Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14826 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anita van Lelieveld van den Assem 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al zolang ik mijzelf kan herinneren, ga ik voor al mijn elektrische apparaten naar BCC Sliedrecht. telefoons,wasmachines,drogers,waterkokers,etc .etc. in deze winkel neemt het personeel de moeite om mee te denken welk apparaat het beste bij mijn gezin past. Tijd,aandacht en zorg voor onderhoud en uitleg over verzekeren van de spullen. Ik ga er vrolijk heen en kom weer vrolijk thuis.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Anita van Lelieveld van den Assem,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sliedrecht en de medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

GroenVerspreiding 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft een van de beste klantenservice ever! Zeer tevreden, niks te zeggen ...ga zo door!!
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste GroenVerspreiding,

Bedankt voor jouw review over onze klantenservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

kleinevogel 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik werd er netjes en keurig geholpen.
service is ook top en de personeel is geweldig.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste kleinevogel,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tom 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top geholpen. We wouden voor een andere tv gaan maar nadat de verkoper ons goed advies had gegeven zijn we voor de iets grotere philips tv gegaan.
Wij raden deze winkel zeker aan, erg vriendelijk en goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Tom,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling van onze winkel.
Veel pleier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MariaWesterhof 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik apparatuur nodig heb ga ik altijd naar BCC.
Prima service.
Er wordt op tijd bezorgd door vriendelijke chauffeurs.
Eventuele garanties worden netjes behandeld.
Voordelig en vriendelijk. Nu met corona op de site besteld.
B.C.C jullie zijn top.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste MariaWesterhof,

Bedankt voor jouw review over onze services en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton Kerkhof 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel met juiste deskundige informatie, en uiteraard groot aanbod van produkten.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Ton Kerkhof,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yakup Celikoz 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Good service low pricing.helemaal mee eens .alles is netjes verpakt en op tijd geleverd.goede ervaring met bcc .
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Yakup Celikoz,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angeline 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind bcc een fijne winkel, ik koop allang mijn producten bij bcc, je krijgt er goede service en uitleg over je aankoop. De medewerkers zijn altijd bereid om je te helpen en mee te helpen naar je keuze en zijn altijd vriendelijk.. En de producten zijn altijd goed en gaan jaren mee, ben super tevreden over deze winkel
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Angeline,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop altijd mijn producten bij bcc, bcc heeft een zeer goede klantenservice, de medewerkers denken met je mee geven advies. Kortom voor mij geen andere winkel
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo Egberink 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima ontvangst, goed en eerlijk advies over het product. al met al een fijn geholpen en in een rustige sfeer.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Theo Egberink,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Levi jansen 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het echt een top winkel !! Alles staat duidelijk aangegeven en het word snel bezorged.
Echt een aanrader 👍!
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Levi jansen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bouwien Hoekstra 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tijdens Corona tijd toch naar de winkel, en bij bcc is de route prima en ruim, we werden goed geholpen , en er werd een stapje extra voor ons gedaan. Ik kocht een iPad die niet op voorraad was, na een check in de computer zou mijn iPad toch geleverd kunnen worden ,, en ja hoor tegen zessen Die zelfde dag ontving ik de mail, met het goede nieuws. Zeer vriendelijk geholpen. En blij met mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Bouwien Hoekstra,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P. 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met al het thuiswerken behoefte aan een goed verlengsnoer. Gelukkig op voorraad bij de winkel in Beverwijk. Prima afstand kunnen houden en duidelijk door de winkel heen geloodst.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste P.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pris 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze week een televisie gekocht waar ik in de winkel heel goed geholpen werd en alles duidelijk werd gemaakt.
Daarna nog een scheerapparaat besteld en werkt ook goed.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Pris,

Bedankt voor jouw review over de gegeven adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chouffie 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden erg goed en vriendelijk geholpen en ze dachten goed met ons mee.
Top aankoop.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Chouffie,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frits 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een vrieskist. Door de coronacrisis is bijna alles uitverkocht. De verkoper heeft vriendelijk en duidelijk uitgelegd hoe dat allemaal zat en wat voor levertijd ik kon verwachten. Gelukkig had iemand anders zijn order geannuleerd zodat ik toch nog vrij snel mijn bestelling binnen had.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Frits,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Francq 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Sfeervolle BCC (Zoeterwoude) eerste indruk personeel was matig maar dit is later goed gekomen met behulpzame verkoper(s) die meegaat (concurrerende prijzen) in vergelijking op andere websites.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Francq,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zoeterwoude.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lstra 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben in de winkel Beverwijk geweest. Super aardige, leuke, kundige verkopers. Ben blij met mijn aankoop en goed geholpen
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Lstra,

Bedankt voor jouw review over de medewerkers van ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ria klarenbeek 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sony tv gekocht bij deze bcc in Muiden. Zeer klantvriendelijk en goed advies waar je als klant wat mee kan. Tv werd netjes bij kassa klaar gezet en werd ook gevraagd of ze mee moesten lopen naar de auto.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Ria klarenbeek,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Muiden en de geboden services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard Kruijff 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig en accuraat advies. Plezierige behandeling. Als klant ging ik tevreden de winkel uit.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Gerard kruijff,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toine Aarts 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik wordt er altijd fijn geholpen, door medewerkers die de tijd voor je nemen, en mij voorzien van een goede uitleg.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Toine Aarts,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim Wolkers 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima aanbieding van de Siemens wasmachine WM16W790NL en mede daardoor ook een Siemens warmtepomp droger WT44W563NL gekocht.
Vlotte bediening en behulpzaam personeel (Vestiging Almere, yyy).
Nazorg ook prima door haar geregeld; zo hoort het.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Wim Wolkers,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Almere en de service van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde mijn artikel online en was zeer verrast, zeker in deze drukke tijden, dat ik een dag later mijn product al thuis ontving. Plus de handige attentie je factuur goed te bewaren!
Heel fijn contact en aanrader BCC!
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, niets op aan te merken. Heb op zaterdag een chromecast besteld en deze werd stipt op maandag ochtend verzonden, begin maandag middag had ik hem binnen. Heb verder geen contact met de webshop nodig gehad, product gewoon netjes afgeleverd zoals verwacht.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L.van Amsterdam 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door medewerkers zijn wij heel vakkundig geholpen om een geschikt produkt te vinden.
er werden meerdere produkten vergeleken om te kijken wat het beste bij onze behoeftes past.
De medewerkers hebben alle tijd genomen om ons goed voor te lichten en ook nog andere klanten op juiste afstanden i.v.m. de Coronamaatregelen geattendeerd.
De afwikkeling ging prima en de apparatuur is tot ons groot genoegen al deskundig en met nog wat fijne tips, geinstalleerd. Wij zijn ontzettend content met BCC en vinden de medewerkers top !
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste L.van Amsterdam,

Bedankt voor jouw review over de behulpzaamheid en services van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke service verlening door de medewerker. Goede kennis van het product en goede advies ontvangen
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Petra,

Bedankt voor jouw review over de kennis en service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marianne 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer fijn te woord gestaan en goed advies gekregen voor mijn aankoop. Deskundig en vriendelijk personeel. Fijne georganiseerde winkel.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Marianne,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteravond besteld en maandagochtend -ondanks de corona drukte - netjes bezorgd. Heel fijn, want wat ik besteld had, gebruik ik dagelijks en was ter vervanging van een defect product. Dit was niet in mijn woonplaats op voorraad. Overzichtelijke site, bestellen ging makkelijk. De factuur netjes in een aparte mail. Goed geregeld allemaal.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Xxx, bedankt voor de super service, zeer klantgericht. Zeer tevreden over de aangeboden oplossing. Magnetron is perfect.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Bert,

Bedankt voor jouw review over de geboden oplossing en super service!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Natasja 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had nog steeds een VVV-bon liggen toen de verlichting in mijn badkamer er de brui aan gaf. Op BCC gezocht naar lampen die ik met Google Home kon bedienen en kwam er toen, met dank aan de website van BCC, achter dat in de INNR-lampen ook heel eenvoudig op mijn Hue-bridge kon aansluiten. Dankzij dat advies lampen besteld en de volgende ochtend in huis. Prima service.

Reden genoeg om BCC te verkiezen boven andere winkels:
- Keuze genoeg;
- Goed advies, ook op de website;
- Snel geleverd;
- Goed geïnformeerd over voortgang.

Voor herhaling vatbaar.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Natasja,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

goede service en vrien delijk personeel 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service en vriendelijk personeel goe dassortiement en goede merkken
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

VB 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitermate vriendelijk en vakkundig personeel bij BCC Barendrecht. Niet opdringerig en gewoon eerlijke antwoorden. Bleken ook enorm flexibel bij aanpassingen. Kan ze zeker aanbevelen.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste VB,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De (jonge) verkoper vroeg direct of hij ons kon helpen. Wij wilden een activity tracker kopen. Hij gaf een goede toelichting en toen wij twee stuks hadden uitgekozen liet hij ons op de computer duidelijk de verschillen zijn tussen deze twee artikelen. Dat hielp bij de keuze. We werden eveneens nog voorzien van koffie en gewezen op de actie van Essen. Uitstekend!!!
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over de services van onze winkelmedewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

DirkS 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke shop en snel te bestellen. Na een bestelling word je goed op de hoogte gehouden. Bestelde artikel was goed/degelijk verpakt.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste DirkS,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W.Meijdam 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afspraken bij aankopen worden goed nagekomen wat betreft aflevering en
installatie.
Vriendelijke bediening viel ook op.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste W.Meijdam,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 18-05-2020

Algemene score

9,0
Fijne aankoop van begin bestelling tot aan levering thuis! Makkelijk via internet gedaan . Voor mij logische website, Kon het makkelijk volgen! Ik ben 81 jaar en dat ging dus goed. VR.groet.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.
Fijn dat alles duidelijk was.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ron Axt 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC in Breda vind ik een heel plezierige zaak voor de aanschaf van audio, Tv's en devices. De zaak is overzichtelijk ingedeeld, de service en advisering zijn goed. De verkopers nemen echt de tijd voor je en passen zich goed aan de kennis van de klant. Ook de prijs is concurrerend t.o.v. andere zaken.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Ron Axt,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.
We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michel 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC komt als een van de eerste voor een zeer recent topmodelvaatwasser met enorm scherpe prijs. Prijs gevolgd via Tweakers price alert. Maar selecteer niet alleen op prijs. Bezorging was pico-bello in orde. Dag direct bij aankoop bekend en in de ochtend van die dag weet je het tijdvenster van twee uur waarin je thuis moet zijn en een kwartier van tevoren bellen ze je nog. Super. Goede maatregelen getroffen vanwege corona, dat vraagt ook even wat eigen medewerking. Dat vind ik redelijk, en als je dat zelf niet lukt, probeer dat in je eigen omgeving eerst te regelen.
Bij bestelling kan je aangeven of ze je oude machine moeten meenemen. Wel zelf klaarmaken voor vervoer, maar je hebt hem ook direct afgevoerd en als je er nog andere kleine apparaten bij wilt meegeven kan dat ook. BCC is "We Cycle", helpen dus zorg te dragen voor de juiste verwerking van oude apparatuur. Dat is een moderne aanpak!
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Michel,

Bedankt voor jouw mooie review over onze services!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johanna 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goed advies gekregen en vriendelijk geholpen ivm uitzoeken TV ,nu erg blij met onze oled philps tv, zeker komen we terug bij BCC Leeuwarden
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Johanna,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Leeuwarden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

???????? 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel in de Bilderdijkstraat ligt het dichtst bij mijn huis.
Ik ben verschillende keren langs geweest voordat ik mijn keus had gemaakt.
Ik was nogal onzeker over de aanschaf van een nieuwe koel/vriescombinatie.
En ik had wat tijd nodig om erover na te denken en te kijken op Internet.
Ook heb ik verschillende medewerkers gesproken.
Ze waren allemaal behulpzaam.
Ondanks de Corona crisis (1,5 m afstand) ben ik goed geholpen w.b. de informatie van de medewerkers.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de behulpzaamheid van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super aardig geholpen met een zeer duidelijke uitleg in verschil van apparaat!
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Ingrid,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke mensen en vooral rustig qua winkelende mensen in de winkel... Goed mbt afstand in coronatijd
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Manon 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koos voor de winkel (dichtsbijzijnde) vanwege bonnen en wat ik zocht hadden ze daar als beste prijs en in de showroom.
Ik vond het heel eng vanwege mijn autisme, maar ik werd goed begrepen, goed geholpen en ze was erg vriendelijk, maar ook duidelijk. Met een goed gevoel en zonder angst vertrok ik de winkel.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Manon,

Bedankt voor jouw review.
Wat fijn dat je zonder angst en met een goed gevoel hebt kunnen winkelen.
Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jan 17-05-2020

Algemene score

10,0
Ik werd vriendelijk ontvangen en het personeel had uitvoerig overleg met elkaar om het probleem met mijn foto camera op te lossen en deed het mooie aanbod om mij een nieuwe camera aan te bieden.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste jan,

Bedankt voor jouw review over de behulpzaamheid van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Inge 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn toetsenbord was na 2 maanden al kapot. Ben snel en goed geholpen en zonder gedoe mocht ik een andere uitzoeken. Heel fijn als je thuis moet werken.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Inge,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C.VL 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC Rijneke boulevard Zoeterwoude is goed bereikbaar. Na oriëntatie vooraf besloten tot aankoop van een 40 inch Sony tv. In de winkel op afstand reageerde de verkoper desgevraagd kort dat onze voorlopige keuze vanaf dit prijsniveau (ca €400,-) dit de eerste goede tv was. Aansluitend op onze oriëntatie en dus besloten tot aankoop.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste C.VL,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zoeterwoude.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M bleumink 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel en als een advies vraagt krijg een eerlijk advies of je het wel of niet moet doen of welke beter is
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste M bleumink,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jankees 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig personeel, goede uitleg en prima prijzen! Veel keuze waardoor we altijd bij BCC kopen.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Jankees,

Bedankt voor jouw review. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne ruime winkel. Vriendelijke medewerkers. Ruim assortiment. Je wordt op een prettige wijze geholpen en te woord gestaan.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk de Jong 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm vriendelijk personeel met goede adviezen en kennis van zake. Geeft meteen een vertrouwd gevoel.
Bijkomend plezier was de mededeling dat het uiteindelijk door ons gekozen product over twee dagen een forse cash back actie zou hebben.
Dat was een extra meevaller en die twee dagen konden we best wel wachten..
Hiervoor werd de koop al wel gesloten en afspraken voor de bezorging konden al worden gemaakt. Buitengewoon plezierig van adviseur ....
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Henk de Jong,

Bedankt voor jouw review over de services van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews