Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14874 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joke 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk en snel kunnen kopen. Het was meteen duidelijk hoe en wat. Omdat ik al wat ouder ben en soms niet alle termen begrijp, heb ik gebeld en ben door een deskundige en zeer vriendelijke en geduldige man geholpen. Perfect. Alle lof voor BCC.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Joke,

Bedankt voor jouw review. Wat goed dat alles duidelijk en makkelijk was en dat we jou, waar nodig, naar tevredenheid hebben kunnen helpen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eddie 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima online winkelen in deze rare tijden. Overzichtelijke webshop, waar je goed kunt vergelijken. In eerste instantie miste ik een onderdeel van de dect-telefoon. Werd keurig en zonder problemen nageleverd.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Eddie,

Bedankt voor jouw review over onze webwinkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yannick 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, scherp geprijsd & goede aanbiedingen, snelle levering! Helemaal top!
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Yannick,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joep 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd prettig geholpen ondanks de moeilijke corona tijd. De verkoper besteedde genoeg aandacht en gaf duidelijke informatie.
Officiële reactie van BCC 13-05-2020

Beste Joep,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker. Fijn dat de services met corona maatregelen, nog steeds als prettig worden ervaren!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Adrienne 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er werd meegedacht, gekeken naar waar de betreffende laptop nog aanwezig was en gezorgd dat deze in korte tijd geleverd werd.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Adrienne,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jennitha 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ideale site waarbij je snel het aanbod kunt vergelijken. Bovendien zie je meteen welke keuze voor jou de voordeligste keuze. Supersnelle service, volgende dag al het koffiezetapparaat in huis. Waarbij je tot op het uur nauwkeurig doorkrijgt wanneer de bezorger voor de deur staat.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Jennitha,

Bedankt voor jouw review over onze website.
Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mart 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een laagdrempelige binnenkomst en een keurige medewerker die in oplossingen denkt , ga zo door.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Mart,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacques Peeters 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en deskundig advies gekregen over onze aankoop. De verkoper die ons te woord heeft gestaan nam alle tijd voor onze vragen.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Jacques Peeters,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Middelkoop 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben uitstekend geholpen door medewerker (*). De stereo verlengkabel waar ik naar op zoek was was uitverkocht in de winkel. (*) heeft zich ingespannen om uitvoerig te zoeken in het magazijn naar een laatste exemplaar. Cijfer: 10
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste M. Middelkoop,

Bedankt voor jouw review over de service van onze collega Hakim.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H. Weustink 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lokaal winkelen met persoonlijk contact. Telefoon was niet op voorraad, maar werd volgende werkdag al thuis bezorgd. Omdat we vaker hier shoppen geen gedoe met gegevens invoeren, account al bekend.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste H. Weustink,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bastian 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde product kon nergens goedkoper. Levertijd zou wat langer zijn, maar kreeg een paar uur na de bestelling al bericht dat het verzonden was. Top dus. Goedkoop, duidelijk en snel.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Bastian,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hendrik Konings 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege goede ervaringen uit het verleden met BCC, nu opnieuw voor dit bedrijf gekozen (ondanks dat het betreffende artikel elders iets goedkoper was). De service en het contact met BCC was en is prima. Bovendien wordt er snel geleverd en bij grotere apparaten inclusief installatie. Kortom niets dan lof.

Reageer

Kazi Kaibat Alif 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I am really happy with service. Everyone are very attentive and helpful. First of all need decide what you need to buy and BCC will make it happen in easy way without any complication.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Dear Kazi Kaibat Alif,

Thank you for your review about our services.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Ellie Jahan 11-05-2020

Algemene score

1,0
Zeer teleurstellend! Ik heb 1,5 week geleden een wasdroger combinatie gekocht, afgelopen zaterdag hebben de bezorgers een verkeerd product bij geleverd en geïnstalleerd. Helaas heb ik niet het product ontvangen zoals ik heb besteld en zoals door BCC is bevestigd.
Ik heb gelijk gebeld met de klantenservice en dit doorgegeven en heb ze ook een email gestuurd. Ze zouden diezelfde dag contact opnemen met de bezorgers en mij terugbellen, zodat dit zsm recht gezet kon worden.
Heel apart en slordig dat de bezorgers niet eerst controleren of ze het juiste product met de juiste productnummer hebben, dit is dus blijkbaar niet het geval geweest. Helaas ben ik tot op heden niet gebeld. Hoe moeilijk is het om dit recht te zetten. Het is een kwestie van deze ophalen en de juiste plaatsen!!
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Ellie Jahan,

Bedankt voor jouw bericht.
Het spijt ons dat de levering is misgegaan en nog niet is opgelost.
Excuses voor het ongemak.
Kun je ons het ordernummer doorgeven, dan kunnen we jouw gegevens erbij pakken en het oplossen.

Groetjes,
Team BCC

Ellie Jahan 12-05-2020

Ordernummer is 4580069

Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Ellie Jahan,

Bedankt voor het prettige telefoongesprek van vanmorgen.
Fijn dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Fijne dag gewenst!

Groetjes,
Team BCC

Ellie Jahan 12-05-2020

Dank voor het fijne gesprek en voor de oplossing!

Reageer

Madelon 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, vlotte levering en vakkundige bezorgers die zeer snel mijn aangeschafte wasmachine aan het draaien kregen en de oude weer meenamen..toppers!
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Madelon,

Bedankt voor jouw review over onze website en de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolande 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker snel besteld en snel geleverd. Product voldoet aan de beschrijving op de site en was goed verpakt. Fijn!
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Jolande,

Bedankt voor jouw review over het snelle bestelproces en de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jennifer 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service! Tegemoet gekomen in de prijs ondanks er gezegd is dat ze niet meer mee gaan met de concurrent. Fijn geholpen in Barendrecht. Goed advies gekregen en blij met onze aankoop.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Jennifer,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben bijzonder goed geholpen bij het omruilen van een all in one printer waarmee ik een probleem had. Attente en vriendelijke medewerkster, die me op een sympathieke manier van dienst was.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Semiha ergun 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wordt altijd goed geholpen in de winkel koop vaak mijn keuken artikelen en stofzuigers van bcc. En vandaag heb ik dat weer gedaan en ben blij met mijn bosch stofzuiger
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Semiha ergun,

Bedankt voor jouw review. Mocht je weer iets nodig hebben, verwelkomen we je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

WILLEM 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en deskundige verkopers. komen hun afspraken na, alles wordt netjes en vakkundig bezorgt en aangesloten,
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste WILLEM,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

NekkeMB 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goede service, zeer vriendelijk personeel. We kwamen terug met problemen Airfryer, zijn naar alle tevredenheid geholpen.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste NekkMB,

Bedankt voor jouw review over onze service en de medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees de Beer 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam voor een ontvochtiger in mijn motorboot en had daar zelf als leek geen benul van. Dank zij de deskundige medewerkster wist zij mij een stuk wijzer te maken en heb ik een apparaat, merk Duux, gekocht. Ik vond haar een goede deskundige en vlotte verkoopster, waarvoor alle lof. Tevreden verliet ik de winkel.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Kees de Beer,

Bedankt voor jouw review over de deskundigheid van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

a mboerrigter 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij kregen een buiten gewoon goed advies van de verkoper wanneer deze verkoper er niet was geweest dan hadden wij misschien de verkeerde vriezer gekocht
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste a mboerrigter,

Bedankt voor jouw review over het advies van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rudie 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette winkel.
Vriendelijk personeel en goed advies over het artikel dat je wil kopen.
Ben al jaren hier een tevreden klant
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Rudie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Fijn dat alles al jaren naar tevredenheid verloopt.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop meeste apparaten hier, goede service, vriendelijk personeel en zeer deskundig. Zeer aan te bevelen.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling. Graag weer tot een volgende keer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Schepers 11-05-2020

Algemene score

10,0
Ik doe al jaren mijn aankopen bij BCC omdat het persoonlijk is en daarom vertrouwen geeft.
Natuurlijk heb ik ook een negatieve ervaring gehad met een een online bestelling via BCC maar dit hebben ze netjes op gelost met een tegoed bon van 30 euro erbij voor het ongemak/ teleurstelling dit geeft aan dat ze vaste klanten waarderen. Bij een aankoop ga ik altijd internet af om kijk en vergelijk maar koop dan bijna altijd persoonlijk het product in de winkel en BCC komt hier goed in mee.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Schepers,

Bedankt voor jouw review.
Wat leuk dat je al jaren een van onze vaste klanten bent. Bedankt voor het vertrouwen dat je ons geeft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marlies 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat zijn wij geweldig geholpen door de medewerkster in de BCC winkel.
We waren op zoek naar een draadloze stofzuiger, en hebben er 1 gevonden , na uitleg van de medewerkster was het duidelijk, we hebben de AEG draadloze stofzuiger aan geschaft, en blij dat ik ermee ben echt.... een hele fijne en wendbare stofzuiger, compact En een zuigkracht enorm!
Ik wil nooit meer anders😊
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Marlies,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. Verton 11-05-2020

Algemene score

8,0
Spreek hier over de BCC winkel in Middelburg aardige mensen, hulpvaardig , hebben kennis van zaken en geven goed advies waar je wat aan hebt.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste A. Verton,

Bedankt voor jouw review over onze filiaal en de medewerkers in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rita 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop met snelle bezorging en goede aftersales. Winkels op korte reisafstand.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Rita,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cobi Voskuilen 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is een betrouwbare zaak. Het personeel heeft kennis van zaken en kan mij, een analfabeet op het gebied van computers en monitoren, toch mooi een en ander uitleggen. Zo weet ik dat ik een verstandige keus maak bij mijn beslissing over wat ik koop.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Cobi Voskuilen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de kennis van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede producten,veel keus.redelijke prijs
goede en snelle thuisbezorging.
goed advies bij aankoop door personeel
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en deskundig advies. Eerlijk als er een goedkopere oplossing mogelijk is dan je in gedachten had. Dat scheelt geld en onnodige aankopen.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze adviezen en de deskundigheid van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex Hoogeboom 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige webwinkel en dito levering. Doet precies wat je verwacht van een goede webwinkel. De updates betreft je bestelling zijn helder en ik had de volgende dag het product al in huis. Ook prijstechnisch dik tevreden
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Alex Hoogeboom,

Bedankt voor jouw review over onze webwinkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dylan 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wordt er altijd vriendelijk geholpen, ze helpen graag en komen zelf ook met oplossingen. Kom er altijd met plezier en ga altijd weg met een glimlach
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Dylan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Flemming 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn ontzettend blij met de genoten service van BCC. Wij hadden geen idee welke televisie wij wilden, dus zijn voor advies naar de BCC in Terneuzen gegaan. Alles is helemaal aan ons uitgelegd en hebben op het gemak onze keuze kunnen maken. Vandaag kregen we een mail dat we om onze nieuwe televisie konden komen. Hebben dus maar één dag moeten wachten. Top!
De persoon die ons geadviseerd heeft, heeft ook geholpen met het veilig inladen van de gigantische tv. Bij deze, een dikke 10 voor xxx van de BCC locatie in Terneuzen!
De tv is inmiddels geïnstalleerd en we zijn er ontzettend blij mee!
Dankjewel!
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Flemming,

Bedankt voor jouw review over de services van ons filiaal in Terneuzen.
Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij het kiezen van een stofzuiger. We kwamen aanvankelijk met name voor een ander product (luchtbevochtiger) dus hebben een flinke poos in de winkel doorgebracht. De verkoopster nam alle tijd om ons passend advies te geven en heeft ons duidelijk de voor- en nadelen van verschillende producten laten zien. Vanwege de prijs wilde we er even over denken. We zijn uiteindelijk de volgende dag teruggekomen om de stofzuiger te kopen. De kassier gaf vriendelijk aan dat hij het waardeerde dat we terug waren gekomen naar de winkel, dat hadden we dan ook met name gedaan vanwege de goede service.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over onze services. Fijn dat alles naar wens is verlopen.
Succes met stofzuigen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ad de Borst 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, duidelijk en klant vriendelijk.
Snelle levering door vriendelijke en correcte koerier
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Ad de Borst,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BC

Reageer

Oebele Rinsma 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat mijn Chroombook was gecrasht op een heel vervelend moment had ik een nieuwe nodig. Dit om contact te kunnen houden met mijn vrouw die momenteel in Marokko vastzit wegens de lockdown en onze regering niet bij machte is repatriëring vluchten uit te voeren. Ik ben met mijn oude apparaat naar de BCC in Leeuwarden gegaan en daar is geprobeerd om hem aan de praat te krijgen maar helaas. De service en bereidheid om met oplossingen te komen is daar altijd prima en vanwege die garantie kom ik daar altijd weer terug. De nieuw gekochte chroombook voldoet prima en met de 4 jaar garantie weet ik zeker dat ik ook minimaal 4 jaar met mijn vrouw kan WhatsAppen ,al hoop ik natuurlijk dat zij binnenkort bericht krijgt dat de gegijzelde Nederlanders alsnog worden opgehaald. Wat betreft de Corona maatregels in de winkel was dit ook heel zorgvuldig gebeurd. Ook daarvoor hulde.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Oebele Rinsma,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Leeuwarden.
We hopen dat je jouw vrouw weer snel veilig in je armen kunt sluiten.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Femke 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg fijn geholpen, niet opdringerig. Wist veel te vergelijken en ook over andere tv’s te melden. Eerlijk advies!
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Femke,

Bedankt voor jouw review over de adviezen van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BC

Reageer

Sjef Martens 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en klantvriendelijke benadering met een goed advies m.b.t. producten
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Sjef Martens,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BC

Reageer

W. Groeneveld 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik twee keer de order, door omstandigheden, moest annuleren werd bij de derde keer de order zeer snel uitgevoerd.
Contact middels de app verliep prettig en goed.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste W. Groeneveld,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BC

Reageer

Ton Post 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service , vriendelijk personeel, goede afspraken wat betreft levering. Winkel is goed bereikbaar met de auto.
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste Ton Post,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BC

Reageer

L. Aaltink 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop. We zijn hier naar toe gegaan omdat deze winkel het door ons gezochte artikel op voorraad had. Zij hebben het artikel voor ons gereserveerd
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste L. Aaltink,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BC

Reageer

Miranda 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kapotte wasmachine.. wat een ellende! Ik heb bij BCC een nieuwe besteld en mocht een dag kiezen die mij goed uitkwam om het gratis te laten bezorgen. Ik kreeg een mail vantevoren met het tijdstip, later op de dag nog een reminder en precies op het aangekondigde moment kwamen twee vrolijke en zeer vriendelijke jongemannen de wasmachine brengen; ze tilden het apparaat de trap op, sloten het aan, namen de kapotte weer mee, gaven instructies en ze hebben speciaal voor mij de droger er bovenop gezet. Ik ben er zó ontzettend blij mee! Super service petje af ♡
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste MIranda,

Bedankt voor jouw review over onze services en de levering.

Groetjes,
Team BC

Reageer

anna 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ze hebben ruime keuze in produckten zodat je ook kunt vergelijken,goede prijs en snelle levering
Officiële reactie van BCC 12-05-2020

Beste anna,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BC

Reageer

serge 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Kritische reviews worden vaak geweigerd hier op Kieskeurig, omdat ze niet "voldoende onderbouwt zijn" (Grappig: als je een 10 geeft, mag je gewoon een losse kreet erbij zetten, en is alles ok. Maar goed, dan met meer onderbouwing:


Vriendelijke bediening, maar echt veel kennis van zaken had ie niet. Sterker nog: geen enkele kennis van zaken. Diverse andere collega's hadden het rustig (lees: stonden niks te doen), maar echt hun collega ondersteunen deden ze dus niet.
Er waren 2 type TV's geschikt, en (uiteraard...) alleen de duurste was op voorraad. De ander kon besteld, maar ja: als ik wil bestellen, zonder veel inhoudelijke service, doe ik dat zelf wel bij een prijsstunter online.

De prijs is OK,maar niet bijzonder. Kan op website ook de prijsgarantie niet meer terugvinden.

Waarom dan toch hier gekocht (en waarom raad ik de winkel dan toch aan): als je weet wat je wilt hebben, en ze hebben het op voorraad, dan heb je tenminste redelijk wat keus en kan je het direct meenemen.

Nadere onderbouwing, met antwoorden op de vragen die je blijkbaar allemaal moet beantwoorden als je kritisch bent. Daar gaan we:

Gemak: We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de (online) aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:
- Vond je de website duidelijk/winkel overzichtelijk of juist niet?: De winkel is overzichtelijk.
- Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden? Er was keuze uit 2, dus dat was niet moeilijk. En 1 ervan was niet leverbaar uit voorraad.
- Was het makkelijk om te betalen of juist lastig? PIN, tja, wat moet je hierop antwoorden?
- Moest je veel of weinig gegevens in vullen? Nee, was bekend in systeem
- Hoe heb je het bestelproces ervaren? Jammer dat alleen de duurste op voorraad was.
- Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed? Het is een winkel, dat principe snap ik na 40 jaar wel.

• Service: We zijn benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:
- Hoe heb je de bereikbaarheid van de winkel ervaren voor vragen? Jammer dat de verkoper werkelijk geen benul van zaken had.
- Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe was je ervaring met de professionaliteit?
- Zijn de medewerkers makkelijk aanspreekbaar, Ja en Nee. Ik kreeg snel hulp, maar de (hopelijk ervaren collega's) liepen werkloos rond in de winkel.
- Hebben de medewerkers voldoende kennis van de producten NEE!
- Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting? Allen de duruste was direct leverbaar, dan andere op bestelling. Maar daar ga je niet voor naar een winkel, om te bestellen.
- Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
- Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan? Ze proberen nog wel een (dure) HDMI kabel te verkopen, maar als je genoeg NEE zegt, kan je zonder meerkosten de winkel verlaten.

• Assortiment: we zijn benieuwd naar jouw beoordeling over het assortiment.
- Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting? Keuze uit 2.
- Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep? Had wel iets meer gemogen.
- Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte? Ja.
- Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend? Concurrerend ok, niet bijzonder laag/hoog.
- Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen? Ja.
Officiële reactie van BCC 11-05-2020

Beste Serge,

Bedankt voor jouw zeer uitgebreide review en feedback.
Excuses dat niet alles naar volle tevredenheid is verlopen.
Heb je voor ons een ordernummer, dan kunnen we dit intern nog eens doornemen en bespreken.

Natuurlijk veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dina 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De medewerkers van bcc zijn altijd klantvriendelijk en weten wat ze verkopen. Als er een vraag is over het product dan geven ze de informatie die je nodig hebt over het product. De service is goed.
Officiële reactie van BCC 11-05-2020

Beste Dina,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijkheid van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bianca 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tafelventilator gekocht. Overzichtelijke website en snelle levering. Ventilator moest wel nog in elkaar gezet worden. Enige minpuntje hierbij was dat de schroefjes los in de doos zaten en dus moeilijk te vinden tussen al het verpakkingsmateriaal. Maar we zijn heel tevreden over de ventilator
Officiële reactie van BCC 11-05-2020

Beste Bianca,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patty 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige site waarbij je meerdere producten kunt vergelijken. Daarnaast snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook heel fijn dat we met de VVV-cadeaukaart konden betalen. Bij veel webwinkels kan dit niet of is het bedrag gelimiteerd.
Officiële reactie van BCC 11-05-2020

Beste Patty,

Bedankt voor jouw review over onze webwinkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anja 10-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg prettig geholpen door de telefonische klantenservice met de vraag of een product in een filiaal op voorraad was. Het betreffende filiaal heeft mij teruggebeld en dezelfde dag was het voor me gereserveerd en kon ik het product ophalen. Later in die week, mijn bestelling opgehaald. Erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen in de winkel.
Officiële reactie van BCC 11-05-2020

Beste Anja,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat het allemaal naar wens is verlopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews