring met de plezierige wijze waarop tv toestellen en witgoed op dit gemakkelijk bereikbare adres te verkrijgen zijn , bracht me er toe om ook voor zo'n heel klein prutsaccessoiretje als een voedingskabeltje voor mijn laptop, te kiezen voor BCC. Het was er stil, doodstil. Het was er veilig, goed afgeschermd en er was veel ruimte. Coronaproof kortom. Nog gemakkelijker dan gewoonlijk vond ik een vriendelijke meneer die meteen begreep wat ik miste en binnen een halve minuut aankwam met het door mij gezochte verbindingssnoertje. Het werd zelfs uitgepakt, geprobeerd en met de verzekering dat bij de uitgang al een meneer klaar zou zitten met de rekening en de bon-op-naam, werd ik vriendelijk uitgeleide gedaan. Wat een hoffelijkheid! En ik zat nog niet in mijn auto of de digitale kopie van de aankoop stond al op mijn handy. Vlotter, veiliger en respectvoller kan het toch niet?
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Annette,

Bedankt voor jouw mooie review over onze service met Corona maatregelen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lenie van den Brink 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over de webshop van BCC, de eerste keer hier besteld vanwege het Coronavirus. Normaal winkelen wij bij BCC in Veenendaal , waar de service al jaren perfect is. Maar ook de webshop is👍
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Lenie van den Brink,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat je nu ook een goede ervaring met onze webshop hebt!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

hans meinders 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
altijd vriendelijk goede uitleg van het product wat je koopt en altijd vriendelijk ik koop eral jaren.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste hans meinders,

Bedankt voor jouw review.
Graag weer tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We worden altijd goed geholpen, en in deze tijd van corona houden zij zich ook heel goed aan de 1,5 meter
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Fred,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na verkeerde levering, alles super en naar volle tevredenheid opgelost. Toch nog de zelfde dag kunnen genieten van onze nieuwe TV.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat alles snel is opgelost, veel plezier van de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Poulissen 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, snelle bezorging. Prima handhaving Corona maatregelen. Goede uitleg en plaatsing.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Poulissen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P. 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn erg netjes geholpen bij de keuze voor een nieuwe tv. Zelfs in deze lastige tijd is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Vakbekwaam en rustige sfeer in de winkel spreekt ons erg aan.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste P.,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik ben al langere tijd klant bij BCC en ben content met het brede assortiment en de regelmatig interessante aanbiedingen. In de winkel wordt ik vriendelijk en vakkundig geholpen. De service bij een reparatie met een leencomputer is ook op prijs gesteld.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over onze winkels.
Wat leuk dat jij tot een van onze vast klanten hoort!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ery de Rooij 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks de corona maatregelen hebben ze mijn smart tv
aangesloten en de zenders ingesteld.. Ik ben daar heel blij mee.. dat had ik zelf niet kunnen doen!
De bezorgers waren heel vriendelijk en behulpzaam, ik kom hier beslist weer!
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Ery de Rooij,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed geholpen goed advies en toestel was voorradig samsung toestel is prima
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de Samsung.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frits Slicht 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor BCC omdat het een van de weinige winkels was in deze sector die nog een redelijk geprijsde DVD recorder in de verkoop had. Ik ben daarbij ook nog eens snel en vriendelijk geholpen.
Officiële reactie van BCC 01-05-2020

Beste Frits Slicht,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rick 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks deze moeilijke tijden met corona ben ik zeer vriendelijk en goed geholpen. Ik ben hier geweest voor een speaker systeem van Bose en wilde deze graag horen in de winkel. Dit kan op het moment natuurlijk om hygiënische redenen niet zelf worden gedaan. De medewerker heeft hier de tijd voor genomen om mij te helpen en alle handelingen uit te voeren die ik anders zelf zou doen.
Al met al, top service!
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Rick,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.J.Bakker 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede actie van BCC in de corona tijd, voor het plaatsen en het meenemen van de oude wasmachine.
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste M.J. Bakker,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

tiny 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik geef nooit een 10 ,Maar deze shop verdient dit wel! zonder veel omwegen besteld, betaalt en zeer snel ,namelijk de dag erna geleverd! Top bedrijf en petje af voor de medewerkers!
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste tiny,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

petra 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een prettige ervaring in de winkel gehaf..geen opdringerige verkopers maar gewoon doen wat belangrijk is en dat is wat de klant wil kopen en niet een duurder apparaat opdringen Top👍
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste petra,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem Visser 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tja, wat vinden wij van BCC? Los van het feit dat ze ons een geweldige Siemens wasmachine (WMH6Y841NL, wat een dijk van een machine!j hebben kunnen leveren tegen een zeer concurrerende prijs, is de service van BCC echt top!
Zeer snelle levering, dat om te beginnen. Verder verloopt de communicatie bijzonder soepel. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden. Leveringstijdstip was precies zoals afgesproken. Machine werd keurig geïnstalleerd. Moest naar de tweede verdieping. Geen probleem voor de zeer vriendelijke en snel werkende bezorgers/installateurs. Niet onbelangrijk is dat ze zich heel goed hielden aan de Coronavoorschriften. Ook de werking van de wasmachine werd gecontroleerd. Al het verpakkingsmateriaal werd meegenomen alsook de oude wasmachine. Wij hebben geen aandelen in BCC en reviews schrijven, doen wij niet zo snel. Voor dit winkeltje maken we graag een uitzondering. Zeer plezierige topzaak.
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Willem Visser,

Bedankt voor de prachtige review over onze services.
Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews