Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corrie 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede online shop, met veel keuze.
Goed op de hoogte gehouden over de bezorgtijd.(wat trouwens al 1 dag na de bestelling was)
Nette bezorgers en machine snel geïnstalleerd. TOP!
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Corrie,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leike 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed, netjes en correct geholpen door Jaro bij BCC Beek met de aankoop en installatie van mijn Apple Pencil
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Leike,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Duivestein 02-05-2020

Algemene score

9,0
goed en vriendelijke bediening .ze hebben een goed advies en raad gegeven .
Helaas is door de corona het aansluiten voor ons zelf .
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Duivestein,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Prima service 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tondeuse besteld in deze voor de bezorgers drukke tijden , maar evenzo goed door bcc gebeld dat de bezorging binnen vijf dagen zal plaats vinden!!
En dat gebeurde ook en ik was zeer blij met de snelle service
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe printer, welke ook nog eens aanzienlijk beter geprijsd was dan bij de grote "ik ben toch niet gek" buurman .
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw leuke review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R. Feijen 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, goed verpakt mooi product en duidelijke bestelsite. Erg tevreden
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste R. Feijen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

van Liempde 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kopen bij deze winkel is een feestje!
Het deskundige personeel heeft antwoord op elke vraag waardoor je met een tevreden gevoel je aangekochte producten mee naar huis neemt.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste van Liempde,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Punzalan 02-05-2020

Algemene score

8,0
Altijd vriendelijke en professionele service en men neemt de tijd voor de klanten
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste M. Punzalan,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maud 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een hele goede prijs voor een goed product en daarnaast ook nog een hele snelle levering ondanks corona
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Maud,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

alvanz 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ben bij de bcc amersfoort geweest - iets drukker nu !
handschoentjes aan en de winkel in -
ik heb een Lenovo laptop met touchscreen gekocht waarbij vooral het
mooie beeld opviel .
- de expert van de bcc heeft m gereset -showmodel-
binnen 40 minuten en me een leuke prijs gegeven !
ik zat al lang te zoeken naar een touch screen laptop met mooi
beeld van een goed merk . dus : geslaagd !
Leuke winkel !
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste alvanz,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thomas 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een topservice! Mensen die weten waar ze over praten, erg vriendelijk, totaal niet pusherig en ze willen je ook niet het duurste aanpraten zoals je dit wel hebt bij andere winkelketens. Hier ga ik zeker weer kopen. Nogmaals, top wat betreft de omgang met klanten!!!!
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Thomas,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michelle 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd werd ik ook vandaag weer snel, vriendelijk en vakkundig geholpen
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Michelle,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Andre 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle adequate levering en prima service. Binnen 20 uur geleverd. En afspraken zijn volledig nagekomen
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Andre,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MartinB 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de drukte nam de verkoper ruim de tijd en ben ik nu trotse eigenaar van een hele mooie HP Envy AIO PC.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste MartinB,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

CK 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel ben ik zeer vriendelijk en goed geholpen. Vragen werden goed beantwoord.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste CK,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer correcte vriendelijke en vakkundige service, alle moeite gedaan om zo snel mogelijk te helpen nadat op gisteren op vrijdag de koelkast kapot ging, het is nu zaterdag en de nieuwe inbouw koelkast is al geïnstalleerd
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mohamad haydari 02-05-2020

Algemene score

10,0
Het winkelpersoneel is erg aardig en de prijzen van elektrische en elektronische producten zijn zeer geschikt, bedankt BCC
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Mohamad haydari,

Bedankt voor jouw review en graag tot een volgende keer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sophie 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een stofzuiger gekocht in de winkel, in coronatijd. Service was goed. Duidelijke uitleg bij producten.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Sophie,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met stofzuigen;-)!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wijnand 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend; snelle afhandeling , goede service en goed verpakt geleverd. Via e-mail ben ik goed op de hoogte gehouden
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Wijnand,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rene 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte en vriendelijke personeelsleden. Ieder heeft gedegen verstand van zijn/haar vakgebied en anders is er meteen iemand aanwezig die je nog beter kan helpen.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Rene,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jean Haarlem 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met de BCC winkels was ik bekend maar voor de eerste keer maakte ik gebruik van de webshop van BCC. Ik was verrast. Van de bestelling t/m de levering, alles klopte. De berichten waren snel, op tijd en deden er toe. BCC complimenten.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Jean Haarlem,

Bedankt voor jouw review.
Wat fijn dat we jou positief hebben kunnen verrassen met bestellen via onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

henk 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De behandeling in de winkel was top! De verkoper gaf mij discreet de goede informatie die ik in mijn verder vergelijkend onderzoek (bij andere winkels) kon gebruiken. Oomdat BCC het goedkoopst was, heb ik mijn produkt daar gekocht.
De bezorging ging snel en tijdens het wachten (1 dag) werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn besstelling.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste henk,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Murk 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede advies van de winkelmedewerker en goede service. We hebben een soundbar Samsung QRS gekocht en zijn hier zeer tevreden mee.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Murk,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Th Gevelaar 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede zaak met 24 u mijn bestelling binnen T O P
Zo snel
Mijn kans op 250 euro gun ik K I K A die kunnen het
geld beter gebruiken Met mijn 80 jaar niet echt nodig

Met vr groet
Theo Gevelaar
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Theo Gevelaar,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Prettige winkel met professionele ervaring 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel met zeer gekwalificeerd personeel (met verstand van zaken) en eerlijke meningen en oplossingen. Altijd behulpzaam en durven met de klant mee te denken ipv alleen geld te incasseren. Erg prettig om zaken met hun te doen en een prettig persoonlijk contact
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anke Lauwen 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze media player was stuk na 1 jaar. Terug naar de winkel met de bon, en werd opgestuurd. Kostenloos en nieuwe mogen ontvangen met wederom 2 jaar garantie. Top service !
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Anke Lauwen,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaco 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette winkel, met kundig personeel.
Wij zijn tot nu toe elke keer keurig geholpen en blij met de aanschaf van ons product.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Jaco,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rianne 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij bcc kun je een topservice verwachten.. je aankoop die je al met plezier doet en vooral in filiaal beneden leeuwen .. hier staat altijd een topteam voor je klaar om je te helpen en te adviseren.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Rianne,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Benden Leeuwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tony 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijk bestelproces, snel. Goede prijs. Super snel geleverd. Niks op aan te merken.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Tony,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim van Susteren 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk, servicegericht, overzichtelijk ingerichte winkel en behulpzaam personeel/
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Wim van Susteren,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Christiane Battefeld 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel heel goed geholpen.
Bezorgtijden prima. Ook heel duidelijk.
Bezorgers super, goed aangesloten. Vriendelijk en zeker hulpvaardig.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Christiane Battefeld,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harry 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor de BCC shop gekozen om mijn aankoop te doen, omdat ik met VVV cadeaukaarten kon betalen. Bij diverse andere shops is dit niet mogelijk.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Harry,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Milan 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine gekocht bij BCC Zaandam. Zoals altijd goede service. Niet direct de duurste aansmeren maar goed luisteren naar de wensen die wij hebben. De goedkopere kon niet direct geleverd worden dus meteen een goed alternatief gekeken. Qua levering ook keurig, ze waren op tijd en de aflevering ging snel en professioneel.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Milan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zaandam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toine 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ken BCC al 35 jaar en koop er nog steeds graag. Ook nu mijn magnetron met oven na 20 jaar defect ging ben ik bij BCC op The Wall geweest. Snel en goed geholpen. Hij stelde goede vragen en wist snel mijn wens. Nieuwe magnetron met oven voor een goede prijs gekocht.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Toine,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Utrecht, The Wall.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PJMS 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Iets eerder dan 2 jaar geleden een JBL soundbar met woofer gekocht. Vlak voor einde garantieperiode (2 jaar) ging het fout. Een week voor einddatum garantie de JBL naar BCC Delft gebracht. Alles nagekeken bij JBL en in januari kwam een techneut van BCC met de soundbar brengen en de zaak GRATIS opnieuw aansluiten. Alles werkte goed tot dat hij wegwas. Pfff, weer naar BCC. Na intern overleg mocht ik een nieuwe soundbar uitzoeken. Keus: een Bose 500. De aanschafprijs van de JBL werd op mindering gebracht op de aanschafprijs van de Bose. Wederom een techneut van BCC die de soundbar kwam installeren. Toen bleek onze Samsung ook niet goed te zijn in het schakelen van en naar de randapparatuur. Tsja, de Samsung al ruim een jaar uit de 2 jarige garantie. Met een kleine korting een Sony aangeschaf. Quess what....? Wederom dezelfde supertechneut die hedenochtend alles heeft aangesloten. Geez, eindelijk een fantastische kijk- en luistergenot. Dank BCC voor de support en vooral voor de souplesse ten aanzien van de garantieperiode en verrekening. Veel succes!
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste PJMS,

Bedankt voor jouw mooie review.
Heel veel kijk- en luisterplezier!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans Peulen 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij vinden dat je bij BCC snel en goed word behandeld de bestelling die je plaatst word snel en goed afgehandeld en bezorgd.
goede service BCC.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Frans Peulen,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jos zwijgers 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
netjes en op tijd bezorgd, mooie en fijne ACER laptop we zijn er zeer tevreden mee
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste jos zwijgers,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Digitale lezer 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele duidelijke webshop. Goed vergelijken van producten mogelijk. Bestellen ging ook heel vlot en makkelijk.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

GBerger 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie tablets bestelt bij BCC. Online bestellen ging eenvoudig. Er zou meer informatie gegeven kunnen worden over het verzenden. Op de website werd aangegeven dat we het de volgende dag zouden ontvangen. In de orderbevestiging stond een link om het pakket te volgen maar op die website was het pakket niet bekend. Uiteindelijk via whatsapp contact opgenomen (lekker makkelijk) met BCC en toen werd duidelijk dat de bestelling goed verwerkt was maar dat we no even moesten wachten. Uiteindelijk op dinsdag na koningsdag bezorgd maar dat was pas dinsdagochtend duidelijk. Het zou veel fijner zijn als er tussendoor meer info wordt gegeven over het transport.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste GBerger,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

p willems 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk en kundig personeel, die de tijd nemen om de producten duidelijk uit te leggen
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste p willems,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Han 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft een goede oplossing voor het veilig winkelen tijdens de Corona crisis. Ontsmettingsspray bij de ingang. Zeer prettig geholpen. En na pin gebruik wordt het pinapparaat ontsmet, super.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Han,

Bedankt voor jouw review over onze maatregelen m.b.t het Corona virus in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P Kooy 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Advies werd vriendelijke en gepast gegeven. Geen opdringerig gevoel gehad dat ik per se met iets de winkel uit moest gaan. Ook de regels met betrekking tot de crisis werden op een goede wijze opgelost zonder tot geforceerd gedrag te lijden. Een plezierige winkelervaring!
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste P Kooy,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PeterM 02-05-2020

Algemene score

10,0
Er was alle tijd voor geven van deskundig advies, zelfs nevenzaken werden in ogenschouw genomen. Compliment voor deze klantbenadering
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste PeterM,

Bedankt voor jouw review.
Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

tjeu 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie winkel en verkoper heel gewoon en erg behulpzaam! gewoon helemaal top! binnen 10 minuten was de vriezer gekocht!
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste tjeu,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geurt 02-05-2020

Algemene score

10,0
Snelle service bij de BCC. keurig kregen wij een berichtje welke tijdstip de koelkast werd geleverd, keurig werd de koelkast geplaatst op 1.5 meter en de oude koelkast werd netje weer meegenomen.

Moeder heel blij er mee,als een cadeau voor haar verjaardag omdat ze op die dag haar arm heeft gebroken.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Geurt,

Bedankt voor jouw review over onze service.
We wensen jouw moeder een spoedig herstel toe en ook nog van harte gefeliciteerd met haar verjaardag.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lamber Kersten 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne overzichtelijke winkel met goed deskundig personeel dat je ook prima adviseert.
Voor ons een vertrouwd adres. Levering aan huis was perfect.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Lamber Kersten,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P Jensen 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima gegaan. 10 minuten voor de afspraak een belletje dat ze er bijna zijn waardoor ik even van mijn werk naar huis kon fietsen. De bezorgers zeer netjes en vakkundig en snel. De wasmachine stond al te draaien voordat ik het wist. Zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste P Jensen,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P. van den Burg 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is sowieso goedkoop. Dus ik kijk er altijd. Ik heb nu een wasmachine via internet besteld.
Afspraak voor bezorging. Keurig op tijd. Goed en snel geinstaleerd. Keurige bezorgers.
Dus all over: perfect geregeld.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste P. van den Burg,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maartje 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed en vriendelijk geholpen door X en Y in de winkel van BCC in Oss. Goed geïnformeerd en duidelijke uitleg over verschillende opties. Goede prijs voor de producten.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste Maartje,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oss.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P. Theuns 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De aankoop van mijn waterkoker van het merk Age is tot stand gekomen mede door de afwegiing, prijs, kwaliteit en service. Mijn ervaring met BBC voldeden hier steeds aan.
Officiële reactie van BCC 04-05-2020

Beste P. Theuns,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews