Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14858 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeanne 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel goed en beleefd geholpen bij de BCC zoals ik daar gewend ben.
Je krijgt op al je vragen antwoord .
Heel vriendelijk personeel.
Als ik een petje op zou hebben zou ik zeggen Petje af.
Ook nu in de Corona tijd keurig op afstand van 1,5 meter geholpen
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Jeanne,

Bedankt voor jouw review.
Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harold 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en informatievoorziening, duidelijke track-and-trace status en tot nu toe een top werkend nieuw product (Blue-Ray speler Sony).
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Harold,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kitty 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel in Den Helder super geholpen ondanks de 1,5 mtr afstand. Tv is bezorgd en ook dat was top. Goede service en mooie Tv.
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Kitty,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Helder.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elvira Barentsen 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, snelle levering, deskundig en vriendelijk personeel. Prima prijzen en goede kwaliteit artikelen.
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Elvira Barentsen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anouk 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Den Bosch fijne winkel, altijd vriendelijk en deskundig personeel. Nu, vanwege Corona, op de webshop een nieuwe blender besteld. Duidelijk bestelproces en direct de volgende dag door DHL geleverd. Top!
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Anouk,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch en de webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anoniem 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc is een zeer kwalitatief hoogstaande webshop. Na het bestellen van een nieuwe bbq kregen wij meteen een bevestiging email en werden de hele tijd op de hoogte gehouden van de status van bezorging.
Wij zijn in ieder geval zeer tevreden en zullen hier dan ook zeker nog een keer bestellen in de toekomst.
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Anoniem,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.
Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Boris 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de fysieke winkel niet zo mooi. De webshop is duidelijk, de prijzen zijn goed en de service was top. Ik zou hier opnieuw bestellen.
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Boris,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennie 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het pakket werd op tijd geleverd, gebruiksvriendelijke website en medewerkers. Ook een goedkope prijs.
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Dennie,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wil 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC was één van de weinige winkels/online-shops waar de elektrische bbq van Tefal nog leverbaar was, en die ook nog de laagste prijs had! Op vrijdagmiddag online besteld en zelfs al op zaterdag geleverd, zodat we hem het weekend al konden gebruiken.
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Wil,

Bedankt voor jouw review.
Veel BBQ plezier!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

kyra 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben vaker bij de BCC geshopt, komt tot nu toe als de goedkoopste uit en ook snelle levering.
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste kyra,

Bedankt voor jouw review.
Wat leuk dat je vaker bij ons komt, graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

GJC15344 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
JBL bluetooth box besteld bij BCC. Flink snel geleverd en niks op aan te merken. Gewoon de kwaliteit die ik gewend ben van BCC.
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste GJC15344,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AP 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering. Mooi verpakt ontvangen. Heel blij mee! Ik ben goed op de hoogte gehouden over bezorging.
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste AP,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RB 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en snelle afhandeling van aankoop, bezorging en installatie van nieuwe vaatwasser.
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste RB,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Glenn 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes geleverd. Nette heren. Deskundig aangesloten.
Geen klachten. Zelfs de snippers van het piepschuim haalde ze weg. Echt top!
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Glenn,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Onno 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering onderbouw koelkast is keurig gedaan en netjes geplaatst. Zeer vakkundig en netjes. Echt een aanrader!
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Onno,

Bedankt voor jouw review over onze installatie service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Moor76 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere malen heb ik bij BCC al aankopen gedaan. Online of in de winkel. Zondags had ik een bestelling gedaan en dinsdag via DHL al binnen.
(Dit omdat koningsdag er tussen viel)
Netjes op de hoogte gehouden over de bezorging. Een factuur via de email ontvangen om deze goed te kunnen bewaren als garantie bewijs. Ook de service van BCC is erg goed als het gaat om reparatie. Al met al een fijne winkel met lage prijzen. Als de prijs ergens anders toch lager is kan je het bij BCC melden en krijg je je product voor die prijs .
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Moor76,

Bedankt voor jouw review over onze website, winkel en service.
Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ploeger 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede server
Wordt zeer netjes geholpen
Door personeel
Zowel bezorgen s
Als telefoonnist
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Ploeger,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

annie 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooie winkel,groot assortiment in voorraad
deskundig personeel.ga altijd naar deze bcc
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste annie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mieke 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website en supersnelle levering door DHL met vooraf een mail over het tijdstip van levering (een tweede mail een half uur van tevoren).
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Mieke,

Bedankt voor jouw review over onze website en het gebruiksgemak daarvan.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carlo 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online bestelling en levering van een Chromecast ging vlot en probleemloos
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Carlo,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dick Peek 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijke website van BCC. Als man van zeventig was kopen van onze senior telefoon een makkie. Ook de telefoon was gemakkelijk te installeren. Goed van BCC was ook de bijgesloten retour bon met stikkers. Voor als ons product zou tegenvallen.
Ga zo door BCC. Wij zijn tevreden.
Nb. De telefoon is prima.
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Dick Peek,

Bedankt voor jouw review over het gebruikersgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harrie 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een andere winkel had me laten zitten en veel van de bestelde art. Konden ze ineens niet meer leveren, ook had die winkel af gesproken te leven maar dat stelde ze steeds uit. Daar alles gecanceld en bij BCC alles besteld BCC heeft Suppersnel geleverd, 12 uur na de bestelling was BCC eral en een goede service mijn complimenten aan Bcc
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Harrie,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcus 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Kees. Via zijn advies op de beste keus gekomen en nog op voorraad ook!
Officiële reactie van BCC 30-04-2020

Beste Marcus,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gert 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben, ondanks de aangepaste werkwijze, in de winkel snel en vriendelijk geholpen. Heb voor en scherpe prijs mijn TP-Link Deco M9 Plus gekocht en deze met contant geld af kunnen rekenen (dat is niet overal mogelijk). Vrijdag gekocht en dinsdag in huis. Goede service.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Gert,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mario 29-04-2020

Algemene score

9,0
De jongens waren keurig op tijd en hebben netjes gewerkt. Ben zeer te spreken ober de afhandeling. Zal zeker weer gebruik maken van BCC.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Mario,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Prevoo 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Voorraad van gewenste tv niet op voorraad. Werd gereserveerd bij ander filiaal. Toen ik daar binnen kwam stond die al bij de kassa klaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel. En de factuur kreeg ik zowel op papier als digitaal
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Prevoo,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Zwaan 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Terwijl ik het assortiment bekeek viel mij de outlet prijzen van sommige artikelen op, die soms fors lager was terwijl service en garantie hetzelfde is. Dus sinds ben ik in bezit van een nieuwe oled tv voor een prijs die ik nergens anders gezien heb. Bedankt BCC.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste M. Zwaan,

Bedankt voor jouw review.
Geniet van de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

walter niessen 29-04-2020

Algemene score

9,0
ik zou deze winkel aanbevelen omdat de medewerkers de tijd voor je nemen.
Klantvriendelijk en service gericht.
GA ZO DOOR BCC.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste walter niessen,

Bedankt voor jouw review.
Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

B de Jonge 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer prettig geholpen, geen gepush. Lekker rustig gesprek/uitleg/vergelijken, met verkoper.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste B de Jonge,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jo V 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb eerst gezocht naar de beste melkopschuimer en vervolgens naar een site waar de Senseo melkopschuimer het goedkoopste was en waar ik met VVV bonnen kon betalen. En zo kwam ik uit bij BCC. De website is makkelijk via een smartphone te benaderen en bestellen gaat snel. Levering na 2 dagen.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Jo V,

Bedankt voor jouw review over het gebruik van onze website!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jose 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, snel met leveren en vele mogelijkheden om te betalen, waaronder ook met vvv-bon. Heel makkelijk! waaronder tevreden!


Veel keus in artikelen. Kwaliteit, snelle levering, veel betaalmethoden. Zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Jose,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MD 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC levert altijd netjes en op tijd. En van een eerdere aankoop weet ik dat de service ook prima is. Bovendien kan je betalen met Apple Pay :-)
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste MD,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nicolaas Ruigewaard 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel. Gemotiveerd personeel.
Mensen doen hun best om in deze COVID-19 periode zich aan te passen enger werkbaar te houden
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Nicolaas Ruigewaard,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. van de Pol 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij werden er netjes geholpen we hebben goed advies gekregen en er is genoeg keuze in alle soorten artikelen die ze verkopen
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Fam. van de Pol,

Bedankt voor jullie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Inge 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wist wat ik wilde hebben.
Vroeg hulp van de verkoper, deze was vriendelijk.
Hij vroeg of ik nog uitleg ofaccessoires nodig had.
Dit was niet nodig en werd vriendelijk naar de kassa begeleid en geholpen met afrekenen.
Door een en dezelfde verkoper, fijn en voelt persoonlijk
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Inge,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mfellman 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijk advies gekregen wat altijd wel prettig is bij de aanschaf van de wat duurdere zaken. Fijn dat het ook tijdens de corona tijd lekker rustig en overzichtelijk was.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Mfellman,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John K 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle service, vriendelijke verkoper , goed georganiseerd ook met de Corona maatregels.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste John K,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sean 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste BCC,
Altijd de beste prijs en goede service. Vanwege Corona aanschaf van TV uitgesteld maar heb vandaag toch met jullie een mooie deal kunnen doen waarbij belangrijk is dat ik ondanks de prijs gewoon bij jullie koop vanwege de goede service weer! Volhouden en sterkte in deze moeilijke tijden!!!
Sean

Reageer

Ingrid 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben prima geholpen in de winkel. De bezorging en contacten voor levering , inbouwen en aansluiten zijn goed verlopen. Ik ben tevreden tot nu toe.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Ingrid,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 28-04-2020

Algemene score

9,0
Wist al welke e-reader ik wilde hebben, maar de verkoper kon toch nog wat aanvullende informatie over het product geven. Keurige service. Winkel was i.v.m. Coronamaatregelen netjes en overzichtelijk ingericht.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review.
Veel leesplezier!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dukenburg en Hertogstraat Nijmegen zijn beide nette en klant vriendelijke winkels, we hadden een klein probleem met een apparaat maar dit werd direct opgelost door het retour te nemen en een nieuw apparaat te verstrekken.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Jos,

Bedankt voor jouw review over onze filialen in Nijmegen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robby 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg tevreden over de weg van Website tot aan laatste informatie in winkel. Na lang zoeken uiteindelijk gekomen tot 2 mogelijke Mesh-Wifi systemen, naast een goede aanbieding gaf ook het bespreken van de verschillen de doorslag tot het maken van uiteindelijke keuze.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Robby,

Bedankt voor jouw review over onze website en winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Donkers 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een Amerikaanse koelkast gekocht in de winkel van BCC, met een goede uitleg tussen de diverse modellen. De levering en installatie thuis waren goed. Nu was het tijd om de filter te vervangen. Deze online besteld. Fijne site, snelle levering.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Donkers,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Don 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen mocht het apparaat uit testen
Totaal niet opdringerig al met al prima service complimenten.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Don,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stephanie 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor BCC omdat de Nespresso die ik op het oog had hier voor het meest gunstige bedrag werd aangeboden. Na bestelling had ik de Nespresso al binnen een dag. De bezorgtijd kwam netjes overeen met hetgeen er gecommuniceerd was via e-mail. Bij de actie zat ook 'koffie-tegoed', via de website was heel duidelijk terug te vinden hoe dit te verzilveren was. Kortom, ik ben een tevreden klant.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Stephanie,

Bedankt voor jouw review.
Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter Goud 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hadden al snel onze keuze gemaakt alleen dat geen wat we wilde kopen was helaas niet op voorraad. Hebben het besteld en maar dat lag aan de bestelling kon zijn Woensdag of Donderdag. Kregen Donderdag een mailtje dat dat geen wat besteld hadden binnen was. 👍🏻
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Peter Goud,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul van Lith 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind BCC een super fine shop. Makkelijk bestellen , goed en snel leveren , perfect installeren en nog niet duur ook.
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Paul van Lith,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Adriana 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zojuist voor de tweede keer een stoomgenerator bij BCC gekocht, ik kreeg duidelijk advies, voor mij is BCC de perfecte winkel, wordt altijd goed en vriendelijk geholpen, de juiste kennis en van elk apparaat, ik kom hier al bijna 10 jaar, scherpe prijzen zij hebben heel vaak promotie korting,
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Adriana,

Bedankt voor jouw review.
Wat leuk dat je al zo lang bij ons in de winkel komt!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edani 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind heel leuk , snel en de zorg zo snel en komen op tijd en medewerker vriendelijk
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Edani,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maria 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering ging heel goed en we werden goed geholpen in de winkel wat heel fijn was want daardoor konden we goed de keuze maken voor een tv. De levering kwam ook redelijk snel binnen en we werden ook gebeld ervoor echt heel top ! We kregen veel informatie emails enz
Officiële reactie van BCC 29-04-2020

Beste Maria,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de levering.
Veel plezier met de TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews