Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

T. Bogaerts 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed contact gehad met kundige medewerkers omtrent een product. Ook de aflevering en alle communicatie eromheen was keurig verzorgd. Voor huishoudelijke apparatuur beveel ik BCC zeker aan.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste T. Bogaerts,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bas 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij BCC gekocht vanwege de prijs/kwaliteit verhouding van BCC voor mijn product (externe harde schijf). De levering liet niet lang op zich wachten.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Bas,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cock 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes afgeleverd op tijd netjes een sms gehad en tevens 10 min voor aflevering gebeld
Koelkast is precies zoals omschreven
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Cock,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mark 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online had ik een Nintendo Switch gekocht, die snel geleverd werd. Deze bleek echter niet goed te werken, waarna ik de Switch snel kon omruilen in de dichtsbijzijnde winkel (deze bleek wel goed te werken).
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste mark,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat het probleem snel is opgelost.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk, goed, adequaat en ter zake kundig geholpen; ik zocht een Canon printer die men niet in de winkel had, voor me besteld en de volgende dag in huis
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Albert 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb op zondagavond de bestelling gedaan en ondanks de aangekondigde Coronavertragingen was de zending de volgend dag al binnen. Alles keurig in orde en goed verpakt
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Albert,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

arddtp 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC (winkel) droger en wasmachine gekocht. Uitstekende goede kennis van zaken, goede service achteraf (telefonisch), prijs is altijd concurrerend. Rustige winkel, hou persoonlijk niet van schreeuwerige verkooppraatjes of opdringerige verkopers die hun target willen halen. Ik voel mij hier erg op mijn gemak en er wordt goed geluisterd en meegedacht. Kom hier al heel wat jaren en ze hebben hier nog nooit op ingeboet, of overstag gegaan met de "nieuwe trend" van verkopen.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste arddtp,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Wat leuk dat je al jaren bij ons in de winkel komt, dankjewel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, met duidelijke informatie. Ook de helpdesk is een verademing t.o.v. die van veel andere shops, goed bereikbaar, vriendelijk en uitstekende beantwoording van de gestelde vragen. De bezorging was weliswaar zonder voorafgaande telefonische aankondiging en 10 minuten vroeger dan het aangekondigde tijdsblok (ik was net thuis), maar uiterst correct en met kennis van zaken bij de installatie. Kortom: een aankoop zonder spijt!
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review over de verschillende facetten van aankoop en levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren twee tablets aangeschaft. Hierbij een uitvoerig en naar mijn mening deskundig advies gekregen over de voors en tegens van bepaalde type tablets.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annabel 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg klantvriendelijke klantenservice en snelle levering. Er was iets fout gegaan bij mijn betaling en dit werd direct door de klantenservice opgelost. Daarna is mijn fotocamera binnen twee dagen thuis afgeleverd.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Annabel,

Bedankt voor jouw review over onze klantenservice. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Manouk Berber 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen in de winkel om een keuze te maken en zoals altijd vriendelijke service. Tevreden.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Manouk Berber,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harma 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele deskundige personeel met veel geduld. Ik heb laatst een Haier Koelvriescombinatie gekocht mooi design heel stijl vol. Vriendelijke jongens die de koelkast kwamen brengen.
Wij kijken meestal veel in het rond als we iets willen kopen en komen dan toch altijd bij de BCC weer terug.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Harma,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Atie kaarsemaker 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij doen onze aan kopen altijd bij BCC.Behulpzaam personeel.De service is perfect.,vandaar een 10
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Atie kaarsemaker,

Bedankt voor jouw review. Wat leuk dat je al jaren bij ons jouw aankopen doet! Graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Orson-lloyd Brodie 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een makkelijke winkel als je iets zoekt dan kan je het makkelijk vinden op de site en het bezorgt heel snel
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Orson-lloyd Brodie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel, website en bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anne-Marie vd Zwaan 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handig en duidelijk. Kiezen voor extra service is bepaald bedrag en kun je gewoon via winkelmandje kopen. Service is ook prima en duidelijk.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Anne-Marie vd Zwaan,

Bedankt voor jouw review over onze website. Fijn dat alles overzichtelijk is.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patricia 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Echt hele goede sevice wbt de levering.
Niets op aan te merken, gewoon top !
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Patricia,

Bedankt voor jouw review over de levering en de daarbij behorende service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Amira 12-05-2020

Algemene score

9,0
Aantrekkelijke prijzen, goede service en aangename winkel ! Ik kom hier zeker nog 's terug.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Amira,

Bedankt voor jouw review en we verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joke 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk en snel kunnen kopen. Het was meteen duidelijk hoe en wat. Omdat ik al wat ouder ben en soms niet alle termen begrijp, heb ik gebeld en ben door een deskundige en zeer vriendelijke en geduldige man geholpen. Perfect. Alle lof voor BCC.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Joke,

Bedankt voor jouw review. Wat goed dat alles duidelijk en makkelijk was en dat we jou, waar nodig, naar tevredenheid hebben kunnen helpen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eddie 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima online winkelen in deze rare tijden. Overzichtelijke webshop, waar je goed kunt vergelijken. In eerste instantie miste ik een onderdeel van de dect-telefoon. Werd keurig en zonder problemen nageleverd.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Eddie,

Bedankt voor jouw review over onze webwinkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yannick 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, scherp geprijsd & goede aanbiedingen, snelle levering! Helemaal top!
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Yannick,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joep 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd prettig geholpen ondanks de moeilijke corona tijd. De verkoper besteedde genoeg aandacht en gaf duidelijke informatie.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Joep,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker. Fijn dat de services met corona maatregelen, nog steeds als prettig worden ervaren!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Adrienne 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er werd meegedacht, gekeken naar waar de betreffende laptop nog aanwezig was en gezorgd dat deze in korte tijd geleverd werd.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Adrienne,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jennitha 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ideale site waarbij je snel het aanbod kunt vergelijken. Bovendien zie je meteen welke keuze voor jou de voordeligste keuze. Supersnelle service, volgende dag al het koffiezetapparaat in huis. Waarbij je tot op het uur nauwkeurig doorkrijgt wanneer de bezorger voor de deur staat.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Jennitha,

Bedankt voor jouw review over onze website.
Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mart 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een laagdrempelige binnenkomst en een keurige medewerker die in oplossingen denkt , ga zo door.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Mart,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacques Peeters 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en deskundig advies gekregen over onze aankoop. De verkoper die ons te woord heeft gestaan nam alle tijd voor onze vragen.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Jacques Peeters,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Middelkoop 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben uitstekend geholpen door medewerker (*). De stereo verlengkabel waar ik naar op zoek was was uitverkocht in de winkel. (*) heeft zich ingespannen om uitvoerig te zoeken in het magazijn naar een laatste exemplaar. Cijfer: 10
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste M. Middelkoop,

Bedankt voor jouw review over de service van onze collega Hakim.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H. Weustink 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lokaal winkelen met persoonlijk contact. Telefoon was niet op voorraad, maar werd volgende werkdag al thuis bezorgd. Omdat we vaker hier shoppen geen gedoe met gegevens invoeren, account al bekend.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste H. Weustink,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bastian 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde product kon nergens goedkoper. Levertijd zou wat langer zijn, maar kreeg een paar uur na de bestelling al bericht dat het verzonden was. Top dus. Goedkoop, duidelijk en snel.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Bastian,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hendrik Konings 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege goede ervaringen uit het verleden met BCC, nu opnieuw voor dit bedrijf gekozen (ondanks dat het betreffende artikel elders iets goedkoper was). De service en het contact met BCC was en is prima. Bovendien wordt er snel geleverd en bij grotere apparaten inclusief installatie. Kortom niets dan lof.

Reageer

Kazi Kaibat Alif 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I am really happy with service. Everyone are very attentive and helpful. First of all need decide what you need to buy and BCC will make it happen in easy way without any complication.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Dear Kazi Kaibat Alif,

Thank you for your review about our services.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Ellie Jahan 11-05-2020

Algemene score

1,0
Zeer teleurstellend! Ik heb 1,5 week geleden een wasdroger combinatie gekocht, afgelopen zaterdag hebben de bezorgers een verkeerd product bij geleverd en geïnstalleerd. Helaas heb ik niet het product ontvangen zoals ik heb besteld en zoals door BCC is bevestigd.
Ik heb gelijk gebeld met de klantenservice en dit doorgegeven en heb ze ook een email gestuurd. Ze zouden diezelfde dag contact opnemen met de bezorgers en mij terugbellen, zodat dit zsm recht gezet kon worden.
Heel apart en slordig dat de bezorgers niet eerst controleren of ze het juiste product met de juiste productnummer hebben, dit is dus blijkbaar niet het geval geweest. Helaas ben ik tot op heden niet gebeld. Hoe moeilijk is het om dit recht te zetten. Het is een kwestie van deze ophalen en de juiste plaatsen!!
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Ellie Jahan,

Bedankt voor jouw bericht.
Het spijt ons dat de levering is misgegaan en nog niet is opgelost.
Excuses voor het ongemak.
Kun je ons het ordernummer doorgeven, dan kunnen we jouw gegevens erbij pakken en het oplossen.

Groetjes,
Team BCC

Ellie Jahan 12-05-2020

Ordernummer is 4580069

Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Ellie Jahan,

Bedankt voor het prettige telefoongesprek van vanmorgen.
Fijn dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Fijne dag gewenst!

Groetjes,
Team BCC

Ellie Jahan 12-05-2020

Dank voor het fijne gesprek en voor de oplossing!

Reageer

Madelon 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, vlotte levering en vakkundige bezorgers die zeer snel mijn aangeschafte wasmachine aan het draaien kregen en de oude weer meenamen..toppers!
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Madelon,

Bedankt voor jouw review over onze website en de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolande 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker snel besteld en snel geleverd. Product voldoet aan de beschrijving op de site en was goed verpakt. Fijn!
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Jolande,

Bedankt voor jouw review over het snelle bestelproces en de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jennifer 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service! Tegemoet gekomen in de prijs ondanks er gezegd is dat ze niet meer mee gaan met de concurrent. Fijn geholpen in Barendrecht. Goed advies gekregen en blij met onze aankoop.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Jennifer,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben bijzonder goed geholpen bij het omruilen van een all in one printer waarmee ik een probleem had. Attente en vriendelijke medewerkster, die me op een sympathieke manier van dienst was.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Semiha ergun 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wordt altijd goed geholpen in de winkel koop vaak mijn keuken artikelen en stofzuigers van bcc. En vandaag heb ik dat weer gedaan en ben blij met mijn bosch stofzuiger
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Semiha ergun,

Bedankt voor jouw review. Mocht je weer iets nodig hebben, verwelkomen we je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

WILLEM 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en deskundige verkopers. komen hun afspraken na, alles wordt netjes en vakkundig bezorgt en aangesloten,
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste WILLEM,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

NekkeMB 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goede service, zeer vriendelijk personeel. We kwamen terug met problemen Airfryer, zijn naar alle tevredenheid geholpen.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste NekkMB,

Bedankt voor jouw review over onze service en de medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees de Beer 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam voor een ontvochtiger in mijn motorboot en had daar zelf als leek geen benul van. Dank zij de deskundige medewerkster wist zij mij een stuk wijzer te maken en heb ik een apparaat, merk Duux, gekocht. Ik vond haar een goede deskundige en vlotte verkoopster, waarvoor alle lof. Tevreden verliet ik de winkel.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Kees de Beer,

Bedankt voor jouw review over de deskundigheid van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

a mboerrigter 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij kregen een buiten gewoon goed advies van de verkoper wanneer deze verkoper er niet was geweest dan hadden wij misschien de verkeerde vriezer gekocht
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste a mboerrigter,

Bedankt voor jouw review over het advies van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rudie 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette winkel.
Vriendelijk personeel en goed advies over het artikel dat je wil kopen.
Ben al jaren hier een tevreden klant
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Rudie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Fijn dat alles al jaren naar tevredenheid verloopt.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop meeste apparaten hier, goede service, vriendelijk personeel en zeer deskundig. Zeer aan te bevelen.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling. Graag weer tot een volgende keer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Schepers 11-05-2020

Algemene score

10,0
Ik doe al jaren mijn aankopen bij BCC omdat het persoonlijk is en daarom vertrouwen geeft.
Natuurlijk heb ik ook een negatieve ervaring gehad met een een online bestelling via BCC maar dit hebben ze netjes op gelost met een tegoed bon van 30 euro erbij voor het ongemak/ teleurstelling dit geeft aan dat ze vaste klanten waarderen. Bij een aankoop ga ik altijd internet af om kijk en vergelijk maar koop dan bijna altijd persoonlijk het product in de winkel en BCC komt hier goed in mee.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Schepers,

Bedankt voor jouw review.
Wat leuk dat je al jaren een van onze vaste klanten bent. Bedankt voor het vertrouwen dat je ons geeft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marlies 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat zijn wij geweldig geholpen door de medewerkster in de BCC winkel.
We waren op zoek naar een draadloze stofzuiger, en hebben er 1 gevonden , na uitleg van de medewerkster was het duidelijk, we hebben de AEG draadloze stofzuiger aan geschaft, en blij dat ik ermee ben echt.... een hele fijne en wendbare stofzuiger, compact En een zuigkracht enorm!
Ik wil nooit meer anders😊
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Marlies,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. Verton 11-05-2020

Algemene score

8,0
Spreek hier over de BCC winkel in Middelburg aardige mensen, hulpvaardig , hebben kennis van zaken en geven goed advies waar je wat aan hebt.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste A. Verton,

Bedankt voor jouw review over onze filiaal en de medewerkers in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rita 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop met snelle bezorging en goede aftersales. Winkels op korte reisafstand.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Rita,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cobi Voskuilen 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is een betrouwbare zaak. Het personeel heeft kennis van zaken en kan mij, een analfabeet op het gebied van computers en monitoren, toch mooi een en ander uitleggen. Zo weet ik dat ik een verstandige keus maak bij mijn beslissing over wat ik koop.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Cobi Voskuilen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de kennis van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede producten,veel keus.redelijke prijs
goede en snelle thuisbezorging.
goed advies bij aankoop door personeel
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en deskundig advies. Eerlijk als er een goedkopere oplossing mogelijk is dan je in gedachten had. Dat scheelt geld en onnodige aankopen.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze adviezen en de deskundigheid van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex Hoogeboom 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige webwinkel en dito levering. Doet precies wat je verwacht van een goede webwinkel. De updates betreft je bestelling zijn helder en ik had de volgende dag het product al in huis. Ook prijstechnisch dik tevreden
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Alex Hoogeboom,

Bedankt voor jouw review over onze webwinkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews