Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FAM. Peeters 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier konden we vinden wat we zochten, uitleg gehad en tegen een goede prijs
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste FAM. Peeters,

Bedankt voor jullie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tina.Nieuwenboom 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon hele goede service !|En de uitleg was goed .En ik raad iedereen Bcc aan!
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Tina.Nieuwenboom,

Bedankt voor jouw review en de aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

B.V. 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk en dus is het gemakkelijk vinden waar je naar op zoek bent.
Uitgebreid assortiment.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste B.V.,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Herman Reedijk 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat wij afhankelijk zijn van een magnetron, en onze magnetron het 's-avonds laat begaf, 's-avonds om 11 uur nog op internet gaan zoeken naar een geschikt nieuw apparaat. Wij kwamen uit op de site van BCC. De informatie op de site was duidelijk en compleet, zodat wij goed wisten wat wij kochten, tegen een concurrerende prijs. Ook kon de magnetron de volgende dag al worden bezorgd. Bij andere bedrijven werd dit 3 dagen of zelfs een week later! En inderdaad, de volgende dag al bezorgd. Kortom, goed, snel en goede prijs. Wat wil je nog meer?
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Herman Reedijk,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos O.D 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
we kwamen voor wat informatie over een tv die we online hadden uitgezocht, de medewerker genaamd Roy liet ons allerlei tv`s zien, de voor en nadelen verteld, maar we zijn met een heel andere tv naar huis gegaan. Hij legde alles heel duidelijk uit. Een aanwinst voor de winkel!
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Jos O.D,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wim van harssel 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel vakkundig en vriendelijk geholpen nemen alle tijd voor je duidelijke uitleg zo kom je weer terug
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste wim van harssel,

Bedankt voor jouw review. Graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.Wennink 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel ,goed op de hoogte van de produkten en een goede voorlichting
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste M.Wennink,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald van Meer 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kundig en prettig geholpen zojuist bij de aanschaf van een tweede router. Tim, van BCC zocht voor de zekerheid ter plekke nog wat specificaties op, om uit te sluiten dat eea niet goed zou zijn voor mijn situatie. Prima service.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Ronald van Meer,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miss D 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en adequate afhandeling. Persoonlijke aandacht zowel door winkelpersoneel als door de monteurs thuis. Net als in alle bedrijven gaat er wel eens iets fout maar zij lossen het altijd erg goed en snel op.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Miss D,

Bedankt voor jouw review over de hulpvaardigheid van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben van Oss 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb bij BCC een steelstofzuiger gekocht En ben door de winkelbediende uitermate vriendelijk geholpen en van advies voorzien zij heeft mij zelfs verwezen naar een ander merk als waar mijn keus opgevallen was omdat dit een vergelijkbare machine was maar met een krachtiger motor tot zover uitstekend, alleen toen ik haar vroeg of BCC nog steeds de laagste prijsgarantie hanteerde antwoordde zij jazeker alleen geldt dat voor vergelijkbare winkels zoals mediamarkt en Bol.com of dergelijke shops en bijvoorbeeld niet voor goedkope stofzuiger .nl of andere prijsvechters .
Niet echt gegarandeerd de laagste prijs dus.
Op mijn vraag of ze kon kijken of het artikel dat ik wilde kopen ergens anders goedkoper aangeboden werdt omdat ik doordat ik op haar aanraden voor een andere stofzuiger zou gaan ik op dit moment geen vergelijking had antwoordde zij een beetje minachtend lachend nee dat mag u zelf doen.
Dit vond ik niet zo geweldig , maar al met al ben ik wel tevreden hoe ik in deze winkel ben geholpen en kom ik zeker terug als ik een apparaat nodig heb.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Ben van Oss,

Bedankt voor jouw review en feedback over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Duimelot 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig geholpen en hebben verstand van wat je wilt kopen. Gelukkig geen overdreven verkooppraatjes zoals bij ander grote winkel. Prima adres BCC Alkmaar
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Duimelot,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Christa 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor BCC gekozen omdat ze voordeliger in prijs zijn en een zeer snelle levering waarmaken!
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Christa,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HR en MEVR van Bijsterveld 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
werden zeer goed geholpen door een zeer vriendelijke verkoper ,
we zijn naar Winkel gegaan door jullie vele keus
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste HR en MEVR van Bijsterveld,

Bedankt voor jullie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C. Savijn 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen door Linda
Goede service
Snelle levering
Klantvriendelijk en niet opdringerig
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste C. Savijn,

Bedankt voor jouw review.
Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lisa 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel! Veel op vooraard, vriendelijk personeel/klantenservice en hele snelle services. Kortom top!!!
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Lisa,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon Brocks 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop hier al jaren mijn electronica vanwege de geweldige ervaring met personeel en de goede prijzen
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Toon Brocks,

Bedankt voor jouw review.
Wat leuk te lezen dat je al jaren geweldige ervaringen met BCC hebt. Graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees J 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn bij BCC in Roosendaal vakkundig en vriendelijk geholpen. Genoeg personeel zodat je vlot word geholpen.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Kees J,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Roosendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ad van de Winkel 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede serves en snel handelen als je belt.
Heb 2x gebeld voor lekkage en het resultaat is een nieuwe vaatwasser.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Ad van de Winkel,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

anita 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
omdat mijn bestelling supersnel is gegaan en op tijd bezorg. Voordat ik bij BCC heb besteld was ik ruim 3 uur bezig te bestellen bij een ander groot bedrijf...uiteindelijk BCC geprobeerd en geen spijt van gehad...dankjewel BCC
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste anita,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Siemen Jan 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In deze coronatijd binnen een dag onze wasdroger bezorgd gekregen door 2 behulpzame bezorgers. Super communicatie en de garanriebon direct op de mail.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Siemen Jan,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerrit Manten 16-05-2020

Algemene score

10,0
Ben zeer content met de concurrerende prijs en snelle levering van de van de vervangende vaatwasser. Na de bestelling is de oude Siemens machine al de volgende dag door uw klantvriendelijke monteurs verwijderd en afgevoerd en de nieuwe inbouw Whirlpool vaatwasser correct geplaatst. Waarvoor dank.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Gerrit Manten,

Bedankt voor jouw review over onze installatie service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marie-Louisevan Schieveen 16-05-2020

Algemene score

10,0
Bestellen gaat heel makkelijk, duidelijke informatie over het te bestellen artikel, goede voorraadinformatie per filiaal. Een kookplaat besteld, en die kon ik na bestelling binnen een 1 uur afhalen. Daarna s/avonds een strijkijzer besteld en die werd de volgende ochtend al geleverd. Goede snelle service! Zeker aan te raden
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Marie-Louisevan Schieveen,

Bedankt voor jouw review over het online bestelproces.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roy 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een super service . Bij BCC zijn ze heel erg gast gericht. Niet alleen in de winkel, maar ook in de webshop. Ik had laatst ook contact via het chat kanaal van BCC, waar ik super geholpen ben door het filiaal Veenendaal. TOPPERS!!
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Roy,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veenendaal en de webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hanneke Schefer 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren klant van BCC Deventer. Nieuw strijksysteem werkte niet bij thuiskomst. Even controleren en onmiddellijk een nieuw apparaat! Wordt lekker thuisbezorgd! Vriendelijke bejegening, goede afwikkeling. Blij met BCC!
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Hanneke Schefer,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Deventer. Graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L uit R 16-05-2020

Algemene score

6,0
De winkel is fijn en ook de fysieke winkels zijn prettig. De omschrijving op de website was wat vaag. Dat zou duidelijker kunnen. (Bijvoorbeeld door een digitale handleiding van het product toe te voegen.) De aflevering door DHL was erg matig en heeft een zeer negatief stempel gedrukt op de hele winkelervaring.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste L uit R,

Bedankt voor jouw review.
Wat vervelend dat de levering niet naar wens is verlopen. EXcuse voor het ongemak.
We zouden graag meer over de levering te weten komen. Kun je het ordenummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

vd Sanden 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn goed geholpen door de BCC Roosendaal bij de aankoop van een nieuwe tv. Goede informatie en uitleg gehad. Ook tijdens deze moeilijke tijd met het Corona-virus. Alles is netjes opgesteld in de winkel, waardoor je een “veilig” gevoel hebt als je binnenkomst.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste vd Sanden,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Roosendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angelina 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede levering en een snelle levering. Goede communicatie via email. Echt een aanrader.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Angelina,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hansté 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn eerder in deze BCC vestiging geweest en tot volle tevredenheid geholpen.
Aardig en deskundig personeel, die alle tijd nemen om alles duidelijk uit te leggen.
In voorkomend geval zelfs bereid tot meer!
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Hansté,

Bedankt voor jouw review over de hulpvaardigheid en deskundigheid van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij bcc goes een nieuwe televisie gekocht. Werd uitstekend geholpen en de winkel moest de gekozen voor mij bestellen.Ik heb gevraagd of ze de t.v. voor mij in de winkel konden instellen,dat hebben ze ook gedaan. Bij thuiskomst hoefde ik alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken en de antenne kabel aan te sluiten. De t.v. wekte meteen. Geweldig!! Tussen de aankoop en levering zat slechts 2 dagen!! Normaal zou ik mijn zoon hebben gevraagd om de t.v. voor mij te installeren,maar door de coronacrisus kon hij niet komen. Bcc bedankt voor jullie geweldige hulp
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Goes en de geleverde services. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolanda 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bcc in Zierikzee vind ik een prettige winkel. Vriendelijk en deskundig personeel.
Voor extra uitleg staan ze altijd voor je klaar.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Jolanda,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zierikzee.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

kira 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
er word altijd gekeken naar de wensen van de klant om zo het juiste advies te bieden
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste kira,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geregeld en een goede prijs. Netjes via de mail een bericht dat het product binnen is incl. de openingstijden wanneer je het kan ophalen.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk Duijsters 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper van BCC-WC Woensel heeft mij uitvoerig geïnformeerd naar de mogelijkheden van de wasmachines. Uiteindelijk is er opnieuw voor de Miele (WDB030WCS) gekozen omdat de leeftijd van de oude machine 25 jaar toch behoorlijk uitzonderlijk is. Hierna werd de wasmachine keurig op afspraak, (datum en tijd) geleverd en naar de eerste verdieping gebracht en aangesloten. Ook de oude machine werd naar beneden gebracht en weer mee terug genomen. Toch 90 kg. die Miele "klasse" machines
Een hele vette pluim voor de jongens die ondanks deze loodzware wasmachines te hebben moeten handelen erg positief, opgeruimd en netjes hun werk afleverden, doe het maar eens..!!
Compliment voor BCC dat men met prachtige mensen werkt!
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Henk Duijsters,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Woensel en onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bianca Krijgsman 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie overzichtelijke shop in Beverwijk, keurig en vakundig geholpen, er werd goed naar mijn wensen geluisterd.
Na de aankoop werd het gekocht product netjes naar mijn auto gebracht door de verkoper, en netjes op 1,5 meter afstand.
Zeer tevreden over BCC Beverwjk
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Bianca Krijgsman,

Bedankt voor jouw mooie review over ons filiaal in Beverwijk en de verleende services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

john bakker 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vind deze winkel gewoon klantvriendelijk . Eerlijk meedenkend. luisteraarster naar je wensen dat waardeer ik zeer aan deze winkel toppy
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste john bakker,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.
Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

eri 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel goede service en uitleg van de jonge dame in de winkel, helemaal top volgende keer weer.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste eri,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert van der Woude 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IK HEB TELEFONISCH GEWINKELD. IK KREEG OBJECTIEVE ANTWOORDEN. DE WASMACHINE WERD VAKKUNDIG EN SNEL GEPLAATST. OOK KREEG IK NOG ADVIEZEN.,
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Bert van der Woude,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, inclusief installatie. Deskundige monteurs, snel geplaatst op afgesproken tijdstip.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Piet,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Margot 15-05-2020

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk en professioneel personeel
Meer karakters? Meer heb ik gewoon niet te vertellen. Dit is alles wat ik van een goede winkel verwacht.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Margot,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H Martens 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, communiceert goed met de klant, hoe laat ze het product afleveren .
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste H Martens,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PBWS 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service met kennis en humor! Ik ben goed geholpen en voelde mij zeer welkom.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste PBWS,

Bedankt voor jouw review.
We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T Vogels 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service keurig op tijd geleverd en tegen een schappelijke prijs. zowel de beide friteuses als wel de koelkast in prima staat afgeleverd.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste T Vogels,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jo van ballegooij 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hadden niet wat ik wou hebben en kwamen met een goed alternatief ,moest wel besteld worden maar was de volgende dag afgeleverd,prima
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Jo van ballegooij,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans 15-05-2020

Algemene score

8,0
Na problemen met strijkijzer door BBC
Naar tevredenheid opgelost na3 keer gerepareerd
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review.
Wat goed dat alles naar tevredenheid is opgelost!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Oosterhout heeft mij prima geholpen,
Was toe aan een nieuwe tablet van Samsung.
Op mijn leeftijd (75) wil je toch wat moderne app's installeren en dat gaat nu op mijn nieuwe aankoop.
Goed geholpen, geen moeilijke computer termen, begrijpelijke antwoorden op mijn vragen!
bedankt
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oosterhout.
Veel plezier met de tablet!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maris 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering, gisteravond besteld vandaag in huis ondanks coronatijd..toppie!
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Maris,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diederik Faber 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne, vriendelijke en vakkundig advies.
Adviseur ( koel/vries apparaat ) nam ruim de tijd voor ons.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Diederik Faber,

Bedankt voor jouw review over de adviezen van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Conny 15-05-2020

Algemene score

8,0
BCC Helmond staat een beetje vol, met name bij de huishoudelijke apparaten (wasmachines, kleine huishoudelijke apparaten). Maar dat is niet zo erg. Het personeel is vriendelijk, kundig en klantgericht. Doen veel moeite voor je.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Conny,

Bedankt voor jouw review en feedback over ons filiaal in Helmond.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sander 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is niet te groot, maar het assortiment ruim. Het personeel is erg behulpzaam en adequaat. Parkeergelegenheid direct voor de voordeur.
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Sander,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer goed en deskundig geholpen door Maarten.
Hij nam alle tijd voor me en gaf duidelijke adviezen.
Lelystad heeft hier een goede winkel aan
Officiële reactie van BCC 17-05-2020

Beste Theo,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lelystad en de medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews