Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14874 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

toos passage 14-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij zijn zeer te vreden .over de service. en ook het plaatsen .geweldige mannen. heel vriendelijk en netjes..groetjes van ons.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste toos passage,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geny 14-05-2020

Algemene score

10,0
Very clear appointment. On time delivery! Very professional delivery staff Excellent efficient and fast service!
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Dear Geny,

Thank you for your review about the delivery!

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Mike 14-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke personeel en duidelijke uitleg over verschillende tablet modellen. Keuze was daardoor goed te maken.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Mike,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Renate 14-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc Woensel met kundig personeel en goede uitleg over het product. Het gevoel dat de klant echt nog koning is! Mooie Miele stofzuiger gekocht en erg tevreden over.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Renate,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Woensel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chaima 14-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, omdat de medewerkers echt klantgericht zijn en je zo goed en vriendelijk mogelijk helpen! Tevens denken de medewerkers met je keuze mee en dat heeft mij goed geholpen bij het maken van een goede keuze. Super tevreden!
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Chaima,

Bedankt voor jouw review en de aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G 14-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat in de huidige tijd snelle en vriendelijke service zeer belangrijk is, is BCC zeker aan te raden.
De bezorgers houden rekening met u en uw omgeving en proberen zo snel mogelijk alles af te handelen.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste G,

Bedankt voor jouw review en de aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Manon Heemeijer 14-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering netjes binnen het aangegeven tijdsvak, werd netjes gebeld met de vraag of de bezorger ook eerder kon komen. Was uiteraard geen probleem! Wasdroger was goed verpakt, zodat er geen schade kon ontstaan en bezorger was erg vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Manon Heemeijer,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Richard 14-05-2020

Algemene score

10,0
Duidelijke website met goede informatie. Goed geprijsd en snel en goed geleverd. Heb een tablet gekocht voor de kinderen, om 22u 's avonds gekocht en de volgende dag om 11u in huis. Goed verpakt en duidelijke communicatie.

Ook mogelijkheid om zelfde dag nog in de winkel te halen als je wilt. Al met al geen verbeterpunten.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Richard,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gérard 14-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb de tab A 10.1 2019 online besteld supersnelle service heel blij mee ook de status word perfect aangeven
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Gérard,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gé Padding 13-05-2020

Algemene score

9,0
Super service en vriendelijk zeer tevreden en goede verkopers met kennis over de producten
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Gé Padding,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's avonds besteld, volgende dag al in huis, ondanks de drukte met de pakketbezorging! Duidelijke overzichtelijke informatie over het bestelproces bij het bestellen op de website. Goede informatievoorziening tot en met bezorging. Niet te veel, niet te weinig. Factuur ook duidelijk per mail toegestuurd.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

onbekend 13-05-2020

Algemene score

7,0
ik ben teleurgesteld over de service van verkoper MELVIN. Hij heeft deze telefoon verkocht maar voor informatie moet ik op Internet zoeken. Als hij het moest installeren werden er kosten berekend. De gegevens overzetten heb ik zelf gedaan, dus dat hoefde hij niet te doen. Vroeger werden de gegevens van de oude telefoon overgezet in de winkel.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.
Wat vervelend dat je teleurgesteld bent in onze services. We komen graag met je in contact, heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

weet niet wat weergavenaam betekent 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC op het Bastiaansplein vind ik een hele fijne winkel. Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen en niet alleen als je iets duurs koopt. Je krijgt ongevraagd goede uitleg en laten je meer mogelijkheden zien. Je kan rustig nadenken en ze lopen je niet op te jagen of te pushen iets te kopen. Wat ook leuk is er lopen veel verkopers rond die grappen maken en daar knap je van op.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roibin O'Toole 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg snelle levering van mijn bestelling. Wel jammer was het feit dat het product dat ik bestelde op de site een uur later 30 euro goedkoper was, dan baal je wel een beetje maar dat is gewoon pech.

Ik vind BCC een goed bedrijf, service is altijd dik in orde levering snel en ze hebben een goed assortiment waardoor het gemakkelijk is om te kiezen. Ik bestel er wel vaker en ben altijd meer dan tevreden.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Roibin O'Toole,

Bedankt voor jouw mooie review over BCC.
We komen graag even met je in contact. Heb je voor ons jouw ordernummer?

Groetjes,
Team BCC

Roibin O'Toole 14-05-2020

Hoi!

Het ordernummer was: 202005-004501403.

Ik heb me overigens vergist het bedrag was een verschil van 23 euro. Maakt ook verder niet uit hoor! Voelde de Hollander in me opkomen ;-p

Groetjes!

Reageer

Arnold 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed de tijd genomen om ons te helpen. Geen advies is onnodig dure artikelen. Vriendelijk personeel.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Arnold,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Luc Weemaes 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super goed en vlot geholpen. correcte antwoorden gekregen op de gestelde vragen.
Helemaal super was de zeer correcte houding ivm het allesomvattende COVID-19 protocol. TOP!
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Luc Weemaes,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp op afstand in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HJL WELZEN 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag (13-05-2020) bij BCC in de makado (Beek) geweest. het is een mooie ruime en opgeruimde winkel. we werden direct geholpen door een vakkundige medewerker die heel vriendelijk was en met ons meedacht om een TV voor in onze caravan uit te zoeken. hij nam hier ruim de tijd voor want deze TV moet aan verschillende voorwaardes voldoen o.a. de maten.
na zoeken op de site van BCC had hij er een gevonden die geschikt was . deze hebben we dan ook gekocht. we moesten ook nog een dab-radio hebben, ook gevonden en hij heeft hier ook alles laten zien en uitgelegd. kortom we zijn dik tevreden en komen zeer zeker terug als we weer iets nodig hebben.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste HJL WELZEN,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Daar mijn vrouw witte speakers wou voor haar laptop 's avonds laat op de pc rondgesnuffeld en terecht gekomen op de site van BCC daar ze precies hadden wat de bedoeling was en voor een redelijke prijs. Nog even bij de spectaculaire aanbiedingen gekeken en een gaming toetsenbord en muis gescoord. Niet voor het gamen maar voor de verlichting. Tja, je wordt ouder. Besteld en direct bericht dat het de volgende dag gratis geleverd zou worden. En ja hoor, op de afgesproken tijd netjes en vriendelijk afgeleverd. Hoe kan het zo snel. Alles aangesloten en het werkt allemaal prima. Zou dat niet het geval zijn zaten er al retour stickers bij en een uitleg hoe dan te handelen. Kortom geen enkele risico. De verlichting is prima maar volgens mijn kleinkinderen moet ik het licht op pulseren zetten dan hoor ik er weer helemaal bij. 😂😂😂 Hier zit een blijvende klant.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over het snelle proces van bestellen en verzenden.
Veel plezier met de aankopen en graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W.Vink 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim opgezette , overzichtelijke, winkel. Vriendelijk personeel, prima geholpen. De aflevering verliep keurig volgens de planning door eveneens vriendelijk personeel. Dat het oude apparaat werd meegenomen maakt het plaatje compleet.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste W.Vink,

Bedankt voor jouw review over onze winkel, onze medewerkers en de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Pieters 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische service. En...... precies volgens afspraak: eerst een mail hoelaat ze bezorgen en daarna een telefoontje als ze in de buurt zijn. Geweldig!
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste M.Pieters,

Bedankt voor jouw geweldige review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martijn 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle levering alles was op voorraad. Goede communicatie met DHL over de aankomst. En BCC was het goedkoopste in hetgeen wat ik besteld hebt.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Martijn,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans 13-05-2020

Algemene score

9,0
Gemakkelijk dichtbij gratis te parkeren.
Vriendelijk en vakkundig personeel.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RoTab 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
we moesten een stofzuiger hebben en zijn binnengelopen bij BCC Helmond
daar werden we goed en vooral deskundig geholpen wat de keuze makkelijker maakte welke stofzuiger we moesten hebben
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste RoTab,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Helmond.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

patrick 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede en vriendelijke service. En zeer tevreden over de hulp en uitleg van alles.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste patrick ,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G. Beikes 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn laatste ervaringen met BCC waren van dien aard, dat ik ook nu weer naar BCC ging voor een strijkijzer. Ik werd uitstekend door een van de dames geholpen. Niets was te veel om op te zoeken en te regelen dat we al de volgende dag de bestelde strijkijzer in huis hadden.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste G. Beikes,

Bedankt voor jouw review over de services van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

p j holleman 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij binnen komst een goede begroeting . Goede ontvangst . Goede uitleg en bereid te helpen bij iets te programmeren .
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste p j holleman,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

joey 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vriendelijk en behulpzaam personeel, product was niet op voorraad, werdt de volgende dag thuis gestuurd!
het personeel kon al me vragen beantwoorden en had een mooi product voor een mooie prijs.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste joey,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Debby 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi op tijd geleverd en netjes binnengezet. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Debby,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

hullie1972 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC is een winkel met lage prijzen. De informatie op de website over de artikelen kan vollediger, maar op zich kun je dat soort dingen ook makkelijk elders vinden. Extreem snelle levering, keurig en behulpzaam personeel.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste hullie1972,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stingray 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne service genoten, ben zeer content met BCC. Ik ben nu vaste klant en ben van plan de verdere aankopen ook bij BCC te doen.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Stingray,

Bedankt voor jouw review. Wat goed dat alles naar wens is geweest. We zien je graag terug, welkom!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

hennie 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden en ik ben fijn en goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste hennie,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

lieven 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder tevreden! Koelkast besteld en met 6 dagen bezorgd - in de hectische tijden van corona (en met het laten omzetten van de deur) kan ik hier alleen maar blij mee zijn.

Bezorgers belden keurig een paar minuten voor het bezorgblok dat ze er bijna waren - bezorging, plaatsing en afvoeren oude koelkast ging vervolgens snel, vriendelijk en professioneel (en met gepaste afstand, wat ik momenteel erg waardeer).

Website is overzichtelijk (vooral ook info over levering, kan menig concurrent wat van leren) en koelkast is conform afbeelding en omschrijving, dus ook dat is prima in orde.

Ik ben een nieuwe klant, ik word een terugkerende klant!
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste lieven,

Bedankt voor jouw review over onze website en services.
Wat fijn dat jouw eerste ervaring met BCC helemaal naar tevredenheid is verlopen. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Haka 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig winkelen, goede en klant gericht advies. Prijs qualities in goede harmonie. Service is goed.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Haka,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anurag 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online bestelervaring was echt goed en customer care was echt nuttig en snel met extra dienst te regelen. BCC heeft op tijd over leveren contact opgenomen en levering was op tijd en de monteuren waren snel en goed met installatie.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Anurag,

Bedankt voor jouw review over het online bestellen en de services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lihua 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd op de hoogte gesteld van alles. Tracering werkte snel en genoeg informatie beschikbaar.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Lihua,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wendy 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg een heel duidelijk advies over het product wat ik wilde kopen. Ondanks dat er 2 keuzes waren en het andere 2x zo duur was werd me verteld dat ik voldoende zou hebben aan het minder dure product.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Wendy,

Bedankt voor jouw review over onze adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angélique 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoopster was een zeer aardige, nette dame, die mij prima heeft geholpen. Ondanks het coronabeleid winkelt het nog steeds prettig in de winkel op de meubelboulevard Arnhem.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Angélique,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, vriendelijk, en duidelijke uitleg. Letten goed op afstand in deze coronatijd.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste M,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wanda 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie en duidelijk site met veel hulpmogelijkheden om tot het beste product voor jou te komen. communicatie met betrekking tot de levering is ook goed en erg nauwkeurig. gebruik gemaakt van de inbouwservice. deze verliep ook prima.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste wanda,

Bedankt voor jouw review over onze website en inbouwservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Helmi 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfecte site, klantvriendelijk en subliem in hun communicatie voor aflevering besteld artikel!
Unique selling point: Alles geregeld in 1 aflevering. Plaatsen en installeren, TOP!
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Helmi,

Bedankt voor jouw review over onze website en de services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Helmi 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website, perfecte communicatie, snelheid en perfect dat het product niet alleen afgeleverd wordt op de afgesproken tijd maar ook geinstalleerd wordt. Kortom TOP IN ALLES!
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Helmi,

Bedankt voor jouw review over onze website en de services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rodriguez 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze nieuwe koelkast en wasmachine besteld,

Voor de koelkast was er even een communicatie fout en waren ze vergeten te plaatsen en aan te sluiten, hiervoor het bedrag netjes terug gekregen wat we er voor betaald hadden en de monteurs zijn nog netjes later op de dag terug gekomen om dit alsnog te doen.

Onze wasmachine laten leveren met drempel levering, en toch hebben ze netjes onze oude wasmachine naar beneden getild en meegenomen

Erg goede service en klantvriendelijk geholpen
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Rodriguez,

Bedankt voor jouw review over de services. Fijn dat alles, ondanks de communicatie fout, helemaal naar wens is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

alis 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is goed gelopen, net zo als altijd.
Op tijd bezorgd door bezorger. Ze waren ook heel behulpzaam,aardig en keurig gebracht.
Bedankt Jongens.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste alis,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. Meeuwsen 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
slechte reparatie garantieservice, moet te lang wachten, betaalde service gaat mijns inzien voor
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste J. Meeuwsen,

Bedankt voor jouw review.
Wat vervelend dat je lang op de reparatie hebt moeten wachten. We zouden hier nog graag meer over weten. Heb je voor ons een ordernummer?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lotte Gras 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had mijn telefoon in de wc laten vallen, waardoor ik een nieuwe telefoon nodig had. De medewerker in de winkel kon mij duidelijk het verschil vertellen tussen het één en de ander, was klantvriendelijk en ik werd snel geholpen.

Reageer

Cw Hakkert 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb vandaag mijn nieuwe wasmachine ontvangen ze zouden tussen 9:30 en 11:30 komen en uiteindelijk waren ze er om 10 :00 uur dus netjes optijd en service was ook helemaal top eerste 2 wasjes staan al te draaien en ben zeer te spreken over BCC zo wel winkel als bezorg service zijn uitstekend met zeer vriendelijke groet cw Hakkert uit spijkenisse

Reageer

Ghislaine 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gistermiddag strijkplank besteld en vanmorgen al geleverd. En dat in Coronatijd. Oude werd gratis meegenomen. Vriendelijke bezorger. De site is ook duidelijk en functioneel. Kortom: Top!

Reageer

Eric 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg van de mogelijkheden
Geholpen door een Vriendelijke medewerker

Reageer

Erwin Van Aalst 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een snoerloze stofzuiger. De keuze hierin is bijna eindeloos. We kopen niet vaak een apparaat maar als we iets kopen dan moet het ook iets moois zijn. En goed werkend natuurlijk. De Dysons hadden we al eens bekeken, maar vonden we te duur. Tot we de Dyson van mijn ouders hadden geprobeerd. Een V6. Werkte goed, zuigt goed, maakt niet te veel herrie.
Dus op zoek naar een Dyson. Op internet zijn veel filmpjes en informatie te vinden. De lastige keuze werd dus V8 of V10 of V11. Deze volgorde loopt op in prijs en nieuwigheid. Het argument 'duur' hadden we al gepasseerd. Dat klopt.
In de winkel van BCC kregen we eerst de gelegenheid om de drie Dyson te voelen. Heel fijn. Daarna werden wij door een aardige medewerker (mevrouw E.) aangesproken. Zij heeft ons door het keuzeproces geholpen. Met geduld en zonder dringen (houden we ook niet van) en veel gevoel voor onze wensen. Uiteindelijk hebben we een keuze gemaakt en tevreden met onze nieuwe Dyson de winkel uitgelopen.
Een dik verdiende 10 voor deze kundige dame.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Erwin van Aalst,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkster. Veel plezier met de Dyson!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daan 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online prima omschrijving van het product (een powerplug set van tp-Link). Goede vergelijkingsmogelijkheden ook en concurrerende prijs.
Het bestelproces is snel en eenvoudig, betalen via diverse methodes (ik koos i-deal) werkt soepel en zonder haperen. Levering via DHL, niet mijn favoriet. Maar zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Dat is een compliment waard in deze drukke tijden.

Goeie updates via e-mail en uiteindelijk, na levering een heldere, aparte, factuur.
Al met al erg tevreden.
Officiële reactie van BCC 14-05-2020

Beste Daan,

Bedankt voor jouw gedetailleerde review. Fijn dat alles naar tevredenheid is gegaan!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews