Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14883 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Remco 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk om iets te kunnen bestellen! En nog via de Whatsapp klantenservice bereikt met nog wat vragen, ze hebben me binnen een paar uur geholpen, dat vond ik snel gaan!
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Remco,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Durgun H. 25-04-2020

Algemene score

9,0
Een 10 bestaat niet, maar BCC Hulst krijgt zeker een dik verdiende 9. Met name Sergio is onze favoriet. Altijd goed advies.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Durgun H.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hulst.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kundig personeel. Wij kwamen voor een Siemens gigaset. Medewerker Dirk adviseerde ons de Panasonic gigaset omdat Siemens niet met elke provider connect. Dat was dus de reden dat onze Siemens telefoon niet meer werkte nadat we een nieuwe ontvanger van XS4ALL geïnstalleerd hadden.
Uitstekend apparaat, duidelijke display en veel mogelijkheden.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mia 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 mannen die mijn wasmachine kwamen brengen heel vriendelijk en behulpzaam
brachten het naar mijn douch en het werd aangesloten ook de uitleg hoe ik het moest gebruiken werd gezegd en voorgedaan, echt top!!helemaal blij met mijn nieuwe aankoop
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste mia,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservices.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AJ 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben hier heel fijn geholpen. De verkoper nam echt de tijd voor onze vragen en was zeer behulpzaam. Had verstand van het product (smartwatch)
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste AJ,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de smartwatch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nico 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super geleverd product, scherpe prijs, binnen een dag, netjes anoniem verpakt en op de hoogte gehouden over de levering.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Nico,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erwin de Jonge 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel met goed assortiment, faire prijzen en vriendelijk en deskundig personeel.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Erwin de Jonge,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Loes 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd netjes en secuur afgeleverd bij je thuis. Duidelijke website en goede klantenservice.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Loes,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ivo 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering heel goed aangegeven in 2 urig tijdsblok, op de leveringsdata om 7 uur aangegeven via sms.
Netjes en snel geleverd na 15 min.
Niks op aan te merken.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Ivo,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maikel 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks alle maatregels vanwege de corona word je goed geholpen krijg goed advies en een vriendelijke verkoper die klaar voor je staat voor je vragen.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Maikel,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra Rammeloo Willebrands 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige medewerkers en wat ook niet onbelangrijk is: BCC heeft voortvarende en afdoende maatregelen genomen in het kader van de Coronacrisis.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Petra Rammeloo Willebrands,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en services, ook in de Corona tijd.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mylan 25-04-2020

Algemene score

8,0
Goede prijzen en goed mail contact mbt het coördineren van de bezorging. Product kwam snel en in perfecte conditie aan.
Al met al erg tevreden.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Mylan,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jasper 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle producten waren erg makkelijk te vinden en het was ook makkelijk om te betalen. Ook wordt het product zeer snel geleverd. Conclusie “ goede shop “
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Jasper,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R.Houweling 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaste klant van BCC omdat wij altijd goede ervaringen hebben met de winkel.
Vriendelijk personeel duidelijke uitleg.
Wat willen we nog meer.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste R.Houweling,

Bedankt voor jouw review.
En wat leuk dat je een van onze vaste klanten bent!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

GD 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super advies gekregen in de winkel bij de aanschaf van een nieuwe televisie. Medewerkers namen de tijd en wisten waar ze het over hadden. Ze veel beter dan aankopen via het internet.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste GD,

Bedankt voor jouw review over de services in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en snel geholpen. Jammer dat het artikel dat we hadden uitgezocht er niet was. Daarom moesten we een ander uitzoeken.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

sharleen 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze vestiging gekozen omdat ik in de buurt was. Het duurde even voordat ik geholpen werd maar uiteindelijk goed advies en hulp gekregen. Tevreden met de service en zou nu sneller weer voor deze vestiging kiezen.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste sharleen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Derkjan 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een overzichtelijke winkel. Ook de medewerkers weten waar ze verstand van hebben. Ook in deze tijd van corona houden ze ook aan de maatregelen. Echt een fijne winkel
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Derkjan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lorenzo 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima prijs. Ik kon mijn vvv bon kwijt voor iets dat ik daadwerkelijk nodig had.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Lorenzo,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tinky 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig en deskundig geholpen......snelle levering en plaatsing van de wasmachine
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Tinky,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petri 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies en alles op voorraad ruime keus voor om een juiste keuze te maken.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Petri,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans van t Hof 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de corona binnen een dag geleverd. De prijs voor de wifi router was ook een van de scherpste. En goede productuitleg op de site. In de doos zat gewoon een retourlabel en de uitleg over terugsturen was helder. Niet dat ik het gedaan want de router was helemaal top.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Frans van t Hof,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaap van Roosmalen 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks in déze Corona tijd doet de verkoper ontzettend zijn bést om de 1.5 meter in acht te nemen en goed uitlegt te geven over het product wat we hebben aan afgeschaft
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Jaap van Roosmalen,

Bedankt voor jouw review over de service van de medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald R. 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vakkundig en plezierig geholpen.
het was vrij druk in de winkel; maar het wachten was de moeite waard.
ook de prijs was gunstig t.o.v. andere aanbieders.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Ronald R.,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

stefan 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Pakket vrijdag besteld zaterdag in huis zelfs in deze drukke tijd, top service. Pakketje was goed ingepakt. Ik k ga zeker vaker producten bestellen bij bcc wat een top service
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste stefan,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. P Nagel 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds jaar en dag komen wij BCC Heerlenstraat in Arnhem. Altijd zijn wij naar goede tevredenheid geholpen. Uitermate vriendelijk en deskundig personeel die je niet meteen in de nek lopen hijgen zodra je binnenloopt. En niet bepaald onbelangrijk, de prijzen zijn zeer netjes!!
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste M. P Nagel,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

alvan 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een online bestelling gedaan bij de bcc .
etherische olie met lavendel en eucalyptus !
voor een betere kamer - besteld en volgende dag aangekomen in nette doos .
gewoon prima ! - was leuk geprijsd en voorradig .
Goede winkel .
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste alvan,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles overzichtelijk. Vriendelijke personeel, en goed advies gehad. Daarom daar al onze apparatuur daar gekocht. Tv, fornuis vriezer stofzuiger, surround installatie. Ect ect.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jelle 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb bij BBC een xbox one bestelt en ben daar zeer tevreden over. Het was de goedkoopste wat ik kon vinden. Het was een snelle levering. Alles was compleet en ik kreeg zelfs nog een paar xbox live codes er bij. Daarom een 8!
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Jelle,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de xbox!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem van rooij 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette bediening ,snelle levering
Erg goed !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Willem van rooij,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fiets 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doorgaans doe ik mijn aankopen bij BCC omdat ik altijd kundig wordt geholpen. Advies wordt gegeven en moeite wordt gedaan. Zelfs een foutieve inschatting van een fabrikant op een produkt waarop nog garantie zat, werd rechtgezet door een winkelmedewerker. Een ruime winkel met vriendelijk personeel en een goed assortiment.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Fiets,

Bedankt voor jouw review over onze winkel, medewerkers en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service. Ik kon bij het bestellen van de wasmachine zelf een leverdag uitkiezen. Op de dag zelf een tijdvenster ontvangen en van tevoren werd ik opgebeld dat ze er over 15min waren. Zelfs tijdens een pandemie wordt de machine nog steeds netjes en gratis aangesloten door twee vrolijke bezorgers. De oude hebben ze mee retour genomen. Ik kan BCC zeker aanraden voor de levering van een wasmachine :)
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Patrick,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jan 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
nu weer een optical kabel gekocht voor tv/soundbar en weer goed te woord gestaan en geholpen,toppie
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste jan,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk Sigterman 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goed en vriendelijk geholpen
ook de bezorgers waren netjes en vriendelijk
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Henk Sigterman,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marianne Koch 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, bezorging volgens afspraak, binnen 10 minuten stond onze aankoop aangesloten en wel in werking, top!!! Dank jullie wel
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Marianne Koch,

Bedankt voor jouw review over onze website en bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roland Burger 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alhoewel mijn Braun scheerapparaat niet in de winkel was, had ik het de andere dag al via DHL in huis. Chapeau BCC
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Roland Burger,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willeke 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser besteld op de afgesproken dag bezorgd. Van te voren nog keurig gebeld door de bezorgers dat ze er aan zouden komen, waren heel vriendelijk, behulpzaam met de correcte en zorgvuldige handelswijze in acht genomen omtrent de corona maatregels. Ben zéér tevreden met deze klantvriendelijke en fijne winkel. 🙂
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Willeke,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W.Zwijgers 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de BCC word je altijd rustig geholpen. Ook al moeten andere klanten even wachten. Je vragen worden beantwoord en ze hebben verstand van hun producten die ze verkopen.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste W.Zwijgers,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tonnie Zandsteeg 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aankoop gedaan na duidelijke info op website
Service altijd goed geregeld bij deze zaak
Verder continu op de hoogte gehouden van data en tijd levering.
Kortom prima geregeld
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Tonnie Zandsteeg,

Bedankt voor jouw review over onze website en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos Bloem 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze, goede voorlichting door de mensen, zonder opdringerig te zijn. Aantrekkelijke prijzen.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Jos Bloem,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gister super geholpen bij de aankoop van een monitor, zou de volgende x weer naar deze verkoper stappen voor advies , super
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dave 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en snelle bezorging! Ik kom al vaker in de winkel en dat is een van mijn favoriete winkels door de leuke sfeer en werknemers. Daarom vertrouwde ik het wel om ook iets daar te bestellen en dat was dus terecht.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Dave,

Bedankt voor jouw review website en winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 24-04-2020

Algemene score

9,0
Product voor een concurrerende prijs, enkel en op de afgesproken tijd geleverd.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tiny Romme 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb verscheidene sites geraadpleegd. Er is ook in de winkel ter plaatse gekeken. BCC sprong eruit met goede keuzemogelijkheden en goede informatie op internet. De combimagnetron oven is vanochtend keurig bezorgd met inachtneming van de coronamaatregelen. We hebben de combi zelf geplaatst en we zijn zeer tevreden over onze aankoop. Past ook heel goed in onze keuken.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Tiny Romme,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carri 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben echt onder de indruk van de super service van BCC Apeldoorn.
Gisteren een laptop besteld (ook gisteren al een review geschreven) en tot mijn verbazing mocht ik hem vanmiddag al ophalen.
Top service en heel vriendelijk, geduldig en behulpzaam personeel die alles duidelijk en scherp uitleggen. Ontzettend leuk om ook een grapje hier en daar te delen tussen het advies door. Vooral in deze tijd waarin iedereen verlangd naar vrolijkheid.
Ik ben super tevreden. :))
Dank je wel BCC Apeldoorn!!
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Carri,

Bedankt voor jouw mooie review over ons filiaal in Apeldoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

paula jacobs 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vriendelijk personeel kijkt naar wat de klant wilt en probeert dan niet wat anders of duurders aan te smeren
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste paula jacobs,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk Ploegaert 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische uitleg op basis waarvan voor ons duidelijk was welke wasmachine wij zouden gaan kopen. De verkoper gaf ons een duidelijk beeld hoe je een goed apparaat met een goede prijs-kwaliteitverhouding koopt
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Henk Ploegaert,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

frank 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, klantvriendelijk: er wordt niets opgedrongen , veel know-how bij het personeel. Misschien een paar euro duurder dan de Media Markt, maar de service en aftersales is dat dubbel en dwars waard. De enige winkel die 100% vertrouwen krijgt op het gebied van elektronische apparaten!
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste frank,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

I vd Velde 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via webshop een koffiezet apparaat besteld. Deze is volgende dag keurig netjes op tijd bezorgd
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste I vd Velde,

Bedankt voor jouw review.
Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind dit een fijne winkel bij BCC Zoeterwoude rijndijk. Mijn vrouw en ikzelf komen hier eigenlijk bijna altijd voor onze aankopen, Wat het voordeel van deze winkel is zijn ruime opzet en best wel een grote sortering van allerlei goederen van wasmachines tot TV s en vele andere zaken, Ook vriendelijk personeel aanwezig bij deze vestiging.
Officiële reactie van BCC 28-04-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zoeterwoude.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews